82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #24534
  • Cat 02 #24533
    nem ribanc ?
    az shedó karija :))))

és egy kis érdejesség amit Kew rakott be
  • QuickHUN
    Teddy folyamatosan probálni kell,5 perc alatt 20 szor is megy a próba ,sajna csak így megy ,ne elsőre akarj bemenni mer az reggel van ,talán délig ,folyamatosan próbáld .
  • Maala
    épp most van 1 qrva izgi warunk... sztem érdemes. :)
  • teddymac
    Már nem tudok felcsatlakozni servere :(
    Nem kell beremerülni ebbe a játékba se
  • S0N1CATED
    Ejha, akkor én ijaszra szavazok firével 8)))))
    azok idegesitőek voltak, és ugye messzire lőttek..
  • WuFraZselic
    hehe ^^FinGers tegnap letámadott + a mercjei, 6 merce tmeg fingers tuléltem és elfutottam :Dutána mikor bezzeg zerkbe váltottam, betalált minden lövése =/ egyébként olyan Sonic, hogy van egy lista, vehetsz ien idéző tekercseket, és választhatsz hogy miet akarsz (bicehon, heuksal, pacheon, ice, fire, light) ^^
    Igazad van
  • Rabbit20
    jah oks leesett
  • S0N1CATED
    Avi már 52 vagy nem kéne aláirásodat átirni? :)
    Esetleg beirni hogy sos+5 el rendelkezel stb? :)
  • S0N1CATED
    Maala, nem nagyon értek Mercenarykhoz, mond már el nekem pls, hogy kellett-e kezükbe adni vmi fegyvert vagy listábol ki lehet választani milyen fajta npc legyen??
    akikkel találkoztam nekik is volt mercenary de guild master kb 56 os lehetett :)))
    5 human 3 mercenary futott felém de fogytak el 1 enként :)))
  • Maala
    ez nem sorrend, hanem 2 lehetőség.
  • Rabbit20
    Ha már megveszem minek törjem fel? :) Nekem ingyé kell...
    Na mindegy.
    De lehet:
    1.) Vedd meg a programot
    2.) Törd fel -||-
  • Atisz #24520
    Ja, ez csak maga az eredmény...magát a trükköt nem írják le. Pedig azt is láttam valahol >.<
  • HencStein
    naon nagy fun! ha már lvl 5 a klán akkor csak gyülik a gp és akkor má lehet funnolni mint állat^^
  • Atisz #24518
    Hát ha lesz nagy tréd akkor fog is sztem...
  • Atisz #24517
    "Thanks Foilin From Avalon For Being A $%*$!"
  • Rabbit20
    off
    jah meg hogy 30mp-s avi ne 120 mega legyen... xD
  • Rabbit20
    Fel tudtam lépni vagy 4x yeeeah Csak 5 perc után mindig dc :(

