82377
Silkroad Online (iSRO)
-
tucsok63 #67582 az alcemy cucokat hol lehet kinyitni? mer mondták h van bene kristály csak nem tom hol lehet kinyitni :S -
Ezeken a területeken belül akárhol elhelyezkedhet?? -
Köszönöm...Remélem megtalálom.... -
Csak envent előtt lehet regisztrálni??
Vagy mindig ott van a nő(mert én most vagyok a teleport mellett,de ott nincs piros ruhás csajszi) -
Cat 02 #67578 Városok között, Tiger Mountain, Den, Karakoram elvileg. -
Valaki tudja,hogy ez hol van??
(?minden városban van ilyen?)
-
Sztem se kell a kutyának se, de ha el tudja adni ennyiért, akkor az zsír.
Lehet valami vacsi zsír szerveren tolja... -
Balázs2 #67575 Tényleg annyit?Nálunk 15m illé vannak kint és nem viszik már:D -
Köszike..sokat segítettél.. -
at16 #67573 igen minden városban van 1 a teleportnál -
Köszönöm a HelPet (benn a városban??) -
at16 #67571 teleport mellett van 1 piros ruhás csaj. katt rá és regisztrálás -
Capture the Flags-re hol,hogyan lehet jelentkezni??? -
at16 #67569 életem első sos droppja :D -
at16 #67568 :D
életem első droppja volt tegnap egy SOS 52Blade+1 +2str+ 3block
ezt 5 elixirből felhuztam +3 asra :D
kb 50milliót ér igy. -
Namisky banned athenson lolz, az sem egy mai kari még beszélgettem is vele anno, meg nem is lépett be már vagy másfél hónapja tudtommal. =D -
Balázs2 #67566 Másik meg rajtad kívűl a játékosok 95% nem kapott szart sem az tuti, szal a magyarok szeretek túlozni, hidd el h teljesen random a drop, attol h kuwaiti vagy török max megvette a normál zsért joymaxtól,nem dropol neki elöbb sunt mert ö kuwaiti faszláma, telivannak zsetonnal és joymaxpapátol megveszik vagy gm-től aki csinál magának egy kis üzletet..Miután megvették etetik a népet h wazze drop volt köcsög.. ennyi -
Balázs2 #67565 Micsoda?Nem is tudtam h envent van, nem nagyon érzékeltem belőle semmit, inkább kevesebb drop volt mint szokott lenni:D nem nagyon érek a dropokkal semmoit ami 85-87-ek dobnak, mindent felbontom többségbe ad earth 9-et az ér valamit, probáltam szaré húgyé árulni dropokat nem vitték teli a network normál dropal nem sokat érsz hacsak nem 90-es chest, 89es legs 89 accesory, már 88-as sisak ára sem a régi egyre több lesz.. -
Akkor már örülhetsz is, mert mindhárom legend benne foglaltatik. -
Köszönöm!!
Úgy tudtam,hogy azok kiegészítők!!Bizotsan benne vannak akkor...
(1.56-os kliensem van-ez a legújabb az SRO honlapján) -
Cat 02 #67560 De. -
Miért??...az nem tartalmazza a Legnedeket.... -
Cat 02 #67558 Elég a legfrissebb klienst leszedni. -
Honnan tudom leszedni a LegenDeket????
Legend I - Europe
Legend II - Várharcok
Legend III - Roc Mountain
(SRO hivatalos oldalán nem találtam őket) -
Darkspell #67556 LVL 92 sos chest kulcsbóóóóóóóól..
JÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Na vége a +30% xp/droprate eventnek és egy nyomorult sosót sem kaptam... persze az összes török és kuwaiti bot megszedte magát sosunnal :/ -
Cat 02 #67554 Detto, nem értettem íjász csajnak h van 2 lighting imbueja :D -
Kryon #67553 na ennyit a hajnali regényemről xD
majd elolvasom reakciókat mikor felkeltem :) -
Kryon #67552 meg mint írtam nem SW nem merült fel, hanem a sérelmek
SW javaslatom miatt nagyon is felmerült, de senkit sem lehet ostorral kényszeríteni :D
ha nem oda akartak menni, akkor ez van -
Kryon #67551 és nyilvánvaló, hogy leginkább Elit merült fel többiekben, mert akik utóbbi időben voltak 1-2 kivétellel mind onnan jöttek, szóval csak visszamentek
akik nem onnan jöttek, azok hozzátok mentek vissza már előbb
régi colos csapat abbahagyta /ettől borultunk be/, és wowozik többségében
úgyhogy most süllyedek a hajóval eggyütt :S
-
Kryon #67550 hát nem az én ötletem volt, én azt pártoltam, hogy hozzuk össze 3 guildet közös tradek stb kapcsán, utána pedig mind3 guild együttesen beszélje meg, hogy mi legyen, többiek másképp gondolták, és hamarabb léptek
Maala-val már régóta beszéltük ezt, rá is kérdezhetsz
amúgy nem nekem kell panaszkodni, mert én vok a legnagyobb vesztes a szituban...
egyrészt bebukott a javaslatom is
és a guild is, melyben alapító tagokból már csak én maradtam
szóval nekem ez a helyzet szín tiszta pofáraesés eddig -
Kryon #67549 meg monnyuk mivel eddig full magyar guildokban voltak külföldiektől is idegenkednek kissé, nyilván az lenne a normális, hogy magyarok elsőbbséget kapjanak
nem úgy, hogy pl partyban helyem elfoglalja unio, ezért egyik nap még van hely, másnap meg már nem szóltam időben
attól, hogy van angel wingem még nem kell madárnak nézni ^^ -
Én már túltettem magam az erős magyar guild dolgon, szal engem nem izgat már hidd el xD
Csak hogy fel sem merültünk az érdekes, de így hogy együtt vagytok amúgy is érthető :)
Sok sikert ;) -
Kryon #67547 úgyhogy ne gondold, hogy itt nagy ellenségeskedés meg akármi van
pont hogy az a helyzet, hogy mostani csapat már később kezdte, és azt se nagyon tudják, hogy ti kik vagytok xD
ismeretlenség és ebből eredő bizalmatlanság van itt, nem ellenségeskedés
-
Kryon #67546 szavazás volt, aztán elfogadtuk a többségi döntést, semmi sérelemről nem nem volt szó, SW fel sem merült sehogy sem, csak annyiban, hogy mondtam mehetnénk oda is vagy beszélhetnénk 3mas egyesítésről
annyi volt, hogy eliteseket ismerték, mert sokan onnan jöttek át, meg eggyütt tradeltünk eddig is meg ventrin is vegyesen vagyunk
SW-ból meg nem ismertek senkit sem többiek
de mint írtam, kiskarimmal (inkább félkész) átmennék ahogy eredetileg is volt, de ha nem, hát nem :)
régi sérelmek meg nem nagyon vannak, mert akkoriak közül már csak én játszom, többiek rég abbahagyták :S -
10 mil ? Én update elött másfél hónappal vettem Athenson annyiért +4 fb garm chestet =D Most olyan 2 milláért már fb +5 is van ha keres az ember, plusz képes alkudni török módon.
btw erről jut eszembe, nyílt egy bolt nálunk az a neve hogy "Iszlám daraboló" szlogen "minőségi darabolás, minőségi áruk" mondom gz.
Valamilyen vágóhíd féleség =D -
Jajj még mindig a régi sérelmek mi? xD
Hát sok sikert Elithez ^^ -
Darkspell #67543 Mikor bejött a silk, lvl 38 voltam xianon... Épp szentségeltünk mint az állat, mert Amalgam-ba lvl 42 volt a belépési küszöb, és lövésem sem volt hogy leszek olyan háj lvl :D -
Kryon #67542 mondtam nekik, de Elitbe mentek
kiskarimmal majd sztem belépnék hozzátok, ha van hely :) -
Szívesen látunk értelmes magyarokat az SW-ben ;)