82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Atisz #24654
    Összegyűjtött??? És ezekkel most mit csináljak? Lépjek be velük? xD
  • Maala
    javaslom #24083 és az utáni következő hsz-ek elolvasását. a link már nem él...
  • Maala
    ... nem ott, de látom nem tudod, miről beszélsz, csak fújod és fújod... szal mind1.

tegnap mondták ptyban, h 1 lengyel hacker összegyűjtött pár bot IDt és pass-t. ezt a listát most "másik" fórumon Lemaradtam be is linkelte, tessék próbálkozni:
    http://silkroad-online.pl/bot/lista.php?str=1
  • Atisz #24651
    Nem csak a magyarok voltak kizárva...ha jól bizonyos országokban volt csak elérhető.
    Pedig de, én a GNWC-ről beszéltem mert ott kapsz maxos SOS-t SOM-t
  • Maala
    és most ne gyere azzal h a GNWCről beszélsz, mert amire válaszoltál, és már az azelőti hsz is csak erről a "cheer event"ről szól.
  • Maala
    istenem, ne legyél már ennyire anyázó. egyszerűen 19-22 között el kellett menni JM oldalra, és a popup ablakra rá kellett bökni. nekem is le van tiltva, havi 1x nézem meg kb a popup ablakot, ez éppen most volt. sőt, azt a nyüves linket még IDE fórumra is belinkeltem, hogy akárki akárhonnan beírhasson vmit... (nem kellett hozzá angoltudás sem, egyszerűen bemásoltad vki hsz-ét oszt csá) az meg, hogy az oldal mennyire biztonságos és mennyire félsz már egyéni szocproblem, max nem írsz be, de a LEHETŐSÉG mindenkinek megvolt, nem az hogy MAGYAROK tűnjetek a rákba.
  • Atisz #24648
    őt kérdezd, lehet hogy csak idéz...
  • Maala
    nem jelentkezhettek? akkor Sigfried hogy a viharba nyert...
  • Atisz #24646
    Hát akkor? Vicc? :P
  • Rabbit20
    Ez nem az...
  • Rabbit20
    Öljél szörnyet és juss el 32-ig ^^
  • Atisz #24643
    nyugi magyarok nem jelentkezhettek...tudod mindenkinek egyenlő esélyek
  • Atisz #24642
    Ja akkor igaz a helpben a "max 2 mastery-re menjé' ecsém" felhívás...
  • Atisz #24641
    24-esen sos szett...na lol, sztem degree 5 alatt nem érdemes ilyesmivel foglalkozni.
  • shinewalk
    Hello.
    Én azt szeretném kérdezni hogy 30-tól 32ig nincs küldetés?????
    most 30és 80%vok és megcsináltam a 200eart matyit is ,és akkor most mit csináljak???
  • Rabbit20
    Nemtudjátok, ami az mmorpg.com-on van interjú a joymax-al, azt lefordította már valaki? Unatkozom... :)
    Ejj shaime, honnan is szerezted eme item listet ?
  • WuFraZselic
    somot kapnak? =/ neba...
  • gameplusz
    Hja!
  • andaxxin
    hali
    valaki irja le pls hogy mit kell beirnom a host fileba hogy betudjak lépni a szerverre.
  • Maala
    mindenki a degreejéhez képest 1el nagyobb RANDOM SOS fegyvert kap, a 8. degreesek RANDOM SOM fegyvert. ennyi.
  • WuFraZselic
    nem! 1-7th degree SOM, 8th degree SoS, ezt olvastam ^^ !!! mivel nincs 8th degree som inplantálva a játékba, igy nyerni sem fogsz/lehet MÉG
  • Cat 02 #24632
    de ráérnek :)
  • Cat 02 #24631
    ha megnézed a képeket :D
  • gameplusz
    Grat!

Örülök, hogy legalább egy magyar nyert, nem valami köcsög viet kocka vagy amcsi botter.
  • gertrud
    sos, akkor lett volna som, ha már 8 degrébe lenék, de csak 62es vagyok :P 2 szinttel lemradtam, így "csak" 64 sos lesz :P De azt még nemt tudom milyen típus :-D Ha kard, átdobjam athensra wufra? :-D
  • HencStein
    som nem sos
  • WuFraZselic
    ehh, miért :S tudtam volni hogy van ien buziság... ááá egy 64es sosért odaadnám a klánt igazából( :) ) jól jött volna :D egyébként mi volt ez a event meg mit irtál meg miért? 64es sos kardot kapsz megverlek :D
  • Cat 02 #24626
    tudtam volna én is írok vmi dc set :)
  • gertrud
    Nevess, de lesz belőle 64 sos is XD
  • Cat 02 #24624
    váá ávotl versírás ? xD
  • gertrud
    Hát, hello mindenki, éátom már itt emlegettek, szal: írtam és nyertem röviden, holnap és péntek között jön a sos 64es fegyóm :-D Igazábólverset írtam, jó kis rímeset, szal szerencse nelett lehet meghatottam őket :-) I love sososztó event :-D Amug klántársam szólt 1 órával vége előtt, ha nem szól nem lenne sosom (amit 27ás 29 között kapok meg :-))
  • WuFraZselic
    most baszottul nem értelek titeket =/ 300as mastery capnél lvl 150en minek lenne az ember nuker??? full str + fire/light/cold, 150+150 és kijön a 300 oszt szevasz.. nukernek min 2 kell, de inkább 3 (mert light kell, mert az alap, fire kell márcsak az imbue miatt, de a nuke is durva, ice meg kell a phy def miatt...) az meg nem gyün ki sehogy
  • Rabbit20
    Pont ez az. Nem akar nuker lenni mondjuk, de neki kéne a force, akkor már mellé csak 1 mastery lehet full, szval nuker lehet már csak...
  • HencStein
    számoljatok má 1 picit ^^ csak nuker karik lenének a szerveren mert ugyebár a str-esnek kell a weap skillek mig a nukernak csak 1 imbués skillág = tehát ö 1 et feltudna huzni 150 ig és 150 es nukkal osztani a népet mig str-es 70-80 as skillekel probálná ugyanezt teni ....
  • shaime01
    ha csak 2 skill ágat lehet fejleszteni.. akkor max nuker lhet és akkor is csak 1 ágas nuker.. ha tényleg igy hagyák 300-n akkor nagyon hülyék
  • Cat 02 #24618
    SZAL
    AEGE-i magyarok HUN_Heroes felvesz titeket ha 20+ ak vagytok :P
    Zolee_666 ,ViktorVector nál jelentkezini
  • Cat 02 #24617
    vááá ma is csak CoD2 zök :S
    SRO nem enged fel pedig megnőtt a Megeszlek :) és a Guild is lvl 4 :P
  • Cat 02 #24616
    nem lesz nuker -.-
    nuker ugyism indig meghal és majd pont ő éleszt ?:P
  • Rabbit20
    Hát jah ez igaz