82377
Silkroad Online (iSRO)
  • gameplusz
    Lollercoaster :)
    Meg is van a látható eredménye
  • Cat 02 #70859
    .:|MP|:. Cat has played 1,000 hours of Silkroad Online

=)
  • Cat 02 #70858
    Én felvenném. Sokkal jobb mint eu-s wedding férfin :D
  • chemotox000000
    valaki tudnamondani egy oldaltahol magyarul levannak irva a roc-os questek? vagy ha nncs ien akkr angol is jó!
  • Balázs2
    ritka fós, mégha fizetnének sem venném fel annyira szar, persze agoldbuyer 3 kariján már rajta van ' -.-
  • JackyBoy
    ez nagyon jó:O
    én egy ilyet tuti veszek...sztem rohadt jól néz ki
  • DonCol
    pfff a google is mond mindent, szal inkább hagyjuk.
  • DonCol
    Nem azt mondtam, de bárki megkérdezheti a barátját (google) hogy hogy néz ki egy spárta harcos ruhája. max a sisak passzol, de se a fejdísz, se piros-arany szin nem spártai.
  • Darkspell
    Persze, hiszen a 300 aztán egy történelmi film (á'lá' NatGeo), amit alapnak kell tekinteni, mi? :D
  • DonCol
    Munkahelyemről irok, innen pedig nem érhető el a hivatalos honlap, meee a proxy letiltja, de el tudom képzelni a JM-ról, hogy ennyire nem ismeri a történelmet. Emlékezzetek a 300-ra. még véletlenül sem hasonlit a kettő.
  • Rabbit20
    hát... hiv oldalon spártainak van írva :D meg spartan outfit a neve :P
    de am télleg inkább rómaira hasonlít ha jobban megnézem...
  • Maala
    Üdv a 21. században. Egy whiskey-colát a hölgynek?

Amúgy tényleg római, a spártaiak elég kemények voltak ahhoz, hogy ne védjék a hasukat! (sztereotípia by 300)
  • DonCol
    Bocsi, de Spárta görögbe van. Ezek rómaiak, bár a kérdés igy is aktuális. :D
  • Darkspell
    De még ha az újabb rucik adnának valami játéktechnikai előnyt... Hogy megérje megvenni ilyen fos kinézetű valamiket...

De neeem, még véletlenül sem... ÉS a sok idióta mégis megveszi, hogy neki a legújabb legyen meg. *legyint*
  • Rabbit20
    heh nők is harcoltak spártában? o.o
  • Imation
    Sziasztok!

Tegnap dobott nekem egy SOS lvl 21 d3 light armor iron mail-t, ez volt eddig az első komoly dobása számomra. Mennyit érhet ez a cucc a piacon?
    Miután kezdő vagyok nem teljesen fogom fel mitől ilyen drágák ezek, nekem annyit jelent hogy lvl 27-ig nem kell új mell páncélra költenem, na de akkor is szerintem irreális árak vannak. Mondjuk jól nézek ki tetőtől talpig nehéz páncélban és egy ilyen vékony póló szerűségben. :)
  • Cat 02 #70844
    s/s/s inkább xP
  • Maala
    This is DÁRDAAAAA!!! (Female)

THIS IS S/S! (Male)
  • Cat 02 #70842
    Ha az van kiírva h 4-ig tart, mi a faxért lehet bár bejutni ? wtf
  • THeArrow
    ez inkább ien gay set , visszahozhatnák előröl és vennék halo settet :( de gecibrutálul néznék ki +9 s/s meg halo sett boooo <3 :(
  • DonCol
    ők lesznek az új avatar-rucik? Gagyi. Bár az arabra is ezt mondtam, mégis használom és már teljesen megszoktam, szal...
  • gameplusz

Fhúúúdeszar.
  • at16
  • doxadmin
    okés. Ezért amúgy valami jogdíjat kérek, mert nem kérdezte meg hogy beleegyezem e a filmben való szereplésben, és a film közzétételéhez hozzájárulok e. Úgy látszik hogy a jogi órák hatással vannak a gondolkodásomra így este fele.

Ez azért lol. Leölöm azt a repkedő sz*rt nem dob semmit, azóta mindenkinek 1-4 droppot szórt, csak engem felejtett ki. Nem baj, ha vége farmnak kiverem belőle a droppokat.
  • THeArrow
    odamár nemfér több mert akkora az enyém hogy hotanig elmegy szal _l_
  • Andr0
    majd lerakjuk a csillagodat jangan elé:D
  • Powerfull
    Buszke vagyok rad
  • doxadmin
    lol benne vagyok egyik sro-s videóba jutubon

http://www.youtube.com/watch?v=Dqqy8sqrb88

56 mp nél jobb sarok
  • Balázs2
    Szerintem én különlegeségnek számítok lvl 1-től 90-ig 1 szem sos som sun nem esett hogy romolna el az összes szervergép
  • Rabbit20
    nekem consba store-t se tudja használni bot nemtom mivn vele :D sos harpot is invbe hagyta... még jó h nem adta el -.-
    Tegnap estére betettem kiskarim yetikhez sziveket gyűjteni... aztán ez a sapi esett :D

sztem mióta sro-zok +5 dropom még nemvolt
  • Doomista
    :DDDD
  • Andr0
    lol bazmeg hogy tudsz te ilyen képeket csinálni:D
  • Cat 02 #70826
    Ő a mester, megpróbáltam megütni, és 1ből megfagytam. A d9 es okosabb volt, ő meg se próbálta, inkább lerakta a fegyvert.

• horitazi
    nekem 89en volt 1 sun robe chest 9degree,meg még anno lvl1en esett sos,de már nem is emléxem ,hogy mi volt ! xD
  • JackyBoy
    az már morbid, én vagy 30 karit hagytam bent egy egész éjszakára és jó ha esett 2 sos...
  • Cat 02 #70823
    Számok/görgő.
  • THeArrow
    nem :( amúgymár láttam magát a dobozt :) de hogy megölnék egy mobot és woala... na oat még nem
    btw haver funból betett egy eus wizardot moviakhoz lv1től hagyta egész éjszaka és 19 sos itemet talált reggelre a storba :D:D
  • JackyBoy
    UT?
    hogy is kell fegyvert váltani?:)

hogy valami sro is legyen: (nincs ötletem-.-)
  • doxadmin
    Belegondolva, amúgy kit érdekel hogy néz ki?! Az a lényeg mi van benne, és mennyit ér