82377
Silkroad Online (iSRO)
-
csak pénzt vettetem.. -
Csak 20% sp-t vesztett, Miszter Endersz(on)LOL -
kewoOn az Athens-on? Egy órája láttam az Alps-on
.
Ja egyébként marhajó dolgok történtek velem az elmúlt 3 órában... kemény 2, azaz kettő Bandit Operational Map-ot sikerült összeszednem... -
Madmano #24370 Lassan kezd a tököm tele lenni ezzel a silk-vétellel...Most,hogy megvan a paypal-account,most meg a mikor az sro-oldalon rányomok a paypal fülre,hibaüzi fogad(#24337).Még most is.Délután ota.Ez nem igaz!!!!!!!!!!!! 

-
mondasz vlmi újjat is ?:D -
nee genyáázáá pure HYBRID 1pont int powa :D -
ÉLJEN! A VILÁG LEGNAGYOBB MARHÁJA VAGYOK! VISSZAFEJLESZTETTEM A SKILLEKET VAGYIS AKARTAM A HEUSKALT ... DE A BICHEONT FEJLESZTETTEM VISSZA...hát.. ÉLJEN.. LOL... -
Nagyon okos tett volt kiadni a jelszavad. -
Miért lenne szívósabb? -
Silkroad / Athens / kewoOn / lv23 Pure Str? Glavie+fire+light
Na igen, az a kérdőjel jogosan van ott. ;)
Bár jó oldala is van, hibridesek szívosabbak mint pure str-esek szerintem, és nem szívesen pvp-zek velük =D -
NAH MOST AKKOR ESTI GRINDRE FELKÉSZÜLTEM 22:kor langolierek nézünk !! mwhahahaha
kötsög high lv fire oxok megszakadhatnak és ne mcikizni a hybrid miatt ;( -
Farmoltam, viszont fasz módon utóbbi időben költöttem force skillekre, ergó fire-re nem maradt. Skillek mastery szintig felhúzva, lvl 55 blade, ice, lvl 32 fire, lvl 27 light, a light csak futásra kellett az csak 30ig lenne húzva, viszont force-ra elment 30 lvl meg skill amit fire kellett volna tennem.. -
Nem úgy volt, hogy alacsony szinten szanaszéjjel farmoltad magad? Vagy csak ennyire tellett? Mennyi SP-d volt? -
Van egy ötös kis csapat, 4 külföldivel összehaverkodtam, és már régóta cserélgetjük néha egymás acc-ját aztán gamelünk másik karijával. Meg ventrin marhulunk etc.. Van egy olyan érzésem, hogy mivel mindenkinek megvan a másik négy embernek az acc + pass.. Szóval lehet valakinek key logger van gépén, mivel rajtam kívül másik három ember most ilyen problémával küzd szintén. Ötödik srác ha este hazaér és ő sem tud felmenni hát az szép lesz. -
Én tudom mi lehet a gond, de ha ez a probléma akkor kimegyek ausztriába és a gyereket agyba főbe verem. -
Cat 02 #24358 e-mailre nem küldik az ujjat ?
sztem meglátta az aki régebben feltört hogy sos bléded van és feltört megint -
WTF O_O nebassz :S én 1 órája léptem ki, akkor nem voltál online for sure -
Aki anthenson van és ismer engem és látott fent az elmúlt 3-4 órában kérem jelezze. Nem tudok belépni sro-ba, azt írja nem jó a jelszavam, és valamilyen módon a válasz sem megfelelő jelszó cserére. Thx. -
Mellesleg legolcsóbb karakter ami sp-re nem annyira éhes, az bow + light, bow-hoz kb 70k, light-hoz meg 55k. Bezzeg én mit szedek ki a legszimpatikusabbnak magamnak ? Blade 100k cold, 70k.
gratz
-
216.830 sp-vel rendelkező lvl egyes karaktert vennék, pm me..
hiába csináltam új karit ennél is meguntam az sp farmot az a gond =D ha lenne türelmem ahhoz, hogy úgy lépjem a szinteket hogy havonta 1.. akkor sose lenne gondom, ezért is nem próbálkozom intes karival mert annak megállás nélküli farmolás szükséges =DD -
legjobb rész...ott hagytam abba :P -
Jó de engem untat a játék, ez a monoton szar ami 52-60 között van ez soha nem hiányzott. Jó dolog mert sos blade miatt elvagyok meg minden, de egyszer már eljutottam idáig és szenvedtem egy elbaszott karakterrel 1 hónapot majdnem, és most megint 1 hónapig penonozni, ez engem kifog akasztani.. -
Cat 02 #24351 én 39 vok és mégse sirok :P -
Baromira tanácstalan vagyok =( -
Az az egy gondom van és azért számolgatok, mivel lvl 70ig nem hiszem hogy elérek mire takla megnyílik és azt mégjobban kétlem, hogy össze tudok farmolni sok sp-t.. Mivel ha tudnám, hogy csak januárban nyitják meg, akkor csak blade skillekre adnék, viszont így, hogy nem leszek lekorlátozva xp ügyileg.. kénytelen vagyok számolgatni rendezgetni :| -
56ról 60ra szükséges lenne nekem ez..
Viszont ha jól számoltam kb 20k összejön csak mobokból gecire nevetséges.
Mellesleg ez a számolás 60 full mastery + skillek: blade, fire, ice, lvl 30ig light -
Cat 02 #24347 jah tom :S +4 str miatt ment le sztem
jeeee akkor én xD -
Aranyos, bár az a +0% phy és mag attacknál csúnyácska :| -
Már törölve van az a kari =) -
Cat 02 #24344 bowm
-
Cat 02 #24343 Nomak még mindig te vagy Aegen legmagasabb ice+bow+str es magyar xD -
Cat 02 #24342 miért is ? -
ThedarkmanHUN #24341 "Silkroad / Aege / ViktorVector lvl 38 [bow+ice+force] Megeszlek lvl 37" Ez akkor hogy is van?:P -
Cat 02 #24340 off
húúú de hosszu ez a híd
-
94k sp kéne lvl 70ig, és akkor télleg minden maxolva lenne... ha jól megy minden, hétfőn elkezdem a farmot már scrollal, 1 hónap alatt meg is lehet =) és utána... ^^ kicsit nagyon zsir lesz :D ugyhogy sok sikert magamnak :D -
nyugi, majd később próbáld újra. -
Madmano #24337 Még annyit mondjatok el nekem,mit jelen ez a szöveg?"Server Inspection is doing now.Sorry for inconvient use".Ezt akkor kapom,ha felmegyek a sro olalára,bejelentkezek,azt mondom silket akarok venni.Rányomok a Paypal-os fülre és ezt dobja ki.A bánat a bajuk??????? -
Cat 02 #24336 béna xD nekem van 45+2 bowm de nem merem +3 ra vinni :) crit 11 kárpótol majd :D -
talán mert már elment 7elixir .. több mint a fegyo ára? -
nah jó.. megint kidobot... faszom se megy vissza nincs kedvem 15percet probálzkoni .. majd este lenyomom a lv2 murder statust