82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #25020 ismerősőm csinál FAQ ot asszem de nem biztos abban sztem le lesz -
HA te mondod boztos úgyvan.
Minden esetre ha a fakkban pontosan lelenne írva, hogy az elixirnek mi is a neve akkor nemlenne iylen félreértés.
Ha meg nehezedre esik válaszolni akkor ne válaszolj.Majd megteszi helyetted más. -
dugo1001 #25018 szaisztok lenne egy kérdésem , kék halállal kidob állandóan a silk mi lehet a baj szerintem egyprogi tudja valaki??? nagyot segítene
-
Cat 02 #25017 jah tényleg lehet hogy shield elxir a ruhát + olja sry -
Goth #25016 erre céloztam énis -
*sHield -
Szerintem abból az egy szóból, hogy elixír nem következik az, hogy a képen látható tárgy a sieldet plusszolja.
Persze ez csak szvsz. -
Goth #25013 ehhez a részhez képet kéne berakni az elixirekről sztem mer így nehéz megtalálni -
Cat 02 #25012 én igen
Alkímia GYIK
- Mire jó az alkímia?
- Az alkímia egy fegyver, páncél, felszerelés megerősítésére jó.
- Mit csinál?
- A tárgy neve mögé tesz egy +1, +2, +... jelzőt, és növeli a tárgy adott értékeit (fegyvernél a sebzést, páncélnál a védelmet).
- Mit jelent a +# a tárgy neve után?
- Alapjába véve azt, hogy a tárgy # szinttel magasabb a szükséges szintnél megadottnál.
·- Mire van szükségem az alkímiához?
- Egy tárgyra, egy Elixírre és egy Lucky powderre. Lucky powder nem kötelező, viszont jelentősen megemeli a sikeres upgrade esélyeit.
· - Milyen Lucky powderre van szükségem egy adott tárgynál?
- A tárgy degree értékének megfelelőre. Pl. egy Degree: 4 tárgyhoz Lucky powder (4th) szükséges.
· - Hogyan upgrade-elhetek?
- Az Action ablakon válasszuk ki az alkímia fület, majd a megjelenő panelon helyezzük el a dolgainkat. Ezután imádkozzunk és nyomjunk a Joinra) Minél nagyobb egy cucc, annál kisebb az esély a sikerre. (ha nem jön össze a dolog, akkor vagy lemegy minden +, vagy eltörik a tárgy. Utosló esetnél kidobhatjuk a kukába.
· - Miért 'izzik' egy tárgy?
- Egy tárgy akkor 'izzik', amikor sikeresen upgradel-ve lett, a + mértékétől függően különböző színekben:
3-4 szürkésfehér
5-6 liláspiros
7-8 arany
9 kékeszöld. -
Kössz.
Akárhogy nézem
ezt nemtalálom a faqqqba.
-
Cat 02 #25010 + olja a shieldet 1ébként faq -.- -
-
http://img269.imageshack.us/img269/498/1xw6.jpg
Ez mire jó skacok?? -
Cat 02 #25007 sztem jó a strong bow :) de a anit devil + combo alap :D -
Köszönöm mindkettőtöknek! :)
Most farm/quest és DH előtt vagyok. lvl.23; lvl23.Pacheon, lvl.17 Cold(egyelőre nem teszek rá pontot, fagyasztani egyelőre minden mobot tudtam) lvl.5 light (most kezdtem el, csak első könyv egyelőre, meg voltam lőve merre induljak).
Pvp-zni nem nagyon akarok, egyelőre csak quest/mob, ha kell, akkor trade kíséret. -
Szerintem bowból anti devilt és a kombót vidd mindenképp! Főleg, mivel inkább str-es vagy! storng bow valóban stong, de lassú, annyi idő alatt leszedhetnek közben.
Anti devil gyorsabb és növeli a criticalt (kell jó crites íj). Pacheonból a hawk seriest nyomdd az attack rating miatt és majd lesz a távolságnövelő buff. Valamint mobozáshoz a transferes lövés (nemtom pontosan most a nevét)
Szerintem nem olyan gáz az a jég, str-esként ugysem érsz sokat a magic sebzéssel
ha jó a criticalod (8+) akkor anti devil és combó végez minden mobbal. Főleg miután anti devilből meglesz a második könyv is
De tény, hogy fire imbueval nagyobbat sebezhetsz.
