82377
Silkroad Online (iSRO)
  • donatus13
    Az teljesítmény:D:DD:
  • Rabbit20
    1 hónap játék után vettem észre h skilleknél lehet lentebb görgetni -.- :D
  • horitazi
    1. jah,azt jelenti,hogy hány %-kal vesz le.
    2. hybrid bladert nem ismerem,sry
    3.8degree cuccokat hugyért szarért.....szóval 10mill /db:D max ..legalább is alpson..és ígyis napokig stallozhatsz..
    nekem 76os garment gatya..5millbe vann kinn napokba(+4 majdnem full blue) és nem viszik..
  • borosdenes
    egy kimaradt: van valami hír emukról? érdekelne egy saját szerver ahol sosun setben ölhetnék uniqueket :D vagy haverokkal hülyéskedhetnénk pvpvel
  • borosdenes
    üdv. több kérdésem is lenne...
    elöször: alchemy stonenál van lent egy %érték... az azt jelenti hogy másbol hány% eséllyel vesz le?
    ha 51 vagyok akkor academyvel mit tudok kezdeni? mert tudom assist lehetek de azzal mit tudok, meg hogy kezdeni?
    lvl 51 vagyok blader és a pontjaim elég rosszul vannak elosztva... cuccok nélkül 185 str, és 105 intem van, tehat 86% phy balance... (tehat 35 pontot nyomtam mar intre). kérdés: mien karit csináljak belőle? nyomjak csak str-re vagy legyek egy ?/?-os hibrid? ha utobbi akkor milyen arányban? masteryeim főleg fire meg bicheon.. (meg lvl 37 light)
    3: ezeket a cuccokat mennyiér rakjakm ki stallba (xian)? fogalmam sincs mennyit érnek bocs a hülye kérdésér de kaptam a cuccoakt hogy stallozzam el és még sose vettem adtam el 8d-s cuccokat:
  • Lord Nomak
    24/7 gold prem plus + gold sp tiki = 55-58k sp / nap.
    Tiki nélkül úgy, hogy most ks-el egy low nuker meg egy rugó 31k sp-nél tartok.. tehát akárhonnan is veszem 45k minimum megvan naponta tikik nélkül.
  • Cat 02 #67534
    Az a vicc h quest adta, tehát emberek nagy része tuti magát szívatta meg vele :D
  • Cat 02 #67533
    Még anti-bot progi se volt, januárba rakták be és 2 hétig tartott, aztán 7kor indították a szerver és 7:15-kor lekapcsolták, mert nem bírta el a tömeget :D, sőőt a 2 hét előtt nem lehetett reggelni se.
  • Kryon
    azt sztem kezdésnél sokan beszopták (én is) xD
  • gameplusz
    Az újdonság varázsa ^^ De hol volt akkor még gap70, academy, eu, stall network, bot? Még tán silk sem volt?! :D
  • Cat 02 #67530
    Az még mindig üt mikor berakott valaki egy Protectort, te meg azt hitted h valami új szörnyet látsz :D
  • gameplusz
    Hát az még 2005-ben volt :D
  • Cat 02 #67528
    Hja, még arra is emlékszem, h lvl 20ason g+-t húztam water ghostokon :D
  • dragon11
    Jah, am is hagyom sro-t.. várok a privát serverekre..legfőbbképp az emulátort várom érthető okokból.Valaki nem tud róla valamit?(Friss hírek.)

:)
  • Kryon
    jaja, még emlékszel? :D
  • Cat 02 #67525
    Te húztál engem régen ? (Phoenix talán)
  • Kryon
    már nincs nálunk a gyerek :D
    amúgy Colosseum már rövidesen múltidő, most vagyunk megszűnőben
    aki összetartotta guildet elhúzott wowozni, meg magával vitt pár tagot, mostanra meg beérett az eredménye :(
  • tucsok63
    hello most kezdtem el a játékot szükségem lenne egy kis segítségre valaki adna valami elérhetőséget a játékban?
  • Balázs2
    Ritkán veszek, talán 5 hónapja vetettem utoljárannormál zséért de volt nagy pazarlás is:(mikor aztmondtam jó most 850 silk kéne, kiperkáltam a goldot, vették a silket, mert bejön 9d és akkor 2 hónapig nem kell.. Beláttam a bard az elég szar, a cleriknek sokkal nagyobb értelme van a wiz mellé, ám bardba is szinte mindent maxra toltam, szal még kellett vennem 150 silket h 0-án legyen au egész és mehetett clerik, cuse csak 80%-át adja vissza, elég sokat vesztettem volna, de a
  • Cat 02 #67521
    Colosseum nem magyar klán ?
