82377
Silkroad Online (iSRO)
  • gertrud
    Nah már te is...
  • Cat 02 #25658
    biztos csak wow ? =/
  • Maala
    a saját netetek/gépetek problémáit nem kell kivetíteni a game-re... nekem nem laggol egyik szerver sem, sem koliban sem otthon. tessék spywaret és vírust keresni.
    kthx.
  • Lord Nomak
    Mindenhol ? =DD
  • Lord Nomak
    Hát nem =\
  • gameplusz
    Jah :D
  • shaime01
    hmm venice feeling.. van most nkm Athenson.. kimentem loval bunwangokhoz és hotanban éledtem fel ebből annyit láttam ,hogy lemegyek a bejáraton... ^^
    majd akkro re ~.~
  • shaime01
    Aege-hez képest a Venice habfürdő.. :D
  • Cat 02 #25651
    mindenki itt sír hogy milyen laggos -.-
    meg nemrég voltam fenn és Aegehez képest :S
  • shaime01
    Athens laggos? HOL?
  • shaime01
    NEM LESZ AKI ELTÜNTENI A SCROLL TIMEMOM?:(

nah kutyákal le és meglépem azt az 5%t ^^
  • Cat 02 #25648
    légy elf és ugrálj le a fák tetejéről :)))
    1ébként 1szer voltam Athens en de tényleg laggos :S
    1ébként menjetek Ryl2 zni xDDD
  • Lord Nomak
    Mellesleg sro rövid távlatban:

Level 1-20 npc thiefek levágnak, botterek ahol nincs trade járat.
    Level 20-32 ks-elő botterek mindenhol, néha npc thief levágás.
    Level 32-42 tartalmas idő, 3-4 nap alatt megvan monoton questek
    Level 42-60 ks-elő botterek orba szájba, anyázások, flamelések, quest nincs, unalmas játék ha van quest abból is 3 kb ami 2-3 óra alatt levan tudva
    Level 60-70 caves intes botterek nukeolnak mindenhol ergó mobhoz nem nagyon jutni.
    Mind e mellé 0-24 órás lag, error msg, natúr dc, szerver halál.
    A játékban a fantázia világ egyenlő a nullával. Bizonyos mobok ismétlődnek csak más szinten vannak más sebzési aránnyal. Questekben sincs fantázia. Key loggeres mulattságok dögivel. Egyetlen pozitívum a játékban a pvp és job. Ezek mellett korlátozott a karakterek skill és mozgás koordinációja. Prémium szolgáltatások nem olcsón szar játékhoz szar szervereken.
    Mindent összefoglalva kap az ember egy olyan játékot ami az időtöltéshez elég, de nem élvezetes hosszútávon. Pluszban belekuckolnak mert azt hiszik viszik valamire. Barátnő/barát idegbeteg. Család nem lát csak ha enni megy az ember. Buli kilőve mert kocka vagyok. Ráadásban több mint egy éves játékot 1 perc alatt hazavágnak bizonyos rosszatakaró emberek. ( Lsd.: Régebbi kommentek account feltőrésre vonatkozóan. )
  • Lord Nomak
    Na meg wow vicces játék szerintem. Annyit lehet benne hülyéskedni amennyit sro-ban soha sem lehetett. Meg én akárhányszor ültem le wowozni sose az volt a célom mint sro-ban hogy én legyek a legjobb, legerősebb nekem legyen a legjobb karim csak mobozok minnél gyorsabban szintet lépjek. Hanem beléptem és elfunoltam 10 órát kb =DD Na de ez nem az a a fórum.. ^^

• Curbuncle
    Valaki tudna esetleg bővebb információval szolgálni affelől, hogy mi is lesz ez az Európa szerver? (Érthetően légyszíves.)

@Esrohnoil
    Quick úgy értette, hogy most ahogy mondtad lvl6-os a karid, viszont még nem raktál egy skillre sem, így az gondolom 0-ás Masteryn van. Így te elméletileg a 6-os farmon vagy. Max 9-es különbség lehet, és amíg el nem jutsz lvl20-as szintig, célszerűbb farmolni, mintsem kiosztani minden skill pontot. Még jól jöhet. :)
  • Lord Nomak
    LOTR online korrekt játszogatok néha vele, GW-t megvettem 2 nap alatt kimaxoltam most meg pihen a szekrényben =D Az a baj vele, hogy idővel egyangú a játék. Én jövőhónapban veszek gamecardot WoW-hoz és karit indítok ott. Az legalább izgi meg ismerősök 80% játszik vele legalább elvagyok.
  • Demila
    töéletesen 100%-osan 1et értek veled tököm kivan ,h botter földesurak olyan cuccokkal járkálnak ami nekem sose lesz , és annyi pénzük van ,mint a fél társaságnak a szerveren , énis gondolkodok az acc eladáson , de a társaág nagyon jó , ááá faszkivan , nagyon várom már európát , de minek , ott is ez lesz

valszeg nyáron eladom a karimat és legalább lesz zsém szigetre , na erről ennyit ,

