82377
Silkroad Online (iSRO)
  • circa
    Ezek csak annyik, hogy elnyelik a fizikai meg a mágikus védelmet, vagy van még valami más hasznuk is???
  • Goth
    hát ha elég sokáig próbálkozol akkor ja, amúgy nem =)
  • teddymac
    Fel is lehet menni valamelyik servere ?
  • teddymac
    az kell a játokhoz is ezek szerint :)
  • bali023
    jobb felső sarok register
  • teddymac
    na es itt pontosan hol :) mert nem látom :D
  • teddymac
    az összes server tele van :)
  • bali023
    egyébként a hybrideknél melyik arány a jobb 2Int-1Str vagy 2Str-1Int
  • sweech
    http://www.silkroadonline.net/
  • teddymac
    tudna valaki egy linket hol tudok accountot csinalni vagy kell egyátalán ?
  • circa
    Hello,
    A firewall és a frostwall series skillek mire valóak?
  • shaime01
    nem éppen... inkább csak attól függ mennyi critical van a fegyodon nagyobb szinten már csak critel lehet gyözni szinte.. str vs str-nél igy a blader megint elönyhöz jutt :o
  • shaime01

silkroad guys...
  • Goth
    2 blader lvl 70 pure str = döntetlen ^^
  • Rabbit20
    Én szeretem a hybrid karit, biztos nem bírnék semilyen pure lenni... :) Mondjuk találkozik 2 bvlader lvl 70 pure str... inennetől már csak a fegyó meg ruha számít, hogy ki nyer, és tudás kevésbé.
  • skillless
    nem! Ez azt jelenti, hogy a durability-ből nem veszít
    Amire te gondolsz azt csak az astral csinálja meg, de az csak +4 felett
  • Rabbit20
    durability-je nem csökken...
  • tpisti24
    Steady: Ha az upgrade kudarcot vall, meggátolja a tárgy tartósságvesztését.
    ez azt jelenti hogy pl ha +3nál nem sikerül akkor +3 marad?? és nem nullázódik le?
  • shaime01
    2.1-ért adtam el visszautasithatlan ajánlat volt
  • Maala
    light imbue? lol jah. ^^
  • WuFraZselic
    és mi lettél?:D eladtad a sos bléded, ergó nem akarsz blédes lenni, rite?

Maala, lv 7es imbue kimaxoljam 9esre, 61ről 65re felhuzzam a lightot, és a 4. könyves imbue-t behozzam ez csak 7.8k sp... lol? :D
  • Maala
    viszont baxxák meg:
    64 bicheon mastery: 856 SP
    65 bicheon mastrey: 1079 SP
  • Maala
    ??? sok skill ágat viszel. ^^
    én 30-64ig 0 masterykülönbséggel mentem, mindig volt max 10-20% után SPm az új skillekre, amik közben bejöttek, és kb 7 szinttel alacsonyabb skilljeim voltak. most nyertem 3,5K spt 64 elején, 59esre felhúztam a skillek nagy részét, aztán most 93%nál megint 0s résem van, 63as KD skillel...és lesz vagy 500SPm, mire 65ös leszek megint.

no most viszont készülök Pestre, majd este 7kor re. :)
  • Sir Quno Jedi
    Ja, de ha nem 7-9 a farm, nem tudom kimaxolni a 7 szinttel alacsonyabb skilleket SEM. Így mindig 6-7 szinttel lejjeb maxolva vagyok.
  • Maala
    hmm, hát én nem'tom, nem hinném, h abbahagyom, ott akarok lenni amikor megnyílik West Asia, és az első felfedezők között akarok meghalni a nagy és hatalmas Devil Satan-tól... sztem megéri a pár hónap baszakodást. no meg Lord Yarkannal is hasonló a helyzet pár hónap múlva... első spawn KIRÁLY lesz. ^^
  • shaime01
    nah sikerült eldöntenem mi lettem... NEMSZIVATNIMAALAWUUUTÁLAKTITEKET!! xD
  • Maala
    azért a 7es farm nem normális dolog... ^^
  • Sir Quno Jedi
    Last Chaos-t már abbahagytam, most ez jön a sorban...
  • Sir Quno Jedi
    Részvétem! Én még csak két és fél hónapot öltem bele (szó szerint) az életemből, de már ez is soknak tűnik! :D
  • Sir Quno Jedi
    Mer balfaszok, mint én! De asszem ez a gamma a legjobb leszoktató az MMORPG függőségről! Orvos kéne felírja receptre!
  • Sir Quno Jedi
    Hehe! Most bejutottam röpke másfél óra után, de restart-kor újra kivágott, de még a kliens is belefagyott! Mondván, hogy network traffic, meg minden, de már BENTVOLTAM!!! Basszák meg...
  • Goth
    az érdekes az hogy mindenki ezt mondja mégis játszik vele :D
  • datango
    másik dolog meg az , ha veszel is bármint pl tekercset se kapsz valami vip jogot hogy ne laggoljon vagy hogy egybol be tudjal meni szal... ..
  • sweech
    56 és 50%
  • datango
    hát igen elég egy monoton jatek ... ha pl hamarabb lehetne fejleszteni a skilleket nem kene addig megolni 500 mob ot hogy kitudjak fejleszteni egyett akkor azt mondanam hogy oké de így , egy xar monoton game :(
  • Sir Quno Jedi
    És hányadik szinten hagytad abba?!
  • Sir Quno Jedi
    Én már azon filózom, hogy átadom az account-omat a klánfőnöknek, hogy ossza szét a cuccaimat a többiek között, aztán törölhetnek is... De annyira rendes volt velem (meg a többiek is), hogy nem könnyű ez. Persze várhatok is, hátha egyszer MAJD jobb lesz az engine, a kapcsolat, a játékosok morálja és erkölcse, de tudom, hogy bilibe lóg a kezem...
  • Sir Quno Jedi
    Ráadásul direkt teszik lehetetlenné a fejlődést, hogy vegyél scroll-t. Ez érthető üzleti fogás, de én NEM fogok érte fizetni egy büdös kanyit sem, főleg nem egy ilyen szaros bugos szenvedésért, ami teli van rohadék, elmebeteg, tizenéves kis pöcsökkel.

Ha fizetni akarnék nyomnám EvE-t, WoW-ot, EQ2-t stb.-stb.
  • sweech
    ugyan ez volt velem is, csak a guild miatt játszottam a vége felé...de a guild tönkre ment szal leszarom a silkroadot :) de európát már kurvára várom :D
  • Sir Quno Jedi
    Ja. Lesz az 8-9 megint, ha bírok még egyáltalán játszani. De nem is tudok, mert nem enged...