82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Lord Nomak
    félórájakidobottazótanemjutokbe.
  • Maala
    lényeg hogy még nem jutottál be. :)
  • gertrud
    Ámen^^
  • gertrud
    Én most már semmiben nem reménykedem, egyszer talán kapok valamit XD Persze egy sos+5 vagy sos+8at el tudnék viselni XD De hogy mikor kapom meg... Mellesleg ha somot kapok azért jártam volna jobban mert arra még astrallal +5öt nem lett volna olyan gázos felnyomni, +7el meg nagyon atom lett volna XD Persze, még mindig fennt áll a kérdés, hogy sos+5(8:-)) vagy sima sos, azaz az event ideji szintem számít vagy az okt. eleji 64... Minden ki fog derülni "Near future" XD PErsze Joymax időszámítás szerinti near future XD
  • Maala
    +5 lett megint a blédem... végre, a 11. astrallal.
  • Tatyla
    na most tényleg pipa vagyok két órája próbálok bejutni és semmi...
    rohadt sárgákat felégetném napalmmal...
  • Stanislav
    A stun-os dolog lehet random is,nemtom. De van amikor hamar lejön. ÉS eddig akinél lejött hamar,annál volt fire shield.
  • Stanislav
    70%-os fire shieldre gondoltam,az az emperor előtti könyv utso szintje.69-es imbue-n is próbáltam,meg soldier-eken a burn-t,és nachalokon a zombiet. Mind1ik esetben levitte a status effektet,pedig fire reduce acc-on 35%,zombie 30%. Minden esetben néztük a szinten lévő reduce értéket is. Akárhányszor számoltuk, MINDIG %-osan vette le a fire shield(acc az természetes).

Stun-t nem veszi le az korrekt,csak ahogy shaime mondta csökkentheti az idejét...és igen van amikor tök hamar lejön a stun, és megnéztük akkor volt ez,ha volt fire shield-je a srácnak.
  • Cat 02 #26334
    lol
    Sig 64+8 at kapott ? :D
  • Cat 02 #26333
    vmiért náha tök belagol Aege :S
  • shaime01
    már lv1?:D
    nah majd re ~nyóckor
    ujra tudok járni kondiba szerintem visszaestem nulla szintre sajna :(
  • Cat 02 #26331
    :)
  • Maala
    banme, 66os!!! LOL :D:D:D nub :D (mint én)
  • Maala
    mind2 farmol, szal egyiknek sincs (főleg hogy zsela 67es :D)
  • shaime01
    nincs más hátra le kell tesztelni , asszem wunak vagy mittonak van maxos fireshieldje
  • Maala
    egyszerű?... van aki ebből él.
  • shaime01
    jah és szemétségnek tartom ,hogy nem kaptak som-t ! szegény sig. :( most hiába hackeltem fel?:D
  • shaime01
    maala , som-sosun lesz taki makinál sztem.

egyébként amit a reduce-rol irtál hát O.O ,most tényleg ez egy egyszerü hack'n'slash mmorpg.. könyörgök ne matematikázunk :D

ha meg sos+5-t kapnak.. akkor ehh... kiderült ,hogy a som az +10-t ér ( eddig nem volt biztos) mert sos+5=+10 = som ^^
  • Maala
    jah az... fire shield (21 reduce) nélkül soldier ad 152 burnt, azzal együtt meg 120at :) viszont az pont 21 százalék(!!!) csökkentés...
  • Maala
    OFF: itt fent fórum (a fórum/Játékosok fóruma-ból), aztán bal oldalon Beállítások
  • Maala
    Taklánál sztem nem lesz SoSun... nem lesz új degree, ami indokolná a bevezetését... a SoSun qrva ritka, és az a 3-4 játékos, aki makker, legyőzhetetlen lenne... (mert most 52 sosun az 67es fegyó, szemben a max 64 sos -69es- mexerezhető alapfegyóval, de takla után 64sosun = 79 az már 7 szint előnyt jelentene a 72es max dropoltatható alapfegyóval szemben... ami azért geciség lenne... viszont a 64 som az csak 2 szinttel jobb a 72es fegyónál)

no ennyi "okoskodást" (logikázást) mára, inkább lenyomom a maradék 2 órámat. meg gondolom megint megtámadott 1 qrva mole miközben ezt írom, az előbb majdnem meghalt a farim! :D
  • shark1
    Nem akarok vitatkozni, de szvsz sem csökkenti semmi a stunt effektet...
    A Fire shield az tuti hogy %os védelem, tesztelve magamon :)

