82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Atisz #25780
    Megkapták már az érintettek a nyereményüket a czibáló eventből?
  • LeonSilver

• shaime01
    Egy véleményen a Questekel kapcsolatban.

itt most nem a reward és a több exp kapásrol fogok beszélni.

lv34-n bejön az a Quest ,hogy ölj meg 3x1000 virágot ugyi, nah az ember 1000 virágot bő 1-1,5 óra alatt lenyom.. szvsz.. de kérdem ÉN
    ha lv38-39 0s gapel 1347 mob megölését jelenti akkor mért van az ,hogy ott leölni 1xxx növényt több mint 4-5 óráig tart az embereknek?
    kezdek rájönni ,hogy az a kis kiirás ott felül ennyire befolyásolja az emberi elmét..

nah egyébként ma nem mentem suliba wáháháá
    mostkeltem tiszta ébre vagyok ma-szombat folyamatos grind.. bele kéne huznom le vagyok maradva jópárszázszintel :(
  • HencStein
    A 3*1700 eg warior is jo··
  • DAcafat
    hát a bunwangoknál annyi botter van :) verekedni kell a mobokért :)
  • QuickHUN
    Halika

Eddig nem laggolt nekem se, egyáltalán az Aege,kivéve tegnap 5-10 mp is volt.
    Valhogy nem lehetne kibaszni a sok botterrel?
    PL: eddig velem őlt a majmoknál PLDADY ijjász botter,ott hagyja a tabletet,elementhez szükséges cumókat is,azóta már olyan jól fejlődik
    hogy már az ujigiknál van fent, Karaokam fele!
    De sok már az olyan botter is aki már klánt csinált magának hogy ne legyen olyan feltünő,mert ez:
    -nem beszél
    -sosincs partyban
    -nincs klánban,
    -nem ks-el ,amit te már elkezdtél ölni.
    -gyors mint a villám (IJJÁSZ megöli messziről, még ki se esett a lóvé de ő már ott van és fel is vette ,LOOL

• DAcafat
    ha ölsz valamit már mindegy hogy fel is kell szedni valamit nem ? :D
    csak ha a mob alig ad exp-et meg sp-t akkor már szarügy :(
  • Blinkye
    Jahh.. legalább látod,h mennyi van hátra :) Meg ott nem gyaksz linkre :)
  • gertrud
    Hozzátartozik, h x mobot megölni még mindig jobb, mint gyűjteni valamiket...
  • gertrud
    Hát 5x1500 power EG is királyság XD
  • Sir Quno Jedi
    Én meg megcsináltam az 5 darab Black Robber Archer-es küldit, meglett mind az 5x100 expensive jewel! Nem mondom, hogy nem őrűltem bele fullra a végére...
  • gameplusz
    En is.
  • Hydroceph
    ÁÁÁ ez a szín, mindig is tudtam h gay vagy....
  • LeonSilver
    Miért??
    Asszem 3* csinálom.200 bizbaszt kell összeszedni ami ugye lesz vagy 400 mert nem mindegyik jó.
  • Beni521
    aha. kössz. sok értékes információval gazdagítottál
  • Goth
    az egyik koreai, a másik közismert.
  • datango
    persze, szinte mindig full mikor uj servert nyitnak mert hirtelen átozonlik a jónép :S
  • Cat 02 #25763
    semmi
  • Beni521
    mi a különbség a koreai és a közismert Silkroad között?
  • Blinkye
    Nekem a velem ey szintű... Kutya + lion shot devil arrow és 2 es combo és kész.... A 2 szinttel kissebb csak devil és kombo
  • Beni521
    Van valaki akinek az 1 milla aprópénz vagy nem kell neki a farkasa/kutyája (ha van ilyen egyáltalán), és a Venice serveren van ez a karija, PLS ÉRTESÍTSEN PRIVÁTBA
  • Cat 02 #25759
    hmm lvl 25 óta így tolom ^^
    van kb 1/8 ad élete akkor váltok és addig vagy kutya befejezi vagy berzi bow
  • Blinkye
    Nahh.. Speares vagyok full int light+fire... CSak ami nem autoatakkos mob azt fos spearrel gyakni.. pl huangho ghostos questet negyed annyi idő alatt megcsináltam egy sima bowwal amin csak +3 int +2 str volt... Nahh én erről beszélek.. ,h gyorsabban tudok gyakni mint spearrel..
  • Blinkye
    Nahh.. Speares vagyok full int light+fire... CSak ami nem autoatakkos mob azt fos spearrel gyakni.. pl huangho ghostos questet negyed annyi idő alatt megcsináltam egy sima bowwal amin csak +3 int +2 str volt... Nahh én erről beszélek.. ,h gyorsabban tudok gyakni mint spearrel..
  • shaime01
    jutt eszembe saját vélemény.. nkm8 mit használtok de ha már bowal grindeltek akkor
    anti devil - arrow combo - bers arrow UJ MOB!!ra ráclickelni a másikat hagyni ,hogy üssön anti devil+Arrow combo + bers arrow és igy tovább
    pl én most ugy grindelek evil cut - 5-s combo - evil cut uj mobra - 5s combo - evil cut - 5s combo - és soul blade.. ^^ legegyszerübb... és farmhoz is jó mivel 3sp ^^ és 90dmg-től nem fogok meghalni.. :)
  • shaime01
    mint irtam ha strongbowal nyomod.. akkor nem

