82377
Silkroad Online (iSRO)
  • IfjuSkywalker
    WuFra, sztem add el a +6ot, még hirtelenjében, pár héten belül valszeg Takla, hacsak a mostani dolog nem köti le őket tulságosan....és Taklával jön mad 68 és 72 fegyó, 68+3 már elvileg jobb, mint a 64+6.....nem beszélve 68+5ről.....de ez szvsz
  • shaime01
    ÉN MINDENT elhiszek! én be vagyok fenyitve a HARCOSOK guildban :(

senki sem szeret mindenki csak bánt :(
  • IfjuSkywalker
    Neked semmiféle gold duplázás ne lesz! :-)
    Babelen valaki kihasznált egy bugot és megduplázta az aranyát meg hasonló jóságokat, ezzel felboritva mindent....olvass vissza Stanislav üzenetére és világos lesz

Rollbacket épp azért csinálnának, hogy akik e miatt a dolog miatt rosszul jártak, vagy esetleg nem megengetedd módon (cheat) extra jövedelemhez jutotak, azoktol elvegyék. De azt csak ugy tudják megcsinálni, ha mindenkinél rollbackelik az adatokat a 'hack' elé.
    Hogy ez most csak a Babalet vagy összesz szervert érinti-e, meg hogy egyáltalán lesz-e, az kérdés. Nem tehetünk mást, mint várni hivatalos közleményt...
  • shaime01
    itt most mit is kell nézni? CAT?:D
    mit nem hittünk el WUnak?:D

1béként tuti lesz compestation event is.. márcsak a dupe miatt is! ERRE LEHET SZÁMITANI!
  • Cat 02 #26062
    honnan van olyanod ?
  • WuFraZselic
    mi az hoyg megduplázzák az aranyad?:D lol, ienről még nem halottam :D tették volna 1.5 hónapja, akkor majdnem 120m-em lenne XD
  • WuFraZselic
    igen Cat, igy jár, aki nem hisz zselicnek *pofonbassza sémet egy döglött afrikai harcsával*
  • Cat 02 #26059
    rollback et ki találta ki ?
  • Cat 02 #26058
    nekem 8 xD bibibí :PPPP
  • Cat 02 #26057
    főleg ha visszaveszeik a % od :D
  • shaime01
    de ha most mindnekinek megduplázák a goldját legalábbis a NON-botter NON-ccfereknek
    akkor lesz ~18millem xD
  • Cat 02 #26055
    tess skillek akik nem hisznek Zselic nek
  • Tatyla
    hazaérek a melóbol mondom szintlépés erre sehol semmi,most tényleg pipa vagyok...
  • Cat 02 #26053
    bazd xD ne legyen ez a rollback vagy mi :S
    50 % oda :S xD
    de 200 % xp evente meg 100 % drop az jöhet xD

1ébként Szabi tegnap vett 64+7 gléveT :)
  • WuFraZselic
    lvl 5- lvl 25 - lvl 45 - lvl 65
    igy gyünnek az imbuek ujabb könyvei
  • WuFraZselic
    65ön van uj imbue ;) egyébként mi az hogy elveszik a +6 kardom??? akkor vágom faszukat tőböl
  • shaime01
    nem a +6-s kardod fogják és elveszik helyete visszkapod a sos-d :D

