82377
Silkroad Online (iSRO)
-
inkább azzal törődnél, hogy 2nap alatt powerlvl meg istenfasza mindent bevetve 64es legyél. :-s de már mind1. ^^ -
És még csak nem is a kérdésedre válaszoltak... Gratuláljunk mindnyájan a GM-ek nek
-
Mellesleg feltettem egy noob kérdést GM-eknek hogy hogyan tudnák a játékosok segíteni őket, hogy a botterek eltűnjenek, erre kapok egy ilyen választ natúrba: dont use it.
Ezek után senki se mondja azt, hogy nem tettem meg mindent.. =DDD -
Rabbit20 #24817 Hiv oldal fórumán lehet olyan szervert választani personal info-nál, hogy Bable_Old... ez meg mi? :) -
Főnököm külde emailben ^^ -
Cat 02 #24815 meghalt a farkas város meg messze van :D -
Cat 02 #24814 ^^ reméljük sword-t kapsz :D -
maala , ahogy kijött ez az oldal a botter listel együtt és aki beregiztek vagy csak simán megnézte forumokon sro-son ( botterforum, tavern, oasis,sroforums ) nagyon sok "hacked" lett hirtelen több mint 200db és mindeki megnézte min 1xer az oldalt ezért irtam jobb éflni mint megijedni -
re. a 2000-t jaivsd át 200-ra csak rosszul irtam nem volt kedvem leirni -
Nah, ez az ami dühítő: még nem kaptam meg, pedig náluk már 29-e van (igaz éjfél vagy hajnali 1 :-)) de már azért bitorolnám a storeomban :-) -
Én nem, de mások komolyan vehetik, smilet én látom, tudom, hogy fun, de más nem tudhatja és mondjuk épp ezért nem szedi le...
Ui.: mit kaptál? =) Screen plz. -
Omg, komolyan vetted? Biztos kevés volt benne a mosolygó szmájli.... Bocs, ne haragudj, én vagyok a buta! :-) Legközelebb kiírom: IRÓNIKUS HUMOR, LÉCCI NE VEDD KOMOLYAN :G -
A "megijedni" szót pontos J-vel írjuk... -
Aegen már láttam párat -
Everywhere. -
Hja. -
Melyik szerveren vannak sok magyar népek? -
Ö... ha.. veszek 1 lovat a legolcsóbbat és leszállok róla akkor minden esetben eltűnik ? -
:D
LOL.
Ezt honnan szedted? -
OFF:
" Lehangol, hogy itt az ősz, kezdődik a suli, és vége a nyári partysorozatnak?
Ne add fel! Még hátravan az év legnagyobb bulija, a
Forradalom 2006 Fesztivál
Már turistajeggyel is!
Éld át a menekülés élményét a felheccelt rendőrök elől, miközben a füstgránát élethű íze kaparja torkod!
Régi vágyad vörös csillagot feszegetni?
Most itt a lehetőség!
Garantált fesztiválhangulat!
Helyszínek
Kossuth tér - Alkotmányozó Nemzetgyűlés
imával, beszédekkel, Rezidens: Wittner Mária
Esőnap: Új Pilvax kávéház választás
Szabadság tér - HírTV-MTV nagyszínpad
Kődobálás, Vízágyúshow, Tűzoltóbemutatók,
Parkolási lehetőség!
Büfé időszakosan lezárva!
Köztársaság tér - kisszínpad
lovak, kutyák, és macskakövek a tér mindkét oldalán
Nyugati, Oktogon és Blaha Lujza tér között minden este felvonulás, hőzöngés, dobálás, rendőri sorfallal, egészkor és félkor rohammal
Focidrukkereknek számos kedvezmény, VIP Klub
A Forradalom 2006 Fesztivál ára, mely mindezt tartalmazza:
Elővételben: 2 hónap felfüggesztett szabadságvesztés
Helyszínen: 3 nap elzárás
Az árak az 5090 forintos tárgyalási költséget, és az illetéket nem tartalmazzák. A belépőjegy megvásárlásával hozzájárulsz, hogy a rólad készült hang- és képanyag, bemutatásra kerül. Ugyanitt „Nem tűntetek, csak a csajom kísértem haza!” kitűző több színben kapható. Forradalom 2006 Fesztivál Budapest kft., minden jog fenntartva! Az ajánlat érvényes: 2006. szeptember 18.-tól, visszavonulásig. "
-
Lol. Ték.
