82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #24213 lvl 2-n asszem kapsz quesből :D megidézem azt nézem hogy mi ez a xar ? megölöm oszt meghalok és beírtam hogy fuked lagg :) -
Szerintem ezek a buildok életképesek:
Pure int + sword + fire & lightning
Pure str + glavie + fire
Pure str + blade + fire & cold
Aztán több nincs is. -
szentem nem, bár nálunk csak sos glavie van szinte lol, a sos swordből viszont nincs sok, az a legértékesebb főleg 64en, uni társ (a kis hülye, nem alszik 2 napig, és elfelejtkezett rólam mert nem voltam online =/) 64es sos swordot elcserélt 64es sos spearre+20m +64 crit 12 sima glavie... ő jól járt, csak elfelejtett engem :D egyébként relativ hogy mi a legerősebb karakterosztály, egy nuker nálunk megvert 2 70es sos+5 glavies fazont elég könnyen, most mondhatom, hogy a full int a legjobb :) nincs legjobb karakteroszály (na jó a bowos azé... :P :D), jó karakter van csak :P -
Loál, én is majdnem benéztem egyet de egy haverom még idejében leállított...
Chakjiknál jó ezt dobálnia több embernek ahol a szegény lvl 20-asok hosszas tűnődés után bepróbálják... -
Én elhiszem, de egy glavie akkor is értékesebb mert a full str fire glavie-s a legerősebb karakterosztály (legalábbis a döntő többség szerint). Go figure... -
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDDd
XDDDDDDDDDDDd
én a "sajátomat" "öltem" meg anno -
nálunk az Olympuson 45-50 között van a lv52-es SOS fegyók ára -
lehet, csak nem athenson =) 30ért kapsz 52+1/+2as sost, legyen az bármien fajta fegyó -
Nem mert ők automatikusan betámadják mivel mobnak nézik :)
Egyébként a fegyók között a glavie külön kategória (legnépszerűbb ugyanis)... -
goldminerek ellen nem is kell protector. de az npc thiefek is túl nagy vesződséggel járnak... -
lol. megidézed és ott van.
(de amúgy hunterek ellen is lehet használni, hihi, szegény lowlvl trader így védtelen marad - ez csak most jutott eszembe.) -
mennyi idő alatt teszi fel a mobra a cuccot? -
nuker botok ellen tökéletes. :) meg glaivés ellen is hehe... -
athensen +5 ér 40-50millát 7deg sos fegyóból... -
A protector az egy nagy 0...NPC thiefeket goldminerek ellen :) -
Azt ugye tudod hogy 30 milla ezért lol? 45 alatt ne add el... -
Ötmillió! (By Üvegtájger 2) -
na és sokba kerül vagy pár százasá lehet kapni? -
Cat 02 #24195 de szopatmi is lehet :P
villám nuke mellé berakni -
Cat 02 #24194 bagoly mondja :) -
akkor ráteszem egy Uniq-ra :D :D -
Elvileg botterek ellen van, de állítólag az új botok nem támadják meg, aztán ki tudja... Rakd rá egy giantra, amit nem akarsz, hogy másé legyen és örűjjé! :D -
"protector" -
és mi a cucc neve ? -
és a botok is megtámadják ezeket ? Vagy azok kikerülik..? -
Ez protector. Az árusnál lehet venni, ahol az alkémiacumókat. Rárakod egy ellenfélre (pölö Mangyang) és utána aki azt megtámadja/megüti az behal. Kiváló noob szivató, én egyszer party-társamat nyírtam ki vele véletlenül, nagyon örült neki...:DDD -
LOL. -
srácok ez tényleg micsoda..? már én is láttam és azthiszem le is csaptam, de utánna én is haltam.. Ez ittenet -
hehehe ^^
g+, de én a 8. degrees cuccokat akarom látni ^^ -
jó reggelt függők :) -
Most Oasis-on vagyok, ha van kedved keress meg =) -
lowu segitett nékünk amikor criza meg Forum kirabolt minket aztán meghalt hivta Smashmasht neki a hpja nem ment.. le.. aztán lowu megint meghalt -
télleeeeggg, találkozhatok veletek Venice-n?^^ meg Oasisen, van ott eyg lv 1 karim ^^ -
hát... most 4.jére már többet értek belőle, mint 1.re. de még mindig nem értek pár dolgot. ^^
pl: a "70es meghal", és "előző 70es meghal"
meg: "red-eyed megöl ht-ban"^^ <-- nincs is ht-ban red eyed ^^ -
Olvasd át még egyszer és morgen. -
jóreggelt. :)
tegnap 1 kicsit elment az idő mindenféle felesleges nedűk magamba döntésével...
shaime: wtf?^^ -
nah kis helyzetjelentés Athensról
lv20
5 csillag
dw-hotan
5 hunter
dead ravine
bejárat
lecsap
sry
ismerős
mégsem csap le
nincs teve
teve van
dead ravine közép
thief jön
thief elenged
say : thx
thiefek jönnek
5 hunter napozik
1 trader napozik
70-es érkezik
70-es meghal
mégegy 70-es érkezik
elözö 70-es meghal
red-eyed megöl ht-ban
vége az egésznek
ret scroll town
0.01mp-nél giant (-.-)
70-es say: loot here
second ret scroll cancel
restart
red eyed jön
70-es say : 1 loot
i say : thx a lo(o)t
Exit
nah ennyi volt a mai napi Athensi termés :D -
Itt nincsen set bónusz a sos (som, blahblah) miatt, azt meg, hogy a ferdeszemű gyökereknek van-e, csak ők tudják megmondani. -
jakone #24174 hallotam 1 olyat hogy a SoS\SoM\SoSun setek bonusát csak a koreaiak élvezhetik
Igaz vagy hamis az álitás??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
Cat 02 #24173 ^^ ennél már csak a Méhek Sárgatengeralattjáró jobb ;)