82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Darkspell #67380
Segítségképp, az a sárga szöveg ott alul Seal of Sunt jelent.
Néha gyűlölöm a koreaiakat... -
jó semmi kurvára elírtam^^ szóval Light/fire/heuksal v Cold/fire/heuksal
minden esetbe fire imbue... ^^ -
Arba #67378 sztem az előbbi, többet sebez mint light imbueval. -
kérdés:
fire/light/heuksal vagy light/fire/heuksal jobb glavisnak?? o.0 nemtudom mert még nem volt glavisom ×Ð -
Darkspell #67376 LOL JM jól átírta medut, most halt meg o.O
Igaz, hogy ma van fortress, de 2 óra a main spawnnál... aztavattafákk. -
Darkspell #67375 110ig még belefér a 3 ág, addig meg arabok :)
Hát nézd, a különbség: ma a wiz navancs zerkben 150k+ bár buffokkal, én úgy 70-80... -
Én meg a force debuffokban és a kd-ben. -
1 hónap letelt, de még mindig nem enged guild mastert választani. Bárki kezdheti a szavazást, vagy mondjuk a guildból a legnagyobbnak kell kezdenie? Esetleg annak, akinek mindenhez van joga (helyettes)? -
Arba #67372 Én most kaptam havertól egy crt13-es glaviet:) Igaz a phyn még van mit húzni mert csak huszon valahány százalék és mondjuk csak 76-es.
1 kérdés: Minek kell az str-es fegyverekre intet rakni? Befolyásolja a phy balancet nem? Avagy semmi hatással nincsen rá? -
donatus13 #67371 Amúgy (ez csak egy magán vélemény a távoli jövőből:D:D)Ha mondjuk a kínai kari is kapna hasonló dmg-et mint a wizard akkor lehet hogy életképes lenne , a kínai nuker bár ez kizárt dolog mert akkor túl erős lenne a poti miatt.Mert így 100 fölött el nem tudom képzelni mit csinál majd a nuker tudom a 100 nagyon messze még csak úgy kíváncsi vagyok ,hogy mit fognak kitalálni:S Én egyedül a kegyetlen dmg-os nuke skillekben látom a kiutat. -
donatus13 #67370 Ja mert neki ott a shield, ezért van sűrűn light/fire s/s mert még ugyis életben tud maradni de a speares karinak csak a cold ad védelmet:D -
Szerintem is. A s/s nukernek nem muszáj annyira taktikusnak lennie, ellenben a spearest semmi sem védi. -
donatus13 #67368 Mind 1 én még mindig azt vallom spear es karinak sokkal jobb a cold imbue mint a light...:D -
Darkspell #67367 Indeed. Jól néz ki :) -
Lol és most jön rá, hogy a sámánoknál nemjó petet húzni ? :D -
80on 70es skillekkel :P ott még jóvolt jah, 90re elég sokminden megváltozott -
donatus13 #67364 90 en is sokat számít a hibrides karinak pvp be is használják legalábbis itt, Youtube on keress rá tevje re ő 7.1 es hibrid spear igaz csak 80 as volt de elég jó karija volt szerintem... -
kb 15perce csináltam :) phy 84% volt csak assimilált :( de sztem ígyis elég jóó :D -
Látom tetszik az union/guild logóm
-
Arba #67361 Az érdektelenség homályába fulladt az event ma reggel. Annyira nem ment senki a nyolc órásra hogy az nem igaz. Lv66-os karakterem kapott lv85-ös mobokat:D Funny volt. Fele annyi exp-t kaptam, mint a 75-ös moboktól xD
Mondjuk az lv63-as wizard/cleric jobban szívott:d Feladta a wizardos énjét és nyomta belénk a recoveryt xD -
ja azthittem 90en mondod sry ott lehet még számít
-
donatus13 #67359 Én spear-es karival pörgök nem vagyok full int és nekem az a fagyasztás rengeteget számít 37 es vok 43 as maong ot verem és 2 szer üt meg... -
Darkspell #67358 pap+2 bárd, 2 stres behord, wiz+intes+én gyilok.
A wiz zerkben 120-140k között sebez... :D -
elég flesh, de ez hogyvan most? hányan öltök meg hányan buffolnak? mert elég sok dögvan rajtatok és sztem 1-2 embernek eltart 1pici ideig megölni -
Darkspell #67356 Kora reggeli partyzúzás =)
-
én pure vok, és 1emberke tud megölni a szerón kb :P jó meg ien tápolt csibék offeringel azt hatszáz mármint mana shield alatt, ice imbueról meg annyit h kb 2napja maxoltam ki (felesleges sp =) éshát akinek nincs immunja azt non kilehet szopatni,de akinek van azmeg csak dmg pazarlás mert a light jóóval nagyobbat üt azért azt megkell hagyni, de viszont unikra iszonyat jó, csak ice imbue chains azt bb shaitan :) -
donatus13 #67354 Nálunk az egyik legjobb tolvaj 5:2 es int es szoval szerintem óvatosan azzal a balfasszal itt megint csak az jön ki, ki mennyire képes játszani a karakterével, én is int hibrid vagyok cold imbuevel elég sok mindent kilehet bírni... -
nem. egyszerűen balfasz volt meghát szóval elég érdekes kari volt az:D 5:2 es int hybrid féle vagy vmi ilyesmi:D -
full npc :) -
nem:D 4 party mob fektette meg^^:D nagyot röhögtem:D -
Cat 02 #67350 Ahhoz azért rosszszerencse (v party giant kell). -
egy 53 as wizard meghal ongoknál ugy hogy kézzel ölt a srác....és nem nem öli meg mert láttam 85+7 staff vs 85+7 sword plus Shiled 85+7 1 nukeből nem volt meg a S/S nuker de fordítva igen..^^ -
Balázs2 #67348 Szerintem ff wizard-nak aminek jó cuccai vannak, java részbe 6 int megvan a cuccain, hp felezővel 1 nukal öli 53% nnow shieldes, persze itt nem 76+7 sun shieldesre gondoltam:DAztán lehet h nem.. -
Balázs2 #67347 Lol?Persze, de az ongoknál nem hal be a 90-es wizard, azért annyira nem szar:DPersze, mert nukernek ott van mostmár a retkes 53%os manna shield, az rohadt sokat számít + még shieldje is, max a wizard tudja kinyírni a többi karinak amíg rajta van snow nem sokesélye van ,talán rouge..
-
horitazi #67346 pure str bower<--én ^^ -
horitazi #67345 Jah és még mindig 8degree last sett ékszereim vannak.. -
horitazi #67344 gondolom nem 80as masteryvel vagy és nem +0 szettben,mint én..(na yó 85+5 kézvédő..meg 1-2 cucc +2 körüli:D) -
Arba #67343 Erre találtak ki egy klassz buffot a glaviesnek:D Kb felezi a nuke erejét kb 10 másodpercig. Ez amolyan 2. bless spell csak nincsen phy védelem benne:) -
hát én azért a 90 es FF nukerektől kb 11-12k-t kapok 88 ként 79-85 settben
de egyértelmű hogy a kinai kari többet bír és azért jobb a kinai nuker mint a wizard...^^ -
horitazi #67341 Többet bír pl...
és mikor a 90es ff pure int ch nukerek rámnyomnak 86osként(pure str bow,javulgató szettben:D) 20k+ nukekat akkor olyanokat szoktam anyázni ,hogy na