82377
Silkroad Online (iSRO)
  • hmhm
    Melyik szerveren vagytok, hova érdemes karaktert csinálni ?
  • persil
    Elég szerencsétlen a dolog, mert amúgy jó játék, hidd el a PvP bár nem olyan komplex, mint amit a másik játékról írtál , de azért jó, szóval lehet bejönne, sajnálom, hogy pont ilyenkor szarakszik a login(és ennyit).
  • [Jakuza]
    Nos belepnek ha tudnek, de 1,5 ora alatt nem voltam ra kepes.
    Tehat a szkeptikussagom ebbol adodik.
  • persil
    Nekem nagyon tetszik a silkroad PvP rendszere, mind a sima PvP, mind a foglalkozások, és teljesen meg vagyok elégedve a háborúval is. Ettől függetlenül érdekesen hangzik a másik játék háború rendszere, tényleg jó lehet.
    Egyébiránt lehet kipróbálom
    De csak akkor, ha te is a silk-et.
  • persil
    Nézd sajnos terheltek a szerverek, ingyenes játék és egész jó, szóval napi hatszáznegyvenezerkilnecszázan csinálnak új karit, és LE VANNAK TERHELVE a szerverek. Ráadásul 3 kevés is
    De a játék ingyenes és szerintem(nem értek hozzá) nem olcsó móka néhány új szerver.
    Tudom tisztában vagyok vele, hogy sokszor szemétkedik a login-al, ez van sajnos próbálkozni "kell".
  • [Jakuza]
    Nos ahol en jatszok, meg a guildok egy nagy clan reszei.
    Es a clanok harcolnak egymasssal.
    Tobb fele haboru tipus van.
    Varosfoglalastol, relic megszerzeseig de akar totalis haborut is lehet vivni.
    Az elfoglalt varosoknak is szerepe van, mert bonuszt adnak a kornyezo videknek.
    Pl gyorsabb HP feltoltest a clantagoknak, ha kezukben van a varos.
    Itt a jatekosok kapjak a leolt ellenfelek utan a bonuszt (heropoint)
    Raadasul szabaly szerint, mert a magasabb szintu jatekos nem kap a alsobb rendu jatekosok utan HeroP.-t, csak ha veled azonos szintu ellenfelet vagy magasabbat olsz meg.
    Raadaul a HeroPointokertlehet Extra Rare fegyvereket keszittetni a szerzeteseknel.
    Tehat en valami hasonlo dologra gondoltam.
  • [Jakuza]
    Nos en megprobaltam 187szer es egyszer nem engedett be egyik szerver sem.
  • persil
    Köszönöm a reklámot
    Látszattal ellentétben se nem vagyok okos, se nem nagyképű, csak sokat dumálok a hardcore player klántársaimmal, így aztán sok mindenre van rálátásom

Meg mondok sok hülyeséget is, akkor kapok a fejemre, és onnantól azt is jól mondom
  • persil
    A klán vezetősége hívhatja ki csatára a másik klánt, pl személyes okokbók, vagy baráti csata, vagy akármi.
    Ha kihívást elfogadják, akkor onnantól megadott ideig háború van.

Ahol meglátod az ellenséges klán tagját, már abálhatod is büntetés nélkül.
    Érdemes pont akkor mikor épp valami kemény mobbal harcol
    A háborúnak van egy megadott értéke, ez egy pontszám.
    Ellenséges klántag leölésével pontot szerzel a klánodnak, amelyik klán hamarabb eléri a pontszámot, nyertesként lesz kihírdetve.
  • mabbak
    jó nektek
  • persil
    Ismerős, csak nekem Aege vs Xian, de hála Isten xian-on is van kiskarim
  • Holdpro
    Én napi 20x lépek be mindig beenged egyből
  • persil
    Sajna szét vannak terhelve a szerverek, ettől független mindíg bejutok, legtöbbször elsőre, de ha nem, akkor 5-10re mindenképpen.
  • mabbak
    az előbb vagy 15-20szor próbálkoztam xianon nem ment, majd próbaképp megpróbáltam troyon, hát egyből mént...kellemetlen :(
  • [Jakuza]
    Akkor itt nincs total war, hogy az ellenseges clan tagokat haboru idejen lehet PKzni.
  • Cortez Lovag
    van háború csak a az guild vezetőségétől fögg mien gyakran és it a max 30 cs 30-as csata
  • [Jakuza]
    Mindegy csak ki akartam probalni, igy aztan marad a Fung Wan online az is jo es ugyanugy ingyenes, es legalabb oda be is lehet lepni, nem mint ide.
  • mabbak
    és ha belépsz is meghal a karakter-kiválasztó résznél....kár pedig jó játék
  • [Jakuza]
    Hat szerintem terjeszthetnek meg 100 fele modon akkor sem lenne a jelenlegi helyzet jobb.
    Szerintem siman undelete a jatek, mert az ember nem akar napokat arra varni, hogy bejusson egy #$%*&%! szerverre.
    Talan majd ha belehet jutni egy szerverre akkor lesz ertelme letolteni a klienst, de addig semmi esetre sem.
  • hmhm
    A klienst miért nem torrenten terjesztik?
    Sokkal kisebb lenne az adatforgalmuk, stb..
  • [Jakuza]
    Viszont belepni a szerverekre a tulterheltseg miatt nem lehet. :(
    "Cannot connect due to server traffic"
  • hmhm
    30 - 110 között változik a letöltés seb..

