82377
Silkroad Online (iSRO)
  • donatus13
    kössz
  • WuFraZselic
    igen
  • donatus13
    VAn olyan kö amivel aggrot lehet tenni a fegyóra?
  • doxadmin
    ok megvan, a hivatalos oldalon fönnt van ami kell ^^
  • doxadmin
    Lehet már kérdezte valaki, de van olyan oldal ahol fönnt vannak a 80-90 közti küldik?
  • datango
    a recovery division az hány másodpercenként tölti az életet?
  • Darkspell
    japp, azt a speart meg azt a gatyát elfogadnám...

Nah, végre rászántuk magunkat, és vettünk roc stonet.
    Combustion resist 50% (100%) granted on earring. :)
  • frzoz
    itt a kép
  • frzoz
    Hi all !
    Egy kis nyálcsorgatós kép a ksro honlapjáról :

Sztem elég erős lehet a csávó , ugye DS ? :P
  • frzoz
    Mi vagyunk egy ts-en de eze nem sro-s ... csak pár aeges emberke van itt :) ennyi... am nemtok sro-s ts-ről... de lehet h van
  • KOBRA9
    Van valami sro-s ts?
    és ha van mi az IP-je?
  • Darkspell
    Tegnap egy wizzel együtt megöltük shaytant, a wiz 4x halt én egyszer sem :)
    Elitből kaptam egy 90es speart, bontottam és str stone >.<
  • KOBRA9
    és a pw-t?
  • donatus13
    Köcsög,az túl egyszerű
  • dragon11
    Reset gomb a gépen^^
  • loja
  • WuFraZselic
    alt + F4?
  • KOBRA9
    de meik billentyűve lehet visszanyomni maxos képernyőre?
  • KOBRA9
    ok THX
  • donatus13
    Megpróbálok érdelmesen, mindenki számára jól értelmezhetően fogalmazni, remélem ez sikerül is. Ebben a részben csakis az új, júniusban bevezetett (tehát az új akémia rendszer, és nem a régi, fegyver +-olásról lesz szó). Nos, először röviden megfogalmazom a lényeget, azután képekkel illusztrálva, lépésről lépésre fogom bemutatni, mi is a teendő. A szörnyek alkímia részről két féle tárgyat drop-olhatnak, az egyik az ugynevezett rájuk jellemző item, ami a különböző szintű, és mennyiségű 4 elementre bontható. A másik a tablet, amit - ha az előzőekhez összegyűjtöttünk megfelelő mennyiséget (a tablet infójában mutatja, milyen elemenetekből hányas szintű, és mennyiségű szükségeltetik) kell összegyűjteni, és ha ezzel végeztünk, lehet ezekből ún. magic stone-t készíteni, amivel lényegében javíthatjuk tárgyunkat, bónuszokat adhatunk hozzá. Ha eddig nem értetted, akkor minden bizonnyal nem vagy egyedül, ha végeztél ezzel a résszel fusd át újra ezt a részt, és meg fogsz "világosodni" :). Tehát, az első képen látható egy szokványos szörnyek által kidobott elementeket tartalamazó "Broken spider leg". Minden szörny 3 fajta ilyen element tud droppolni, tulajdonképpen ez nem érdekes, ami annál sokkal fontosabb, az az infóban látható elementek listája, szintje, darabszáma. 4 féle element létezik, mindegyikbőll 8 szint van. Az infón először a nevük van, aztán az, hogy hányas szintű az adott elem, végül, hogy ezek milyen mennyiségben nyerhetőek ki. Vegyük ezt a példát: "Earth element(6th Lvl.) 1 Unit" 6-os szintű earth elementből áll, ebben a tárgyban 1 darab ilyen elem van.
    Node ezeket az elementeket ki kell szedni belőlük, hiszen így tudsz velük valamit is kezdeni. JinJin-nél, vagy bármelyik ékszer shopban beszerezhetsz ún. "void rondo"-t, melyekkel ezeket az elementeket kinyerheted az adott tárgyakból. Célszerű sok rondo-t venni, mivel gyorsan el lehet őket használni.