OFF
    fraps-ot valahogy fizetés nélkül meg lehet csinálni, h ne csak 30 mp-t vegyen fel?
  • Sir Quno Jedi
    Greed is igazán nyomhatna már mercenary-kat, de azt mondta, hogy minek (ami igaz). Pedig fun lehet! :D
  • Maala
    meik topic? ^^
    MMM elvileg ma meglesz paypal ExpUse... De nem nyitja meg a **** netbankot valamiért. Várakozunk zsela, cibesek penge srácok majdcsak visszahekkelik a netbankot. Utána kánaán :)
  • Atisz #24511
    Csak vigyázz a mercenary-kkel, tavernen van pár post hogy murdererré válhatsz...
  • Maala
    késő, 3%on vok.
    iszonyat nagy volt most reggel.
    hívtak segíteni 70es thiefek ellen... egyiknél 64+5 sos glavie (Ankain), másik 70es bowos... meg volt egy uniós 70es thief, ő a klánjának segített h ne a NetWarrioros thiefek vigyék el a cuccukat...
    meek segíteni, viszek magammal 2 Fire mercenaryt... ^^ odaérek, megidézem, HP poti 85% (9,9K HP 65ön +0str-el cuccokból ^^), lets rock... Ankain elkezdett egy 6os kombót, block, és jöttek a mercenaryk (1 scrollal a lv5 guild miatt 6db mercenary jött), 6*~3000 sebzés a gyerekbe, a kombó közepén elhal. jött az íjász 70es, távolról, becritezett, odaértem, knockdown, bejött, 6*3k -> halál. utána még visszajött a SoS glavies, meg is halt. erre odajön az uninos tíf, odamennek a mercenaryk, és lenyomják. ^^ nevettünk egyet. pár perc, visszaér, megint megölik. ^^ utána mondtam h jöjjön a ptyba. :):):) akkor már békénhagyták őt a mercek. (elsőre még a farkasát is megölték :-/) jó muri volt ez, mindenképpen + esemény a tegnapi light merches lerohanásunkat követően. ^^
  • Maala
    PAYPALOS VÁSÁRLÁS MŰXIK
  • S0N1CATED
    Üdv. Na végre csináltam aláirást ahogy igértem lvl64 en.
    Nem volt könnyu felhozni karit erre a szintre, de mostmár tuti hogy elviszem mindig az aktuális max szintre. Most hogy 64 lettem kinn capeztem CK-s emberekkel akik kozul ott volt 1-2 70 es és végre hivtak hunterkedni, megindult a csapat es vmi eszméletlen hajtovadaszatokat rendeztünk. Másik dolog ami nagyon feeling amikor lvl45os loval mesz, talisman még 7 es degree, fegyvered nem látszik, és beállsz 4-5 max 63 as thief mellé es várod hogy mit reagálnak. Leginkább jangani east ferrynél szoktam hunterkedni mert kissé idegesit hogy lvl60-70 es thiefek csesztetik a lvl20 as tradereket, tegnap 2 ora alatt kb 50 thiefet öltem le :).
    Ja és megin annak uzennék aki lefikázta ijaszokat, hogy eléggé meg vagyok elégedve még mindig, mivel kergettek 5 en thiefek, és valahogy mindig elhullott 1-1 mire beértek volna, és utcsót már én üldöztem visszafelé.. - az a 22 méteres hatótávolság nem olyan gyenge sztem..
    Maala mielőtt megléped a lvl65-t pvpzzünk pls 8))))
  • Maala
    beatz volt az v be@tz v mi a neve. ^^ keress a hsz-ei közt, vagy ALUL a keresővel. ^^
  • teddymac
    aege server megnézem, és olvasom a FAQ-ott
    de majd biztos teszek fel ostoba kérdéseket előre is, sajnálom :)
  • QuickHUN
    Teddy olvastad itt felül a FAQ és Questleírás rovatot? ha nem elösször itt kezd és mellette a többivel.

Pedig bármikor be lehet menni pl:Aege serverre 5 percen belül,de a? jelek vannak jócskánn,
    Skacok valaki betett ide a multkor egy tuti delfines játékot ha nem megy a silk címmel,megint ismételje meg létszives.

• Sir Quno Jedi
    Nálunk a klánban visszajött 68-as kollega akit leraboltak, feltörtek, kifosztottak, most próbálják talpraállítani a nagyok. Meg persze jómagam is próbálok segíteni, így korrekt. Szenvedek így hát én is tovább, mert ott a klán.
  • teddymac
    Na, ma hajnalban feltudtam menni egy servere az első amit megláttam egy női árus nagyon szép neve van : Ribanc
    Szóval full kezdö vagyok azt se tudom merre mennyek de az elö monsterek elég jól néznek ki :) Szalmabábuk :D
  • Rabbit20
    jóccakát
  • Rabbit20
    Najó most lett elegem az összes szar mmorpg-ből...
  • Kheilor
    Nem indul el a gépemen mostanában a Silkroad. A következőt írja ki egy hibaüzenetben:
    Runtime error
    abnormal program termination
    Tud valaki segíteni?
  • shaime01
  • Rabbit20
    xD
  • Cat 02 #24497
    teee aki megelőzött ne mondja meg :)
  • Lord Nomak
    Van benne de nem egy profeszionális darab, én pl soha nem használom. za blokkolásra van, sm5 az registry, nem használt fájlok, spy pucolás, kicsit durva töredezettség mentesítő van benne, popup blocker, memoria tisztító etc..
    ad-aware meg alap data minerek ellen =)
  • Tatyla
    archlord