82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cortez Lovag
    macskám elrágta a fülesem kábelét HURRÁ!!!
  • Cortez Lovag
    ja bocs teljesen kész vagyok cold/ligh/bicheon
  • Cortez Lovag
    van egy ilyen kari eladó ha gondolod ^^ lvl 80 ig FF
  • Cortez Lovag
    im sorry lvl 10 xD ugy értem 100
  • Cortez Lovag
    lvl 10 mikor esedékes iSRO-n?
  • Andr0
    az szép gz hozzá nekem még 100k sp kell és FF 90 re alig várom...o.0
  • dragon11
    Nájsz.
  • gameplusz
    Addig azért nem kell ^^

• Andr0
    nekem
    Required SP: 622,247

full str bower light/fire/pacheon 90 re
    míg a tervezett karimnak
    Required SP: 856,701
    full in S/S force/light/cold nuker 90 re...^^

ezért nem szeretem az eu-t mertha cask 1 ágat húzol vígan 2 es farmba ff vagy 90 re de ha 2 őt akkor életed végéig farmolhatsz...^^
  • gameplusz
    Az az 500k is elég spórlósan hangzik, mégha csak 90-ig is :/
  • at16
    lvl 100 ig :))

lvl 90 ig kell nekem rogue+bard-hoz kb 500ksp és kész.
    ami meg lvl 90 fölött történik engem nem nagyon izgat ugyanis vagy feltörik addig az illetőt vagy kibannolják :D
  • gameplusz
    Igazából 2,3m kell, de a 300k összejön "útközben"... 1h/2h/warlock 100-ig.
  • Cortez Lovag
    mit csinálok rosszul? az az hogy érhetne többet?
    mi a franchoz kell neked 2 milko sp? még a wizzard /cleric FF-nak se kell annyi... full str vonalon még átalakithato vagyok ... xD
  • gameplusz
    Úgy, hogy nem sokat fog érni. Nem hiába kell nekem 2m sp...
  • donatus13
    Hi eltudná mondani valaki hogy kell silket vásárolni paypalal? lehetőleg privibe hogy ne zavarja a többieket. thx
  • Cortez Lovag
    spórolos?? hogy érted?
    mar döntöttem WAAAAAA i fuck tham hard, till their brain explode 2H xD
  • gameplusz
    Nem akarlak elkeseríteni, de ez elég spórolós kari lesz...

Ha túl akarod élni, akkor s/s, ha darálni akarsz, akkor 2h...
  • donatus13
    Értelek nálunk hustl4 aki igen nagy veszélyt jelent mert mindig 8 as thief partyba jön ilyen full 90 esekkel szóval általába fél perc alatt kidöglünk szeron szinte már nincs magas szintű trade...
  • Cortez Lovag
    csinos
  • Cortez Lovag
    alexander-en 4-5 thief van aki valós veszélyt jelent ösz-visz rengeg trader és ugy 20-25 hunter aki csinál is valamit

a többi thief illetve hunter re mondhatom egész nyugodtan hogy senkik low levelek ... ritkán jobolnak....
  • Andr0
    mars>>DayWalkerZ
  • donatus13
    Sztem az is baromság ha egyedül mész thiefkedni nálunk spartan legalább ilyen 4-5 bandák mennek de általába mindig 8 as al mennek...
  • Cortez Lovag
    daggerssel is van baj
    1.látják ha invis vagyok... GRRR
    2.egy tradet nem 1-2 ember kisér hanem minimum 4...GRR

amugy nekem nagyon szimpatikus a daggeres
  • Cortez Lovag
    BTW melyik szero? melyik guild?
  • donatus13
    sztem thiefnek pl daggeres kari a nagyon brutál:P:D
  • Cortez Lovag
    ezt én értem de pl... némeik full str glavie-s is ugy a füld alá rakott hogy csak lestem (soul spear+ghost spear)
  • Cortez Lovag
    akkor én vagyok a szar ... xD félre értettél... átfogalmazom: az emlitett karikkal nehezebb életbemaradni

