82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Blinkye
    Most van kb 3K SP-m LVL 28 vagyok 0GAP.. Nem akarok magas szinten farmolni.... Te mit javasolsz? :) Meguntam a farmot,mert nem volt időm de most van...
  • ThedarkmanHUN
    csak a zseton van másik karirol:P
  • ThedarkmanHUN
    törölt hozzászólás
  • trident
    Jaja, nagyon töketlen vagyok.:D

Volt egy jópofa íjászom, de elcsesztem, mindent akartam, aztán össze vissza szórtam a pontot, lett egy idételen hibrid.

A bicheon tetszik, csak néha egyszerűen nincs kedvem megcsinálni mindazt, amit már egyszer megtettem.

A glavie egyértelműen a legerősebb, de én olyat szeretnék, ami nem tucatkarakter (elnézést mindenkitől, nem bántás).

Szvsz az eddigi tapasztalatok alapján a SRO nagyon jól kitalált játék, de optimailzálni kell. (kasztok, skillek, lag=stall rendszer megreformálásával).

Én a Joymax helyébe megoldanám, hogy a stallozáshoz ne kelljen online lenned, balanszíroznám a kasztokat és megpróbálnék több ötletet bevezetni, hogy a játékmenet szórakoztatóbb legyen, például ne csak mob/trade legyen, amihez kezdhetsz a SRO világán belül.
    Érdemes lenne az item mailben is több csábító dolgot bevetni, a bejött pénzből meg lehet szervereket finanszírozni például.
  • shaime01
    gondolom nukeal akarsz farmolni lv16.-nnn HAHAHAHAHAHHH
    csak pár..dolog mielött überfarmed karit csinálnál..~.~

ahoz hogy olyan sp-t kapj strongholdba ami jó is a skilleket vissza kell venned lv7-re ^^ (-500káá)
    aztán lv16-28-t quest nélkül... wáháhá gondolom végig fogod grindelni ( erre fog jönni az válasznak ,ogy akkor már 0s gapel megyek wáháhá )
    és még soroljam? ^^
  • Blinkye
    Telerakom +str el meg manával a cuccaimat hátha zsír úgy :)
  • Cat 02 #25734
    miért ne lehetene ? csak legyen elég manad ^^
  • Blinkye
    Király :) CSak gondolom használni nem lehet :).. lehet delevelezek 16 ig :)
  • Cat 02 #25732
    megmaradnak
  • Blinkye
    Hali.. Ha most LVL 28 vagyok 0 GAppal és murderer leszek és legyaknak annyiszor,h visszaesek LVL 16 ig akkor a Masteryk elvesznek? Megmarad? VAgy visszakkapom az SP-k X százalékát?
  • Sir Quno Jedi
    Fent a hivatalos oldalon.
  • shaime01
    de van.. de.. az nem jeletni azt hogy meg kell csinálni ^^
  • Cat 02 #25728
    hol kell past váltani ???
  • Sir Quno Jedi
    Messor 69, vagy 70 sosem tudni nála. De a többiek csak 60 és 70 között csalinkáznak, sokan vannak 40-50 körül, lassan én is. Csak ritkán tok játszani. Eddig 7-9-es farmmal szívtam szét az agyam végig, minden lényegeset maxra toltam 4 mastery ágban is (mer hülye vok), de most már 0-ás gap-pel megyek, mert 42-től nincsenek quest-ek egy jó ideig.
  • Cat 02 #25726
    nincs házi ? -.-
  • shaime01
    napi lv1 up igy is megvan.. ^^
  • Cat 02 #25724
    vki megvan már 70 nálatok ? :)
  • Sir Quno Jedi
    Naugye, ha meló/suli van mindjárt nem olyan nagy a pofikád! No offense! :DDD
  • Cat 02 #25722
    háhá iskola nélkül könnyű volt te kis ... most megtapasztalod milyen a rendes élet xD
  • shaime01
    ez mind szép is jó.. de én most belassultam.. cryfacecryface.. mert.. ISKOLA VAN ... ááhááháháháháá... :(
  • Cat 02 #25720
    ugyanez csak 41 el ;)
  • Sir Quno Jedi
    No, én is lassan meglépem a 40-et, scroll, meg idő nélkül is! Bebebeee! :?D
  • shaime01
    utolso mondat nomaknak ment
  • shaime01
    maala tegnap tényleg nagy lagg volt egyékbénkt athenson nem szokot lenni semmi.
    Az SRO ne hasonlisd már a wow-hoz wowon dolgozik kb 5000ember és még van a seggük alatt egy blizzard..
  • Cat 02 #25716
    ? :)
  • Cat 02 #25715
    wtf ? tiger hunting ?
  • trident
    Bug?
    A második (a két karakteremnél összesen háromszor jártam így) küldetésem nullázódik le, nyílván sorba is kell csinálni, de akkor miért vehetek fel új küldetést, ha fogja magát a rendszer és lenullázza az előzőt? =/
  • trident
    Egyrészt a magyarországi sávszél messze van még a nyugateurópai átlagtól, amúgy meg miért csodálkozunk, ha ázsiai szerver mitatt egekben vannak a pingidők?:D

