82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #25619 őő ehhze ügyesség kel :D mikor hova mész ütsz , lösz
ezt lenyomod grat !!!!! 1ébként ez lesz belőle xD -
nonstop noob #25618 jah akkor elnézést :) de a wowból vannak tört serverek igaz? bocsi az offért -
Cat 02 #25617 inygé van -.- az a wow ami fizetős -
nonstop noob #25616 ez ugye az a fizetős szar ugye? valami 8ezer ft 2 hónapra nem? ez egy szar játék a havi fizetés miatt :( -
ügyesség max master of orion 3 stílusú játékokhoz kell ilyen mászkálos és leváglak meg lelőlek játékhoz csak figyelni kell szerintem =) -
Goth #25614 a gunz.
3 vágás, lövés, vetődés, falonfutás :d -
Cat 02 #25613 há azért ez vagy sro monotonabb -.- -
=DD aranyos -
Goth #25611 nem azért szar mert ügyesség kell hozzá... gyaktam énis rendesen.
Unalmas, monoton, stb. És még a hangulat se jó. Lv.9 környékén már halálra unatkoztam magam =) -
Cat 02 #25610 jabocs
1ébként képek
-
LOL. Amikor egy fos játékot csak P2P-vel lehet leszedni, akkor megvan a véleményem nekem is. Nem játszottam vele, nem volt feles 5 hetem megvárni mire leér. -
Cat 02 #25608 há jah ott ügyesség kell nem lvl ... -
XD Azt hiszem ezzel mindent elárulunk Viktor ízléséről XD -
Goth #25606 fos -
Cat 02 #25605 GunZ -t próbáltad ? -
lesz nwn2 -
Köszönöm.
(mmorpg-al csak néhány hete játszok, próbáltam sokmindent megismerni, más multirpg-t is, eddig ez a legszimpatikusabb, de mint mindenki, nyílván én is idővel rájöttem, milyen könnyű elszúrni egy karaktert) -
Bratyom most jutott el a mujigikhoz , hááát ami ott van
, annyi a bot ,h egymást KSelik , sőőt , röhejesen sok , hihetetlen , és persze nem csak ott , de ott látványosan sok van (gondolom mert közel van a városhoz) pfúúúj , ez a játék több sebből vérzik ,mint Krisztus a kereszten
......, valamit kéne már kezdeniük joymaxéknak 
Ui:-ja és még annyit , hogy ....Nem jön a SOS gyerekek
-
Röhej bazz. Hazajönnek az ovisok és már is - 2x 18K XP:: MAjdnem LVL up erre kétszer lagghalál... LOL -
Lag is dc is lesz mert ahogy nyilik a szerver a goldminerek is mennek meg a tradeboterek + a többi többi de elviekbe nem lesz akkora mint volt a töbin mert ugye nem mindenki megy át csak aki unja a másik szervert ... de adig mig a sok emberke nem lesz elosztva a 3 városba adig ugyan ugy vagy még jobban fog laggolni -
jah, újrakezdheted még 1x. :D -
Érdemes számlni arra, hogy a két nap múlva megnyíló szerveren nem lesz disconnect és lag zuhatag?
(bár hányingert kapok ha még egyszer felveszem a "hozz egy tonna tigrisbőrkét egymás után háromszor" küldetést...:D Meg "hányj kardélre húszezer hunyogót és akkor jó lesz neked") -
ThedarkmanHUN #25597 Csacsi fiu XD -
-
Cat 02 #25595 "Nem lehetne nem szerinti fejlécszín korlátozás? Gondolok itt a divatmeleg "csakazértis rózsaszín fejlécem van bibibí" arcokra... :)" -
Cat 02 #25594 xD
-
Srácok, hamarosan kéne jelezni a Joymaxnak,h javitsa a service-t, merk különben szolunk Kim-Dzsong-Il nek, hogy a következő atomkísérleti robbantásukat a Joymax székház alagsorában hajtsák végre^^ -
ma máár remélem double STAB-m lesz és akkor MEGHAAAAALSZ :D -
jobwarban és cape PvPben segítenek, nomeg Guild War esetén. :) -
Cat 02 #25590 nálunk egy 24 es sos glév lett fun fegyó xD -
VadKacsa #25589 Hallo
Tudatlan vagyok szoval világositcsatok fel : )
A zsoldosok azok mire Yó!-k azon kivűl hogy melletem állnak?
Warban segitenek vagy hol? -
hétfő 7 óra
kedd 7
szerda 7
csütörtök 9 ^^
péntek 7
ejj ,hogy rohadna meg az igazgató :D -
első iskolás napom..lol... -
lol, én is túrázgattam már lv1es karival devil yetiknél minél magasabb dmg-t keresve. :) -
Msn címem:[email protected] :D -
Sziasztok, időhiány miatt sajnos nem igazán tudok játszani így Babelen ha vki szeretné a HUN_Tribe(jelenleg lvl 3,de már majdnem 100% az exp a lvl 4-hez) guildet vezetni keressen meg msn-en és megbeszéljük.
-
Ez egy szimpatikus antigrind mozgalom! Mi is szoktunk túrázgatni, csak mi 30-40 szinttel magasabb helyekre (mi még megtehetjük). De így is funny lehet! -
de a legjobb az, amikor meglátnak az emberek, abbahagyják a grindet, és jönnek velünk 1 darabig sétálni. ^^ (meg a 60as farkasom öli a tréderek tífjeit lol.) -
amúgy szóltam én is Voodoonak, h vegyen lv1 sos swordot meg shieldet, aztán már nem leszünk fegyvertelenek. :) (nekem van lv1 sos blade/shield) -
lol neeeeem, ez csak úgy sétafika, meg megölünk mobokat a farival vagy imbue-val. :) még fegyver sincs a kezünkben. ez csak úgy fun.
más: volt 11Millám. meg egy 64+4 bladem. most van egy 100/500 silkes accom. meg egy 64+4 bladem. :):):) ja, és -8 weapon elixir. valaha +6 volt az a blade LOL :D:D:D jah és pénzem nuku. :D:D:D

xD