82377
Silkroad Online (iSRO)
-
gúnyolódhatsz nyugodtan, attól még nem kerülsz közel a lagproblem megoldásához.
maximum fikázod a játékot meg a készítők anyját szidod. -
LeonSilver nagyon köszönöm ugy nézz ki megoldodott a probléma !!!

-
mert te pro vagy biztos azért.. -
VAn egy olyan aKerióban, hogy Behatolásjelzés ezen belüle pedig középen egy HIPS engedélyezése.Rákattintasz a további... gombra.Ekkor bekerülsz egy új menübe.Ott teszel egy pipát a Ne mutasson figyelmeztetést az eseménytipusra szöveg elé és kész is van. ;) -
izé felelősséget nem vállalok meg ilyenek. -
nem nagyon. de sztem engedélyezd nála az explorer.exe-t... bár fura kicsit, hogy explorer.EXE (nagybetűs), de elvileg csak az lehet, ami alapból is fut vindózban... vagy a sima windóz betűkészletben is van l (kis ell) és I (nagy i) csere? ^^ -
off:Senki nem ért Keriohoz? :( -
de érdekes, nekem nem laggol! no ez hogy lehet?! különös... -
VadKacsa #25692 Én Alpson játszom VadKacsa néven^^ kerese meg és megbeszéljük ;) :) -
Mé lenne ingyé??? -
Cat 02 #25690 oups :S
van még benne search meg egy hot felirat :S -
Cat 02 #25689 ^^
-
Cat 02 #25688 jaja ez jó benne :S
ui.: dobsz egy pm et hogy ingyé van e ? XD -
Pászmeg, az Archlords-ban mostantól a hónap legsikeresebb játékosát nagyúrrá válasszák, egy hónapig uralkodhat a gammában, míg nem jön az új nagyúr, Angliában ünnepélyesen megkoronázzák és egy 8000eurós igazi real-life páncélt kap!!! Hohhha! Joymax feldughatja a SOS kegyelem adományait... :DDD -
Aha!
És én ezt miért nem találtam a FAQ-ban? :D
A mellékelt szemléltető ábrával együtt meg főleg világos lett minden. :) -
minél nagyobb a szinted és a legnagyobb masteryd közt a különbség, annál több sp-t kapsz -
nem emeled a mastery-t több sp-t kapsz és kevesebb exp-t több sp-d lesz.
egyébként
:o
-
De miért lesz így több sp-m?
Bizonyos szintű mastery alapból kell majd akkor is h. tanulhassak vmit.
V. ha most nem költöm el, és minél több van raktározva sp-ből, annál többet kapok? :D -
Goth #25682 :O fasza új fórummotor =) -
fejlödni gyorsabban lehet, de nem lesz skileld mert nem lesz elég sp-d ^^ -
és ha mondjuk a Bicheon mastery-t pl felnyomom most 5-ös szintre, az miért baj v. hátrány. Ez az amit nem értek. Miért jó az ha nem költöm el az sp-ket, hanem tartalékolom későbbre? Fejlődni is gyorsabban lehet, ha vannak skilljeim... vagy nem?
-
Athenson erre már volt példa, akkor dh kapúból lóval indultak neki dr-en keresztül skorpióknál vissza dh kapuba. -
senki nem tudd segíteni? -
Cat 02 #25676 oupsz ez nem jött össze
[i][brutálnagy] -
Cat 02 #25675 le a magyar focival inkább watch my aláírás
[b] -
nem Viktor, ezt azért linkeltem be, hogy ha más szerver lakói is kedvet kapnak hasonlóhoz, akkor ők is meg tudják valósítani.... -
Cat 02 #25673 only Aege xD -
Srácok, ha unjátok a grindelést, a pvp-t, a sikertelen jobolást...:
Kitaláltunk Sigfrieddel egy viszonylag jó elfoglaltságot....másra is jó ez a game:-)
A dolog lényege: sok ember, jókedv!
bővebb info:
link -
OFF:Mivel erre a fórumra írok ezért kéne egy kis help : leszedtem innen ezt a programot:Lavasoft.Ad-Aware.SE.Professional.v1.06r1-DVT feltelepítettem és azóta ez a kép jelenik meg percenként:
Valaki tudna segíteni, hogy tudnám eltüntetni?
KERIO HELP !!!!!
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM
-
kemény lagok vannak ma azt hittem dc lesz de 1 percig nem mozdultam aztán elindultam és képekből össze raktam a játékot :) -
hi!Alps szerveren vagyok kemény 8as szinten nem tudok magyar guildot vagy vmi oldat amin ezek fenn vannak?thx -
Lehet, hogy valami más gond van mert nekem sem nagyon szokott lagolni de most troyka is játszhatatlan. -
Nah most ,hogy VV mondta ,hogy laggzik az Athens.. ma 10-15mp-s laggok vannak ...
kis történet.. ^^
95% volt hátra hazajöttem 3kor gondoltam feljövök már láttam ,hogy gáz lesz az első 40mp-s laggnál de gondoltam csak hotanban van baj... pacira fel ki bunwangokhoz eltelik fél perc majd hotanban láttom magamat -2% .. mondom ok ujra.. kimegyek hotanban éledek. ^^
ok mondom elmegyek aludni. megvolt az alvás feljövök
még buktam 14% ^^
95-rol 80%-ra.. ehez is kell tehetség most ujra 91%-n vagyok 15perc és scroll.. grr ma sem elsz meg a krva 45... -
Cat 02 #25666 há jah :S
ez van mindenhol :SSSS
de vhol (lehet itt xD) olvastam hogy feltörték germanleadert xD -
Ez nemtudom mitől újdonság az sg-nek.
Például amikor az l2 open béta indult vele szinte egyidőben feltünt az adena (l2 pénz) az ebayen.Hogy a diablo2-ről már neis beszéljünk. -
ne éjszaka játsz :D -
Mellesleg ez a mi hibánk hogy laggol a játék ez eléggé alaptalan kijelentés. Mivel asszonynál is szar a játék. Itthon van egy igen csak nem szar gépem és egy laptopom, mindegyiken játszottam formatálás után is és ugyan olyan rossz az egész mint volt. Netem meg kifogástalan mivel ha 700k/sec-el töltök le és kb 300k/sec-el fel akkor hát.. Mindegy biztos nálam van a hiba ha csak sro a problémás, más játékok nem. -
Ahaha azért hallom/látom pvp-ben, ismerősöktől hogy mennyire laggos valami. Ok mi vagyunk a szarok. Úgyvan! -
VadKacsa #25661 Köfi Maala :)
-
Cat 02 #25660 hiv oldal
html ül azért illene érteni -.-
"<b><font color=blue>[Notice]</font></b>
The web event rare items have been deposited to some of users and we will deposit event rare items to user who did not receive it within a couple of days. Those who won prizes during the event please check in your inventory or chest."