82377
Silkroad Online (iSRO)
  • shaime01
    csak pénzt vettetem..
  • gameplusz
    Csak 20% sp-t vesztett, Miszter Endersz(on)LOL
  • Carmang
    kewoOn az Athens-on? Egy órája láttam az Alps-on .
    Ja egyébként marhajó dolgok történtek velem az elmúlt 3 órában... kemény 2, azaz kettő Bandit Operational Map-ot sikerült összeszednem...
  • Madmano
    Lassan kezd a tököm tele lenni ezzel a silk-vétellel...Most,hogy megvan a paypal-account,most meg a mikor az sro-oldalon rányomok a paypal fülre,hibaüzi fogad(#24337).Még most is.Délután ota.Ez nem igaz!!!!!!!!!!!!
  • Szega87
    mondasz vlmi újjat is ?:D
  • shaime01
    nee genyáázáá pure HYBRID 1pont int powa :D
  • shaime01
    ÉLJEN! A VILÁG LEGNAGYOBB MARHÁJA VAGYOK! VISSZAFEJLESZTETTEM A SKILLEKET VAGYIS AKARTAM A HEUSKALT ... DE A BICHEONT FEJLESZTETTEM VISSZA...hát.. ÉLJEN.. LOL...
  • gameplusz
    Nagyon okos tett volt kiadni a jelszavad.
  • gameplusz
    Miért lenne szívósabb?
  • Lord Nomak
    Silkroad / Athens / kewoOn / lv23 Pure Str? Glavie+fire+light

Na igen, az a kérdőjel jogosan van ott. ;)
    Bár jó oldala is van, hibridesek szívosabbak mint pure str-esek szerintem, és nem szívesen pvp-zek velük =D
  • shaime01
    NAH MOST AKKOR ESTI GRINDRE FELKÉSZÜLTEM 22:kor langolierek nézünk !! mwhahahaha

kötsög high lv fire oxok megszakadhatnak és ne mcikizni a hybrid miatt ;(
  • Lord Nomak
    Farmoltam, viszont fasz módon utóbbi időben költöttem force skillekre, ergó fire-re nem maradt. Skillek mastery szintig felhúzva, lvl 55 blade, ice, lvl 32 fire, lvl 27 light, a light csak futásra kellett az csak 30ig lenne húzva, viszont force-ra elment 30 lvl meg skill amit fire kellett volna tennem..
  • Carmang
    Nem úgy volt, hogy alacsony szinten szanaszéjjel farmoltad magad? Vagy csak ennyire tellett? Mennyi SP-d volt?
  • Lord Nomak
    Van egy ötös kis csapat, 4 külföldivel összehaverkodtam, és már régóta cserélgetjük néha egymás acc-ját aztán gamelünk másik karijával. Meg ventrin marhulunk etc.. Van egy olyan érzésem, hogy mivel mindenkinek megvan a másik négy embernek az acc + pass.. Szóval lehet valakinek key logger van gépén, mivel rajtam kívül másik három ember most ilyen problémával küzd szintén. Ötödik srác ha este hazaér és ő sem tud felmenni hát az szép lesz.
  • Lord Nomak
    Én tudom mi lehet a gond, de ha ez a probléma akkor kimegyek ausztriába és a gyereket agyba főbe verem.
  • Cat 02 #24358
    e-mailre nem küldik az ujjat ?
    sztem meglátta az aki régebben feltört hogy sos bléded van és feltört megint
  • WuFraZselic
    WTF O_O nebassz :S én 1 órája léptem ki, akkor nem voltál online for sure
  • Lord Nomak
    Aki anthenson van és ismer engem és látott fent az elmúlt 3-4 órában kérem jelezze. Nem tudok belépni sro-ba, azt írja nem jó a jelszavam, és valamilyen módon a válasz sem megfelelő jelszó cserére. Thx.
  • Lord Nomak
    Mellesleg legolcsóbb karakter ami sp-re nem annyira éhes, az bow + light, bow-hoz kb 70k, light-hoz meg 55k. Bezzeg én mit szedek ki a legszimpatikusabbnak magamnak ? Blade 100k cold, 70k.

