82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Balázs2
    Hogyhogy honnan?Nem 1 embernek dropoltak 85-87-es moobok 81-es sun chestet... másik shatian nem csak reapir invalidos 90-es chestet dropol?A sappawjába elit mobok dropolnak fehér 90-es chestet csak ritkán?O.o
  • QuickHUN
    Ezek a tieid ?
    menyibe megy a 90-es chest nálatok ?
  • donatus13
    fire/bicheon a jó mivel ott kap mag defet stb egyértelműen a fire...
  • THeArrow
    de várjámá mostjut eszembe, honnan van sun chest?? shaitan nálunk még kb 1-2 90es chestet dobott ( vagy a spawnja tököm tuggya) akkor ottmár sun gatya chest?! vagy 24/7 NPC-znek? mondjuk a második inkább :P
  • THeArrow
    erre csak annyit lehet mondani h enyhén bekaphatja, áá ez így betett reggelről,,,sun +7chest roflmao gg
  • Lipi135
    melyik a jobb full str bladernek cold/fire/bicheon vagy fire/cold/bicheon?
  • Kryon
    akkor az a jobbik eset :)
  • Balázs2
    Pont nem az kategóra megvette a sunokat és megbujik nem pengézik vele, persze van olyan török is, már tiszta ideg 1 nap 20 globált ír f.uking 9d sun itemet keres, szerintem otthon sír, 8d sunba settje volt meg 8d sun bow nagyon kemények érezte magát a sunokal, remélem egy hamar nem lesz sunja:D
    Katy szerintem nem is gyerek, 30-40 körül tuti van... és jó kereshet, és érdekes guildomnak van goldsellere, nem kizárt vannak goldminerek, vagy valami gm-nek az ismerőse, érted, akkor egyszerű, kurva sokat költ a játékra..
    Felnött emberől van szó, neki lényeg h megvannak sunok ennyi, ha kell segítség kell szólunk neki ennyi, jógyerek nemegy beképzelt nagyképüf asz aki sunra veri a nyálát..
  • Balázs2
    Ő legerősebb guildtársam, 1. hétbe megvolt mind3 karijának Addiction_ DeSani a sun fegyverekXD Kb. csak én guildomba van sun, többi union felvan háborodva hogy hogy lehetséges csak mi guildunkba van sun, érdekes pl swordot 700$ vette, rohadt sokat költ srora sun staffot 4 billé állítólag gmtől, nyugott gyerek, fw-re sem jött, odadja másoknak cuccait a guildból h ők menjenek, nem pvp-zik soha, csak botol, nem veri nyálát dw-be, mikor jobnál segítség kell akkor hívjuk és lerendez mindenkit:)
  • Kryon
    tipikusan ez a kategória, aki veszi a karit/sunt/goldot +minden silkes cuccot, és 100ig számolás után nooboz globalban mert nem tudod lecsapni
    és ettől istennek érzi magát
    de rajta kívül mindenki tudja a szerveren, hogy csak 1 gazdag f*** xD
  • Kryon
    sztem az ilyen a tele van pénzzel, és megveszi sunt $-ért kategória...
  • gameplusz
    :ooooooooooooooo
  • Balázs2
    Lol, nekem is kéne olyan Chest, múltkor Venicén 100m volt csak lecsúsztam róla=((
  • Balázs2
    Nézz rá a klánomra minde 3. embernek 76+7 sun fegyvere van, egyiknek majdnem 9d sun sett >.< lol valamelyik 76 sun daggerje van, nem volt elég sun xbowot is vett:D
  • Balázs2
    http://www.rev6.com/player.asp?id=243618
    Ez a Venicén van, az kispista mellette, kb 100-on túlvan rég, csak ugye sokszor szara rev6.. kb összesre kimegy betegelme
  • Lipi135
    full str bladernek a cold vagy a fire a jobb?
  • Lord Nomak
    Fincsi..

• Saxo17
    http://www.rev6.com/player.asp?id=99417

bocsi :)
  • Saxo17
    Eddig ez vezet Shaitan kill-be, úgy h kb 2hete nem láttam h megölte volna! első 2 vagy 3 hétbe napi 2szer tuti ő ölte meg!Sőt ameiken ott volt azon tuti vitte a kill-t. Igaz akkor 64 sun+9 bowwal tolta!
  • horitazi
    Amúgy nem hiszem ,hogy kamu..
    http://www.rev6.com/player.asp?id=209849 <-- ez tuti igaz...szinte mindennap öli valamelyik uniquet a 2 leghighabb közül..
    nem szeressük..FFE fuckin shit guild(fully farmed europeans..(alias plvl))
  • horitazi
    a yó....sun +7 bow...76os..unfair
  • Cat 02 #67399
    Nézegettem fényképeim és ezeket találtam, fizika óra ftw :D