de ha tényleg rollbackolna.. én sz*jba bacok vkit
    47+5 3str rucimat vki el meri tölem venni és megütöm!
  • shaime01
    66-n jön be az uj imbu
  • WuFraZselic
    miért lenne róllbekk? :D de azt a sos-t eladtam, van +6 kardom is meg más garm itemem ujak, akkor azok visszaszálln(án)ak? ugyanmááá :D
  • HencStein
    Most ha rollback lesz akkor te jol jársz mert sos vissza ^^
  • WuFraZselic
    nyílik takla, takarodom halcsontvázat ölni :))) a cave meg leszophat, nem elég hogy tele van, de az "intelligens" botterek -legyen az lvl 70 is...- a yetiknél vannak, vagy a jegen, NYILT, NAGY TEREPEN, ezek a degenerált hulladékok meg a cavebe botolnak, esély sincs kulturált farmolásra :S egyébként tegnap este meglett a 13k sp, 18k a cél, utána póver lvl 70ig, 65ig kimaxolt skillekkel ^^
  • shaime01
    nekem a Takla matán mindenképpen jó lenne, cave-ben tiszta jól ellenék
    nem kéne 60-64-en yetiznem ( cave miatt ~.~ )
    mehetnék kukacozni ^^
  • shaime01
    u.i pm neked ¢ eladtam 1mill-ért a fire2-t szóval ne keres már rajtam,!
    e6-om lesz kb ~200db ha érdekel pm me !
    bocs hogy ide irom de.. érted CHECK van!

remélem gold ticketet adnak meg maki time-t ^^
    jah meg +100% exp +200% drop +500% arany
  • shaime01
    re!

nah mi a manó nincs silk apoooo :D

pedig ma már 6th Degreee Shaime leszek ^^
  • WuFraZselic
    na re! ^^ hazajövök, és ezt látom, sokat nem veszitettem akkor :P mármint más se játszott többet mint én ma :D

egyébként vettem 64+6 full kék, és a kéken belül is minden 100%os kardot 28m-ért (a sos dropom ára el is ment) de gyanus nekem hogy ennyi volt, lehet hogy felmeek szerverre (ha valaha megnyitják őket ^^egyébként nem lehet hogy holnapig lesz update, és jön takla???? ) na szal felmeek szerverre és eladom a +6 kardot 30-40m-ért mert gyanus hogy rosszul járok igy vele, mivel takla pár héten belül imho... :S ötletek? ^^
  • beatz
    aki nagyon nem birja ki takla makanig belehallgathat miylen lesz a hatterzene takla teruleten (elvileg)
    taklamakan
    ;>
  • datango
  • Easy Killer
    frissítés van mert nekem is ezze szarakszik
  • datango
    gyááá ez király lenne ez a rollback!!! :S tegnap gyilkos lettem egy gyik csavotol ... buktam kb 20% ot jolenne ha visszakapnam ... jippy remelem 1 naappal kb viszatoljak :)
  • beatz
    nem csak neked
  • Saxo17
    vmi frissítés van vagy csak nekem rosszalkodik megint azzal az üzivel,h "th server is undergoing....blablabal ?
  • Blinkye
    Persze,h Babelen vagyok...
  • IfjuSkywalker
    közbe ablakot váltottam :)
  • Stanislav
    Nem tűnt fel neked? :D Az se lol!
  • IfjuSkywalker
    wházz, privátot akartam és válaszra katt véletlen :-)
  • Stanislav
    Mi ez a szia Stani? :) SilkroadTavern-en és Silkroadforum.com-on. Fable maga bevallotta mit csinált,és hogy miért.
  • IfjuSkywalker
    szia Stani, hol olvasátl ennyire utána a dolgoknak? mert a hivatalos oldal forumán elég kirakósjáték mire kihámozom mi is lehetett.....
  • IfjuSkywalker
    igen, észrevehettétek, hogy a Babelen mostanság rengeteg inspection volt...eddig én sem vágtam,h miért...remélem nálunk nem nyomnak rollbacket..
  • Lord Nomak
    Hogy megmutassák ki a főnök és velük nem lehet szórakozni kb =D
  • Stanislav
    Még nem biztos hogy lesz.ÉS ha lesz is,akkor is lehet, hogy "csak" Babelen(ezt tartom valószinűbbnek), mivel ott történt az eset. Az egész attól függ, hogy vissza tudják-e állítani az eseményeket a dupe-olás előttre(azoknál akiknél történt,és akik érintettek,pl: akiktől vásároltak,etc...), és ha sikerül nem lesz rollback, ha nem, akkor lesz.