elhiszem hogy lehet velük csak nehezebb de én pvp és és job függö vagyok ...van aki junikok-ra vdászik ... én tradelek, de ezzel a karival valószinü thief leszek és bizony pvp közbe pláne trade nél rá van kényszeritve az ember fia hogy odamenjen és adjon az ellen szeme alá... ilyen szitukba nehezebb életben maradni SZERINTEM rugoval vagy wizzardal.
  • donatus13
    Minden karival lehet jól játszani csak attól függ te mennyire tudsz vele játszani pl van haverom aki sehol nem fekszik meg az xbow-al itt nem pvp re gondolok természetesen wizard se hal meg minden szartól kell mellé a cleric és azis egész erős lesz...
  • Andr0
    persze a sunosok nagy előnyben vannak:D miután a sun-t egy olyan nukernek andtam el aki thief+ egy 50/50 guildba avgyok ahhol az emebrek 99% thief igy inkább átáltam énis^^ pvp-be semmi esély sun ellen ez picit igazságtalan de ez van
  • Cortez Lovag
    nos ezt a karit azért kezdtem mert van egy lvl 81 fuly farmed hybrid int s/s karim anno a gap emelés elött +7s/s +5 set és minden 100% full blue
    jó fehér értékekkel... nem éreztem magam elég erösnek... pl sunos s/s-nek 1 nuke (sokan sun nélkül is bedaráltak) ...no comment... mondom kezdek valami állat karit amivel tudok irtani következö lehetöségek jutottak eszembe force+bow(kinai karit mar nem akartam) wizzard (minden szartol meghal) rugo (szitén csak x-bow extram el ér valamit szoval az is kifekszik minden szartol) igy kellet egy olyan ami nagyot üt meg visznyolag birja is...warrior/warlock ... majd kiderül jol döntöttem-e
  • Darkspell
    Hát figy... ha 1h sword, akkor tudsz tankolni, de még lock debuffokkal sem ölsz meg senkit.
    Ha 2h, akkor gyakorlatilag bárkit meg tudsz ölni, de téged is könnyebb lesz leverni.

Ha mindenképpen csak egy ágat szeretnél húzni, akkor 2h, gondolkodás nélkül.
    De az 1h-ból nem kell sok minden, csak a defensive skillek, az meg nem sok sp-ben.

SZVSZ.
  • Cortez Lovag
    600-650 ugy kell érteni mennyire huzom a warlock skilleket szoval hogy a kevésbé fonosokat is huzom-e avagy sem.
  • Cortez Lovag
    330k van most per pill

nivlam szerint....620-650k SP re van szükségem 1 warrior+warlock ággal (2 warrior ággal sztem olyan 800k+) igy inkább csak egy ágra koncentrálok...DE MELYIKRE KÉNE?? sztem 2h lesz....

szintén nivlam szerint 220k SP jön 0 as gapal 45-töl 90 ig igy keletkezik egy kis hiány amit majd kárpotol a PreniumPlus
  • Lord Nomak
    Karakter szint átlag is számít, add össze, oszd el, have fun. :) Legalábbis amikor plvl-re vittem lockot ezért kellett cavebe 55 szint felett keresnem 50-51es karikat hogy meglegyen az átlagom.
  • doxadmin
    ok, lehet fölteszek mégis valamit, biztos ami biztos.
  • gameplusz
    Valamit valamiért... :) Amúgy mennyi sp-t gyűjtesz?
  • Andr0
    jóha van én az Eset tech. termékét használom^^ Eset smarst security ajánlom neked is
    faszom a Fortressbe 50k hp-ja maradt a kapunak(1.7millből) mikor a cleric afk lett és nem resselt és visszatölötték 1millre balfasz cleric
  • doxadmin
    Tényleg minek? 2 karim van, már kezdetek óta tűzfal nélkül játszom (max a routerben van tűzfal, gondolom az számít) na mindegy, a gépen nincs az a lényeg, és mind 2 karim megvan töretlenül. Igaz nem járok mindenféle warez, gold, xxx oldalakra, csak a megbízhatóakra.
  • Cortez Lovag
    DODZYLLA:thx erre magamtol is rájöttem....
    GAMEPLUSZ:mar qrvara unom
  • gameplusz
    Farmolj... :D