82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #70819
    Pff, lol, wtf :D low lvl-en se mikor még magával ragadt a játék élménye ?
  • THeArrow
    énmég nemis láttam >.< :( csak ott villogott az invbe de a dobozkát nemláttam hogy vakulna meg, handgrind powah
  • gameplusz
    Hát dobj ki egyet a földre Hotan közepén, és meglátod :D
  • doxadmin
    Jó is lenne, 1 hét és full sun szett ^^ Utoljára 24esen volt sos droppom, már azt sem tudom hogy néz ki a doboza
  • THeArrow
    esti drop = 0 >< ma esti drop = sun chest holnap esti drop = sun legs havefun gg :D
  • doxadmin
    Én megelégednék vele per pillanat :D Már 3 napja semmi droppom.
  • chemotox000000
    Esti dropp 77 som male robe :S 300m-be el isment sztetek megérte?
    szerintem reális ár :D
  • gameplusz
    Aggro?
  • Atisz #70811
    Ez jó kérdés, én eddig úgy vettem észre hogy totál random. Az ok, hogy amíg a fari dmg-e nagyobb addig ő kapja az ütést, de hát ugye ez eléggé valószínűtlen normál esetben. Van hogy rákattan a farkasra, de ez nem tudom mitől függ...
  • Atisz #70810
    Semmi köze hozzá. Az hogy "kivitelezhető" és "szükségtelen", nem ugyanaz.
  • Cat 02 #70809
    Neten te is jobban játszol, pedig nem csítelsz, szal szarkazmus off. :)
  • Maala
    hmm, minden egyes TS helyett TR-t olvastam. fura. sry. :)
  • Maala
    OFF: nem mindenki a te R1ZZ spanod, bár kíváncsi vagyok, hogy neked élőben játszik-e úgy, mint cb eu top helyén. erősen kétlem. Neten valahogy mindenki jobban játszik, pedig LANon nincs lag. ergó lag = jó játék?

#70798: kérdezi az, akinek török van az Academyjében? köhköh.
  • kenny00
    szükségem lenne egy olyan tagra akinek volt lockja jobb lenne h van,
    lenne 1-2 kérdésemx)
  • Cat 02 #70805
    Keveset ütsz, bele illetve távol maradsz tőle. Freeze szokta a giantot farkassal tankolni, de azért kérdezz meg egy 80+.t =)
  • Darkspell
    Hogy tudom azt megcsinálni, hogy a giant végig a farkast üsse?
  • Szigi
    üdv
    ez most egy nagyon ostoba kérdés.:)
    ho ltom lehézni a jelszavam a má rohatul elfelejtettem? me nem nagyon találtam olyat, hogy ha elfelejtette a jeszavát irja ide a e-mailt oszt elküldjük.Ha valaki tuja hogy hun van akkor irja mán meg lécci.
    kösz
  • frzoz
    1 nagyon picike :P
  • Cat 02 #70801
    Azért a pm és az academy chat között van egy kis színvonalbeli különbség :P
  • Cat 02 #70800
    Nem feltétlen, ctf-en jó ha jó a build. Btw mi a cb neved ? :D
  • THeArrow
    hát xD sok goldból jött össze mivel a kardot is meg a pajzsot is cseréltem+gold, mivel a shieldem lefüstölt +8 > +9 ezért feladtam a próbálkozást és vártam hogy legyen +9es shield, tegnap látom globalba srác beírja woot 1st +9 shield blabla ráírok fél órával azután már a kezemben volt :) azért mondanom se kell hogy nemfizettem érte keveset :) szal nemhiába ment ien gyorsan a dolog ;-)
  • frzoz

Most akkor magyar vagy török ????? :/
    No az remek játék én is azzal toltam láma szinten CB-ben.
    Azért kérdeztem csak mert akkor ugye kellene, hogy legyen makród (ujjtechnika) pláne ha UT-val nyomtad ahol strafe is van...
    Fegyverváltás nem hiszem h megerőltető lenne fps-es makróval, de szólj ha nem így van :)
    Végül is lv3x-én még tök8 milyen build xD
  • Atisz #70795
    Gondolom az, amikor 1 hosszabb LAN party után kimegy az utcára szögbelövővel és aratja a népet :)
  • Atisz #70794
    Na látod hogy sikerült :)
    Azért csak kíváncsiságból: egy ilyen akció kb. mennyi silkből jön össze? (nem fontos válaszolni, ha úgy érzed)
  • Cat 02 #70793
    Nálad mi a komoly ? Az h európa bajok vagy h hetente 1 szer funol a spanokkal ?xP
  • Atisz #70792
    De szánalmas... kár hogy nem kérdezted meg "where are you from?" (előítéletek ftw :D)
  • Atisz #70791
    Sro mellett szted mennyi időm van? (még erre is alig van, nemhogy más játékra)

Régen Unreal Tournament volt a favorit (ha már fps).
  • Maala
    Árnyék Nélkül 3?
  • Cat 02 #70789
    =)

• frzoz
    80-as vok FF és ha benyomom a manashieldet akkor multkor hexetra 9-11k-t nukeolt belém és van 12k hp-m ^^ ( mondjuk lehet h volt rajtam valami bard buff de nemtuti)
  • Cat 02 #70787
    Jó értelemben imba ? :D Mert akkor lehet kipróbálom, csak ki kéne számolni h van mert 35 ig 2:1 int voltam, de azt tanácsolták h mostantól csak int-re.
  • gameplusz
    Hmm hát... str:int, általában ez a sztenderd jelölés. De worthless.
  • frzoz
    az 5:1 az azt jelenti h minden második szinten raksz 1 str-t !
    Elég imba kari ;)
  • gameplusz
    Két szintenként rak egyet int-re?
  • Cat 02 #70783
    Az 5:1 int mit takar ? Gondolom nem azt h 5ször annyi int-je van mert az nagyon imba lenne.
  • frzoz
    tudodmit ? akinek +9/+9 van az igazán nekemadhatná :D:D
    nemirigykedek de szép az a +9/+9 :P
    am a SUN+10 se rossz a xianon ;)
  • Zaylka
    Végre most már mehetek fel a karidra! :) Amúgy grat te almácska.

Skull: Mi az, előtört a jó öreg irigység? :) (Most jön majd a védekezés, meg a rizsa, meg blabla szal léci lépjük át.)

Amúgy meg minek +11, igy is ownol a kari! :P
  • frzoz

ha ijened lesz Hexetra akkor szolj :D addig KUSS ! :P