82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #67460
    Gondolom onnan h már ki van hírezve.

Btw isro 2 dologban nyújt többet mint ksro, botban és avatar ruhakban.
  • Darkspell
    nálunk 2 hete van az arab, a wedding már talán 2 hónapja... nemtom.
    de eu wedding itt nincs, hálistennek.
  • gameplusz
    Honnan veszed, hogy az arab lesz előbb?
  • Kryon
    nálatok melyik volt előbb?
    mert isro-ban úgy látom most jön arab, de ch veddingnek semmi nyoma még
  • Cat 02 #67456
    ch wedding male.
  • horitazi
    Én is ch weddingre várok..undorító a 9degree férfi protector...
  • Rabbit20
    Most nálunk isro-ban volt már CH wedding? -.- Mert most váltottam female karira azt várok h legyen neki valami jó avatar... mostani eu wedding nőiben elég fura ^^
  • xeromem
    A rock mountaini questeknek a leirását hól lehetne megtalálni
  • Darkspell
    Az alsó az arab outfit, nőiben valami hányadék, a férfi tűrhető.
    Viszont a kiegje marha jól megy a felsőhöz, a CH weddinghez.
    Most az van :)

Kép1
    Kép2
    Kép3
    Kép4

Videó... minek videó? Ez a wedding szvsz kiba jól néz ki, de ha már van egy, semmivel sem nyújt többet mint a régi...
  • horitazi
    Legalább is haverom így csinálja lvl80-s bladerje van.
    Nem lesz rossz kari,csak még a sok 85++ között elveszik :D
  • Lord Nomak
    Ez fura, ongoknál van aki szedegeti, 90es grinder, 23as az ember és 33as mobok.. esetleg item dist lehet a gond vagy hogy fel sem vetted a questet =DD Más okot nem tudok mondani. ^^ Bár item distnél curst sem eshetne..
  • Cortez Lovag
    elég az okoskodásombol -.-

kérdésem a következö (kicsit nehéz lesz megérteni probálok tisztán fogalmazni)
    Szoval emlitett lvl 80 s/s kari huzza az uj karimat aki most végzett a farm-mal. A kis karin PP ketyeg, jelenleg 45 ös és penonoknal megy neki a taxi de nem esik a gyümi pedig a quest fel van véve...(gondolom azért nem esik mert a huzo karim szintje tul nagy, mert a curse heart az viszont esett neki) szoval milyen szintünek kéne lennie hogy igy taxiba hogy a kis karim nem öl, a mobok dobaljak a gyümit?
  • Cortez Lovag
    amugy nincs olyan tabi vagy stone amelyik kifejezetten agrro-t adna a fegyodnak
  • Cortez Lovag
    végülis szinte bármelyik buildtól függöen.
    Ha valami olyat teszel rá ami növeli a sebzésed akár int vagy str akkor azugynevezett "aggrod is nöni fog masnéve a szörnyre ható taunt értéked
    tehát minél nagyobbat sebzel egy mobra annál nehezebb rolad levakarni.
    (a mobon lévö saját taun értékedet befolyásolja a mob és közted lévö távolság) Ezért nem jó a kinai blader tank-nak mert szinte mindeni tulsebzi és átfordul arra...

ezek saját tapasztalataim!
  • Cat 02 #67446
    Volt vmi nyereményjáték ? chat
  • donatus13
    Tudja valaki meik kő ad aggrot a fegyóra?
  • gameplusz
    Az, de valami ingame dolog? :)

Ezt már láttam, vid vagy valami kéne :)
  • Cat 02 #67443
    CH wedding dress, legalábbis neve arra utal :D
  • gameplusz

És ezek?
  • Morphin
    nem!...iggen! az ellen nem véd
    OMGWTF xD
  • Játékkedvelő
    Sziasztok!

Egy kis bajom akadt az olt a baj régebben hogy vagy úgy 20 h alatt nem volt a letöltés ezért egy havertól lemásoltam de itt nem ment.Aztán abbahagytam a próbálkozást.Aztán vettem egy új rootert egy vl500-ast.Na az a bajom hogy elfelejtettem a jelszót.Amikor rámegyek a jojmaxon az elfelejtett névre mindig ezt írja wer*****.Tudtok rá valamit
  • Cat 02 #67438
    Videó

Kép
  • gameplusz
    Darkspell, ezekről az új avatarokról van valami screen?
  • Lord Nomak
    Valaki nem tud egy normális honlapot ami kb konpaku szinten leírja, hogy mi, merre, mennyi a skilleknél ? Érdekelne hogy 90en a cold phy deff és passzív összesen mekkora deffet ad.
  • Destyni
    Szevasz greg, milyen volt hegyalja?
  • Balázs2
    akkor joke volt, sejtettem:\
  • horitazi
    fire light bicheon
  • horitazi
    nivlam.com
    armor/shield/sun lvl76 shield
    br 100% 24br
  • Balázs2
    létezik h eu sun shield br-je 29?
    Én láttam networkba egy eu sun shield 76+5 br 21-el asszem 57% volt, szerveren azt hiresztelik h br 29 lett, szerintem lehetetken talán az a 100%?O.o
  • datango
    óóó ez a dagger de jó vóna nekem
  • Lord Nomak
    Nem az én cuccaim, nem eu-zok.
  • Cat 02 #67428
    Semmizu =)
    Lehet visszatérek sro-ra, uncsi a nyár, cod2-ben meg túl jó vok :D
  • Maala
    mizu?
  • Balázs2
    zargan.com itt lehet a tanulni a süketelést van 2 török guildba nagy formák, kb. utálják a törököket azért nincsenek török guildba:D
  • Balázs2
    LOL csináltam képet nagyon gáz ahol ölünk 5 vagy 6 kis szar török és egyiptomi emberek szedik hulladékokat igazi kis hajlékonyak, ott várják szaros tabikat meg acc shield elixireket, és az alkemy zsákokat, egymást f.uck u and all family suck fukc, ezt nyomatják ott versengenek h melyik vegye fel, nagyon kemény, valamelyik már szedő petet is vettXDAnnyira szánalmas, ott zaklatják az embereket h hey man 10k plýs persze erre kérése csak anani sikeyim vagy bende senin sülal eni, és egyéb finomságokat kapnak, csak nagyokat néznek és elkezdik nyomni a török rizsát..
  • Balázs2
    lol ez már a motto a szerveren, mindeki átvette a törkököktől, " ez a törököknek ciki.. mi is írjuk 10k men plýs lwl? kac lwl? s.a party plýs ezek már alapok:D
  • Cat 02 #67423
    Last Msg hey man 10k pls ok?

xD
  • Balázs2

Shaitan 87 kills

én kérek elnézést
  • Mitttomén
    bocsi