Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ecinev- lol
:D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
X-bow Apollo
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
X-bow Apollo
csak fura volt mert nem láttam még ilyet :) mondjuk láttam egyik nap egy olyan 56-s spears karit aki nem nukeolt full int volt a heuskal combokat használta és elég szépeket csapkodott fire-al
szóval olyan hogy a 4-es combo végén egy 2,7ks alap dmg.. meg hasonolok:)
jó is a saját build csak én mindig elbizonytalaonodom benne maikor kezdtem kb naponta töröltem a karijaimat mert elbizonytalanodtam szóval ennyi :)
Aztán még fejlesztem az áram és a tûz sebzésnövelõit , mert hybrid-nek mindkettõ fontos (imbue ahooz jön a +10% mag dmg , aztán maga az ütés , ahhoz jön a tûz +5% ,...azért így ez már elég erõs <#worship>#worship> )
Persze fejlesztem még a fire-bõl az összes védõt , kivéve tûzfal , és persze a futást és az áram parry növelõjét
és farmolok ,mint a gép <#vigyor5>#vigyor5> 6-oson jelenleg
....Hátszóval íígy ölök én ! <#eljen>#eljen>
(nekem bejön)
X-bow Apollo
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
swordos karik meg szinte ugyanazok mint a spearesek vagy van blockjuk ütni nem nagyon szoktak bár mondjuk poén amikor egy lv 70-s swordos kari a másik karira szintén lvl 70-es 1,2k-kat csapkod sima ütésel ^^
X-bow Apollo
teve meg IFA lesz vagy mi ? :D
fire bull = jumbo jet
ijj = awp
kard = ak-47
glavie = bazooka
spear = lézerkard
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
de valszeg régieken
Remélem nem volt túl noob a kérdés <#vigyor5>#vigyor5>
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Jah shaime 100fps maxon? Akkor most útállak... <#bee1>#bee1> <#nyes>#nyes>
Írtam privát üzit ha látod lécci válaszolj! Köszi!
Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/
most kezdtem el egy botd babát már van
15% dusk forit
402/15 eth kardja szóval fasza lesz mwhahaha :)
(bocs, nem hagyhattam ki :-))
Sigfried, Aege, FeketeSereg, level 41+ http://www.sro-feketesereg.atw.hu/
ui.: vki Aegen tud resselni 37 es Tarim Basim közelében ? D:
én sztem glaviesat fogok ha lesz az izgatja a fantáziamat de lehet még 1 blade-set csak ahoz krva sokat kell farmolászni
jut eszembe most egy Asus GeForce 7900 GTX 512MB GDDR3 TV-OUT + Dual DVI PCI-Express karim van fél áron vettem SAJÁT pénzbõl mielött még mindenki azt mondaná hogy anyám meg apám megveszi a kisgépem hehe mondjuk õk is sponzorálnak de nem ezzel :)
a silket ugy képzeljétek el hogy bemegyek Dw-be vagy jg-ban 100fps-em van minden maxon ^^