82377
Silkroad Online (iSRO)
  • GanjaMasta
    akkor melyik azaz elterülős skill vagy hogy kell beüzemelni?XD
  • Rabbit20
    warcry az egy buff annak nincs köze elterüléshez... +phy attackot ad neked ennyi ^^
  • Cat 02 #70601
    Warcry ha jól tom megnöveli a phy. attackod. Van feldöntős skillje, de akkor bárki tud bele sebezni, ha van földön fekvő elleni skillje (huh, ez hülyén hangzik :D).
  • GanjaMasta
    sziasztok!
    tudjátok van az a kétkezes kard varázslat a WARCRY amikor bele vágsz a szörnybe és a szörny elterül és csak te tudsz utána mégegyszer belevágni a földön, nah amikor beüzemelem megjelenik a kis ikonja az életerőm és manám mellett. de utána hogy kell használni mert ugyanúgy simán harcol tovább PLZ segítsetek nem rég kezdtem
  • WNW
    Van itt bard, vagy volt bard..?
  • horitazi
    Jah és erős már most,h benyeli az enemy a statusokat!;)
  • horitazi
    Ilyenem van nekem is...csak még egyelőre 85ig vannak maxolva a skillek..még 180k sp és kész teljesen
    lvl90 pure str force,fire,pacheon
  • Cat 02 #70596
    Jó ez a 2:1 nuker :D

• gameplusz
    Partyban-e vagy-e?
  • WNW
    Segitseeeg.. Segitseeeg.. Kifejlesztettem a Mana Tambour I-et.. De ez a rohadt karakter nem hajlando felrakni... Egyszer felment, de azota elnyomom, es kapasbol leeseik.. Semmilyen mas buff nincs rajtam... Otlet..?!
  • THeArrow
    tévedés 7xtől enyém volt, abba a jobwarba megesett h meghalt az ember
  • Cat 02 #70592
    Rá emlékszem :D 35 körül vett GT-t =)
  • IfjuSkywalker
    Mellesleg, LOL, Alex ott fexik a karid a második jobwar vidiben hullaként:)
  • IfjuSkywalker
    A nagy szart a tied:) Szabié volt:D:D:D
  • THeArrow
    boo ^^ ez az én volt karim :D
  • doxadmin
    Meggyőzött Meglátjuk milyen lesz.
  • Cat 02 #70587
    Force bower grind
    Force bower pvp
    [URL=http://www.xfire.com/video/1115d/]Force bower pvp #2[/URL]

• doxadmin
    Csak akkor tudjuk leverni ha jön valami forces, ki sikeresen rá tudja tenni a buffokat, vagy wiz, aki kap warri boffot. Akkor is csak akkor ha nincs rajta saját warri buff, mert ha van akkor a wizard is max 5-6k-t sebez neki, a kínaiak meg 500at.

Szóval nagyon tanker kari.
  • Mitttomén
    de van nálunk több is igaz már 2 hete be sem léptem, de gondolom azóta sem tüntek el.
    Emlékszem gap80-nál alig-alig lehetett warrior/cleric-et látni, egy kezemen meg tudnám számolni hányan voltunk velem együtt, most meg boldog-boldogtalan az, még pure str rugó/bard is átállt erre.
    Mikor 3 wari/cleric thief jött, 2 full pt hunter kellett hozzájuk (igaz szinte mind kinai volt), mert reverse immo-ban, ha még gyógyítja is magát szinte leverhetetlen.
  • doxadmin
    1h/2h cleric igaz full sox. 1h swordje sun. lazán öl mindenkit.. . Warri bufban leverhetetlen, 90es glavis 500-600nál többet nem sebez be neki, sőt még annyit sem, ő meg osztja a 2-3-4k-s dmg-t. Múltkor (1-2hete) 8an lőttük, ő meg sétálgatott ide-oda, és nem halt meg, pedíg voltak közöttünk ff kínak karik is nuker/str.

zelal

• S4sa
    Eladó karakter:
    LvL 63 - Pure STR Blader Karakter (82%)
    Skill: Lvl 59 Bicheon, Lvl 57 Fire,
    Cold LvL 20 (Snow Shield miatt) , Lighting 32 (Parry ill futás miatt)
    Itemek: 60+3 blade crit 11, 56+3 shield br 18, +2+3 STR es blue itemek (garment set).

