82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk én is gondolkoztam rajta, hogy összevásárolok egy level 1-es full sos szetet, aztán beálltíok vele a mangyangok közé villgoni a noob-oknak. Jó kis PvP lenne. :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Node ezt kérdem, hogy ez a fegyótlan sétafika ez valami mozgalom, vagy csak szeretitek szívatni a népeket?!
  • Maala
    nem, megtámadott egy fegyvertelen embert aki deg2 garment sos sapkában védte magát a napsütéstől. :)
    csak jeleztem neki, h meg tudnánk magunkat védeni. ^^
    a múltkor ht-dh séta közben belecsöppentünk egy trader-thíf útonállásba, vezetője egy 64+7 sos bowos... :) feküdtünk. nem a nevetéstől. szal most már vittem magammal mercet a biztonság kedvéért...
  • Sir Quno Jedi
    Ez ilyen sétálj velünk, vagy szétmercezzük a hátsódat gyaloglótüntetés?! :D
  • teddymac
    olvsom én ,de nem látom :)
  • IfjuSkywalker
    Olvaass FAQ-t
  • teddymac
    Melyik szörny adja a legtöbb skill pontot 19-20 szinten?Xp-nem számit.
    Egy keveset össze kéne kaparnom ,de gyorsan
    Mi az a "farm"-olás?
  • QuickHUN
    Köszike ,akkor megnyugodtam,3.4 mill volt nem sok erte igy meg főleg .
  • Maala
    nézz meg egy alap 45öst...
    amúgy a zárójeles érték a lényeg, olyan 50% környékén már jó... meg a phy reinforce is jó ha 50% felett van... a critet nem is említve. :)
  • IfjuSkywalker
    Basszus, ha jön takla, akkor bele kell huznom ezerrel,h meglegyen 70 minél elöbb....igazán megvárhatnának....
  • IfjuSkywalker
    Quick....szerintem nincs gond azzal a sebzéssel....kb reális, csak azért nevethetett mondjuk, mert tul drágáért adta....
  • darkling
    Én meg dolgozom és ezen a gépen még a passziánsz is akad, nemhogy az sro

Majd 5 körül leszek otthon, akkor tudok belépni, már ha sikerül :)
  • Maala
    most is bent vok. :)
  • QuickHUN
    Hello Skacok

Épp dolgozom,és egy gondolat bele hasított a fejembe ,segitsetek pls.
    Tegnap vettem egy LVL 45+4-es glaviet,amire egyből ráment a +1,
    így most +5 ösöm van,de amikor megvettem kinevetett a csávo és asszem azt írta milyen buta vagyok nézzem meg jobban.
    Hát amire épp emlékszem az phy sebzés maxja 380,az reális +5 ös nél?
    igaz a sima 48 as sem éri el a 380 at,szinre sos szinű de sokkal karcsubb a szine.

• darkling
    Akkor szólok, h. elértem a 20at Ma délután estefelé bent leszel valamikor?
  • Maala
    amúgy az aláírásod elég up-to-date :D
    kis párbeszéd a sétából: (hunterek & fegyvertelenek vagyunk, ő meg thief 64+5 glavieval)
    Maala: -Stop
    Nullplan: -Why?
    Maala: -Cuz i summon mercs.
    aztán sétált velünk. :)
  • Maala
    Venicen 22 óra volt lv18 :) 4óra alvás után már 2. nap megvolt. :):):)
  • gertrud
    Ano decembertől-januráig tartott nekem a level 21 XD
  • Maala
    ha időben nyílik, akkor meglesz... bár csütörtökön meek haza, szal necces... de 2. nap már simán. :):):)
  • gertrud
    Nosztalgiához indíts uj karaktert majd Romeon és próbálj level 21-en tradelni earth ghostok mellett XD
  • Maala
    inkább örülj, h ingyé kapsz 1 somot. :D
    lol. :D mi most épp DH-Jangan hunter SÉTA fegyó nélkül... mindjárt ferrynél vunk ^^
    meg nosztalgia...
  • gertrud
    Hmm, kira, h odaadták VALAKIKNEK a sos fegyókat, én még csak 250 nyílvesszőt se kaptam XD Megint a magyart szívatják, szemét sárgák... XD De níugodt vagyok, hiszen "pár napon belül" (persze joymax időszámításban XD) megakpom, ergo takla után pár hónappal akár már kézbe is foghatom XD
  • Maala
    de. :)
  • darkling
    Akkor semmi gond, 3ig úgyis dolgozok, utána posta, teszveszváros és lesz 5 mire gép elé kerülök

Btw valaki itt korábban említette, h. szóljak neki amint elérem a 20at. Nem ismerős valakinek?
  • Maala
    fakk
    nem fog menni :(
  • Maala
    tegnap este piálásra mentem és eszembe jutott 1 5let:
    a guild összehívó scroll trade közben hogy működik? a tevét/oxot/lovat is átteleportálja az illetővel a városba? gondolom az anyagi vonzatát nem kell taglalnom a kérdésnek. :)
  • Maala
    nos, megkaptad? néhány ember már megkapta... PICZ :D
  • Maala
    no mind1, azért bementem. ^^
  • Maala
    takla nem nyílt meg. :(
  • Maala
    szerver EZ...
  • HencStein
    Meg anno volt 1 riport is amibe az volt irva hogy valami meglepetés update lesz a silkroad playereknek szál " nem rontjuk el a meglepetés örömét" hirtelen rakják be taklát és meg is van a Meglepi ^^ bár sztem anno a kutyát meg az uj alchemy berakása is 3+ orába telett nem hiszem hogy most raknák be mert ahoz 1 kicsit több idöre volna szükségük
  • HencStein
    jah régen bejelenteték elöre a server nyitásokat is most meg csak olvasom a launcherbe hogy megint nyilt 1 ...
  • HencStein
    som update lesz most má lesznek som dropok is nem csak sos
  • Stanislav
    Amúgy is lvl cap raised,azaz takla-t bejelentik 2 héttel előtte.Ahogy alchemy-t,guild update-t is tették "anno".
  • Stanislav
    Franc...télleg most adják oda...beloggolok,és ott lesz 2 gyere kezében a som kard...nc...
  • Maala
    a legtöbb okostojás szerint azért lesz ma az update, mert mostanában adják oda a SoM fegyókat is... ebben van ami, de azért mégiscsak sántít.
    azt, h ma egy szokásos inspection lesz, nem lehet tudni, mivel nem jelentik be sehol h capraise lesz. :D
  • Stanislav
    Pár napja Aege-n.
  • Stanislav
    Ma csak 1 laza szokásos inspection lesz.Szal még az is lehet,hogy "előbb" végeznek.
  • Maala
    btw ez mikor volt? ^^
  • Maala
    hát, ha ma lesz az update, ahogy a legtöbben gondolják, akkor én asszem ma nem megyek be gyakorlatra. ^^