82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #24050 off:
de jobb klikkel bejön a célzó nem ? -
Nekem annyi, hogy lelépek érte, átjön, dolgozik, én sro, este film, meg néha..... =DD aztán reggel kelés, utána meg sro etc.. De most negyed annyi időm lesz rá elvileg, mert sulit lehet otthagyom és dolgozni kezdek, az meg 10-18 óra között van.. :| bár ha minden jólmegy akkor 7.30-ra járok be és 15 óráig vagyok akkor meg van időm sro-ra meg nőre is.. :) -
Hmm, bár most muszáj vagyok rámenni mobozásra hajnalig meg korán reggel amíg nincsen lag. Mivel penonokat unom, nem valami szórakoztató a társaságuk, ha fighter ha warrior.. Bár.. Warrior narancs, fighter az fehér, még is 30 warrior/drop, 500 fighter/drop.. :] -
OFF: emm én beléptem, spectatorba engedett csak( -.-) és ien érdekes pixelekből állt a "fegyver" :D mármint ien nem is tom mi volt a fegyó helyén :D kasztok? O_O -
azért nekem a "lelépek nőzni" otthon 10 órámba szokott kerülni... :) -
aláírása ^^ -
off: reality mod :) nincs célkereszt, és anyázol fél óráig magadban, mert nem találsz el senkit. eleinte. ^^ kasztok vannak, mindegyikből csak X ember lehet a pályán egyszerre. pályából meg van sok, vagy 4-5 új pályát láttam. 1etlen idegesítő dolog a HQ játékmód volt, mert én azt nem komálom, inkább SD. ^^ (bár a hasonlít nagyon)
ON: a tomb nem egy dungeon, ill van ott egy olyan is, de alapvetően nem az. lv8-10es monszták vannak arra.
du. kibírtam egy dc-t közben 1 giant és 2 v 3 power e ghost ütött, 731 HPm maradt. remélem a mostani gigaDCt is túléltem. :) -
Lehet, de valamit valamiért. Lehet 2 hétig nem hallottam senkiről és csak fürdeni meg nőzni léptem le. Viszont megspóroltam 3-4 hónapot.. -
Volt amikor nem aludtam 27 órán keresztül kb, bekaptam 2 koffein tablettát is szia.. =D
Az volt a lényeg, hogy 55ig eljussak utána leszarom, régi szint volt a lényeg, aztán 3 napja 55 meglett, most 40% és 56.. Ha az megvan akkor már yetizhetek stb.. ergó nincs miért hajtanom magam csak elvagyok azt kész.. ma is jangan területén voltam végig tradereknek segítettem elérni ferryig aztán ennyi =) -
Cat 02 #24041 german front mód honnan jön le ?
vagy hova menjek szerverrE ? :D -
fú de hülye vagy:S -
MEGAOFF: asszem kipróbálom a szervereteket =))) a GFM mód miből is álll pontosan? XD -
Köszönöm.:)
OFF
Sok sikert a GFM-el is, merőben más, mint a sima cod2. Pont azért sincs célkereszt sem, reaálisabb, mert előbb-utóbb ezt nem makknak, hanem skillnek nevezik!;)
Próbálgasd a kasztokat, ismerkedj a mapokkal, stílussal, nagyon odafigyelünk hogy csalók, inkorrekt alakok, csalók, anyázók, vérpistikék ne randalírozzanak.
(persze időnként előfordul egy-egy "persze" ,"mutter hogy van"..:D )
A weboldalunkon a hírek közt találod a publikus TS szerverünk ip-jét és pass-t, a visszajárók szokták használni, más a játék is, ha lehet kooperálni és csapatban gondolkodni -hisz erről szól a játék, a GFM.:)
ON
HUh, megpróbálok majd a fire-ra gyúrni, esetleg vissaszedni az sp-t a coldról.
Tombra gondoltam, nincs előttem a térkép, de északkeleten (csingjanggung palota felett) és délkeleten (sírkerteknél) jelez a térkép tombot, gondolom ez valami monstákkal teli dungeon fíling, de azért nem megyek le, hogy két saller után a főtéren térjek magamhoz:D
-
Tibi, elég ha 5 naponta lépsz szintet, mert mindig fent vagy.....tudnám hogy csinálod, hogy ennyi időd van:) -
leszokok a napi szintlépésröl tul idegölö...
elég kétnaponta xD -
izé, lv 12 lightning mindenképp javallott kezdésnek (aztán jóval későb 32es), a 20os futás képesség miatt. (3.sor) -
hi.
1. coldot hanyagold sztem, pvp-re jó lesz a fagyasztás miatt az imbue-ja (1. skillsor), de az str miatt nem kell a phy védelem adó képessége annyira. fire ezzel szemben növeli a sebzésed (fizikai, megint csak str miatt kell ez), valamint a (most mondjam h str miatt van ez is?) mágikus védekezésed is erősíti.
a force-fire és a heuksal skilleket épp elég húzni.
2. pénzt mobokból, tradeléssel (kíérettel általában), meg a cuccod árulásával cucc szerezni, esetleg npc-nek eladod őket. elementeket gyűjtsd sztem, később szükséged lesz rá.
3. mien tombok? tabletek? ha erre gondolsz, és van 3as "tablet of challenge"ed szívesen megveszem 150Kért.