Amúgy meg jo lenne ha nem terjesztenel olyat, ami nem igaz. Ty.
Szivessegbol tettem fel, semmilyen virus, kemporgram, torjai, meg hasonlo dolgoktol mentes a csomag, inkabb koszond meg, hogy a legujabb full verziot feltolom. -
Ravasz ez a Game+ :-D Le lehet tölteni az ad-awre, mindenki pánikszerűen szedi le, azt hiszik g+ bácsi jót akar, de ez a beetetés, a zip tartalmaz egy keyloggert :-D Muhahah, összeesküvés elmélet rulez :-) -
no pá majd este re. :) múving bekk tu hóm. -
hehe, én haverom felengedi (guildtárs is), és aszongya, lemérte mennyi erőforrást használ, és "3x kevesebbet, mint az előzőek"... lol. ^^ -
a l (ejtsd: el) betű és az I (ejtsd: (nagy) í) az sro betűkészletében ugyanúgy néznek ki... 1x egy faszfej megcsinálta az én másom athensen, a hideg kivert, úgy beszartam. -
egy sima oldal, semmi nem volt rajta. a gyereknek megvan amúgy soksok botter acca, heti 500at publikál... megnéztem, kipróbáltam, mégsem volt semmi. persze passcsere azért volt. jobb félni, mint megiJedni. amúgy hol az a többezer siránkozó komment, mert nem találtam... -
De érted, a fegyvernél ott van, hogy hány degree, pl ha 2 degree a fegyver, akkor a kőnek is annyinak kell lennie, ez amilyen kő most neked van a lvl 1-3-5 fegyverekre jó, ami a kezedben van az meg degree 2 már, szóval degree 2 kő kell. Egyszerű, megnézed milyen fegyver van kezedben, felül hány degree, aztán megnézed a köved, vagy tablettád hanyas, és úgy kombinálod össze. -
Azt láttom csak éppen berakom a fegyvert de, a kis követ mar nem engedi mellé rakni.
Azt gondoltam, azért mert van valami plusz mar rajta, de vettem egy másik fegyvert és arra se engedi.3 napja játszom szóval fogalmam nincs ,ráadásul az angol is nehezen megy :D
Megvan a megoldás 2 degrés a fegyver, míg a kő csak 1
Fogalmam nincs az mit jelent :)
-
" Object item: Weapon type "
Szerinted mire ? :) -
Help most ezt a követ mire tudom rátenni ?
köszi a helpet
-
Jahm mellesleg van olyan akinek norton 2007 van ? :P
Tegnap este feltettem, gondoltam kipróbálom, hát ha jobb mint az elözőek. Update stb.. Vírust nem talált, na mondom fellépek sro-zni még egy kicsit. Erre GG egyfolytában lehalt, norton uninstall.. egyből megy sro. Szóval symantec suxx.. -
Nem mindenki figyel annyira ezekre a dolgokra, ahogy olvastam múltkor azért te eléggé ügyelsz az ilyen problémás helyzetek elkerülésére. Viszont néhányan akik még a FAQ-t sem találják meg, gondolom azt sem tudják mi az az Ad-Aware ^^ -
Rabbit20 #24788 lol
Két különböző kari ugyanazzal a névvel ^^
-
" dejódejó botter lista, nézzük meg próbáljuk ki " =DDDDD
gratz. -
érdekes, átnéztem keresztül kasul a gépem nem találtam semmit, és még be is tudtam ma reggel logolni... -
Rabbit20 #24785 Jah de amúgy most gondolkozok, hogy tegnap este formáztam vinyót meg raktam újra windows-t, szval nem nagyon lehet gáz sztem :) -
Rabbit20 #24784 Hol volt ez a link? Mivan ott? :) -
Kitettem a dolgot, mivel elég nagy gáz lehet belőle. A lengyelek meg bekaphatják, köcsög acc tolvaj népség ^^ -
A jelzett mobok a FAQ-ban vannak, ott keresd! A mostani pihenőhelyedtől északra találod meg a faq-ot.:) -
40 Stone ghost/broken stone ghost ezek hol a francba vannak ?
7. szint – Sziklaszellem-tisztítás (Sweeping Stone Ghost) -quest