82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Aha ez jó módszer, de fenn áll a kérdés, honnan szerzel 1-2 embert aki húz téged party-ba?(nem a pt keresőből, mert lenyúlnak, etc.) -
Balázs2 #67499 Ahogy bejött az eu már másnap megcsináltam a karit, nem is nagyon fogalkoztatott az sp, meg nem gondoltam bele a 100-ba, csak most már 9d-re elég tréj összesfarmolni 450k sp-t habár elég jól megy 2 hónap múlva végzek isXD csak a botot kell venni szerencsére, akkoris elég szar:\Ez a kari jó lesz taxinak, csinálok 2 sok sp-s karit, mostanit meg eladom... -
Kryon #67498 attól érdekes :D
jókat lehetett ott csatázni
remélem lesz még rá alkalom :) -
Áááá az ott egy rémálom, kell pár erős szövetséges xD -
Balázs2 #67496 1,5 is elég, útközbe 350k, majdnem 2 mil, 2 hónapnál többet nem akarok rászánni, az egyik ong farmolos gyerek mondta hogy az összes ong spot fullos csak 80+ wizardok vannak, szal valszeg bekell fenyíteni 1-2, vagy embert vagy bevesz a pt-be vagy jövök ks-elni ennyi:D hihetetlen, ha dc-t kap valaki tuti levadásszák a helyét, tényleg nem elhet egyszerű hadművelet ott nyugottan farmolgatni:\ -
Vegyél goldot, és perkants az ongos powerfarmért.
Tudom te nem ezt vártad, de rá fogsz jönni, hogy kézzel/bottal farmolni saját magadnak egy reménytelen és igen hosszú folyamat, ami gyakorlatilag úgy fogod érezni, hogy soha nem ér véget.
Ez különösen igaz, ha nem csak "hűbelebalázs" módjára kezded el a karaktert, hanem megtervezed előre, és kiszámolod a kellő sp mennyiséget is.
2-3 mill sp kell ha hosszú távra tervezel és számításba veszed az esetleges "hopp ezt nem is kellett volna kihúzni, hanem inkább..." eseteket, mert hogy lesz ilyen majd capemelések után abban biztos vagyok.
De ha neked van 1-2 éved a farmolásra, akkor nyilván vegyél jó fegyvereket ruhákat, kezdj el farmolni minél alacsonyabb szinten, majd delevelezz, ha már nem igazán jön jól ott az sp ahol éppen vagy.
Persze ez is goldba kerül, és nem is egy húdegyors módszer (kser goldbotok, egyéb jófej farmerkarik, etc etc.) sőt, a botra is rá fogsz költeni egy kisebb összeget.
JackyB0Y a guildünkben "nemrég" jött át Athensre és előtte is csinálgatott karikat máshol, talán ő hitelesebben elmondja eddig melyik volt a legjobb módszer xD
-
1-100 gap 0: 354,640 SP
Egyébként ahhoz az 1,8-hoz eléggé gépnél kell lenni :D -
Balázs2 #67493 Akkor 2 hónap alatt durván dc-kel 1,8 mil sp összeszedhető, ticet nélkül,az se roszO.o az már elég 100-ig, és "útközbe" 100-ig meg 0-ás farmal kb. 250-300 k, az faszappan akkor^^ -
Cat 02 #67492 2-3 mill semeddig se elég és csak lvl 10 alatt tudsz 1ből éledni, visszateleportálgatás meg uncsi. -
donatus13 #67491 Én halottam olyat egy ember úgy csinálta ,hogy lvl 5 ön kiment karakoramba pénzt meg ilyesmit szedni össze kotort 2-3 m t és egyfolytába taxizott :D 9 es farmban és 20-25 fölött meg állandoan tradelt és így is pénz gyűjtött ezután megint taxi majd delvl és megint így ezis egy jó hosszú módszer de szerintem nem olyan nagy baromság:D -
Elviekben össze lehet szedni 1,5m-et 1 hónap alatt prémplusz+sp ticket párosítással (18 óránként delvl).
Nélküle olyan 800-900k (naponta delvl).
