82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#23489 -.- -
nem is raktál be olyan képet O_o -
palu, mikor betettem képet hogy mi maradt storageba miután feltörtek, akkor is láthattad
-
btw MUHAHAHA láttuk a HPdat!!! -
drop?
2től cod2 warom van elvileg, aztán fordítok egy kicsit FF7et, no meg a bejutás... sztem 5 körül mehet kb a war... -
Noobsz #25374 én is szoktam unatkozni minden nap megtalálom isy-t egy jó kis partyba vagyok azt kapom az EXP xD amúgy ma 6 %-ot adott ^^ -
Hehe, sém n00b xD -
nánáná, unatkoztam, nánáná
-
Henty #25371 Nekem is pont ez van mindig, ha nem érek oda elsőnek és tudom ütni 2-3 percig egyedül akkor esélyem sincs... vanolyan 70es aki naponta 2x minimum megöli... szegény kisebb kariknak esélyük sincs ellenük :///
amikor megöltem az volt mák hogy el tudtam csalni egy kicsit és időbe tellt mire észrevették a nagyobbak... így meg már nekik nem volt esélyük :)) -
Cat 02 #25370 Athnes qvára lagol és még shaime se válaszol :D -
Cat 02 #25369 3 eu-s város :S de ott is low lvl ek lesznek és ők semmit nem tudnak kezdeni EU-s cuccal -
ThedarkmanHUN #25368 Ezaaaz ^^ 35-ön megvivtam Uru bácsival ^^ az eredmény magáért beszél XD Legyözött XD De legalább már megtapostam a férget picit ^^ Nah ennyit a tegnaprol :) -
A faxom már ebbe a bélsárba.Már másodszor rondítja össze magát... -
Volt olyan, hogy nekem szóltak, hogy ne segítsek be a gigantba, de leszedhetem a másikra támadó kisebb mobokat, amit a végén megköszönték.
Volt hogy én kértem, és nem ks-tek.
Volt hogy hiába kértem, de miután mentem a ks-elő után és én ks-ltem, szóltam, hogy "kicsihuszár, legközelebb emlékezz".:D
És találkoztam jópár korrekt emberrel, akik direkt dobálták nekem a nyilvesszőket.
Szvsz van rengeteg korrekt arc, de persze sok inkorrekt tinédzser is. Mint minden multiban. Mindenesetre nekem szimpatikus a közeg.:)
Ne hagyd, hogy néhány makáj felbosszantson!;) -
Blave #25365 Hogy tudom befektetni a goldomat? Tehát pénzből még több pénzt csinálni. -
Kössz.
Menekült a beste akkor biztos tényleg kifehéredett közben.
Nagy felbaszta az agyamat.Legalább 10 percig tűrtem, hogy kseljen meg ütögessen.Aztán elszakadt a cérna.

Gondolom az ingyenessége miatt van de annyi tapló játsza ezt a játékot, hogy az valami hihetetlen.
A falnak tudok menni amikor ütöm/rúgom/harapom az akármilyen giantot és aki él és mozog a környéken odajön ugymond segíteni.
-
Laacaa #25363 Helló!
Blade+shiled full str karival megyek, és tűzre fejlesztek, de szeretnék egy harmadikat ágat is választani és nem tudom eldönteni melyiket, force vagy lightning. A lightning leginkább csak a grass walk miatt kellene, a force-t meg azért szeretném mert nem fejlesztenek rá sokan :-)
Előre leszögezem nem power gamer vagyok aki arra hajt az ő karaktere legyen a legütősebb, inkább arra, hogy élvezzem is amit játszom. Ti melyiket ajánljátok?
Egyébként tibet-en vagyok Dakkon. Ha találkoztok velem nyugodtan köszönjetek :-) -
Itt sem. Szerencsétlen voltál és pont akkor járt le az a kis idő amíg lila volt. Bad luck, megesik. -
Mondjuk ezt sem értem.Ha l2-ben lilát csap le az ember akkor nemlesz pks.Itt meg igen. -
Tegnap egy faszi nemhagyott nyugodtan farmolászni a qrva lovakat és levágtam a csipába.Namost a manyus lila volt és amikor lecsaptam akkor én piros lettem.
Lepakoltam a cuccomat és néhányszor kimentem a tanyaközpontból kicsit meghalni.
