82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Mondjuk én is gondolkoztam rajta, hogy összevásárolok egy level 1-es full sos szetet, aztán beálltíok vele a mangyangok közé villgoni a noob-oknak. Jó kis PvP lenne. :DDD -
Node ezt kérdem, hogy ez a fegyótlan sétafika ez valami mozgalom, vagy csak szeretitek szívatni a népeket?! -
nem, megtámadott egy fegyvertelen embert aki deg2 garment sos sapkában védte magát a napsütéstől. :)
csak jeleztem neki, h meg tudnánk magunkat védeni. ^^
a múltkor ht-dh séta közben belecsöppentünk egy trader-thíf útonállásba, vezetője egy 64+7 sos bowos... :) feküdtünk. nem a nevetéstől. szal most már vittem magammal mercet a biztonság kedvéért... -
Ez ilyen sétálj velünk, vagy szétmercezzük a hátsódat gyaloglótüntetés?! :D -
olvsom én ,de nem látom :)
-
Olvaass FAQ-t -
Melyik szörny adja a legtöbb skill pontot 19-20 szinten?Xp-nem számit.
Egy keveset össze kéne kaparnom ,de gyorsan
Mi az a "farm"-olás?
-
Köszike ,akkor megnyugodtam,3.4 mill volt nem sok erte igy meg főleg . -
nézz meg egy alap 45öst...
amúgy a zárójeles érték a lényeg, olyan 50% környékén már jó... meg a phy reinforce is jó ha 50% felett van... a critet nem is említve. :) -
Basszus, ha jön takla, akkor bele kell huznom ezerrel,h meglegyen 70 minél elöbb....igazán megvárhatnának.... -
Quick....szerintem nincs gond azzal a sebzéssel....kb reális, csak azért nevethetett mondjuk, mert tul drágáért adta.... -
darkling #25568 Én meg dolgozom és ezen a gépen még a passziánsz is akad, nemhogy az sro 
Majd 5 körül leszek otthon, akkor tudok belépni, már ha sikerül :) -
most is bent vok. :) -
Hello Skacok
Épp dolgozom,és egy gondolat bele hasított a fejembe ,segitsetek pls.
Tegnap vettem egy LVL 45+4-es glaviet,amire egyből ráment a +1,
így most +5 ösöm van,de amikor megvettem kinevetett a csávo és asszem azt írta milyen buta vagyok nézzem meg jobban.
Hát amire épp emlékszem az phy sebzés maxja 380,az reális +5 ös nél?
igaz a sima 48 as sem éri el a 380 at,szinre sos szinű de sokkal karcsubb a szine.
-
darkling #25565 Akkor szólok, h. elértem a 20at
Ma délután estefelé bent leszel valamikor?
-
amúgy az aláírásod elég up-to-date :D
kis párbeszéd a sétából: (hunterek & fegyvertelenek vagyunk, ő meg thief 64+5 glavieval)
Maala: -Stop
Nullplan: -Why?
Maala: -Cuz i summon mercs.
aztán sétált velünk. :) -
Venicen 22 óra volt lv18 :) 4óra alvás után már 2. nap megvolt. :):):) -
Ano decembertől-januráig tartott nekem a level 21 XD -
ha időben nyílik, akkor meglesz... bár csütörtökön meek haza, szal necces... de 2. nap már simán. :):):) -
Nosztalgiához indíts uj karaktert majd Romeon és próbálj level 21-en tradelni earth ghostok mellett XD -
inkább örülj, h ingyé kapsz 1 somot. :D
lol. :D mi most épp DH-Jangan hunter SÉTA fegyó nélkül... mindjárt ferrynél vunk ^^
meg nosztalgia... -
Hmm, kira, h odaadták VALAKIKNEK a sos fegyókat, én még csak 250 nyílvesszőt se kaptam XD Megint a magyart szívatják, szemét sárgák... XD De níugodt vagyok, hiszen "pár napon belül" (persze joymax időszámításban XD) megakpom, ergo takla után pár hónappal akár már kézbe is foghatom XD -
de. :) -
darkling #25556 Akkor semmi gond, 3ig úgyis dolgozok, utána posta, teszveszváros és lesz 5 mire gép elé kerülök 
Btw valaki itt korábban említette, h. szóljak neki amint elérem a 20at. Nem ismerős valakinek?
-
fakk
nem fog menni :( -
tegnap este piálásra mentem és eszembe jutott 1 5let:
a guild összehívó scroll trade közben hogy működik? a tevét/oxot/lovat is átteleportálja az illetővel a városba? gondolom az anyagi vonzatát nem kell taglalnom a kérdésnek. :) -
nos, megkaptad? néhány ember már megkapta... PICZ :D -
no mind1, azért bementem. ^^ -
takla nem nyílt meg. :( -
szerver EZ... -
Meg anno volt 1 riport is amibe az volt irva hogy valami meglepetés update lesz a silkroad playereknek szál " nem rontjuk el a meglepetés örömét" hirtelen rakják be taklát és meg is van a Meglepi ^^ bár sztem anno a kutyát meg az uj alchemy berakása is 3+ orába telett nem hiszem hogy most raknák be mert ahoz 1 kicsit több idöre volna szükségük -
jah régen bejelenteték elöre a server nyitásokat is most meg csak olvasom a launcherbe hogy megint nyilt 1 ... -
som update lesz most má lesznek som dropok is nem csak sos -
Stanislav #25546 Amúgy is lvl cap raised,azaz takla-t bejelentik 2 héttel előtte.Ahogy alchemy-t,guild update-t is tették "anno". -
Stanislav #25545 Franc...télleg most adják oda...beloggolok,és ott lesz 2 gyere kezében a som kard...nc... -
a legtöbb okostojás szerint azért lesz ma az update, mert mostanában adják oda a SoM fegyókat is... ebben van ami, de azért mégiscsak sántít.
azt, h ma egy szokásos inspection lesz, nem lehet tudni, mivel nem jelentik be sehol h capraise lesz. :D -
Stanislav #25543 Pár napja Aege-n. -
Stanislav #25542 Ma csak 1 laza szokásos inspection lesz.Szal még az is lehet,hogy "előbb" végeznek. -
btw ez mikor volt? ^^ -
hát, ha ma lesz az update, ahogy a legtöbben gondolják, akkor én asszem ma nem megyek be gyakorlatra. ^^