82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #24694
    ilyen kéne nekünk is
    ők sem szentek :D
  • shaime01
    a poén viszont Athenson ,hogy a gold miner karik

sos+5
    som!!
    sos+3
    16-24-32-42-s!! fegyokal ölnek... fura egy szerver ám :D
  • Atisz #24692
    Illetve a szintjénél mindig legalább 4-5 szinttel alacsonyabb mob-ot abál...
  • Holdpro
    Goldminer ismertetőjele, 90% Glavie-vel van, nem használ semmi tűz villám és jég cuccot, csak üt és gyógyitja magát skillel.. ja és ha megütöd a monstert amit üt akkor odébbáll
  • Megetica
    az jó.. :D
  • Atisz #24689
    Az enyém barackot ad...gondoltam ha ott van nyalóka, akkor répa is :D
  • shark1
    A goldminerek még mindig arrébb állnak, ezt tegnap tapasztaltam :D
  • Megetica
    igen szoktam, de az a baj, hogy nem mindegyik megy arrébb.. :(
    Most fejlesztettek a boton is, mert eddig ha botter üti Giant és én is aktívan ütöm Giant akkor tovább áll.. már ez sem műxik.. :(
  • shaime01
    nem a te orvosdhoz járok sry :D
  • shaime01
    MI WTF?!
    bladernek a legkönyebb botokat elijesztnei.. 1 soul a mobba és máris takarodik arréb ha ráfut a másikra abba is bele és szépen lassan arréb áll.. ennyi
  • Megetica
    én nekem megéri, hogy vegyek egy global chatot, ha van is értelme.. mert én erő blédes karakter vagyok és nem tudok mit tenni a nagyobb bowos és nukerek ellen... és álltalában a botterek azok mind ezek.. :(
  • Atisz #24683
    Répát nem adott? :P
  • shaime01
    silkroadforum-rol ^^
    egyébként menjél fejlödni mert mindjárt lv52 vagyok és kell az a szépség ami a kezedben van :DD

u.i.: a doki ma adott egy nyalokát .. lol
  • Atisz #24681
    Szerinted olvassák a globált? Ide eltökélt GM-ek kellenek akik néha fel is lépnek és normális neveik vannak (nem ilyen pizza, meg crayon, vietkong...)
  • shark1
    Persze, még én fizessek a global chaetért hogy a GMek bannoljank...
    Amugy meg azt mondták, hogy 15percig kell nézniük a GMeknek a botnak hitt illetőt és ha 15percig nem válaszolnak a whisperre és ez többször előfordul akkor könyvelhetik el hogy bot.
    Ha a 14percben épp visszajön a bot tulaja és beirja hogy "hi" akkor máris tisztázta magát...
  • Megetica
    hm.. amikor fenn van akkor kéne irogatni sárgával, hogy ban pls xyz01, sxy02 botter
    Ez nem megoldás..? :)
  • Atisz #24678
    A GM-eknek néha be kéne lépni a játékba avatar-ként szemlélődni és nem csak a hülye notice-okat írkálni pirossal...
  • Megetica
    kéne adni az embereknek szavazó jogot.. és ha többen látnak egy bottert azt jelenteni lehetne és kibasznák..
  • Megetica
    csak azt nem értem, hogy mi a faxé nem tesznek ellenük valamit..
  • Megetica
    gyűlölöm a bottereket !!!
  • Atisz #24674
    Lol, te tényleg az a Sigfried vagy?
    Gratula. Végülis hogy sikerült elérni ezt a helyet? Avass be minket vmint ejts pár szót a 3 finalist-ről is...
  • Maala
    szerintem a legnagyobb lengyel SRO oldalon nem tennének közzé csak úgy egy listát valós id/passról, ha csak nincs "valami" valóságalapja a dolognak...
  • shark1
    SRO forum botlista téma topic

• shark1
    http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=17315

• shark1
    Na erre én is kiváncsi lennék.
  • Atisz #24669
    És honnan lehet tudni hogy ezek mindegyike botter?
  • Maala
    hát nagyobb csoportban azért csak nem lehet gondolkodni sztem...
  • shark1
    Ha egy ember csinálja biztos az, de ha több..:)
  • Maala
    de azért 470. bot... nem semmi. :)
  • Maala
    nálunk vannak. ^^ lv70 goldminer 64+3 fegyóval, 7. degrees cuccban. :)
    Ati azért nagy munka mind a 47 oldal minden accáról minden szervert megnézni, murdererré tenni, meg kifosztani...
  • Atisz #24664
    Sőt gondolom mindet lecsupaszította mielőtt közszemlére tette...
  • shark1
    Troyon is van sajna...a yetiknél vannak általában, a barlangba azért van eszük és nem teszik be a goldminereket.Leaglább is én még bent nem találkoztam velük, bár ettől még lehet hogy vannak..
  • Maala
    hát kariválszóra bementem vagy 20 accnál. magyart találtam vagy 6-7et, többségben lv1es karik. 1x dobott ki, h az acc használatban van, az összes kari csupasz, és max lv31 volt. gondolom a high lvl-eket nem tették közszemlére. (én ezt tenném. ^^)
  • Atisz #24661
    Hány acc-ot skubiztál meg? Tényleg csak lvl 31 volt a legnagyobb? Találtál vmi cuccot egyáltalán?
    A Greece már 64+-s goldminer is van (persze kellően elmés névvel), innentől a GM-ek bekaphatják...
  • shark1
    Jaja bocsi hogy ide nem linkeltem, de Maala megtette helyettem :)
  • Maala
    lol. én a 30. oldalnál meguntam. ^^
  • Atisz #24658
    Azért ez a gyerek sem lehet semmi ha ezekhez az adatokhoz hozzájutott...egyébként pedig sztem már mind totál "meztelen". Azért ha találsz egy sos-t akkor tegyél be róla egy screenie-t :)
  • Maala
    lol elég régi a lista eléggé le vannak csupaszítva a karik. ^^ meg 31es volt az eddigi legnagyobb... ő murderer volt és csupasz. :)
  • Atisz #24656
    Loál, szólj ha találsz vmi jó cumót...
  • Maala
    én most épp azt teszem. :) már találtam a listán 2 magyar karit is... 20. oldal.