82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    lol max passt kapsz kipróbálásra, cserével. :D ^^
  • HencStein
    Athensen cserélnék hibrid nukert- str bladesre (lvl 64 ) msg me thx
  • Lord Nomak
    Na LOL =DDDD
  • Lord Nomak
    Ja igen és a hibrid egy szar számomra. Szóval go vissza str-es karira.
  • Lord Nomak
    Asszonyt meg engem nem összekeverni. Akkoriban Ő többet játszott mint én, és én örököltem kariját. Azért szenvedtem vele X ideig, és utána kreáltam le a sajátomat arra a névre amin fórumon is vagyok most.
  • Rabbit20
    Hahaha, nálam is ez volt lol

W
    Az a glavie hogy van? :D Egyik Effe-é lett, ő eladta, másik meg yokusié, ő meg abbahagyta... Vagy visszajött és leadta cuccait? ^^
  • trident
    Fordítás a gamespot.com-on megjelent Silkroad interjúból:

[i]-Szóval a játék ingyenes. Vagyis a kliensektől nem vágunk zsebre havidíjat, de hogy ne menjünk csőbe ezért szponzorok is szálltak be, felismerve az online gamingben rejlő reklámlehetőségeket.
    Így például szponzor a tajvani Panh-chi bútoripari gyár is, aki egyedi, dizájnos lámpabúrákat gyárt, azt hiszem a következő képen prezentálni is tudjuk: "

• gertrud
    Azért én emlékszem arra, mikor Aegen guild társak voltunk és "valakivel" (Siggel keződdik :-) folytaott beszélgetséed sroán rájöttél, hogy skilleknél lehet jobb oldalt görgetni (mert épp meséltem amire 2 nappal előtte jöttem rá, level 25 ön :-)) Szal sztem azért ez is nagykedző hiba XD
  • Maala

csak aszondom h megnézni a smájlit hosszabb idő mint... szal mint mint. :)
  • beatz
    hávazeg imgshack-re toltottem fel a smilyejaimat amiket forumokon hasznalok, engedd ma meg h onnan linkeljek ahonnan akarok rofl xD inkabb menj es nezd azt a hulladek filmedet ja igen...off hehe
  • Maala
    úristen vazze 1 rohadt smileyt imgShack-el belinkelni. ez télleg beteg. :D
  • beatz
    nem hülye csak miniguildtalival egybekötött iszunkbulizunk megborulunk jóság ötletét vetettem fel heh =D
  • Maala
    úristen, ez már beteges vazze!
    MSN duma thuggal (beatz itt fórumon):

"*Thug: akko valamelyik dnb partyra együssz szépen. formolok egy 4es partit és akko te, zselé, cab bejoinoltok"

ez egy beteg állat. 5percig nevettem. áááá, hogy lehet ilyen hülye vki. :)
  • Sir Quno Jedi
    Egy nap alatt fel lehet húzni egy karit 1-ről 17-18-ra. Reggel kezded, délután, estefelé megvan. Sem scroll, sem semmi nem kell hozzá.

Downhangba/Hotanba meg bármikor át lehet menni egy teleporttal, 5k.
  • Tatyla
    én nem rontottam el az elsöt se...
  • Cat 02 #25044
    TeeJaay :)
  • Carmang
    ammeg ki...
    egyébként legyen boldof vele
  • Carmang
    "Inkább 24-24n-él" --> "Inkább 23-24n-él"
  • Cat 02 #25042
    képzeld a sos gléved TJ fun fegyója lett :)
  • Carmang
    Inkább 24-24n-él, mert az Erath Ghost-ok úgy szétszednek ez alatt, hogy öröm nézni . Vagy ha nagyon sok pénzed van, akkor keresztülzúzhatsz lovakkal, de elég drágák még ilyen szinten.
  • Cat 02 #25040
    20 körül
  • Beni521
    Level 8 lettem holnap elviszem Level 10 vagy csak 9-ig. Janganból hanyas szintnél érdemes átdzsalni Downhangba?
  • inter15
    Nálatok most megy rendesen ? Nálam valami gebasz lehet pingelve minden 10. csomag ér oda .
  • Rabbit20
    Jah én is 23-ig full magam haladtam sehol egy magyar :) Mondjuk 2 hónap volt 23-ig jutni, de jó volt :D
    Chinese tutorialt Rabbit86-al meg se csináltam... nem tudtam xD
  • Cat 02 #25036
    1ébként érdeks hogy KR ben nem merik összeengedni EU-s karikat a japánokkal :)
  • Cat 02 #25035
    jaja és én csak 40 en jöttem rá :SSS :(((
  • Lord Nomak
    =DDD