Off
    hol tudok aláirást betenni?
    lemaradtam... :)
  • Maala
    hp/mana nem is lehet rajta... viszont lucky, vár 1 hónapot (addig imádkozik), és megpróbálhatja a +9et... :)
  • Maala
    meik szerver?
  • Maala
    de nem érted...
    nem mind1, hogy FIX (teszem azt) 20%ot von le a status effectből, vagy a 78 status error effect csökkentésnek megfelelő %ot... (mint mondtam, pl 78/158*100%-ot)
    az, hogy az éxereken lévő csökkentés még a megkapás előtt levonja a max20%ot, az evidens, úgyanúgy műxik mint a skill...
    amúgy nincs 70es skill még nincs, csak 68as.

maradjunk a te példádnál, azzal ki lehet számolni... (mondjuk nem tudom, hogy te hanyas fire imbue ellen próbáltad, én 69est veszek)
    69 fire "soul" imbue fire status effect: 158
    68 fire shield "emperor" red. effect: 78
    acc. reduce: 35% (ugye a max az 80)
    akkor a 158ból összesen kapsz elvileg 158-(0,35*158+78/158*100%)= 74es burn effektet... (max esetén 0,8*158+78/158*100= 176 jön ki, ennyit tudsz hatástalanítani, de ~70%nál már immunis vagy mindenre "eme" rencer szerint)

míg ha a "fix" %os levonás esetét vesszük: 1.könyv alap: 10% 2. könyv alap 20%, etc akkor a 4. könyv elsője 40%, és akkor máris csak 60%nak kellene lennie az accessoryn, hogy immunis legyél... így egyszerű elmagyarázni, de ha megmondod, hanyas imbue-val néztétek, akkor végleg le lehet ezt zárni.

viszont a Stunra SEMMILYEN reduce nem hat. magánvélemény, meg pár oldalkészítő játékos véleménye sro.mmosite skill-leírásainál... "együnk szart, 1mrd légy nem tévedhet"

húha, ezt ki fogja elolvasni? :D (SENKI!?)
  • shark1
    Passz, nem az én ss-om, tavernról van
  • Maala
    ez TG_Baron vagy TG_Baroness stallja?
  • Stanislav
    Á,addigra már 60+ leszek!:D
  • Sir Quno Jedi
    Te most farmolsz. :D
  • Sir Quno Jedi
    Inkább kard kéne sosun +9, meg pajzs sosun +9 max. br-rel. Azzal tényleg elpusztíthatalanná válhatsz (válhatok)!
  • Stanislav
    Én majd takla megnyitásával ugyis droppolok 1 SOSUN-t... :)
  • shark1
    Nekem jó lenne egy ilyen csupaszkukac azért :))))
  • Sir Quno Jedi
    De ezen nincs +100% phy damage, meg +100% crit, meg +100% attack rating, meg +100% phy reinforce, meg int+str+hp+manaupgrade, meg semmi! Ez egy csupaszkukac!
  • sweech
    jó az első is csak jobb klikk/view image/és frissítés
  • shark1
    Hát ez nem jött össze, akkor itt a link:
    SOS+8 Glavie
  • sweech
    kirakós
  • Stanislav
    Nagyon egyszerű maala...kiprobáltuk.Van 35% fire reduce-om ékszeren,és 70-es fire shield,és nem kapok burn effektet.Kiszámoltuk,hogy reduce érték vagy pedig %-os,és mindig a %-os érték jött ki.Szal bármi ellen lehetsz immunis kivéve a stun ellen,de azt is csökkenti %-ban a fire shield.(különben is,ha az effektet csökkentené,akkor nem is kapnánk stun-t,mivel annak állandó az effektje...)

• shark1

Ime egy a sok közül :)
  • Maala
    lol!?
  • Atisz #26303
    +8? Hijnye, akkor az jobb mint a som -.-