82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Rabbit20 #25099 Hát még jó ^^
De én azt mondom, hogy glavie-nak (IS) nagyobb a mag mint a phy attackja...
Tehát én arra gondolok, hogy egy str hybrid, aminek van mag attackja is, az többet sebez ugyanazzal a glavie-val vagy blade-el, mint egy pure str, akinek szinte minimális a magic attackja... Ráadásul egy hybrid maxol egy fegyó meg egy force skillt is.
Najó mindegy, nálam hybrid a nyerő ^^ -
Mellesleg zardock egész jó arc. Az első teutonenes akit megkedveltem így pvp alatt. -
Spearnek nagyobb a mag attack mint a glavienek. Ha fordítva van az mutáns cucc szerintem. :) Ha pedig pure str karakter használ speart az elbaxott egy ötlet, és fordítva is igaz.
Bár a fegyver választás és kasztok között nekem akkor is a pure int bow garment viszi a pálmát. 70 szinten keresztül az ember nem veszi észre, hogy valami nem jó hát.. És így jobbol, pvp-zik meg minden. :) -
Rabbit20 #25096 Egy olyan dolgon gondolkoztam, ami lehet nagy hülyeség, de mondjuk vegyünk egy glaviet, ha megnézed satatjait nagyobb a mag attack mint a phy, még így is, hogy str-esek használják, szval akkor nem lehet, hogy str-es fegyót egy hybrid tud maximálisan kihasználni?.. -
Rabbit20 #25095 Int hybridet még nem próbáltam, viszont úgy 36-ig 1:1 hybridet csinátam ami nagy hülyeség volt asszem. Na most hyeungcheonok vagy mik így is csak laggban öltek, és protba voltam nem armorba.
Sztem a legjobb hybrid az, amelyiknél, csak éppen egy kicsi van intből vagy str-ből, tehát mondjuk 7:2 arányban osztod el a stat pontokat. 2-1; 2-1; 3-0
Ha lesz következő karim, tuti így építem, és str-esnek. -
Rabbit20 #25094 Jaaaaaaaaaaaaaj, tényleg Coccon xD Összekevertem sry -
A kicsibe azért túlzás, arena kb kétszer akkora mint SYMA csarnok =D -
tudom meik skill... bár én jó oldalon vittem végig, a rosszon meg sem próbáltam. :) -
Cat 02 #25091 a skillt nézzd ^^
1ébként multi arrow jobb lenne de azt még nem tanultam meg xD -
lol fable. -
Cat 02 #25089 ilyen skill kéne sro ba :D -
sztem is... nézd meg icecool v IowU viedóit, ha távol van elnyom egy light nukeot amúgy meg kd+stab3x... -
Nomak...ha a hybrid, ki ellen küzdöttél nukol pvp-ben folyamatosan, akkor meg is érdemli:)
Szvsz...nukkal kezdj, mig messze van, utána fegyver skill kizárólag....Dehát, embere válogatja...
-
Cat 02 #25086 nem értékelem le csak vannak ilyen elég izék akik feldolgoznak egy jó számot és ilyen érdekes lesz belőle :) (ld CrazyFrog)
ui.: hmm csak nekem tűnt el itt az író rész mögötti háttér ?? -
Cat 02 #25085 vááá akkor menny vissza Linage ezni és előbb kapod azt az érzést amit mi fogunk eu ban :P -
Cat 02 #25084 ez olyan Amszterdami lesz csak kicsiben ?:))) -
ThedarkmanHUN #25083 EU-s sro egy nagy rakat LineageII koppintás lesz -.-''
-
Köszönöm szépen! -
Ha túlélésben kell izmos akkor full str garment blade shield, ha gyilkolásban kell izmos full int armor sword shield, vagy full str bow.
Ha szeretnél élni is korrekten és gyorsan haladni akkor hibrind int armor sword shield szerintem. Bár tökmindegy.. Mindegyik kari gyorsan halad max 10 perces előnye van kb az intesnek a str-es elött szinlépésben.. =D Szóval hülye az aki szerint mondjuk pure str blade lassú..
Én csak azt tudom mondani, hogy PURE STR BLADE SHIELD FIRE+LIGHT OWN -
Ja.Bocs.Összekevertem a szezont a **** nagy örömömben, hogy ilyenkor este másodikra sikerült belépnem.
Hát próbálkozok asszem és ah elbaszom majd kezdek újat.
Van egy 21-es nyilasom aki inkább az intre gyúrt (1/2 elosztás), zömmel ice és csak annyi lightning, hogy a grass walkot megtudja tanulni.
