82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Én imádom a power-t ^^ -
lol, de csak azé h ne tudjanak feltörni megint :P -
tegnap ese is az voltáá :D -
vudu, asszontam h addig nem leszek ingame amig nem tom megváltoztatni a passom... ma ingame voltam :) -
passodat változtasd meg te ne forumozgas !:D meg a másik gyerrekel basz ki ^^ -
ez persze OFFFFFF
kben dark, ha lácc 1 durvángecijó shieldet 64est, az az enyém, akkor szólj lécci :D majd a "durvángecijó" alatt mit értek elmondom :D -
SM5? :D csak azé kérdem me nekem is kéne vmi durva prog ami kiszűr minden szart :P -
Ja és még annyit, hogy ha valakinek van Athenson eladó 56, 60, 64-es blade aranyos crittel és hasonló szinteken lévő shield szintén aranyos br-el az szóljon nekem és felvásárolnám őket előbb vagy utóbb. -
Másik még, hogy volt egy csodás inspection. Mindenféle jó dolgot csináltak, de a lagg mentesítést azt nem sikerült megoldaniuk. Az tény, hogy bármikor akarok felmenni szerverre beenged max 2 disconnect ablak után ( lekopogom ). De nem valami izgi amikor olyan dolgokkal futok össze amivel nem kellene és felaprítanak ha nem reagálom le elég gyorsan. Remélem viet IP ban megteszi egy kicsit a hatását.
Mellesleg belsős információ szerint, mármint egy két belterjes helyen az terjeng, hogy GM-ek pontosan tudják ki botozik de aprólékossan bannolják őket. Ha ez így van akkor nevetségesek és ha ez ki is derül 100%-ig lefogom őket nézni az is biztos. -
Az elmúlt 2 napban kicsit harapós kedvemben vagyok azért nem igazán rajongok most a viccelődésért. Feltettem új win-t mivel vinyóm megadta magát. Szóval felinstall.. Telepítgetés etc.. Szokásos oldalak be kedvencekbe, prot programok fel. Aztán SM5 talált egy keyloggert a gépemen.. Friss win-en. Kiírtani sikerült csak hát nem igazán szándékozom megváltoztatni 600 helyen a jelszavamat, főleg hogy van jó pár oldal ahol nem is lehet megváltoztatni. Most meg nem tudom, hogy mi legyen vagy mi lesz. -
ThedarkmanHUN #23636 Jovanna csak vicceltem no:) -
ThedarkmanHUN #23635 Nah összesen 10218 sp kell =) hajrá én :D -
Az ilyen tartalmas értékű hozzászólásokat ne címezd nekem, köszi. -
ThedarkmanHUN #23633 (FUN) Egyszerű a megoldás: Te vagy szar :D:D:D -
ez az sp kalkulátor kicsit annyira szar hogy nagyon.. kiszámoltam hogy X szintre mennyi sp kellene nekem, hogy felfejlesszek majd mindent később, kiírja hogy 7k sp kell összes skillre 3 szint alatt, ma számolgattam mert feltoltam két masteryt, elkezdem számológépen számolni hogy mi merre mennyi, erre egy szintre kell csak 8k, arra ami nekem kell 14 kell majd.. most akkor mi a szar, az sp kalkulátor vagy a számológép ? -
ThedarkmanHUN #23631 Nekem is de az a gáz h most de lvl-re leszek kényszeritve mert át akarok zuzni glaviera:( és rohadt sok sp kell majd:( vagypedig rohatt sok zs és vissza fejleszteni pár skillt:) -
Saxo17 #23630 SEGÍTSETEK PLS MERT JÁTSZANI AKAROK :)
-
F1 - mob irtás
F2 - buff
F3 - thief/hunterkedés
F4 - tradelés -
Cat 02 #23628 nekem F4 a buffok :) -
ThedarkmanHUN #23627 Mi más legyen ott? Auto potinak ottvan az "F2" másnak meg semmi értelme =) Igy nemkell szarakodni az idézésével :D -
Cat 02 #23626 tudom ^^
de aki nem szeretzi a szimfónikus power metált (ez nem az de az elejne olyan xDDD) az 1ből kilép ^^
1ébként most találtam 4 system számot kazin xD azt hallgattam miközben olvastam =) -
Cat 02 #23625 noob , fekete sas gyorsgomba ? XD -
Cat 02 #23624 alapbol se szófánik :S -
Rabbit20 #23623 Na szval senkinek nem csinálja ezt? :( -
grr direkt belépek reggel, erre fater kilép és most nem lehet bejutni. ^^
LEHET PASST VÁLTANI. -
Rabbit20 #23621 Elvileg valami olyan program van fent neked amit sro nem szeret (bot) -
Saxo17 #23620 kiakaszt: beírtam új "ip cmíet" végi ment alul a frissítés, akarom indítani játékot erre kiírja : runtime error! program : c:\ Silkroad\sro_clien.exe
abnormal program terminated
mit tegyek ? pls
-
lehet hogy már leírtátok akkor verjetek kupán , de nincs kedvem most visszalvasni 1k oldalt :) tehát mikor lesz ez a lottó szelvény? hogyan mukodik ez? meg ijenek !? , trade pontos update ami thief->hunter npc s féle kb mikor lesz?
-
Rabbit20 #23618 Jah és eddig csak populated servernél próbálkoztam :S -
Rabbit20 #23617 Valakinek csinálja most az updét után, hogy nem server traffic-ot ír álandóan, hanem hogy failed to connect to the server (c9)? Mert engem kajak nem enged fel, csak nagyon nagyon ritkán... -
Jah, szemét thief a testem akarta, de nem kaphatta meg :D -
Saxo17 #23615 Elnézést a hülye kérdésért :) már megtaláltam...:P -
Saxo17 #23614 Sziasztok! nekem minden update után (mint csütörtöki után) most is az van h kb 5-6 napig nem indul game, újraraktam...a host fájlba is beírtam mindent és mégse...nem tudtok segíteni ? köszi -
jó reggelt. ^^
látom keleten a helyzet még változatlan. -
ThedarkmanHUN #23612 Ha-Ha-Ha XD -
nem tudom de ő 0-24-ben bent van te meg kapod a DC-t :D -
Eddig amit itt láttam képregény magyarul... nos mind szar volt de izomból xD
Ebben talán annyi belső poén volt, hogy még anno kal online-ban egyik haver csinált kiskarit "azapád" néven =) -
Ebben mi a jó hír, és főleg miért nekem....? xD -
persil van számodra egy jó hirem :D
anno még venice server kezdésnél láttam egy gold miner-t hyungoknál most pedig már hotan side-n ölt!! :D -
Ez csak most jutott el hozzád...?
Amúgy nem 30 mp-tól kezdődik, hanem 0 mp-től, ugyanis ez így ahogy van a szám. (system - chop suey)