82377
Silkroad Online (iSRO)
  • doxadmin
    Nah, annyival jutottam előrébb, hogy föltettem egy új win xp sp2-t, majd videokari drivert, és sro-t. Szépen bejött a töltő képernyő, majd elfeketedett a kép (már kezdtem örülni), mikor kidobott egy olyan üzivel, hogy telepiteni kell a directx sdk-t. Leszedtem microsofttól a márciusit, föl is tettem. Most elindul, de odaáig jut hogy a képernyő közepén megjelenik a silkroad gelirat és kész. Ott a progra nem csinál semmit (nem válaszol allapot) Érzem közel járok az igazséghoz. . .
  • donatus13
    Barhgain spec árusnál ha indul árut leadni leadni is lehet ugye?
  • Cat 02 #67621
    Hát elvileg kéne mennie
    off
  • doxadmin
    arra lennék kíváncsi hogyha ugyan ebbe a notiban nvidia kártya lenne, csinálná e ezt amit most. Szerintem biztos nem.
  • doxadmin
    1 giga (2*512Mb)
  • Cat 02 #67618
    Esik neki sos és egyből mennyi pénze lett :D
  • Darkspell
    Én örülnék neki. Végre lenne normális hunter cuccom, nem az a gagyi 10k-s... Millást meg persze nem árulnak :/
  • Kryon
    lehet nem állsz távol az igazságtól
    sztem joymax következő húzása a silkes job ruci lesz...
    remélem nem olvassák a fórumot xD
    Mennyi ram van abban a notebookban ?
  • inv
    thief ruci is lehetne
  • doxadmin
    Lehet, de azért furcsa hogy az ati 128as nem birja, a nvidia 32es meg igen.

Alt tab max a tálcára teszi le, várás meg semmi, vártam 20 percet de semmi.
  • gameplusz
    A játék átállítja a monitorod képfrissítési sebességét olyan beállításra, amit a monitorod/vga-d nem kezel.
  • Cat 02 #67611
    Alt+Tab ? Várás ?
  • doxadmin
    Próbálgatom, de nem akar elindulni. Vagyis elindul, csak fekete lesz a képernyő, a tálca alul látszik, de az egér mutató átváltozik sros-ra, és a nettel is kommunikál, de nincs loging ablak. Nem tudom merre kellene próbálkozni, de azért nem nyugszom bele. . . .
  • Cat 02 #67609
    Videókártya driver ?
  • Kryon
    láttál már abban női karit pl glavval szaladgálni? úgy már nem olyan ari xD
  • doxadmin
    mégsem saját, hanem álltható memóriás
  • doxadmin
    OFF.:

Van egy 2.8as celeron laptopom, ati mobility radeon 7000 igp-s 128mb-os videokarival(saját memóriás asszem, a videokari), és nem megy rajta az sro. Elindul, de fekete merad a kép, hangot viszi, de nem jön elő a bejelenkező ablak. Ez ellen gondolom semmit sem lehet tenni, mármint hogy menjen rajta??

A röhely (j) hogy a szaros 1Ghz-s gépen 32Mb-os videokarival elindul, es működik, de lassan.
  • gameplusz
    Török rabszolgáim:

• Balázs2
    Olyan a lába mint valami kötözött sonka ebbe rucibaXD esküvői ruci nem tesztett? szerintem a nő karit nagyon arik benne, a kis masnikával hátulXD:D
  • McReay
    Az addig oké,hogy melyik "tájegységen",de azon belül bárhol elhelyezkedhetnek??
  • Andr0
    ezt csak azért vettem mert már kellet egy kis változás amugy jól néz ki bowwal, meg amugyis ez a kari 1 hét és FF90 re azán pihen jó sok ideig..:D meg a ch wedding dress-t már másik accra veszem de nem rosz ötlet hogy az arab acc-ot hozzávenni...^^meggyőztél
  • gameplusz

Nekem ennyi kellett ebből, a többi ocsmány, felesleges pénzkidobás. CH wedding meg tuti lesz, csak JM nem hülye: ha azt hozzák be előbb, akkor ezt nem venné meg senki, így meg valószínűleg aki ezt megveszi, az fog olyat is venni...
    Sztem elején beteszik a dropokat 1 hétig, utána kiveszik a gennyek.
    Legalábbis a drop rate egy vicc, nemhogy sox, szinte semmi nem esik (nekem).
  • Balázs2
    8d cap emelésnél kb. 2-3 hónapig volt sun dropolás vagy mennyi?
  • JackyBoy
    legalábbis te azokról szereztél tudomást, és azok mellett lehet van még, ráadásul ruha gondolom több van...
  • Balázs2
    Mivel belőlük van legtöbb..Kurva sok török van kb ilyen arány 10 török 1 magyar, szerinted kifogja kapni a sunt a 9 botolo török vagy a 1 magyar?
    Vagy egy mittomén mekkora nagy területen 10-en botolnak ott 4 török 5 kuwaiti 1 magyar, kb. kevés esélye van h magyar kapja a sunt..
  • gameplusz
    Igen, csak nemrég volt gapemelés, és szerintem ahhoz képest ez irdatlan sok, amit felsoroltál. Bot ftw...
  • Balázs2
    Mennyi esett kb.? 100?
  • Balázs2
    Nincs sok sun a Venicén sem, van 1 9d sun bow, 2 9d sun separ, 2 vagy 3 9d sun sword, van asszem 4 9d sun blade, 2-3 eu sun shield, 1-2 kínai sun shield, sun glaviról nem tudok.. van 2 sun dagger, 2 sun xbow, 1 sun staff, 1 sun 2h sword, 1 sun warlock rod, ez annyira sok?Pár ruhanemü meg accesory..
    Nem azért 8d-be kismillió sun weapon volt 1 szerveren legalább 100-150 embernek, ahoz képest pl. venicén van 20 sun weapon nem több..
    Gay turk xD
  • Andr0

imádom jól néz ki a rózsaszín bowwal:D
    http://www.silkroadonline.net/gamesys/tr_caravantrade.asp
  • Atisz #67591
    Hacsak nem a Troy vagy Greece szerveren játszol, akkor nem is csoda hogy nem vetted észre, mivel csak ezen a 2 szerveren volt. (Volt egy csúnya rollback és azért kaptuk, bár elég rövid ideig tartott és nem indokolta volna.)

Az a poén, hogy csak törökök és kuwaitiak kaptak akik amúgy is megveszik a sosunokat. Ez így van mert ott örültek hogy végrre maradt $ 1000-ja, mivel nem kellett megvenni az aktuális sosun-t...
  • Atisz #67590
    Sos? Pff, az is vmi... grat.
  • w34p0nz
    bocs a duplapostért, de a saját fórumodra is feljárhatnál néha... lol...
  • w34p0nz
    nem Karakoramban van a harmadik, hanem Niya Remainsben
  • gameplusz
    Chat-es stílust fejezzétek be tucsok63 és McReay, köszönöm.
  • donatus13
    Bannerban fönt katt a faq gombra és ott keresd az alchemy részt.
  • borosdenes
    kérdezem máshogy igy talan tudtok segiteni: ugye tegnap irtam hogy 185str - 105int lvl51es karim van (86%phy balance). na tehat ebbol a karibom mi a legjobb amit csinalni lehet? (lehet bármi más nemkell h blader legyen). hallottam 70%-70%os hibrid meg hogy váltsak bowra de nemtudom hogy mi a legjbob ötlet..