Lett egy ikon amin a következő szerepel:
Daily PK 0/15
murderer level 0 (1 level)
Ez most már mindig ottmarad vagy majd eltünik és ez csak egy számláló vagy van valami más jelentősége/hátránya/akármilye.
dankesÜn -
lol... faszom, majdnem meglett isy. ^^ így, 66 0.02%on :) mostmár 0.34 :) köcsög 70es nuker... :D:D:D -
Meg lesznek új városok majd. Elvileg. -
Aukció egyszerűbb lesz... ^^ -
Na ez nem rossz,de így az ára a cumóknak nagyon le menne,mert a legolcsobb lenne legfelül,és könnyen megtalálható lenne.
De legalább eladhato lenne minden. -
Nekem speciel az jutott eszembe,h stall match
behozod, formolod a stallod, beirod ugyanugy,h mit árulsz openeled és ezzel el is tünnél grafikailag a game-ből.
Ak meg venni akar megnyitja stall match ablakot és ami szimpatikus megyitja és bejön az a szokásos stall ablak és megveszi ami neki tetszik...
Végtelenül egyszerü rendszer lenne....még kodok sem kellenének.... -
Legértelmesebb megoldás az lenne ha minden item kapna egy kodot.
és lenne egy olyan "npc" minden városban ahova beadod az itemed és ha pl valaki akar venni 52-s sos-t akkor csak a kiválaszható menüben kiválasztja pl.
menük
Type : Sos,Blue,normal,all
Critical : 1-15,all
level : [__]
skin : female,male
others : elixirs(ebből 3 almenü),materials,tablets,stone
ezekre rá lehetne keresni pl rákeresel arra ,hogy
lv52 sos glavie c7-15-ig kidobja a neveket akik árulják és egy képet a glavie statjáról és a mellete lenne az ára és egy opcio lenne még az offer- ahova elötte aki felrakta megadja a maximális árat és a minimálisat pl 20m-100m-ig
és oda aki akarja venni beirja az offerjét amikor a csávó beloginol és benéz a npchez látja ki milyen néven mikor mennyit offerolt.
és mondjuk ,lehetne mellé ,hogy ne nagyon legyen átláthatatlan pl
10k arany / item , és mindenki max egyszere 5-10 tárgyat rakhat be -
Miért kéne megszüntetni? és hogy a fenébe adod el a cumokat?mert nem lehet 2 ora alatt. -
én mondjuk tettem egy javaslatot hivatalos oldalon, hogyan kéne a stallokat megszüntetni, amitől nem lenne zsufolt a város, dehát szarnak ezek rá! A Suggestions forumtopic csak disznek van.... -
Hát én ahogy átkerültem hotanba azota nincs kérdőjel,1 van ugy hogy 1 egész nap is fent van a kari árulni ha eljövök dolgozni.
Na és itt Aege-n tényleg nem laggol,még egy kicsit sem:) -
...aukcios ház? :-S -
Hát én ahogy átkerültem hotanba azota nincs kérdőjel,1 van ugy hogy 1 egész nap is fent van a kari árulni ha eljövök dolgozni.
Na és itt Aege-n tényleg nem laggol,még egy kicsit sem:) -
hát ja.. legalább lehet éjszakázni dw-ben meg janganban mert TELJES-en üres lesz lv13,18,21,26,29,35,38-s cuccokat már nem is lehet majd szerintem kapni szinte ^^
de majd az aukcios ház megoldja a problémát :D
-
bazeg, utálom,h a városban ledob! Mil esz magasabb lvl cap esetén? Amikor már 42+tól Hotanban dekkolnak az arcok egész 80-90-100-ig.......nem fogja elbirni a server.... -
jutt eszembe mielöt még vita lenne. nem fogom bizonygatni.. ^^ -
neked meg egy 6x-es pure int nuker karid. ^^
blackarmy master right?
~.~ -
Shaime01 ! a Venicén neked vane gy 66os karid? na ne viccelj... -
haha
Ne is mond young,épp telefonáltam a az egyik traderrel amikor épp ujságolta,hogy nyomassák a tradelést,aztán az egyik pillanatba írja hogy nyekk a mercyk miatt:)Sajnos sok volt oda hogy mindegyik 5* os volt :)+ a mercyk . -
LOL -
Elég sok 70es van szerveren, de ilyenekre nem lenne szükség egy One & Only Pro Player guildban mint pl level 70 full int garment bower =DD Mert van egy ilyen nálunk, bár neki 70ig még 3 szint asszem. -
Szeretnék, de két probléma van.:
add1. 56os vagyok
add2. Athenson a level 70esek nagyrésze utálja egymást, meglenne az 50 fő de 4 guildba vannak szétszorva akikkel kezdeni is lehetne valamit.. =D