Ide társul még a szerverterheltség is (sok kliens, a stall miatt bennlévők).

Eurorópai szerver lenne nekünk megoldás Magyaroknak. Illetve a lehetséges optimalizálás. :)

• Sir Quno Jedi
    Leszarom mi vagy, de a rendszer lagos, sőt néha már nem is lagol, hanem 1xűen megáll hosszabb-rövidebb időközökre.
  • gertrud
    nem, akkor noob nem vagy csak lamer XD
  • Maala
    ha a lagot tagadom de a bugokat nem, akkor féllamernoob vok, közepesen?
  • Maala
    Hát akkor biztos én nem veszem észre az általatok emlegetett 15mp-s laggokat, mint mondtam 2 SAJÁT gépen is kipróbálva... és mind2n játszom egyéb online játékokat is.
    Persze union chatben is véletlen kérdezik meg alkalmanként, hogy "nektek is laggol, skacok", és akkor rávágják az emberek a különböző országokból, hogy nem...
    nem említve azt a tényt sem, hogy attól hogy gigabites a sávszél, attól még a szolgáltató kedveskedhet (és szokott is általában) problémákkal).
    de felesleges "vitázni" erről neked az a tapasztalatod, nekem meg ez.
  • Sir Quno Jedi
    Az SRO egy lagbughalmaz, aki az ellenkezőjét állíttja az egy lamernoob, de nagyon! Ettől még jó gamma (lehet).
  • Lord Nomak
    Na mindegy, lényeg az, hogy az én ismerettségi körömben szar mindenkinek a net meg a gép akárhova is megyek, 6 emberből 1nél müködik normálisan. Tehát sro lagg mentes tökéletes szervereket produkál nekünk. Értem én.
    Off 2 hétre költözés powa, bye.
  • Lord Nomak
    Másik, hogy voltam lan klubban is ahol gigabites net van és kb 300k konfigurációs gépek szépen karbantartva, felteszem pultnál lévő gépre sro-t és laggol.. Amikor rajtam kívül van még 2 ember akik csetelnek.
    Meg érdekes módon, CS, cod, dod, WC3, NFSU, C&C, GW, WoW nem laggol nincs probléma.
  • Lord Nomak
    Mellesleg új szerver mókás volt bő 3 óra alatt lvl 17et elértem tg-t becsaliztam jg south gatehez lvl 14en azok meg örültek és haltak megállás nélkül én meg futkároztam nehogy behaljak.

Kép
  • Lord Nomak
    Leszarom a lag problémát, ha valami rossz akkor elismerem hogy az. De nem az én gépemmel meg netemmel van a gond. Meg nehogy már beakard mesélni nekem, hogy barátnőmnél, meg két másik haveromnál van a gond. LÁTOM hogy nekik jó a net amikor ott vagyok és minden szépen fut..
  • teddymac
    hát reinstall windows :)
  • LeonSilver
    Szivesen.
    Megvan bociiii!!! Múúúúúúúúú