Hát nekem annyi baklövésem volt még, hogy pl 17-18as szinten még mindig tigriseket öltem, meg 28ason lovakat stb.. De azért valamilyen szinten a karim is el volt baxva.. Dehát az első karit az emberek 80% elrontja szerintem valamilyen szinten =)
  • Maala
    :bow: :assnyalás: :ilyenek:
  • Lord Nomak
    Nem drága a scroll én ezért nem foglalkoztam nagyon vele soha, szerintem te se nagyon tedd. =)
    Én is meguntam, nem játszottam, pár nap múlva megint volt kedvem megint elkezdtem.. Buktam 3*3 órát, szarni rá.. Havonta úgy is van legalább 1-2 inszpeksön amikor elbasznak valamit és kap az ember 1 napos scrollt =D
  • Cat 02 #25031
    én is kb így :D bár a Chinese Tutorialt haver muatta meg hol van xD
  • Lord Nomak
    Meg ez a másik is, hogy FAQ.. Engem alapból zavar ez a tényező, 1 éve mikor elkezdtem játszani baromira nem ismertem sem ezt a fórumot sem magyar játékosokat. 32 után találtam rá Aegen magyarokra. Addig magamtól rájöttem kb a játékban rejlő dolgok 80%-ra. Ilyen dolgokat nem tudtam kb csak, hogy melyik mob hol van pontosan, de azokat a haládásból következtettem ki, meg hogy kinek hanyas degree cucc van kezében, vagy rajta dehát ezt is idővel megtanultam.
    Bár ez én vagyok, én élvezem saját magam felfedezni a játékok rejtelmeit.
  • Maala
    T_T de még van vagy 18 nap scrollom, és megint a kellős közepén untam meg a scrollnak a game-t... ÁÁÁ már 4. scrollt nyomom és mindig a scroll közepén unom meg!!! faszkivan.
  • sweech
    ne silkroadozz..biztos mócer
  • Lord Nomak
    Jó de ez olyan, hogy az alkímia nem egyértelmű. Mert nincs oda leírva, hogy pl earth ghost miket dob el amit utána le lehet bontani kövekre.
    Azért mert nincs leírva szóról szóra hogy mi micsoda szerintem érthető, hogy az elixirbe benne van a shield, accessory, protector, weapon.
  • Maala
    imádkozol, h minél kevesebbszer legyen ilyen. winfos reinstall, driver frissítés. blablabla szarságok... amit gondolsz, azt csinálsz. én emiatt nem installáltam winfost, csak felraktam 1 újabb vga drivert, és csá.
  • Maala
    attól hogy itt vagyunk és segítünk, nem kéne teljesen hülyének lenni, hanem lehetne használni a saját logikádat. a tárgy neve Intensifiing Elixir (Shield)... a másik szövegben is Elixir szó szerepel... hmm, különös véletlen.
  • Cat 02 #25024
    elmuik :S
    nekem is volt olyan hogy óránkánt dobált ezzel 1 napig uténa 1re ritkábban
  • Rolly
    most is kb fél óra alatt tudtam belépni és 5 perc után kidobott és egyre gyakrabban csinálja ezt mit tegyek?
  • Rolly
    hi all vki megtudná mondani mit tehetek ez ellen?
  • Lord Nomak
    Jónak jó, mert mobozásnál azzal indítani korrekt dolog. Viszont pvp és job az már más. Volt mikor 70es bowosnak nekimentem, strong bowal 1 lövés lettem volna neki, bár mivel nem.. =DD Stongot elkezdte felhúzni, 1 kd besült utána ment második amitől hanyatt vágta magát. Utána 4szer kd-ztem az meg egyfolytában WTF WTF =) Utána beszaladtam kapuba mert nem akartam meghalni :P