82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Rabbit20 #24333 Én már ezt is megcsináltam tegnap :) De még mindig nem tudok felmenni ^^ -
"(lehetőleg ne legyetek balfaszok, hogy látszódjon az SROBOT.exe -á la egy másik balfasz-), " vki eltudja nekem kűdeni ezt a progit ? 

Pm
-
bazz, be fog menni.
szal , hogyha már BIZTOS vagy benne, hogy megadtad a Mastercardod számát és a hátuldalán az aláíró csík végén lévő 3jegyű számot, akkor nézd meg, h tuti felvette-e a listára a kártyád (Profiles rész középső oszlop vmeik), ezután View Limits az Overviewban, és ha ott 100 eurót látsz, akkor király vagy, már csak a mastercardodon kell lennie pénznek, és vehetsz is silket.
tömören ennyi, mert mingyá hígfolyásom lesz. -
ez arra vonatkozik, ha szint elején rögtön felhúzod a skillt arra nem ha közben váltakozik a farmod...akkor a "kezdő" és az "utána következő" farmszintek SPi között lesz valahol az SPk száma.
Pisti, sry, de meek wcre, szal várnod kell él órát. ^^
amúgy az első a frissített Manual Patch 1.061ig, a másik meg leírja a lépéseket, h mit kell elküldened, ha a manual patch után sem tudsz felmenni SROba (startmenü, futtatás, cmd, ipconfig /all, screenshot róla (lehetőleg ne legyetek balfaszok, hogy látszódjon az SROBOT.exe -á la egy másik balfasz-), tracert 121.128.133.26, ss erről is, és mind2t elküldeni customer service/bug reportsba. tömören ennyi, remélem érted, de én mindjárt bemacizom, szal pá. -
Madmano #24329 Egy kérdés:megcsináltam a Paypal-os accountot.Még unveryfied vagy mi vagyok.Lehet-e már venni silket,vagy csak ha veryfied lesz a státuszom?Egyik fórumbaqn olyasmit olvastam,hogy lehet.Vélemény?Mégvalami:ti is baromi nehezen tudtok belépni a játékba?Ok,hogy hétvége van,de azért be szoktam tudni lépni.Most meg egyáltalán nem.... -
Igen és ha ügyes és aranyos vagy és jó vagy az ágyban akkor mire 52 leszel megkapod 52+3 sos bladem =D -
Én ezt értem, csak furák a számok amik kijönnek, mert ma csak kb-ra kiszámoltam mennyi sp-m lesz szint végére és az 3,2k durván. Lapon meg 2,7-et ír asszem.. szal hát nemtom -
kösz a segitséget.....
-
hát átlóban... ha lv63on van 0s gap-ed, akkor 64en 1es lesz, 65ön 2es, 66ön 3as... ezeket kell összeadni, így kapod meg az SPt... 9es után mindig cask az uccsó sort ad össze, 9-10-... masteryrés közt nincs különbség.
WTB 16sos bow @ Athens, a régit... odaadtam olyannak akinek nem kellett volna elgórtam.^^ Houdini returns mert van maki. ^^ -
gyk: ha van zséd, akkor miért nem +3? ^^ -
Hello. This is Silkroad Online.
We have a manual patch which when applied may resolve the issue that some of you may be facing with DNS problems. Please click below to go to the page where you can download this patch.
Go to the Data Bank
If this manual patch does not work, please use the process listed below to assist us in assisting you.
In order to assist in the resolution of the issue that is affecting some of our users in regards to connection, we would like those of you with issues to post your IP address and DNS server information to the Bug Report subsection under the Customer Service tab. DO NOT POST THIS INFORMATION TO THE General Technical Issues/Bug Reports Forum! Doing so could compromise the security of your system.
The method to get this information is listed below:
1. Go to the Start button.
2. Select the Run menu selection.
3. You will get a text entry box. Type in 'cmd'.
4. One you are in the windows that opens, please type: 'ipconfig /all'
5. Either post the information that comes after the 'IP Address' and 'DNS Servers' section OR take a screenshot have it hosted on an image hosting site and post the link to it to our Bug Report section.
6. In addition, a trace route would also be of great assistance as well. In the same window in step 4, type 'tracert 121.128.133.26'. Please post the results in the same way as step 5.(Revised)
Again DO NOT POST THIS INFORMATION TO THE General Technical Issues/Bug Reports Forum!