    Hívd elő az alchemy ablakot (Z gomb), majd húzd bele a képen látható elrendezés szerint a void rondot, és az itemeket, amiket a szörnyek dtopoltak, és amiből ki fogjuknyerni az elementeket. Ezután nyomd meg a "Fuse all" gombot, s láss csodát, ha elég hely van az invertorydban, máris szétszedte a szörnyek által dropolt itemeket elementekre (a középen, a képen található 17-es szám azt jelzi, hány rondo-ba fog kerülni nekünk a művelet).
    NESZE DE LEGKÖZELEBB A BANNERBAN NÉZD MEG A FAQ nevű gombot...
  • Morphin
    IGEN!!!(nincs aki felhuzna)
    FAQ-ot miért nem tudod elolvasni???Benne van alchemy is...többször nem mondjuk el.Leírni neked külön egy oldalt senki nem fog.
  • KOBRA9
    Hülye vagyok én az ilyenekhez!!!!
    na de valami másik billentyű mer a game nem veszi be!!!
    de hol lehet szétbontani meg mit kell venni? meg ilyenek!
    És mars szerós mincs aki felhúzna 18-ról 25-ös szintre?
  • Lord Nomak
    lolz ^^
  • Cat 02 #67177
    FAQ, helósziaszevasz.
  • KOBRA9
    most magyarul!
  • gameplusz
    FAQ. kthxbai.
  • Cat 02 #67172
    Raksz be rondo-t (nem tom melyiket) és szétbontod :D
  • KOBRA9
    Thx
    és a másik kérdésre tudod a választ?
    Ja és a Mars szerón volna valaki olyan kedves Europai karakter hogy húzna?
  • Cat 02 #67170
    Alt+Tab ? :D
  • KOBRA9
    csá
    Nekem olyan kérdésem lenne mivel lehet visszarakni a srot teljes képernyőre?
    Ja meg hogy hogy lehet szétbontani az eszközöket elemekre?
  • horitazi
    inkább botol,nem?^^
  • dragon11
    Tudod mi a legfaszább?Akkor is elküldi ha az illető offline:D
  • Cat 02 #67166
    SG-n is van ilyen, ha egyszerre írnak üzit, ez akkor volt gázos mikor Humoros és aranyosban megatake volt ^^ 3-4 ugyanolyan számú üzi volt és pár ki lett ütve :D
  • Lord Nomak
    Késleltetett msg ftw, nekem régebben volt olyan hogy beírtam valamit, nem jelent meg, aztán 5 órával később láttam meg azt a mondatot ami elvileg eltűnt, persze csak én láttam. ^^
  • Cat 02 #67164
    Nekem is volt olyan h csak úgy beírtam, fasse tudja mi lehet, sro :D
  • Lord Nomak
    Hát, van pár ötletem, főleg ha a nevedben van I vagy L betű ^^
  • at16
    Veletek előfurdult már hogy a nevetekkel vki irt a chatbe?
    Bazz velem már műsodszor.
    most olyan volt hogy egy magyar kínai srác hivott pvpzni én meg mondtam neki hogy nincs nálam cape(egymás mellett álltunk)
    erre a chatbe az jelenik meg a nevemmel hogy: Nehogymár ez a kis kínai legyőzzön. OMG ezt nem is én irtam akkor meg ki a gyík irta?

nem vok beteg ne gondoljatok ilyenre de ez kurva furcsa pedig 100% h nem én irtam
  • doxadmin
    sro 2040
  • Cat 02 #67160
    Oda van írva.
    [apro]Sry, ahogy nézem ez is olyasmi style mint a béka, szal link
  • Demila
    tudom ,h nemszabad , de behírdetem , ide is és akinek nem tettszik , nos .....

Eladnám nem drágáért télleg ,de persze nem is bagóért a 86os fullos Szárnyas-zászlós-sapis Blader hybrid karimat Aege-n szerver nyitás óta aktív , van rengeteg elementje , event tárgya ,... stb , stb .... , pucéron is adom , ha csak arra futtja , MSG me ha vkit érdekel , vagy á nincs vagy MSG és kész

köszi ,h nem akadtok ki ,h hirdetgetek itt , na csáo bambino jo dropratet minenkinek