FAQ ot dobjatok össze, magyarok melyik szerveren, stb.
  • [Jakuza]
    Ne izelj mar en most toltom a klienst 280k-val :P
    Csak egy jo tobbszalas download manager kell es maris jon full speeddel.
  • hmhm
    lál
    semmilyen más böngészőn nem megy, csak vacak IE vel..
  • Elda
    Hivatalos oldal itt lehet regelni -> http://www.silkroadonline.net/
    es regeles utan a Data Bank/downloadednel lehet a klienst letolteni, a kliens kb 500 mega, de nagyon lassan mert a szerver tul van terhelve kb 20 kb/sec az atlag, es ha esetleg megszakad egy parszor akkor ne csodalkoz, mert mint mondtam a szerver halalra van terhelve.
  • Elda
    Szereintem a klanhaborukrol kerdezd sarut, alias Persilt, o biztos tudna valamit meselni :)
    Amugy meg gondolj bele ha at is jossz, el kell telnie egy kis idonek, mire felnosz a klanhoz, mert alacsony szinten nem sok vizet zavarnal egy klanhaboruban :)
  • hmhm
    azt a hivatalos oldalt nem akarja megnyitni.
    hol lehet regelni / letölteni?
  • [Jakuza]
    Tehat ezekszerint van craftolas.
    Klanhaboruk ? Mert amibe en jatszom, az a jatek legbrutalabb resze.
    Jo kis haboruk szoktak lenni, es hianyozna nagyon.
  • Cortez Lovag
    oszilk*
  • Cortez Lovag
    térj át a "craftolas" 3 részre oszlid de ezekre majd rájossz (nemolyan nehéz kitalálni meik hogy működik ezért nem is ecsetelném)
  • [Jakuza]
    Van ebben a jatekban, craftolasi vagy guildok kozotti haboruzasi lehetoseg ?
    Mert ha igen akkor atterek a szinten ingyenes Fung Wan Onlinerol ide.
  • Holdpro
    srácok gyertek már fel ventrillóra, igy unalmas mindig lekörmölni 100 kérdést :)

IP: 193.188.141.119

Jelszó a SIlkRoad szobába: SILK

AKinek van mikrofonja de nincs ventrije: Letöltés
  • Cortez Lovag
    nem tudom fejböl de néz szét a nete találsz 1-2 keépet a statolásrol és nagyon ritak olyan képet találni ameiken pl: 80%-56% látható sokkal gyakoribb a 95%-47%
    vagy ugyan ez fordítva az int javára
  • Cortez Lovag
    nos a quest rendszer nagyon hasonlo a kalonline-hez merthogy mind a kettőben kb ugyan annyi időt kellet ráfordítanod, csak itt 500 db kell ott meg 10 db kell tehát itt nagyobb a drop rate de ugyanakkor több is kell az adottt cumobol.

szóval semmi gond nincs a quest-el külömben is mindig olyan mo dobja a quest item-et amit az adott szinten úgyis ölnöd kéne.
  • Elda
    Megkerdezhetem, hogy hanyas ereje es intje volt nekik?
  • Cortez Lovag
    én ugy gondolom hogy vagy az int-nek vagy a str-nek sokkal hangsúlyosabnak kell lennie a másiknál ha használhato kari kell
  • Cortez Lovag
    szerintem és tapasztalataim szerint pulsz amit magas szintű karikról láttam képet semeiknek nem volt az valamely balance 87%-alatt
  • Cortez Lovag
    miután beléptél a char select-be várj 1 kicsit és csak utána jelöld ki majd start
  • Elda
    Jah es megvalmi Cortez :)
    Szerinted 85+55 az nem egyenlo 75+65 el ? :))
    Mert van str karim is es annak 85/55 van :)
  • Elda
    Cortez egy huyleseg pont hogy nem gyengulsz, olvas el az egyensulyt ujra, magas ero + fizikai de - magikus egyensuly, magast int ugyanez csak forditva, egyenlo ero egyenlo int az meg 75/65 ha jol remlik