W,T,F
  • Arba
    Alul nézzétek az LY és shaitan öléseket-_- Az most ténylege gész nap a gép előtt ül és várja a 2 júnikooot vagy kamu az ölésszám?
    Meg fulladjon bele a sunjaiba....
  • Balázs2
    A klánba mindig van 8-as pt, napközbe sokat vok ott, 2 bardos van a partyba phy-t nyomnak, mag növelőt, atac ratinget, és szuper a party, semmi halál:D ha dc-t kap a bardos szívás van kb. végig halál, ha sokáig afk vok mek vissza a jó kis helyemre ahol nem igen vannak pt mobok habár szoktak de most van egy másik nuker kari is ott, az "mentőmellényem" igaz van egy kis ks, ha pt moob jön akkor nem halok meg...
  • Balázs2
    Nekem elég faszán megy 9-es farmba, napi 6000k sött 7k-t összeszed prém+-al sp ticetel 85-87 nél ha nem kapok dc-t persze.. progi nélkül nem létezne az fix..
  • Balázs2
    Ha bardos az illető akkor érthető vagy ha nem használ auto recoveryt:S 15 sec alatt mobok szétszednek gondolj bele van 9,5-10k hp-ja rámegy 2-3 mob 1 sebez bele egy 700-900-at 15 secet kell várni míg újra tölt tuti meghal, van ugye earth fence wiz skill, az elég fasza, de asszem 1 percenként használja, az nem menti meg.. másik meg 78-80-as mobok elég szarok stunolnak főleg a wiznek rámegy 3, 1 tuti rásztunol és kámpec, ha van recovry no para, anélkül a wiznek a botolás elég nehéz főleg 9-es gapba, még 0-ásal is kicsinálják szerintem, 15 sec poti töltés főleg a wiznek elég nagy érvágás, de hatalmas dmg-ét valamivel konpenzálni kell az eusoknál..
  • Kryon
    prémium+, jó buffer progi +gyors bot, ezek nélkül wizardal cumi a farm
    és még ha ezek megvannak, akkor is elég egy party a környéken, és kampec...
    wiz előre farmoltan jó, mert később farmolni azzal körülményes (és drága)
  • Balázs2
    Hülye fasz ennyi, kb megnézem 90-en mennyit adnak és lószart sem, 8 exp, valami kevés sp-t, lehet 87-en másO.o 10 szint eltérés esetén már nem adnak semmit, nálunk is sok noob 87e-n 88on 82-83 monbál vannak wizardok, ott is meghalnak, én 90-en vok 9-es gapba 85-87nél max itemem 81, sött valamelyik 8d-és nem nagyon halok meg, auto recovery div van, ha az nem lenne behalnék a giantoktol meg 2 mobtol már, de így 1 pt mobot is bír ha arratéved, 2 már kicsinálja, meg van mikor kurva sok moob felgyülemelik nem győzi ölni rámegy 3-4 és meghal, most van egy másik kari a helyemen szal most semmi halál:D volt h 87-en 88-on rocyknál voltam wizel, sokat stunol, meg ginat 3k-t sebzett belém ott már több halál volt:\ meg sok a pt moob is arra..
  • inv
    http://www.rev6.com/player.asp?id=275567 az igen
  • Cat 02 #67391
    Volt h magyar srácnak kicserélték a pw-jét, de ha tudta volna a kssn számét visszacserélhette volna :D
  • Arba
    Tudom tudom:D de ne mond hogy senkit enm hackeltek még meg:P
  • Lipi135
    full str bladernek melyik imbue a jobb a fire vagy a cold?
  • THeArrow
    kis ar miatt és 30cold meg fölös mert 25%osat nembirod visszatölteni de a 20%ossal talán ha full MP int van a cuccaidon, ami hogy öszinték legyünk alap dolog
  • random001
    78-80-as mobokon farmolok a 80-as galvisommal 9-es gap-ba. ugyanazon a helyen már egy hónapja. Erre ma rámir egy wizard hogy hülye fax vagyok mert miért ks-elek stb minden válogattott káronkodást. Rev6 szerint 87-es. De rev6 nem mérvadó mert az én másik karim is 87-nek jelzi, holott már rég 90-es. Kérdés: tényleg ennyire halandó a wizard, hogy 80-as mobokon van...?
  • Andr0
    pacheon minek?? o.0
  • THeArrow
    heuksal fire light 90 20cold 10pacheon szvsz legjobb build glavisnak
  • Andr0
    oks köszi éni erre gondoltam...^^
  • Darkspell
    Ez nem isro, ember ;)
  • Arba
    Te ki mernéd nyitni?:DD Én a screenshotot se raknám ki sehova mert 1sec alatt hackelik xD

Yes: Sztem cold nem nagyon kell a glaviesnek. Mana shieldet nem nagyon fogod használni. Str alapú build ellen úgy is potiwar lesz vagy a cuccok+fegyó dönt. Intes meg nem fog leütni a heuksal buff miatt. Szal sztem a fire/lighting/heuksal a jobb
  • Cat 02 #67381
    Hehe, nem meri kinyitni :D