82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #24694 ilyen kéne nekünk is
ők sem szentek :D -
a poén viszont Athenson ,hogy a gold miner karik
sos+5
som!!
sos+3
16-24-32-42-s!! fegyokal ölnek... fura egy szerver ám :D
-
Illetve a szintjénél mindig legalább 4-5 szinttel alacsonyabb mob-ot abál... -
Goldminer ismertetőjele, 90% Glavie-vel van, nem használ semmi tűz villám és jég cuccot, csak üt és gyógyitja magát skillel.. ja és ha megütöd a monstert amit üt akkor odébbáll -
az jó.. :D -
Az enyém barackot ad...gondoltam ha ott van nyalóka, akkor répa is :D -
shark1 #24688 A goldminerek még mindig arrébb állnak, ezt tegnap tapasztaltam :D -
igen szoktam, de az a baj, hogy nem mindegyik megy arrébb.. :(
Most fejlesztettek a boton is, mert eddig ha botter üti Giant és én is aktívan ütöm Giant akkor tovább áll.. már ez sem műxik.. :( -
nem a te orvosdhoz járok sry :D -
MI WTF?!
bladernek a legkönyebb botokat elijesztnei.. 1 soul a mobba és máris takarodik arréb ha ráfut a másikra abba is bele és szépen lassan arréb áll.. ennyi -
én nekem megéri, hogy vegyek egy global chatot, ha van is értelme.. mert én erő blédes karakter vagyok és nem tudok mit tenni a nagyobb bowos és nukerek ellen... és álltalában a botterek azok mind ezek.. :( -
Répát nem adott? :P -
silkroadforum-rol ^^
egyébként menjél fejlödni mert mindjárt lv52 vagyok és kell az a szépség ami a kezedben van :DD
u.i.: a doki ma adott egy nyalokát .. lol -
Szerinted olvassák a globált? Ide eltökélt GM-ek kellenek akik néha fel is lépnek és normális neveik vannak (nem ilyen pizza, meg crayon, vietkong...) -
shark1 #24680 Persze, még én fizessek a global chaetért hogy a GMek bannoljank...
Amugy meg azt mondták, hogy 15percig kell nézniük a GMeknek a botnak hitt illetőt és ha 15percig nem válaszolnak a whisperre és ez többször előfordul akkor könyvelhetik el hogy bot.
Ha a 14percben épp visszajön a bot tulaja és beirja hogy "hi" akkor máris tisztázta magát... -
hm.. amikor fenn van akkor kéne irogatni sárgával, hogy ban pls xyz01, sxy02 botter
Ez nem megoldás..? :) -
A GM-eknek néha be kéne lépni a játékba avatar-ként szemlélődni és nem csak a hülye notice-okat írkálni pirossal... -
kéne adni az embereknek szavazó jogot.. és ha többen látnak egy bottert azt jelenteni lehetne és kibasznák.. -
csak azt nem értem, hogy mi a faxé nem tesznek ellenük valamit..
-
gyűlölöm a bottereket !!! -
Lol, te tényleg az a Sigfried vagy?
Gratula. Végülis hogy sikerült elérni ezt a helyet? Avass be minket vmint ejts pár szót a 3 finalist-ről is... -
szerintem a legnagyobb lengyel SRO oldalon nem tennének közzé csak úgy egy listát valós id/passról, ha csak nincs "valami" valóságalapja a dolognak... -
shark1 #24672 SRO forum botlista téma topic
-
shark1 #24671 http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=17315
-
shark1 #24670 Na erre én is kiváncsi lennék. -
És honnan lehet tudni hogy ezek mindegyike botter? -
hát nagyobb csoportban azért csak nem lehet gondolkodni sztem... -
shark1 #24667 Ha egy ember csinálja biztos az, de ha több..:) -
de azért 470. bot... nem semmi. :) -
nálunk vannak. ^^ lv70 goldminer 64+3 fegyóval, 7. degrees cuccban. :)
Ati azért nagy munka mind a 47 oldal minden accáról minden szervert megnézni, murdererré tenni, meg kifosztani... -
Sőt gondolom mindet lecsupaszította mielőtt közszemlére tette... -
shark1 #24663 Troyon is van sajna...a yetiknél vannak általában, a barlangba azért van eszük és nem teszik be a goldminereket.Leaglább is én még bent nem találkoztam velük, bár ettől még lehet hogy vannak.. -
hát kariválszóra bementem vagy 20 accnál. magyart találtam vagy 6-7et, többségben lv1es karik. 1x dobott ki, h az acc használatban van, az összes kari csupasz, és max lv31 volt. gondolom a high lvl-eket nem tették közszemlére. (én ezt tenném. ^^) -
Hány acc-ot skubiztál meg? Tényleg csak lvl 31 volt a legnagyobb? Találtál vmi cuccot egyáltalán?
A Greece már 64+-s goldminer is van (persze kellően elmés névvel), innentől a GM-ek bekaphatják... -
shark1 #24660 Jaja bocsi hogy ide nem linkeltem, de Maala megtette helyettem :) -
lol. én a 30. oldalnál meguntam. ^^ -
Azért ez a gyerek sem lehet semmi ha ezekhez az adatokhoz hozzájutott...egyébként pedig sztem már mind totál "meztelen". Azért ha találsz egy sos-t akkor tegyél be róla egy screenie-t :) -
lol elég régi a lista eléggé le vannak csupaszítva a karik. ^^ meg 31es volt az eddigi legnagyobb... ő murderer volt és csupasz. :) -
Loál, szólj ha találsz vmi jó cumót... -
én most épp azt teszem. :) már találtam a listán 2 magyar karit is... 20. oldal.