Egész jól lehet vele irtani :) de szeretnék kipróbálni valami izmosat is. -
STR-es karakter vagy INT-es karakter nem ugyanaz mint a mastery és skill pontok. Azért mert egy karaktert STR-es és 3 pontot teszel STR-re mindíg nem azt jelenti, hogy skillekre és mágikus szarokra nem tehetsz pontot. A két karaktert lehet pl egyformán fejleszteni, pl hibrid int, light + fire, és pure str light + fire. A kettő között a különbség annyi lesz, hogy str-es criticallal fogja hazavágni a hibridet, míg a hibrid mágikus támadásokkal.
Elsőnek ajánlanám a játék alapleírását amiben benne van minden és a FAQ-t mert ha te a stat pontokat kevered a skill pontokkal és a kasztokkal akkor már problémád lesz a játékban. -
Srácok ez a hibrid nuker vs. str kari nem teljesen világos nekem.Kérdeznék persze csak ha nem gáz.HA az akkor hagyjátok a francba.
Szóval az str-es karinak semmi sincs a manára és a vazsikra téve??Minden pont(3) az str-re illetve csak a masterykre van rakva?SZóval se ice se fire se semmi???
Köszönöm! -
Ha nem értékeled az ilyen stílusú zenét akkor ne reagáld le inkább pls. Egyébként meg promo lesz, előreláthatólag mindegyik DJ az új albumát fogja játszani arénában. -
Cat 02 #25076 in action
http://kepfeltoltes.ha/060925/_berglavie_www.kepfeltoltes.ha_.jpg
ha-t átírni hu ra
-
Cat 02 #25075 ez vmi van 20k ember 1 dj adnak neki vmi qva jó számot az meg elkezd gizdázni és tekergeti és elbaxxa rendezvény vagy más ? :) -
-
OFF:
IGEN BÉÉÉJJJBIII OTT LESZEK. Tudom ez titeket nem érdekel de mindenhol kifejezem az örömömet ahol tudom.

-
Cat 02 #25072 dupla ablak nem dupla ablak már :))) -
Bár akkor is azt mondta hogy jó volt pvp és izgalmas mivel ritkán kapott ekkora pofonokat 56os karitól :$
Ja és 67es armoros full int karit meg kikészítettem, igaz nem halt meg csak egyszer majdnem de akkor is háháhá 500 hp-ja maradt mikor megölt ^^
Na és még egy dolog, 65ös pure str glavies karakter csak zerkel tudott megölni, lol ? 1 skillt kaptam tőle maradt 1,3k hp-m feldöntöttem, hp-m full mire felállt mivel be is fagyott, kaptam 1 fly-t, aztán 2 skillt amiből 1et blokkolt, ezt még négyszer eljátszotta aztán lezerkelt. Szal GRATZ. -
Nem a szint érdekel engem igazán, hanem az hogy hullik. Nem szívlelem az olyan karaktereket ami 29es szinten két kőszobor guardtól hanyatt vágja magát.
Anno str-es karimat 4 ütötte egyszerre és akkor még nem is volt shieldem mivel bowal toltam 32ig. De nem halt el, nekem meg többet ér egy 10k hp-s karakter durva br-es shieldel a kezében mint egy 4k-s hp karakter.
Másik, tegnap este pvp-ztem 56+3 crt 9 int 5 str 5 bladem van.. Szóval pvp 61es hibrid karival akinek 60+6 spear van kezében és protector rajta. 1 nuke 2,3k sebzés, egy stuntos ütés 3k sebzés. Én 1 kd skilles crit 3,8k sebzés, 1 leszúrás és meghalt. 6 pvp-t toltam le vele mind a hat alkalommal elfeküdt és nem értette. Utána 62 hibrid 60+5 spear, armor.. Egyszer öltem meg 3 alkalomból. És miért is ? Mert nem nukeolt hanem spear skilleket használt és kétszer kaptam stuntot. -
a lényegen nem változtat :D -
Nem, nincs penz kicsereltetni...
-
ja, párkányba nincs fűtés a suliban? :F -
Cat 02 #25066 nem jó -.- télen fázni fogunk :D -
dejóóó -.-
egyébként pár nice stuff jsro-ból: 64+5/+6 SoSun glavie, 64+5/+6 SoM sword+shield... ááá geec kell ez nekem ,kell ez :D -
Cat 02 #25064 huhh gec ma suliban haver kirugta ablakot xD -
omfg de kurva jó :0 kell ;CCCccc bár nem értem európában miért van kínai írás a stallokon ;) -
Cat 02 #25062 huuh a sos gléve Cocconé volt :D tőle meg tj fun fegyója
én oldal görgetésre kb 25 ön jöttem rá :D addig nem tudtam mivel lehet tűzgolyót csinálni illetve a strong bow ra azt hittem anti devil 2. könyve xD
eu -
Nomak, persze,h nem jön be....29en még nem jó -
jó hogy itt forumba hirdeted... te is tudod hogy egy 60+ blader magyar van athenson, az is pala :D