Villámból futást, passzivot és parry növelő buffot ajánlatos, ha van SP-d csináldd a másik buffot is.
(Ez csak egy vélemény a sok közül) -
hát ha full int vagy, akkor lightból MINDEN kell...
ha str-es akkor válaszz egy fő skillágat, lehetőleg fire-t , imbuet, mag. def növelőt, passzivot fire shiled seriest meg a flame body seriest a fireből... és supportnak a lightot, a wind walk és a concentration series miatt, meg a passziv miatt -
Sziasztok!
Buidépítésben várom szivesen a tapasztaltak véleményét.^^
Lvl 23-on egyértelművé vált, hogy a 3:1 str. Bow karakter számára a Cold nem kifizetődő. Nagyon tetszett, hogy csatt egy füles és belassul/befagy az ellen. Azt gondoltam jobb belassult ellent ütni, kevesebbet sebezni, de kevesebbet is kapni, szóval ezt hanyagolom most.
Két kérdés, sp gyütése utá mit érdemes fejleszteni:
-a light csoprtban? (thundertiger+grass wind+passzív?)
-Pacheon esetén? (Anti devil+white hawk+berserker+passzív?)
Azért kérdezek, mert nem sajnálom az új skill kipróbálását, de néha sok sp elmegy....
-
Jah, ma lenyomtam egy 64es glévis csávot 64+5 c8 glévivel.
63on 59 bicheon 59 fire 55 light masteryvel:) Na jó block 18...
LoL meg sem ütött, vagy blockoltam vagy a földön fekve agonizált a KD-től
-
Szeretnék mindig ilyen alchemyt, amikor elsőre sikerül és az assimilation is frankó:)
-
téék -
nemtom még soha nem voltam íjásszal -
Tudok vazsizni valami madarat nem igazán jöttem rá mire való
segitenél ebben is ?
Sajna nem tudok nagyon angolul -
köszi sweech.
-
höm, mi van, tessék?^^
no én keszülök, összepakolok, mert 14kor indul a busz. ^^ -
ha ugyanolyan színű a sálad mint az ellenfeledé akkor nem támadhatjátok egymást. ha narancssárga van rajtad akkor mindenki üthet téged és te is üthetsz mindenkit -
de a szín az mind1 ?
-
PVP (harc) kell hozzá egy Cape nevezetű sál az ékszerésztől, majd mehet a csata a szintén sálas ellenfelek ellen.
(FAQ) -
pls egy kis help
a madar mire való a fejem felett ?
illetve a sálak szine ? egy kis infot köszönöm -
Cat 02 #24991 alap én is mek majd valamelyik 50 es guild társammal xD
olyan lesz kb mint részeg Maala vs barlang ^^ -
Beni521 #24990 Jól megy a silkroad. tegnap elmentem 7-es levelig, egy haverom segített partyban. Downhangba is elvitt csak ott állandóan kinyírtak, de sikerült jól kereskednem, szal majd belejövök. -
hohó, már 51en van... 68on lesz 94k sp kifarmolása után... msot van 18k ^^ ugyhogy 1-2 hónap és maxolva lesz minden bicehonból is ami kell -
Igen mert ott csak 5-6 szint külömbség van nem 10-20 -
"ahogy látom ott 61 a legkisseb" 
---
nade mindegyik szornybol van olyan ami elég bamba , amit lehet olni kicsin .:D pl mikor taoisztos misszio volt sokan yeowaztak vagy kő gólemeztek...! -
61től kezdődnek a szörnyek -
Hát, ha csak körülnéznél menj be! Érdemes, mert szépen néz ki szerintem, ellenben 75%, hogy meg fox halniXD -
hmmm, 50 esen érdemes bemenni a barlangba?:PPP ahogy látom ott 61 a legkisseb :S vagy van valamelyik amelyik olyan "bamba" mint pl a mujigi v ujigi vagy kő gólem ? -
akkor csináljunk mi is így! :) -
Zselé, felhútad már bicheont? Mer nuke sztem kevés pvp-hez -
ha iceot kben is huzod, mért ne... egyébként...
cold: xy guard of ice series, nuke (első könyv mind2ből elég), passziv
fire: imbue, mind3 nuke, a 2. nukeot kimaxolva (lvl 70en az lvl 14es nukeot jelent ^^)
light: minden, kivéve az imbue