4. gyúrjál, ha meg nagyon kell a pénz, néha megyünk trédelni, esetleg mint tegnap ha olyan napom van egész nap kísérgetek karavánokat, gondolom más se sértődik meg, ha megkéred. amit jegyezz meg a tradenél: mindig tevével menj, ne lóval, kivéve ha az, akivel mész mást nem mond, és a tevéből legyen nálad legalább 10. általában a balról 3. cuccot érdemes venni, de ha azt mondják, hogy menj 5*al tele tevével, akkor a balról 4. áruval telepakolod a tevét, és indulás. ja, és h miért csak kísérettel menj: mert sok a csalizós emberke, akik rádhúzzák a thiefjeiket, és akkor buktad a trédet. hunter, tíf felszerelés nem játékos még neked, hacsak nem vagy mazohista alkat... :)
5. nem'tom, van 2-3 nálad kisebb ember, ezt velük kellene megbeszélned...
u.i.: voltam a szervereteken, csúnyán el lettem páholva (CoD2)... de tetszik a mod, csak nagyon szokni kell. 1x amikor kiugrottam egy teherautó mögül és csipával célzás nélkül kapásból lelőttem az embert felsejlett bennem h tudok vmit, de mikor beírtam, h "makk" akkor le lettem hurrogva, h itt nincsen makk. (ergó vagy csítelek -lehetetlen-, vagy tudok vmit. ^^) de az elején télleg mazohistának éreztem magam. ^^ (a mod+mapok lejöttek kb 2 perc alatt LOL) -
Szia Maala!
Köszönöm a meghívást.
21. szintű vagyok, kb. 85-90% str, glavie, cold+fire, questet gyűrök, úgy érzem tárgyakban kissé le vagyok maradva, de nincs túls ok szabadidőm.
Néhány kérdés:
-cold és fire is tetszik, próbálom őket fejleszteni. Érdemes e kettőt is vinni, mert már most érzem nehéznek az egyszerre fejlesztést? Mi a tapasztalat, érdemesebb egyre koncentrálni?
-200k zsetonnál (+blue itemek) járok, mit érdemes csinálni a vagyonosodásért? Nálam 3-4 szinttel alacsonyabb szörnyek ütése, netán elements fáradtságos gyüjtögetése?
-21. szinten érdemes bepróbálkoznom a tombokkal?
-érdemes veletek mennem pl. hunterként kísérőnek, vagy még továbbra is gyúrjak?:D
-a 10-20 lvl-es blue cuccokat, amik nekem nem kellenek megtartsam, vannak olyanok, a guidon belül, akiknek jól jön?
Köszönöm, cu @Athens! -
:(:(:( nemgáz majd mikor megnyitjuk a "szakestélyt" megemlékezunk rád is !: D
majd leközelebb :D -
ahm, hát így lehet , nekem 48 ot is január óta nyomogatom , nem fuggo szinten de azert neha neha jatszom es fejlesztek 2 masterit alig 3 as farmal ha igy haladok kb 5 év es lvl cap meglessz! :D
-
ehh olyan sokat? :-s
én legalább azta 18-20 órát nem a gép előtt töltöm. :):):) (mostmárrrr) -
Goth #24029 18? D::::..
6 órát alszol naponta? :D -
leírom részletesen később ha érdekel =D -
pesten vok, sztem nagyon felejtős. ^^ -
szabadidő, soksok szabadidő. -
18 óra játék naponta, xp scroll, 5 nap 0 farm sosun bowal, utána szinten tartott mastery, item mallból skill reselővel bowra adott skillek 36 után átrakva bladre, és továbbá is nullás farm -
este sör tali az oázisba !!!
ugy néz ki jön cafat, jocika (csokisbugyi), rykk meg én , hm ?
-
ha meg mondod a saját monológod és nem is figyelsz a másikra aki elmondja, h mi a baj, akkor mi a rákért kérsz egyáltalán segítséget? -
loll , powerlvl? vagy hogy lehet ilyet csinálni ?
-
"NEM ÉRTEM MINEK VAN A KERESÉS AZ OLDAL ALJÁN HA SZARSZ HASZNÁLNI." ennyi. -
De ha szeretnéd pontosíthatom az aláírást a kedvedért :) -
Meg is valósítottam =DD -
Mellesleg 1 hete láttam kb, akkor ennyi volt az ára, aztán pvp-nél gyerek berakta stallba a cuccait, ott volt közte ez is, megkérdeztem mennyibe vette, mondta 25 mil.. itt meg még 18,5 volt :s -
1 week: Level 42
2 week: Level 56-58
---
és ezt te komolyan gondoltad??? :S (power lvl?) -
ezt akartam ám megvenni, csak kicsit sokaltam az árát =(
-
Nomak emléxem ám rád:)
-
Regarding "Undergoing Server Inspection or Updates" message
Date : 9/18/2006
inquiry : 6746
Hello. This is Silkroad Online.
There are users at the moment that are not able to connect to Silkroad Online. We have posted this previously in the Forum in the subforum "General Technical Issues/Bug Reports". If you cannot connect to the game, please try the following steps:
1. Go to path C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\ and open filename 'hosts' with notepad.
2. Erase the previous localhost and gwgt1.joymax.com entries and enter the following information in the opened file, 'hosts':
127.0.0.1 localhost
121.128.133.26 gwgt1.joymax.com
3. Reboot computer, and try running Silkroad Online again.
If users find the above steps difficult to follow, you will still be able to play the game at most in 2~3 days when your host information will be refreshed automatically. This problem is caused by delays in DNS broadcasting in some areas but the DNS does eventually get refreshed within a few days. -
Esetleg gecijó lenne ha az emberek elolvasnák hivatalos hp-t mielött idióta kérdéseket tesznek fel. Ez olyan mint ma gyerek megkérdezi tőlem, magyar srác.. hogy hogyan futok gyorsabban mint ő.
Kérdem én, ha valaki valamit letölt, megvesz akkor elötte, utána nem olvas el helpet, leírást vagy valamit ? Kurváraidegesítőám. -
ma volt egy kis időm... bementem .. jobbnak láttam ha pihenek eggyet :S -
Cat 02 #24011 faq ban rosz van leírva :D