Nyilván 0-24, és aktivitás mellett. -
Cat 02 #67489 Lehetetlen 1 hónapig folyamatosan játszani, gépnek is kell pihi, illetve minden kedden van inspi. A spotharcokat meg se említem. -
Balázs2 #67488 Botsmallon ha jól tom Nomak leírta ongfarmolós módszert, azt írta 0-24 be 50k sp gyüjthető,gondolom sp ticet,ticet melett..1 óra alatt 2k körül, más meg aztírja max 30k-t lehet összeszedniO.o gondolom ticetek nélkül, de az az 50k tényleg valós ha van sp ticet + normál ticet, akkor 1 hónapba 1,5 mil sp?
-
Más nagyon nincs ong módszeren kívül. -
Nah, akkor remélem az Arabian Accessory itt is 15 silk lesz :P Más ebből nem kell :D -
wá rámtört a nosztalgia mikor még kézzel nyomtam eu update előtt lvl 20 as voltam és kurvahighnak éreztem magam mikor a ghost bugokat öltem na megyek kezdek is egy karit:D -
donatus13 #67484 Ezt akartam köszi öreg de csak jó ha tudtok valami új ötletet hogy csináljam írjátok le pls mert jól jönne (nincs ong farmer haver) szóval nekem kéne kézzel:) -
Cat 02 #67483 Ilyen van, de ez öreg. -
donatus13 #67482 HI
Régebben volt egy leírás ahol le volt írva ,hogy kell farmolni a karaktert lvl 1 től akár meddig azt betudná linkelni valaki? pls -
kössz :) -
Cat 02 #67480 csábító msn cím. -
OFF/ ELADÓ AEGE SZERVEREN 75-ös(87%) 1:5-ös hybrid int nuker 150m golddal +5 s/s neve xX_skull_Xx , rev6-on meglehet nézni.... akit érdekel msn: [email protected]
-
Kinai istenek fogadjunk az egyik lesz majd a 150 es junik
u.i.: elmmúlt az újdonság varázsa Roc mountain felett jöhet a lvl 100.....:D
-
Kryon #67477 sztem nem arra kell gondolni mint nálunk, ezek koreaiak, és keleti mitológiát nézik, főleg kínait
heaven náluk valszeg egészen más, mint errefelé
-
Cat 02 #67476 Odamész és hagyni kell h megöljön egy mob, ergo mindenki rev. ret scrollal megy majd nehogy visszafejlődjön (remélem Joymax nem olvassa a topikot mert még a végén kivitelezi :D) -
az Islam kariknak?
am. most nézegetem hogy lesz heaven is hmm azt hogy csinálják meg?? angyalokat ölünk Angle wings-be meg devil wings-be o.0 -
Cat 02 #67474 Majd délre tutkó lesz. -
omfg o.0
amugy lvl 100-120 ig milyen hely lesz?? csakmert szerintem már lassan be kéne hozni egy új várost mivel a terület nőni fog így több embert is elbírna a szeró tömegnyomor nélkül de ha 40-120 ig hotanba van mindenki akkor nincs rá esély.. joymax ezt old meg^^ -
Darkspell #67472 Prémium ticket. Napi 3 instant return, 1 self resurrect, 3 reverse return. -
amugy mi az a kis könyvecske fent a buffoknál a 3.?? helper után olyan mint a prémium az ittem mall-ba -
nemszutyok cucc akkor:D milyen lehet egy fullos Glavisnál pl^^:D -
Darkspell #67469 A szerverünkön a hpja még nem ment 98% alá :)
A 9esen az ilyen poti amit roc kveszt ad, kapcsiból maxra tolja a hpt, ha jól emléxem. -
Cat 02 #67468 A 9-es az mi? Illetve a bejutáshoz szükséges cucc az ilyen zöld kör alakú pikkely ? -
Kryon #67467 általában mennyi szokott? -
Kryon #67466 az kéne isro-ban is, bosszantó, hogy új accra mindíg venni kell
-
Darkspell #67465
wow, rocnak mennyi hpja elfogyott o.O -
Kryon #67464 hát ez az, 2 hónapja várom ch weddinget, erre lehet nem is lesz
-
Cat 02 #67463 Hja, így legalább olcsóbb. -
Rabbit20 #67462 hát azt a "többet" inkább idézőjelbe tenném :D
jah énis előbb néztem h már kint van arab ruha hiv oldalon... lehet csak accessory-t veszem meg belőle, csak akkor az a gond min. még egy hónapot kell várnom h jöjjön ch wedding... már ha jön egyáltalán. -
Darkspell #67461 Nálunk nem kell avatarból annyi, ugyanis a régieket is árulják.. Folyamatosan lehet venni angelt, devilt, halloweent, stb.