82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #67460 Gondolom onnan h már ki van hírezve.
Btw isro 2 dologban nyújt többet mint ksro, botban és avatar ruhakban. -
Darkspell #67459 nálunk 2 hete van az arab, a wedding már talán 2 hónapja... nemtom.
de eu wedding itt nincs, hálistennek. -
Honnan veszed, hogy az arab lesz előbb? -
Kryon #67457 nálatok melyik volt előbb?
mert isro-ban úgy látom most jön arab, de ch veddingnek semmi nyoma még -
Cat 02 #67456 ch wedding male. -
horitazi #67455 Én is ch weddingre várok..undorító a 9degree férfi protector... -
Rabbit20 #67454 Most nálunk isro-ban volt már CH wedding? -.- Mert most váltottam female karira azt várok h legyen neki valami jó avatar... mostani eu wedding nőiben elég fura ^^ -
xeromem #67453 A rock mountaini questeknek a leirását hól lehetne megtalálni -
Darkspell #67452 Az alsó az arab outfit, nőiben valami hányadék, a férfi tűrhető.
Viszont a kiegje marha jól megy a felsőhöz, a CH weddinghez.
Most az van :)
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Videó... minek videó? Ez a wedding szvsz kiba jól néz ki, de ha már van egy, semmivel sem nyújt többet mint a régi... -
horitazi #67451 Legalább is haverom így csinálja lvl80-s bladerje van.
Nem lesz rossz kari,csak még a sok 85++ között elveszik :D -
Ez fura, ongoknál van aki szedegeti, 90es grinder, 23as az ember és 33as mobok.. esetleg item dist lehet a gond vagy hogy fel sem vetted a questet =DD Más okot nem tudok mondani. ^^ Bár item distnél curst sem eshetne.. -
Cortez Lovag #67449 elég az okoskodásombol -.-
kérdésem a következö (kicsit nehéz lesz megérteni probálok tisztán fogalmazni)
Szoval emlitett lvl 80 s/s kari huzza az uj karimat aki most végzett a farm-mal. A kis karin PP ketyeg, jelenleg 45 ös és penonoknal megy neki a taxi de nem esik a gyümi pedig a quest fel van véve...(gondolom azért nem esik mert a huzo karim szintje tul nagy, mert a curse heart az viszont esett neki) szoval milyen szintünek kéne lennie hogy igy taxiba hogy a kis karim nem öl, a mobok dobaljak a gyümit? -
Cortez Lovag #67448 amugy nincs olyan tabi vagy stone amelyik kifejezetten agrro-t adna a fegyodnak -
Cortez Lovag #67447 végülis szinte bármelyik buildtól függöen.
Ha valami olyat teszel rá ami növeli a sebzésed akár int vagy str akkor azugynevezett "aggrod is nöni fog masnéve a szörnyre ható taunt értéked
tehát minél nagyobbat sebzel egy mobra annál nehezebb rolad levakarni.
(a mobon lévö saját taun értékedet befolyásolja a mob és közted lévö távolság) Ezért nem jó a kinai blader tank-nak mert szinte mindeni tulsebzi és átfordul arra...
ezek saját tapasztalataim! -
Cat 02 #67446 Volt vmi nyereményjáték ? chat -
donatus13 #67445 Tudja valaki meik kő ad aggrot a fegyóra? -
Az, de valami ingame dolog? :)
Ezt már láttam, vid vagy valami kéne :) -
Cat 02 #67443 CH wedding dress, legalábbis neve arra utal :D -
És ezek? -
nem!...iggen! az ellen nem véd
-
OMGWTF xD -
Játékkedvelő #67439 Sziasztok!
Egy kis bajom akadt az olt a baj régebben hogy vagy úgy 20 h alatt nem volt a letöltés ezért egy havertól lemásoltam de itt nem ment.Aztán abbahagytam a próbálkozást.Aztán vettem egy új rootert egy vl500-ast.Na az a bajom hogy elfelejtettem a jelszót.Amikor rámegyek a jojmaxon az elfelejtett névre mindig ezt írja wer*****.Tudtok rá valamit
-
Cat 02 #67438 Videó
Kép -
Darkspell, ezekről az új avatarokról van valami screen? -
Valaki nem tud egy normális honlapot ami kb konpaku szinten leírja, hogy mi, merre, mennyi a skilleknél ? Érdekelne hogy 90en a cold phy deff és passzív összesen mekkora deffet ad. -
Destyni #67435 Szevasz greg, milyen volt hegyalja? -
Balázs2 #67434 akkor joke volt, sejtettem:\ -
horitazi #67433 fire light bicheon -
horitazi #67432 nivlam.com
armor/shield/sun lvl76 shield
br 100% 24br -
Balázs2 #67431 létezik h eu sun shield br-je 29?
Én láttam networkba egy eu sun shield 76+5 br 21-el asszem 57% volt, szerveren azt hiresztelik h br 29 lett, szerintem lehetetken talán az a 100%?O.o -
óóó ez a dagger de jó vóna nekem
-
Nem az én cuccaim, nem eu-zok. -
Cat 02 #67428 Semmizu =)
Lehet visszatérek sro-ra, uncsi a nyár, cod2-ben meg túl jó vok :D -
mizu? -
Balázs2 #67426 zargan.com itt lehet a tanulni a süketelést
van 2 török guildba nagy formák, kb. utálják a törököket azért nincsenek török guildba:D
-
Balázs2 #67425 LOL csináltam képet nagyon gáz ahol ölünk 5 vagy 6 kis szar török és egyiptomi emberek szedik hulladékokat igazi kis hajlékonyak, ott várják szaros tabikat meg acc shield elixireket, és az alkemy zsákokat, egymást f.uck u and all family suck fukc, ezt nyomatják ott versengenek h melyik vegye fel, nagyon kemény, valamelyik már szedő petet is vettXDAnnyira szánalmas, ott zaklatják az embereket h hey man 10k plýs persze erre kérése csak anani sikeyim vagy bende senin sülal eni, és egyéb finomságokat kapnak, csak nagyokat néznek és elkezdik nyomni a török rizsát.. -
Balázs2 #67424 lol ez már a motto a szerveren, mindeki átvette a törkököktől, " ez a törököknek ciki.. mi is írjuk 10k men plýs lwl? kac lwl? s.a party plýs ezek már alapok:D -
Cat 02 #67423 Last Msg hey man 10k pls ok?
xD -
Balázs2 #67422
Shaitan 87 kills
én kérek elnézést -
Mitttomén #67421 bocsi