82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #25459
    te ha water ghostot ölsz nem kapsz többet ? :D 4 xp 2 sxp ?
  • Maala
    scrollal a dupláját, tee :)de most gondold el, 800XPnként jönne 1 SP :-s már 54milla osztva 800al... az is mennyi SP lenne, majdnem, 200k :D és mindezt powerlvl-el!!! 9es farmmal el sem merem képzelni, mennyi SPt kaphatsz egy mangyangért! (2xp/2spxp?)
  • Cat 02 #25457
    scrollal ?
  • Maala
    btw, elkezdek mangyangokat ölni... még kell 54,5M XP 67ig, itán ~60M, ~64M, ~68,5M, ~73M.
    2xp/mangyang rátával és napi 4 óra alvással sztem gyorsan meglesz. :)
    (amúgy 2XP 1SPXP-t kapsz a mangyangért, a legjobban ezt éri meg ölni, szal Stanéknak qrva sok skilljük lehetett volna, ha SROznak. :))
  • Maala
    nem, ff7hun.extra.hu
  • Cat 02 #25454
    MP-n ?
  • Maala
    OFF: Sigfried, te vagy a fórumon Vegoku?
    most kaptam az uccsó ~50 Kbyte szöveget :) meg még ki van adva kb ennyi, ha ezek befutnak, akkor kész is a fordítás. ~4,7MB volt az összes TXT. :) kis kulisszatitkok off. (meg addig baszogattam utóbbi 2 napban konyakot, míg meglett az ó betű is, hehe. már csak az Ultima verziót kéne mexereznem, hogy megnézzem, meg lehet-e oldani h CDkiírogatós móccer nélkül is fel lehessen rakni a honosítást) :)
  • Maala
    LOL :D ne mondd, tényleg? ^^
    amúgy igen, olvastam az a vicces rímeket. :) volt, ami tetszett is. :)
  • Cat 02 #25451
    beakarok lépni erre kifagy -.-
  • Carmang
    Igen, ez jutott eszembe.
  • Cat 02 #25449
    10 jeges zsoldos odabaszos :D főleg ha nukolnak
  • Cat 02 #25448
    az hogy ott 0 és 1 sp egy szint
  • Carmang
    Na jó, most utána gondolva az a néhány skill amim van tényleg csak kb 100 SP fejlesztésembe került, de az exp/spxp ráta hogy a francba jön ki ilyen mértékűre?
  • Carmang
    Kérdés:
    Ha az SP Calculator szerint a tervezett lv30-as karimhoz 13k SP kell; és a 8-as farmomat tartva végig szintenként kb 500SP-t gyűjtök; az a hátralevő (lv30-ig) szintekben kb 7500SP összesen a mostani 1500 mellé, az még csak 9k SP. Ráadásul kb 7,7mill exp kell és 5mill spxp a calculator szerint, tehát az exp/spxp ráta szerint akár több exp-et kaphatok mobonként, mint spxp-t (persze ez a 8-as farmmal úgysem teljesül). Továbbá ha kiszámoltatom, hogy lv1-től nulla skill fejlesztéssel mennyi SP kell; és kiszámoltatom, hogy a mostani lv15-ös állapottól mennyi SP kell, akkor az utóbbi, csak kb 100 SP-vel több.
    Szóval akkor, hogy is van ez?
  • IfjuSkywalker
    Jajj, megint feljöttem részegen és irtam...
  • Sir Quno Jedi
    Ki, én?! :D
  • Cat 02 #25443
    baxik beengedni ez a szaR :D
  • Carmang
    Ja bocs, az előbb a "dc"-t úgy értettem, hogy "dc, vagy ????". Nem tudom miért kell neki egy perc, hogy elmentse a pozíciód, a portékád, stb. de ha nincs ez meg akkor szinte biztos, hogy ugrott a cucc.
  • Cat 02 #25441
    xD mégsem hagytad abba ? :D
  • Sir Quno Jedi
    Én hajnalban megnéztem a SP WoW-ot, aztán ezen nekibuzdulva beléptem SRO-zni és megléptem a 39-es álomhatárt (sőt 40 felén állok)! :DDD

Pedig hét közepén még a 37 is nyögvenyelős volt! Teszek valami fontosat végre!!! :DDD
  • Cat 02 #25439
    1ébként tevénél azért van hogy a csalizos thiefekt ellen ne legyen jó a log out ;)
  • Cat 02 #25438
    ezért jobb a ???? mert ott ki képsz rendesen :D
  • Carmang
    Nem a thief nyírt ki, hanem a dc. Nem tudom csináltál-e már olyat, hogy tréd közben kilépsz a játékból. Nos ekkor gondolom nem véletlenül 1 perc a kilépési idő és nem 5 másodperc mint normál esetben. Ha nem tudja elmenteni a "státuszodat", akkor jó eséllyel veszett a teve, meg te is. A portéka ott marad a földön, de azt pár percen belül felkapkodják a player-thiefek.
    Hát igen joymax sux.
  • Carmang
  • Cat 02 #25435
    hol van felirat ? xD
  • beatz
    szoval francia vagy -.-
  • gertrud
    Hmm, nagyhatással volt rám ez a rész... Ma sztem nem srozom XD
  • gertrud
    Sztem ez ránk is igaz :-D: "Egész nap lóghattok idekinn a levegőn és labdázhattok, vagy leültök a számítógép elé, és olyasmit tesztek, ami számít!"
  • gertrud
    Shaime, eldöntöttem utolérlek: elég az erdőben maradnom és vaddisznókat ölnöm, amik egy vágásból meghalnak. Mivel csak 2 xp-t adnak, pontosan Hatvanötmillió-
    háromszáznegyvenezer-kétszáznyolcvanötötkell megölnöm, ami hét hétbe, öt napba,
    13 órába és húsz percbe telne, ha napi 3 órákat alszok XD
  • shaime01
    egyébként nem volt uj képregény :(
  • shaime01
    felirat SUXX :D
  • gertrud
    "-Mikor Hitler hatalomra jutott,sokan nem játszottak tovább.
    -Tudod, kik voltak azok? A franciák. Francia vagy, Clyde?
    -Nem...
    -Voulez-vous coucher avec moi, Clyde?" Ez az utolsó nagyon kemény XD Voulez-vous coucher avec moi..... ÁÁÁÁÁÁÁ Állat ez a rész (is :-))
  • shaime01
    remélem kapsz egy som shieldet :D
  • gertrud
    Sure, mindjárt 65 XD HYPERCUBE^^ (+Sky :-))
  • shaime01
    64 meg vagy mán?
  • shaime01
    FF8 ever!!
  • gertrud
    Te maala, te benne vagy a magyar ff7 fordítók között? Mert ha igen és ránézel fórum fordítások topikjára az a kis humorós rímfaragó deák én voltam XD
  • WuFraZselic
    ahhhaaaa
  • Maala
    amúgy emlékeim szerint a WoWban ha egy nagyhatalmú tárgyat találsz, és a kezedbe veszed (használod), akkor kötődni fog hozzád, és nem adhatod másnak oda... vagy nem így van? mert Stan faterja a kezébe vette a deg12 SoSun +9 swordot... (lv2 hunterként. ^^)
  • Maala
    hmm... no jó, előre a lv70ért :):):) nem bírtam kivárni estig, h megnézzem. ^^