82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    hát, akkor most leírom, h lv16on farmolj össze 350K SPt majd az Eus kariddal is, ok? ^^
  • Atisz #24939
    Ez így van, rohadt monoton így a játék. Nem szabad egyszerre túl sokat nyomni mert megunod.
    Egyébként a silk bojkottot egyre többen nyomják, tavernen is lehet róla olvasgatni...
  • datango
    ujrakezded miiii ? :D majd avval a hangszeres csákóval ? :D csak írjátok le elotte hogy ott majd hogy kellesz farmonlni meg ijenek :P ne 48 nál deruljon ki hogy jobb lett volna lvl17 en 350k -t osszefarmolni :PPP
  • datango
    világos, de a játék hibája hogy othagyák és igazuk van kb 42 tol megszunik a quest , és még monotonabb játék indul meg ... szvsz miden szintnek kellene questnek lennié és több quest jutalom ajándék (pl szkrollok) nak kellene lennie , nameg sp -t is adhatna emberibben is ... pl bunwang nál nemad, ha jol emlekszem utana meg ha ad az is kb 20sp vagy hogy :P , ez nagy minusz a silk ben!!!
  • Maala
    no de most komolyan, már engem is kezd érdekelni. no nem az Eus rész, ááá, hol már... ^^
  • Cat 02 #24935
    tudok regizni :D csak nem mi a kedvenc helyem kr eastern részénél -.-
  • shaime01
    annyira akarsz screenshotot? google.com vagy pedig TANULJ meg regisztrálni és nem naponta privikel bombázni és az id-met kérni tölem... -.-
    u.i . hagyál filmet nézni
  • Cat 02 #24933
    tudom :) sem nagyon nem egyenlőe nem csináltál ^^
  • shaime01
    honnan tudod hogy nem csináltam? nem értem mért kéne minden egyes dologrol screenshotot benyomni ,benyomok ha azt akarom.. én döntésem nem kivánság müsor vagyok
  • Cat 02 #24931
    eu-sal sem nagyon -.-
  • Blinkye
    Kurva jó amúgy majdnem mindenem SOS elég nagyot basz oda a spear,de csak 1000 az életem :(
  • Blinkye
    Most a farmos karival mizu amit most kezdtél..? Annak elvileg lett volna oldala :) MEnnyit farmoltál össze? Nemrég jöttem haza nyaralásból így kurva keveset gamezek, így most vagyok 24 csak vagy 23 nemtom azt se :)
  • shaime01
    nem csináltam screenshotokat ezzel a karival..
  • Blinkye
    SHAIME: Mi is a neve az oldaladnak? shaimeblade.fw.hu?
  • Blinkye
    Én Winfos billel lépek mindíg vissza.. Töltök,netezek van,h TVzek közben és semmi.. vmi van a rendszereddelsztem...
  • Carmang
    Az első karit azért hagytam abba, mert rájöttem, hogy elszúrtam a build-jét. A másodikat azért, mert bejött a farkas, bevezették a user limitet,meg nyári szünet volt, és munka után a szabad 2-3 órámat rohadtul nem azzal akartam eltölteni, hogy próbálok a szerverre feljutni. Csak a véletlen volt, hogy mindegyik lv31 körüli volt. Hentessel egyébként kifejezetten élveztem játszani.
    Nade... kíváncsi vagyok az új szerverek meddig fogják bírni. Szinte mindig fel lehet elsőre lépni és lag sincs. Egyenlőre...
  • sweech
    szerintem nálam ment simán
  • teddymac
    -Biomage
  • teddymac
    Bejutni nehéz ezt aláirom.Miért nem csinálsz Te egy klánt? Akkor Te rúgdosod ki az embereket :)
  • LeonSilver
    Srácok.
    Nektek sem bírja az alt+tabot vagy csak énvagyok kivételezett??
    Alt+tab után a windóz akkora kéket dob mint a csipa.
  • sweech
    az faszság lenne :/
  • Cat 02 #24919
    1ébként emlékeztek régen 1 szerver volt
    namár most ha EU ban is 1 el kezdenek az szopoka nyaloka lesz :S
  • Cat 02 #24918
    :) de azok sem örökre hanem néha felmennek
    1ébként Effe is abbahagyta 57 es kariját :) igaz őt hekkelték :(
  • sweech
    de szoktak -.-
  • Cat 02 #24916
    na jah vagy 40 en 7 es farmmal feladja :P
  • shaime01
    a legtöbb ember lv3x-en feladja vagy 40-42-között , lv42-után már uj fegyoval lehet menni irtani nagyobb mobokat ergo gyorsabb fejlödés 50 felett meg már nem szoktak otthagyni kariakt
  • gameplusz
    Elősztör meg kell lépni a 42-t, ha 70-es akarsz lenni. Remélem világos.
  • Blinkye
    Hali. Mizu az új kariddal? Hol tartasz? MEgy már az oldalad?
  • biomage
    hm már ilyen szar a játék elöször fél orát kell probálkozni hogy bejus aztán a vállasztot klán kirug és végül még a weblap sincs bevédve ilyen esetre
    leléptem
  • datango
    "az lv70-hez lv42-n keresztül vezet az út, csak a Joymax nem haggya " miaz hogy lvl 42n keresztul vezet az ut ? mé pont 42?
  • shaime01
    nah mi van nem tetszk ha baszogatnak? ( id-t plzz )
  • Cat 02 #24909
    tiszáttzuk hogy napi 2 órát srozok -,-
  • shaime01
    inkább csináld meg a 42-t..
  • shaime01
    nmah jó kivágot.. n1.. majd akkor reggel RE..
  • WuFraZselic
    izé, nekem hétköznap is ugyanigy laggol, ha reggel 6kor meek fel :DD és nem akarok scrollból bukni sem, de ez igy hulladék lesz, bár nem gáz, 1. hét végére megakarom csinálni a kivánt sp mennyiséget ^^
  • Cat 02 #24905
    sztetek 18 as karival mire toljak funbol ? glév vagy kard ? :D
  • Lord Nomak
    Nekem 14-22 óra között laggol. 16 óráig még elviselhető, kivévve pénteken.. Viszont hétvégén a sok monitor bevesz 2 koffein tabit és 48 órát végigtolják =DD Ezért nem játszom hétvégén csak nézelődök stallokban
  • Cat 02 #24903
    jaja login rendszwer kéne normális :D
    Aegen sokan panaszkodnak de én nem látok 1 lagot se
    1ébként nézd meg hogy az e-mauilnek is 4mp ig tart körbekerüéni a földet akkor a netnek is és KR messze van :S nekem is mindig laggol xopsolt aminek a szerverei japánban vannak
  • Cat 02 #24902
    höhö vezetek :P
  • Lord Nomak
    Bár lehet megkéne várni a 30ik szervert és akkor elkezdeni azon egy karit ^^