82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #24414 azé 7 es farm durva :D én most vok 6 oson és egy monci 0.01 % :P -
Cat 02 #24413 nincs
max GunZ :) -
Goth #24412 hidd el eléggé élvezni fogod. olyan fél évig -.- -
Rám ne hallgassál! :D Ez az én nyomorom, lehet neked bejön! -
Szóval akkor fel se rakjam, mert a hozzászólásod enyhén elgondolkodtatott.Sir Quono Jedi
Van olyan mmorpg ami ingyenes viszonylag jó a grafika és működik minden?
-
Na, én már nagyon hajlok rá, hogy végleg abbahagyom az SRO-t. Ha nem lenne a klánom, már előbb is megtettem volna (ők rendesek). AZ egy dolog, hogy lehetetlen fejlődni scroll nélkül (0.01-0.015% exp egy szintbeli mob lev 37-en 7.-es farmmal). AZ is egy dolog, hogy amikor én ráérek (meló után, néha hétvégén), akkor szinte lehetetlen bejutni a szerverre (most pl. 20-bó 20-szor nem ment) és órákig csak ülhetek a gép előtt bambán idegelve. DE hogy ledob a bejutás után 5-10 perccel, vagy csak simán meghalok dc miatt csomószor és rohadt 2%-ért nekem órákat kell expelni (ha hagyná), nos ez kissé elszomorító. Az account hack-elésekről nem is szólva.
Lassan már csak kötelességből játszom (a klánért), de így már nem játék... -
Cat 02 #24408 nekem bejön -
Cat 02 #24407 aha -
SilkroadOnlinevGlobalOfficial_v1.02 ez a file kell a jatekhoz ?
-
valami gond van nálam mert az oldal amit a FAQ említ nem jön be.: http://www.silkroadonline.com
-
Cat 02 #24404 megérdemli csak dönteni tud :D -
Cat 02 #24403 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd -
na jóó, arról nem is beszélve :DDDD ebből egy erős bowos még lehet séém -
Perverzek :F
-
Az még oké hogy 1 pontot tett az intre de hogy a blade skilleket fejleszti visssza amikor blades akkar lenni az már naon odabasz¢¢:D -
Azért jó dolog mindent kimaxolni mind a kettőnél, én pl pvp-hez jobhoz használom szívesen jeget mert gusztustalanul befagyaszt =D Viszont mobozáshoz jobb lángoltatni az ellent mivel nagyobb a sebzés ergó gyorsabb haladás. =) -
jaja bicheon helyet én is arra értettem, nameg a fire fő ág és kicsi ice kell enki éssss godlike :> -
1 pont, vagy 10, most már mit számit, legyél full 1:1 hybrid sword +shield ;) -
videjó
hát ez egy ritka szar videó =D
szal úgy nem igazán értem a lényegét -
pure str, blade, shield, ice + fire: own
leggecibb és legtúlélőbb karakter ^^ -
szerintem a pure str bicheon os a legerősebb! str sok élet eros phy def, garment ruha véd az int tamadas ellen es ott a csodálatos pajzs ami még a meteort is "BLOCK" olja
-
kuskuskukskuskuskus :D
csak 1 pnt van az a inten vaze.. ezzel szivatnak már 2 napja :( -
Cat 02 #24391 hmm str hibrid leszel ?:)
vagy noobhibrid ? -.- -
jutt eszembe elment a blade 2.1milláért -
most ne bántsál már :(
-
mert a spearesek is PvPben sworddel nyomják.^^ -
Paypal Inspecton Notice
Date : 9/24/2006
inquiry : 49
Hello. This is Silkroad Online.
Paypal is not working normally because of error occured by Paypal.
We are now working with Paypal to resolve this problem and will post notice when these issues are resolved.
We apologize for the problems this may have caused.
Madmano ne rinyálj, mondtuk, h h inspection van, ilyenkor 2-3 napig nem lehet silket venni, majd írják, ha lehet. sry, de ez van, nem a te hibád, nem is az enyém, csak JM tehet róla.
reggelt. mákod van Dark. ^^ Shaime= n00b. ^^ -
Cat 02 #24386 Tündi ? vagy ő swordös ? -
Híbrid int szvsz legerősebb build a gamebe... Level 70en nem sokan tudják lenyomni, bár sos+7 gléves purestr meg sos+5 blades, de más nem O.o Majd talán 80on XD Amugy én még nem láttam 2:1 bírid int SPEAREST 70en, lehet én leszk az első :-D És egyedül sikerülöm ownolnom a híbrid swörödt (de szép lenne :-D) -
ThedarkmanHUN #24384 ne* -
ThedarkmanHUN #24383 Kis Check Babelre igy éjfél környékén :) Had e tudjon az ember jáccani... -
kb. ugysincs időm szal.. :( csak nem lettem 70 es :((( -
ne játsz...úgyis unalmas :P -
hála a lagnak ma csak 3 szor haltam , tegnap 5 ször , jóóó arány, éljen a net és a silkroad.
-
-
Na jól teleírtam mindent, válaszoltam amire akartam, have fun, holnap rö, jó éjt. -
Ezek után már oda sem adom neked bladamet, nem elég hogy hibrid lettél, még ezt is elbaxtad =((((
Ilyen ember kezébe nem adom a drágaságomat főleg ha telekövezem és izgató hatású lesz =((( -
Ügyi, majd lesz még rosszabb is. :)
De yeowa questet szeretni fogod, háromból kettő dobja a cuccot, 300at kell összeszedni ha jól emlékszem, és tömény mennyiségű xp-t ad. :)
Nekem pár óra alatt megvolt mind a három vagy négy része.. -
Ja és kurvaélet, majdnem 3 hétig nem volt kérdőjeles dc-m, csak indokolatlan kilépés, az is kettő. Erre most fél óra alatt kettőt kaptam kérdőjelből.. Elegem van. Amikor lag mentes a szerver akkor elkezd kidobni, hát annyát neki ám!
Majd reggel inkább játszom nyugodtan hétköznaponta. -
Pont jó példa amit most láttam 2 dolog is, pure str glavie vs. pure int sword shield mind a kettő lvl 70, majd negyed óra küzdelem után megunták. Utána jött egy pure str glavie vs. hibrid int sword shield, szintén lvl 70, hibrid ownolta a glaviest úgy, hogy közben egy 60as blader ütötte hibridet. Kezdem egyre jobban tisztelni a hibrideket. Accomat meg visszakaptam, 5 emberből kettőnek feltörték, de mivel a srác feltörés elött akart belépni 2 percel játékba és pont elötte nyomott ad-awaret így megtalálta a bakit, és három embernek az accját átírta másik gépről.. Csak ő most ért haza szal mindegy. Lényeg, hogy megvan.