Kari a Rev6-on. ( Valamiért még 62 es szintet ír )
    LiNk

irányár: 6k forint! (azért ilyen olcsó mert nagyon sürgős a dolog :D)
    képeket msn en küldök

MSN címem: [email protected]
  • at16
    bazz ha az 1h warrior 90en is csak 2,3-k üt akkor egy kínai full str-es ellen semmi esély.
    90es 1h wari semelyik szerveren sincs?:S
  • MilkesFlakon
    Eladó Aege serveren egy 76 os( 70%+) Wizard 113k SP vel ( ruhák nélkül )
    Érdeklődni -> [email protected]
    A kari irányára eddig 12k Forint( ami sztem elég cheap) ^^
    [ Esetleg Aegen goldot is elfogadok ami kb 400m ]

ßß
  • donatus13
    Nekem az volt de oda adtam havernak most ő tolja vele aszondta cleric egyszinten van warriorral akkor legyapja a vele egyszintűt ő is de azért a 3 mp poti kínánál azért még ott van még mindig.
  • Maala
    100as capig tényleg jó lesz, de warrior/cleric jobb amúgy ^^
  • donatus13
    elég érdekes én pl 2h/cleric et látom az is igen erős nem sok kari nyírja ki de 1h/warlock azt nagyon semmi nem nyírja ki és ezt most láttam 2 napja 1h/warlock simán szedett mindent...
  • doxadmin
    thx. Találtam egy force glavist, leölt mint a xart, pedig gap 9 ő is, és nincs full blue szettje, sőt a szett 70%a npc-s :D A sima glavis azért szenved velem, míg netán leöl. . .
  • Maala
    öngyógyításon kívül mindent, bár ha cless-el futtatod a karidat arra is jó ^^
    csak a 2emberes gyógyítással vigyázz, mert a 2. ember random, általában épp az, akivel PvPzel xD
  • Maala
    coldra gondoltál? imbue, pdef, pdefpassive, meg frost nova. imba bowosnál combokkal.
  • Rabbit20
    áh clear volt ^^ majd egyszer összejön már 4. tört be :D

Atisz: 1h nem vicc :D jó 2h warrior is de ha kivan húzva 1h úgy mégjobb ^^ pont amit mondtál shield knock back ad dull-t pl. én 1h-val kezdek mindig aztán ha úgyvan váltok 2h... és mostanában 1h sokkal jobban tetszik csak dmg low :S
  • doxadmin
    forceból a vital spot és a passzívon kívül mit érdemes még fejleszteni? therapy, élesztés, öngyógyítás?
  • gameplusz
    Ja igen, ennyit értesz a warriorhoz ;)
  • Atisz #70569
    Háát nálunk a legnagyobb guildeknél szériatartozék a pk edit, amivel esélyed sincs mondjuk egy láthatatlan wiz ellen (én ugye rogue-okat még fel tudok deríteni, de persze csak közelről, ő meg már 1 km-ről lát -_-). Kuwaitiak mondjuk nem használják, kb. tiltja az etikai kódexük. Én meg úgy vagyok vele, hogy sajnálnám azok ellen használni, akik nem élnek vele, no+ így be lehet írni neki local-ba miután megcsípted hogy: "You need more cheats to win, noob!"
  • Cat 02 #70568
    Ctf tök mindegy csal láthatatlan legyen =)
  • Atisz #70567
    Ölni nem nagyon fogsz vele (wizard és rogue ellen mondjuk nagyon jó, de azok ellen mi nem? :D), téged sem fognak mondjuk lekapni sokszor.
    A gond az hogy ott van a 2-h sword ami mondjuk könnyebben hullik, de cserébe mindent leabál.
    1-h óriási hibája hogy nincs kd (a sildes knockback mondjuk egész jó). Kb. ctf-re zászlós futásra jó (ha nagyon sarkítanék, de még1x: ha ott van a 2-h, akkor el nem tudom képzelni hogy miért húzza ki vki az 1-h-t... ja igen, viccből)
  • Atisz #70566
    Jaja ez abszolút így van (még ha már közhely is).
    Amúgy pvp-hez lvl 80+-nál eus intes karinál kötelező a 25%-os mana potyka, mert különben staff/rod blast jópár mp-ig... :/
  • Atisz #70565
    Sose bándd, gondolj bele hogy megint indulhattál volna 0-ról...
    Majd veszel 1 +5-öset és arra egyből ráficcen a +6 meg a +7 is :D
  • doxadmin
    Nem tudom, vannak érvek e-mellett és a mellett is. Na majd meglátom, egyenlőre csak a fire-t meg a bowot húzom. blader erős, szóval az is megfordult a fejemben hogy bow vissza, blade ki. Először találni akarok egy force bowert kivel pvp-zhetnék és lehetne tesztelgetni hogy mit tud :D
  • IfjuSkywalker
    Ha lightos kari (str china) képtelen ölni ugy ahogy van, Force nélkül, akkor az nagyon sanszos, hogy Force-al sem lesz képes ölni...Hidd el van tapasztalatom....Force már negyedannyit nem ér, mint ért 80 capon vagy akár 90 cap elején.
    Immortal nélkül soha xD