  • Balázs2
    Én is sajnálom silkre költeni a pénz mondjuk, sp ticet prém+ pet élesztő 9k huf.. mindíg van akitől tok silket venni szerencsére goldért fejébe, lehet h meggondolnám h vennék e 9k hufért silket rendes zséért havonta+ még a bot 15k lenne min 1 hónapra csak az sro:D
  • JackyBoy
    másik fele jól teszi, hogy nem ba***a el a pénzéd rá:)
  • Balázs2
    Jól szervezett csapat vagytok... sajna Venicén így unioba nem nagyon fogalkoznak vele, ám Magyarokról ne is beszéljük inkább:DRajtam kivűl 1 90-es van, java része megrögzött handgrinder kb sokra viszik, másikfelének nincs pénze silkre, vagy inkább sajnálja szal érted..
  • Balázs2
    Hát max haverból van egy pár sunos, nem fogalkoznak ongfarmal, lusták delvl-zni:D
    Itt egy kép a helyről:
    Egy használható ongos powerfarm party nálunk így nézett ki:
    1-2 grinder kari golddal, rev ret scrollal, prémiummal megpakolva (int nuker, high lvl, ressel)
    2 kser kari, lehet wizard/bard
    1-2 pk-s karakter belőve a ponton ahol a kiskarik punnyadnak.
    1-2 kari őrzővédő céllal, egyik therapyzik, a másik botol a kiskarik helyén.
    Meg persze nem árt ha van pár haverod sem uniban/guildben akik jönnek ha kell és nem lv 7x-esek :D
    No és a kiskarik, eusoknak ajánlott a cleric kihúzása, hogy tudjanak reselni, illetve valamilyen automata res elfogadás, ha afk vagy.
    Ezzel az összetétellel nem igazán tudnak kirobbantani a helyről, persze szinte kötelező a jó viszony a szomszédokkal xD
  • Kryon
    általában volt resser, meg eusok is tudtak partyban, mikor épp nem volt mindenki afk :D
    de hát kell rá figyelni az biztos, most pont qvára ráérnék, de ősztől sztem necces :S
  • Kryon
    bele lehet jönni :)
    volt eccer hogy grinder is kapott egy meteort, de azt azért nem bántam ha "szakember" intézi xD
  • gameplusz
    Athensen a pk-zás már mindennapos, néha fun, néha nem. Nyilván akkor jobb, ha nem minket ölnek :D
  • Balázs2
    lols, időközbe kiírtod a másikfél cseperedő nemzedékét nem vagy semmi wazze, dehát ha ez kell h odébb áljanak:D
  • Balázs2
    Van az auto res tool 5000-be, ha meghal a kis kari feléleszti elvile nem? akkor nem para, legalább nem fejlődik olyan gyorsan:D
  • Balázs2
    Ah nekem nem lesz időm sem kedvem, pl éjszakzáni a farm miatt, meg őrködni a CSemetékreXd hogya csúyna bácsik ne gyilkoltassák le, Venicén szerintem nem ennyire tapasztaltak azért, remélem találok szabad helyet nem kicsi területen fekszik ong habita vagy mi a turó:D
  • Kryon
    taktikázni kell :)
    másik pk karival
    nem feltétlen kell nagy, elég egy kis 24es eus is pl
    1-2 konkurens partyt leirtottam így, meg is unták xD
  • gameplusz
    Pk karik ellen sajna ezek semmit sem érnek.
  • Cat 02 #67506
    Én mindig a quest ongoknál húztam (Hungry Blood Ong) és ott mellette nagyon ritkán halnak meg a karik.
  • Kryon
    amíg voltam, olyan helyen volt, ahova nem megy mob
    de attól odahúzzák sűrűn, a konkurencia :)
    úgy nézett ki, 1 s/s nuker ölt, kicsik biztonságos helyen, 1-2 nagy meg őrködött
    gondolom most is így nézhet ki
  • gameplusz
    -5531 1840 környékén vagyunk mi. Mondanom se kell, ez a legjobb spot :P
  • ThedarkmanHUN
    Sztem 2 oldalrol 2 nagy kari öl ... Vagyis nálunk ez megy mostanság :)
  • Balázs2
    Ti olyan helyen famroltok ahol a kis karik biztonságba vannak tehát valami hegyen ülnek, vagy a földön vannak, és van egy kínai forcés aki a kört csinálja autómatikusan?Nézegettem múltkor helyeket, 3-4 nagyobb fészek, és mindegyiken egy wizard, elég bizalomgerjesztő:\ kis kariknek meg tök jó hely fent a hegyen..
    Hát ez gondolom szerver és emberfüggő, ebben nem tudok neked segíteni, magadnak kell megoldani ezt a részét ;)