gratz
  • Lord Nomak
    216.830 sp-vel rendelkező lvl egyes karaktert vennék, pm me..
    hiába csináltam új karit ennél is meguntam az sp farmot az a gond =D ha lenne türelmem ahhoz, hogy úgy lépjem a szinteket hogy havonta 1.. akkor sose lenne gondom, ezért is nem próbálkozom intes karival mert annak megállás nélküli farmolás szükséges =DD
  • sweech
    legjobb rész...ott hagytam abba :P
  • Lord Nomak
    Jó de engem untat a játék, ez a monoton szar ami 52-60 között van ez soha nem hiányzott. Jó dolog mert sos blade miatt elvagyok meg minden, de egyszer már eljutottam idáig és szenvedtem egy elbaszott karakterrel 1 hónapot majdnem, és most megint 1 hónapig penonozni, ez engem kifog akasztani..
  • Cat 02 #24351
    én 39 vok és mégse sirok :P
  • Lord Nomak
    Baromira tanácstalan vagyok =(
  • Lord Nomak
    Az az egy gondom van és azért számolgatok, mivel lvl 70ig nem hiszem hogy elérek mire takla megnyílik és azt mégjobban kétlem, hogy össze tudok farmolni sok sp-t.. Mivel ha tudnám, hogy csak januárban nyitják meg, akkor csak blade skillekre adnék, viszont így, hogy nem leszek lekorlátozva xp ügyileg.. kénytelen vagyok számolgatni rendezgetni :|
  • Lord Nomak
    56ról 60ra szükséges lenne nekem ez..

Viszont ha jól számoltam kb 20k összejön csak mobokból gecire nevetséges.
    Mellesleg ez a számolás 60 full mastery + skillek: blade, fire, ice, lvl 30ig light
  • Cat 02 #24347
    jah tom :S +4 str miatt ment le sztem
    jeeee akkor én xD
  • Lord Nomak
    Aranyos, bár az a +0% phy és mag attacknál csúnyácska :|
  • Lord Nomak
    Már törölve van az a kari =)
  • Cat 02 #24344
    bowm
  • Cat 02 #24343
    Nomak még mindig te vagy Aegen legmagasabb ice+bow+str es magyar xD
  • Cat 02 #24342
    miért is ?
  • ThedarkmanHUN
    "Silkroad / Aege / ViktorVector lvl 38 [bow+ice+force] Megeszlek lvl 37" Ez akkor hogy is van?:P
  • Cat 02 #24340
    off
    húúú de hosszu ez a híd
  • WuFraZselic
    94k sp kéne lvl 70ig, és akkor télleg minden maxolva lenne... ha jól megy minden, hétfőn elkezdem a farmot már scrollal, 1 hónap alatt meg is lehet =) és utána... ^^ kicsit nagyon zsir lesz :D ugyhogy sok sikert magamnak :D
  • Maala
    nyugi, majd később próbáld újra.
  • Madmano
    Még annyit mondjatok el nekem,mit jelen ez a szöveg?"Server Inspection is doing now.Sorry for inconvient use".Ezt akkor kapom,ha felmegyek a sro olalára,bejelentkezek,azt mondom silket akarok venni.Rányomok a Paypal-os fülre és ezt dobja ki.A bánat a bajuk???????
  • Cat 02 #24336
    béna xD nekem van 45+2 bowm de nem merem +3 ra vinni :) crit 11 kárpótol majd :D
  • shaime01
    talán mert már elment 7elixir .. több mint a fegyo ára?
  • shaime01
    nah jó.. megint kidobot... faszom se megy vissza nincs kedvem 15percet probálzkoni .. majd este lenyomom a lv2 murder statust