82377
Silkroad Online (iSRO)
-
NAhh mind1 addig tolok egy kis GTI Rácsingot -
Tiszta linegae feeling.Ott divat a rollbekkk a free szervereken.
A guta megis üt asszem a rollbekktől.
-
Aztakurva :( Power lvl ezek.. :( aLig vártam,h 29 legyek... és lóvét is csináltam.. :( DE ez mi a picsáért van? Valaki csalt? De ha csak azért volt,h észrevegyék a hibát és nem nyultak semmibe akkor faszért kell rollback? -
Stanislav #26023 Pontosan. Rollback = visszaforgatják az időt. Minden ez idő alatt item ilyenkor elveszik, ahogy a pénz,és az XP is. -
rollback az annyit tesz, hogy X időre visszatolják az adatokat és mindent buksz, pl. ha léptél 80%-ot 2 nap alatt, és ők 3-4 napos rollbacket csinálnak akkor buksz 140-160%ot ha szép ütemben játszottál -
Jahh,de az,hogy van? Visszaállitják a szervert X idővel ? -
de adja ég, hogy ne bukjam:) -
rollback.... -
miért buknád? -
vágom, most olvastam:-) -
Stanislav #26016 De értem. Akkor így mondom. 1 példa: Bejön Takla Makán.LvL 80 a max. A 9. degree fegyver 76-on kezdődne, a ruhák pedig felette. De a gatya 80-on,a chest meg 81-en jönne be. És mivel nem tudnak 1 teljes új degree-t kirakni, ezért a legnagyobb fegyver nem a 9. degree-s lesz, hanem a 8-as degree utolso eleme a 72-es. Így a ruháknál is. A lényeg, mivel nincs meg a 8-as degree 2. sorának mind1-ik eleme(nem lehet mind kirakni a szintek miatt), ezért nem is teszik be. -
FAszom megint kaptam SRO botot... LOÁLLL:: Miért kapom mindig? -
asszem abuktam a hajnalban kinkeservvel összekapart 21%omat a rollback miatt :( -
Stanislav #26013 Dupe-oltak goldot Babelen,méghozzá a Fable.Ez köztudott már,csak az téves,hogy hack. Program bug-ot használtak ki, semmit nem piszkáltak bele. :) Azért csinálták, hogy megfigyeljenek valamit(ez 1 régi bug), épp ezért több milliárdot dupe-oltak. És ez be is bizonyitotta, hogy Joymax képes követni a gold útját. És azért csinálták, hogy velük akik "szabályosan" csinálták, őket miért bannolják, de a CCF-ereket meg miért nem, amikor követni tudják a goldot. Semmit nem vettek a pénzen, nem borították fel a piacot, csak meg akarták mutatni. -
Hát erről kérdezdd a fejlesztőket szerintem... -
Felét sem érted ha ezt válaszoltad. A kérdésem még mindig az ha lvl 70 a max miért nincs lvl 70ig kategorizálva minden. -
Hmmm....néha érdemes böngészni hivatalos forumot, érdekes dolgokat talál az ember...például az inspection okára:
"
--------------------------------------------------------------------------------
a guild made a hack to double gold and sro has to find and fix it
it could take awhile "
Feltéve, ha ez igaznak bizonyul....
Nos én fent voltam 5 órakor szerveren és igen sebtiben irták ki,h Server will shut down Please LOG OFF NOW. ezt kiirták 2x aztán le is dobott. Esély sem volt kilépni.
-
Nálunk Aege-n már kezdik elpasszolni a tápolt cuccokat.... -
--------------------------------------------------------------------------------
Hello. This is Silkroad Online.
We apologize for the long period of server inspection. We will post a notice as soon as we are ready to put our servers back into service.
Once again, we are sorry for the inconvenience.
-
Stanislav #26007 Nekem 64+5 van,és olcson vettem...:) Szal én is evvel elvagyok,de amint láto,hogy jön takla,eladom drágán,mielőtt lemenne az ára!:D -
Stanislav #26006 Már 7 órája off...már várom a rollback-et,meg az 1 napos tekit storage-ba. -
Épp azért nem veszek 64+5 +6 +7 fegyvert, mert megérzésem azt sugja, hogy nemsokára Takla és akkor végre berakják 68 és 72 fegyvert és lesz mit tápolni.....:-) -
még mindig off a cucc? Suliból ugrottam fel körülnézni.... -
Stanislav #26003 De értem,te nem érted.Ruha nem független a fegyvertől.Ugyanugy következnek. Ha arra gondolsz,hogy van 69-es chest,akkor miért ne lehetne 68-as fegyver. Azért,mert a degree első eleme esik ki csak a mobokból. 64=kesztyű,gyűrűk,fegyver;65=vállvédő;66=cipő,fülbevaló;67=satyak;68=gatya,nyaklánc(kesztyű,gyűrűk,és fegyver lenne,de ez már a degree 2. eleme lenne);69=chest(és 69-es vállvédő lenne). -
[Extra Inspection] Extra Server Inspection Notice
Date : 10/16/2006
inquiry : 16597
Hello. This is Silkroad Online.
Today at 12:10 Silkroad Standard Time, all servers will be undergoing extra inspection.
We will try to return this server to normal operation as soon as possible -
REggelt all! Mi a fütyesz van, h nincs game? -
REggelt all! Mi a fütyesz van, h nincs game? -
Asszem nem eléggé érthető amit írok, mindegy. -
Stanislav #25999 Milyen minden degree végig?64-es = 8-as degrees fegyver. De ugyanakkor jön be a kesztyű, láttál te már 68-as kesztyűt, vagy 69-es vállvédőt? Hát az sincs. Csak a degree első elemei vannak benn. -
Jó ezt én értem, nem ezzel van a gond. Csak ha ruhákban a degree végig van akkor fegyverben miért ne lehetne.. Ez az ami fura egy pöppet -
Rastafunrise #25997 A válasz egyszerű: 64-esnél nagyobb lvl fegyó még nincs berakva a gémbe. Magyarán mondva a 8th degree cuccok mindegyikének csak az első fajtája van berakva. -
Asszem f*sz kérdés, de lvl 70es mobok miért nem dobnak 68as fegyót ? -
on: Isy ölés redsean a 2.héten naon cool
Isy -
Ja.Elég rendesen ebasztak valamit mert oylan 1/2 6 körül lőtték le a szervereket és azóta áll mit a lófasz a hidegvízben. -
Lekell adnod a questet a másik csak akkor fog menni. -
Off: Meghackelték az www.index.hu oldalt mindenki néze meg amig lehet naon fun -
securefb #25991 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne!
LVL 30as vok, és felvettem a good/bad charm questet, ahol a tűzdobálókat kell ölni.
Ezen kívül felvettem az inventory expansion questet is. Tökre megörültem, h egyszerre fogok futtatni két questet, de az expansion quest nem megy. Már rég összegyűjtöttem 100 charm-ot, de a másikból még 1et sem. Mi lehet a gond?
Előre is thx -
Már megint elb*sztak vmit... Nem kicsit, Nagyon! Ekkora böszmeséget :/ -
darkling #25989 Aki érintett:
Forintban is lehet fizetni a paypalban -
Köszike