Ez mit jelent? -
-
és ezt most hogyan kell nézni ? =D -
te hülye vagy. ^^
intes 1-2 nukeból megöli a mobot, stres meg 2-3skill+imbue ^^ még akkor sincsenek ugyanott, ha a nuke több MP. -
Ő nem játszik már, kikopott. -
Cat 02 #24318 pontosabban öcsédrebátyádra gondoltam ^^ -
Cat 02 #24317 :) -
Papa mama gyerekek, kergetik a legyeket, a belőlük keletkezett hegyeket melyek megőrítenek... -
Cat 02 #24315 mindenkienk ugyaannyi mana poti kell ^^ -
Meg persze hordjál garmentet lvl29-től, -20% manna. -
Cat 02 #24313 családtagok ? xD -
Az a harcmodorodtól is függ, hogy mit tudsz kihozni a karakteredből. Attől, hogy str-es vagy, a skilleket ugyanúgy kell használnod. Weapon skilleket mindenképp (!!!), és ezt még ajánlott megtoldani egy kis imbue-val. Az imbue-t nem szükséges "szinten" tartani, az a lényeg, hogy ott legyen a tarsolyban egy kis plusszként. És itt jön a probléma: ezek manába kerülnek, de str-esnek kevés a manája. Szóval válts manapoti-bérletet a Herbalisthoz
.
-
Úgy értettem, hogy jómagam, a gép, a ??? üzenetek, az üzenet nélküli kibaszások, a dc ablak, a söröm, a cigim, és még sokan mások... -
FIGYELEM!
OASIS-ON ÉLŐ GUILD NÉLKÜLIEK!
KLÁNUNK TAGOKAT TOBOROZ, SZINT NEM SZÁMÍT, BELÉPÉSI DÍJ NINCS.
INGAME KERESSETEK MEG, unbelivable NÉVEN VAGYOK FENT. -
Cat 02 #24309 többesszámban könnyebb :P -
Kivételesen kezdtem egy str-es karit (fire+glavie sure ^^), most ezzel támadjuk a lvl70-et. -
Cat 02 #24307 ami neked teccik :) de sztem jó ez -
bali023 #24306 szal akkor ne egyébként mien force skill ajánlott a bladnek mert eddig fire +lightningot fejlesztettem sztem a legideálisabb
-
Cat 02 #24305 off:
haladgat :D 1. -t nézzétek meg mi :OOO -
Cat 02 #24304 3 szint sok
sztem ne INT es xar sztem ^^ vki szertin meg jó de a str blédes is jó :P szual ne -
Cat 02 #24303 http://silkroad.uw.hu/oldal/sp.htm -
bali023 #24302 sziasztok nem tom eléggé tele van a tököm a lvl 24 es full Str-es karimmal mert blades vok szereztem hozzá tök jó sos bladet 8 critmeg stb és haverom full Intes igaz ő már 27 es de akkor is kurva jól írtja a mobokat és pvp-ben is levágott a gecibe én nem tom de nem gondoltam volna h ennyi a különbség egyébként athneson nyomjuk.Szerintetek érdemes ujrakezdeni egy full Inteset vagy maradjak majd kikupáloik ez az Str-es??? -
hm
Ennyi kellene nekem hogy mindent szintbe hozzak, vajon lehetséges 56ról 57re 2es farmal összehozni, úgy, hogy közben skilleket fejlesztek vissza, mert rájöttem hogy 2k sp-t elköltöttem olyanra amire nem is akartam :P ? :) -
Cat 02 #24300 mind 4. vagy 3. kipróbáltam :) -
Csinálj róla videót amit ezzel az íjjal ellősz egy Anti-Devilt, mondjuk egy 1 perces időtartamban folyamatosan Anti-Devilezz. Kiváncsi vagyok mennyi sikerül crit-tel. -
Akkor szar az aláírásod xD -
Cat 02 #24297 39 :P crit 10 es bow :P -
Amúgy nem azért de ha crit-el alázol valakit, azt inkább tagadd le, mert az puszta szerencse xDDD
Mondjuk relatív, mert magas crit-et meg már nem lehet szerencsére fogni :) -
Csak te 66 vagy, Viktor meg 38 xDDD -
Cat 02 #24294 ^^ ha crit lett volna nekem is megvan :D de anti devil mondjuk crites volt :)
tegnap megint aláztam egy glévest :D strong bow crti , anti devil crit , devil arrow , arrow combo xD