82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Nah, annyival jutottam előrébb, hogy föltettem egy új win xp sp2-t, majd videokari drivert, és sro-t. Szépen bejött a töltő képernyő, majd elfeketedett a kép (már kezdtem örülni), mikor kidobott egy olyan üzivel, hogy telepiteni kell a directx sdk-t. Leszedtem microsofttól a márciusit, föl is tettem. Most elindul, de odaáig jut hogy a képernyő közepén megjelenik a silkroad gelirat és kész. Ott a progra nem csinál semmit (nem válaszol allapot) Érzem közel járok az igazséghoz. . .
-
donatus13 #67622 Barhgain spec árusnál ha indul árut leadni leadni is lehet ugye? -
Cat 02 #67621 Hát elvileg kéne mennie
off -
arra lennék kíváncsi hogyha ugyan ebbe a notiban nvidia kártya lenne, csinálná e ezt amit most. Szerintem biztos nem. -
1 giga (2*512Mb) -
Cat 02 #67618 Esik neki sos és egyből mennyi pénze lett :D -
Darkspell #67617 Én örülnék neki. Végre lenne normális hunter cuccom, nem az a gagyi 10k-s... Millást meg persze nem árulnak :/ -
Kryon #67616 lehet nem állsz távol az igazságtól
sztem joymax következő húzása a silkes job ruci lesz...
remélem nem olvassák a fórumot xD -
Mennyi ram van abban a notebookban ? -
inv #67614 thief ruci is lehetne -
Lehet, de azért furcsa hogy az ati 128as nem birja, a nvidia 32es meg igen.
Alt tab max a tálcára teszi le, várás meg semmi, vártam 20 percet de semmi. -
A játék átállítja a monitorod képfrissítési sebességét olyan beállításra, amit a monitorod/vga-d nem kezel. -
Cat 02 #67611 Alt+Tab ? Várás ? -
Próbálgatom, de nem akar elindulni. Vagyis elindul, csak fekete lesz a képernyő, a tálca alul látszik, de az egér mutató átváltozik sros-ra, és a nettel is kommunikál, de nincs loging ablak. Nem tudom merre kellene próbálkozni, de azért nem nyugszom bele. . . . -
Cat 02 #67609 Videókártya driver ? -
Kryon #67608 láttál már abban női karit pl glavval szaladgálni? úgy már nem olyan ari xD -
mégsem saját, hanem álltható memóriás -
OFF.:
Van egy 2.8as celeron laptopom, ati mobility radeon 7000 igp-s 128mb-os videokarival(saját memóriás asszem, a videokari), és nem megy rajta az sro. Elindul, de fekete merad a kép, hangot viszi, de nem jön elő a bejelenkező ablak. Ez ellen gondolom semmit sem lehet tenni, mármint hogy menjen rajta??
A röhely (j) hogy a szaros 1Ghz-s gépen 32Mb-os videokarival elindul, es működik, de lassan. -
Török rabszolgáim:
-
Balázs2 #67604 Olyan a lába mint valami kötözött sonka ebbe rucibaXD esküvői ruci nem tesztett? szerintem a nő karit nagyon arik benne, a kis masnikával hátulXD:D -
Az addig oké,hogy melyik "tájegységen",de azon belül bárhol elhelyezkedhetnek?? -
ezt csak azért vettem mert már kellet egy kis változás amugy jól néz ki bowwal, meg amugyis ez a kari 1 hét és FF90 re azán pihen jó sok ideig..:D meg a ch wedding dress-t már másik accra veszem de nem rosz ötlet hogy az arab acc-ot hozzávenni...^^meggyőztél -
Nekem ennyi kellett ebből, a többi ocsmány, felesleges pénzkidobás. CH wedding meg tuti lesz, csak JM nem hülye: ha azt hozzák be előbb, akkor ezt nem venné meg senki, így meg valószínűleg aki ezt megveszi, az fog olyat is venni... -
Sztem elején beteszik a dropokat 1 hétig, utána kiveszik a gennyek.
Legalábbis a drop rate egy vicc, nemhogy sox, szinte semmi nem esik (nekem). -
Balázs2 #67600 8d cap emelésnél kb. 2-3 hónapig volt sun dropolás vagy mennyi? -
legalábbis te azokról szereztél tudomást, és azok mellett lehet van még, ráadásul ruha gondolom több van... -
Balázs2 #67598 Mivel belőlük van legtöbb..Kurva sok török van kb ilyen arány 10 török 1 magyar, szerinted kifogja kapni a sunt a 9 botolo török vagy a 1 magyar?
Vagy egy mittomén mekkora nagy területen 10-en botolnak ott 4 török 5 kuwaiti 1 magyar, kb. kevés esélye van h magyar kapja a sunt.. -
Igen, csak nemrég volt gapemelés, és szerintem ahhoz képest ez irdatlan sok, amit felsoroltál. Bot ftw... -
Balázs2 #67596 Mennyi esett kb.? 100? -
Balázs2 #67595 Nincs sok sun a Venicén sem, van 1 9d sun bow, 2 9d sun separ, 2 vagy 3 9d sun sword, van asszem 4 9d sun blade, 2-3 eu sun shield, 1-2 kínai sun shield, sun glaviról nem tudok.. van 2 sun dagger, 2 sun xbow, 1 sun staff, 1 sun 2h sword, 1 sun warlock rod, ez annyira sok?Pár ruhanemü meg accesory..
Nem azért 8d-be kismillió sun weapon volt 1 szerveren legalább 100-150 embernek, ahoz képest pl. venicén van 20 sun weapon nem több.. -
Gay turk xD -
imádom jól néz ki a rózsaszín bowwal:D -
http://www.silkroadonline.net/gamesys/tr_caravantrade.asp -
Hacsak nem a Troy vagy Greece szerveren játszol, akkor nem is csoda hogy nem vetted észre, mivel csak ezen a 2 szerveren volt. (Volt egy csúnya rollback és azért kaptuk, bár elég rövid ideig tartott és nem indokolta volna.)
Az a poén, hogy csak törökök és kuwaitiak kaptak akik amúgy is megveszik a sosunokat. Ez így van mert ott örültek hogy végrre maradt $ 1000-ja, mivel nem kellett megvenni az aktuális sosun-t... -
Sos? Pff, az is vmi... grat. -
w34p0nz #67589 bocs a duplapostért, de a saját fórumodra is feljárhatnál néha... lol... -
w34p0nz #67588 nem Karakoramban van a harmadik, hanem Niya Remainsben -
Chat-es stílust fejezzétek be tucsok63 és McReay, köszönöm. -
donatus13 #67584 Bannerban fönt katt a faq gombra és ott keresd az alchemy részt. -
borosdenes #67583 kérdezem máshogy igy talan tudtok segiteni: ugye tegnap irtam hogy 185str - 105int lvl51es karim van (86%phy balance). na tehat ebbol a karibom mi a legjobb amit csinalni lehet? (lehet bármi más nemkell h blader legyen). hallottam 70%-70%os hibrid meg hogy váltsak bowra de nemtudom hogy mi a legjbob ötlet..