Csak .. példa képpen
    Bunwangoknál most
    melletem kezdte el felhuzni a strongbowját egy bowos kari én bladerként ( legkisebb dmg etc etc )
    nah elkezdte huzni én addig evil cut + 5s combo + 4es combol( 2 hit ) mire ő kilötte a strongbowot.. szóval mire én megöltem egy mobot ő ellött durván 1 skillt..
  • shaime01
    1 combo ?:DD
    >.>

azt csinálsz amit akarsz nem az én karim... én bowert nem javasalom...
    blader - glavier ha STR
    ha int akkor meg spear vagy sword+shield.. ( ez a legujkimélöbb 3 skillt kell nyomogatni grindelesnél )
  • Blinkye
    Jaja,de hallottam olyat,h dupla annyi + jár mint garmentnél.. 40 speed -40 manahasználat.. akkor az kamu?
  • Blinkye
    Húzzam fel a bowskillt? akkor meg csomó sajt mire visszafejlesztem :( 2 szintel kissebb mobokat jó gyakni vele.. sztem egy alaptól nem rossz SOSal elvileg a velem egyszintű egy combo és kész...
  • ThedarkmanHUN
    Hulyeség -.-'' nekem semmi bajom nemvolt anno 1strong bow+1anti+1 3 arrow és megfekudt kozben hozzám sem ért mert ugyebár coldos voltam...
  • shaime01
    kivéve ha Strongbowal nyomod ( de azt nem ajánlom :( )
  • ThedarkmanHUN
    Már vagy 30X el lett mondva semmi + ha full sos-ban viritasz, legfeljebb orulsz magadnak ^^ me tobb ien ugyse lesz:P
  • shaime01
    tudnod kell a bowrol ,hogy az utolso anti devilig és 4-s arrow comboig amig nem veled egyszintü és nincs uj fegyod (32,35,38,42,45,48 etc) addig lefog törni az ujjad :D
  • Blinkye
    Hát hallod nekem van egy 27es és egy 28 as karim és most volt a lovaknál egy SOS droppom előszőr,de el sem tudom adni :) LVL 29+1 SOS garment chest... 800K ért sem viszik el :) Jobb lett volna egy 29 es SPear
  • Blinkye
    Az lesz.. Beszerzek egy SOS bowot oszt gyakok.. még megvannak a farmos skillek LVL 7 en :) Kipróbáltam egy LVL 26-os sima bowot spear helyett és egész jól gyakom vele a velem egyszintű(28as) mobokat.. Pont mire odaér hozzám legyakom... Lenne egy kérdésem.. Minden cuccom SOS kivéve a chest.. Vane gy LVL 13 SOS chestem érdemes azt berakni,h Full SOS szettben nyomjam? Vagy nem jár semmi extra a SOS szetthez?
  • Cat 02 #25745
    Bad Charm 32-n ?:O
  • LeonSilver
    Hát gatula Néked.Viszont én "már" 32-es vagyok de még semmi ilyen sos cucc nemesett.És tegnap óta még sima cucc is alig-alig.A bad charm kvesztet csinálom meg a big wint.Engem tökre elkeserít ez a antiszerencse... :(

Ehez a vanlag nincslag dologhoz meg csak annyit fűznék hozzá, hogy ez sajnos a szólgáltatótól is nagyban függ.Nagyon sokszor előfordult lineage2-ben, IL2-ben vagy LockOn-ban, hogy nekem nagyon szar volt a pingem (t-onlány) míg másnak semmi baja nemvolt (chello,datanet,stb).
  • HencStein
    pofon
  • DAcafat
    szép gondolatok :) de amióta jönnek az új szerverek egyre nagyobb a lag :( néha a régi szervereket kéne javitani, ma nyilt a Rome és már full :)
  • shaime01
    farmolj 30-tol? farmolni bármikor lehet ~.~