és átmegyek esetleg LOTR online-ra vagy vissza GW-re
    , pedig tettszik az SRO nagyon , főleg a harci koreográfiák ., de ekkora csaló játékot ááhhh
  • Lord Nomak
    Meg még 1-2 apróság van store-ban, lovak, tevék, trader hunter cuccok az alapok.. farkashoz potik, vicces level 1-10 tárgyak aranyos statokkal, 2 wep elixir, 4-5 shield és prot elixir, 2 acces elixir..
  • Lord Nomak
    Szar ez a játék. Csak most kezdtem el gondolkodni rajta, hogy minek készítenek olyan játékot ami élvezhetetlen. Ha nincs keret a fejlesztésekre minek kezd bele ? Ha van rá keret miért nem lagg mentes és hibamentes a játék ? Ha fizetős prémium szolgáltatásokat vezetnek be kötelesek lennének élvezetes játékot adni érte. Na mindegy, szóval eladó acc, akit érdekel pm me. Bár lehet meggondolom magam és ingyen megkapja valaki. =D
  • Lord Nomak
    Eladó sro acc..:

Level 56 full str blade: 54 blade mastery, 28 fire mastery, 49 ice mastery
    56+3 crt 9 int 5 str 5 blade, 56+3 crt 60 br 16 shield, 300k kp, lvl 24 sos sword, 16+4 crt 10 sos blade, 16+3 br 15 sos shield.
    Level 53 white wolf, mókus ( ideje lejárt ), 4 silk.
    7 degree garment szett +1-3, str-int 1-3.
    7 degree armor szett, npc-stall koktél

Level 31 full str bow: 31 bow mastery, 31 fire mastery.

Level 29 hibrid int: 29 light mastery, 29 fire mastery.

Írányár: Nem tudom akit érdekel msg.
  • Esrohnoil
    Köszi!

"ami anyit tesz hogy a LVL szintedet minél nagyobb mértékben eltolod a fegyó vagy tűz masterytől"

Ezt nem egészen értem még. :) Kicsit részletesebben vki elmondaná h. mi ez és mire jó?

Most van egy 6. szintű karakterem, az este kezdtem. Blade, és csak erőre gyúrok.
  • datango
    Reklámot szeretnék nektek bejelenteni:
    Elkészüld a [DA] klán saját fórumja, ami egyenlőre csak a klánnal és a silkroad al kapcsolatosan van téma nyitva... [DA]Klán Forummindenki nagyon örűl neki ::)))

---
    köszönöm és bocsi admin amiér forumba forumot linkelek ::DDDD
  • Stanislav
    Minek?64+9 sos glaviet megvette a legnagyobb g**i a játékban...még szarabb a helyzet.Feltörték german-t,aztán eljátszotta PoseIdon lolaussal -aki feltörte- ténylegesen a cserét( adott neki 750 milát + a 64+7-es sos spearjét,ami szintén hackelésből van persze) végig közös chatben. Az íjat már rendesen stallban adta el. De ez akkor is nevetséges...
  • DAcafat
    az hogy lehet hogy az unió logó helyet nekem egy fehér kocka van?
    ja és még mások unió logója is fehér nekem.
  • QuickHUN
    Ne viccelj simán,szerintem még két ág is nagyon könyű,nekem elméletileg ugy néz ki ,
    45 vagyok, glavie+str+fire
    Glavie mastery-nél az két első fegyó skill kihagyva többi full
    Fire mastery szinte full
    Lighning-32ig parry+futás+passiv+teleport
    Cold-25 ig passiv+phy defense+nova
    300 a max skill határ,még ha 70 leszek ami nem tom mikor lesz,akkor is belefér,és aztán majd meglátom mit fejlesszek vissza,csak itt el kell dönteni az elején str vagy intes leszel mert azon nem lehet változtatni.
    Az intes sokkal jobban halad de sajna nagyon kevés az élete még az elején,igy hajlamos többször meghalni.
    Az elején érdemes farmolni,
    ami anyit tesz hogy a LVL szintedet minél nagyobb mértékben eltolod a fegyó vagy tűz masterytől,kevesebb xp de több sp,amit érdemes elkezdeni az elején 6-8 eltolással is mert rengeteg a küldi és hipp hopp 20 as leszel ugy is.Vagy az elején farmolsz 1-2 hónapot vagy folyamatos eltolással mész majd.
  • Maala
    [01:59:36] <noid_> germanleader from greece lost sos glavie 64+9 and 300m lolz
    [01:59:47] <noid_> also 64 bow +9

örüljetek. :)
  • Esrohnoil
    Össze lehet gyűjteni annyi sp-t h. mondjuk az egyik fegyver ágon mindent kifejlesszek (pl. swordon belül mindent)?
  • trident
    Gondolom ezek után a maradék szalmabábúk elrohantak előled.:D
  • Maala
    omg 32k sebzés mangyangba. ^^
  • shaime01
  • Cat 02 #25629
    Ryl2 :)

1ébként 2 szer is 1. re engedett fel és nem volt lagg
  • Esrohnoil
    Ilyenek a Ryl-ben voltak. :)
  • Maala
    nem, maga a game ingyenes. de vannak premium cuccok amik elősegítik a gyorsabb fejlődést, etcetc.
  • Cat 02 #25626
    ez kórea inter szerveren ez senkinek sem megy :D
  • Esrohnoil
    Ezzel emberek játszanak? :O
    Szánalmas...
  • Cat 02 #25624

csak sztem ismerős ? :D

Tatyla sztem megint elbaxtak vmit :S D:
  • gameplusz
    OFF: kösz a linket, holnap felnézek. Addig WoW :)
  • nonstop noob
    hoppá! IGAZAM VOLT?? :(
  • Tatyla
    [IMG][/IMG]

na ez van amikor el akarom fogadtatni újra a mastercardom,ami még ma is jó volt...
    help!
  • Cat 02 #25620
    go to wow topci hogy leugathassanak hogy vedd meg xD