82377
Silkroad Online (iSRO)
  • IfjuSkywalker
    a faszom a 20 kB-os limitbe...
  • IfjuSkywalker
    Íme Sigfried Cheer Event ajándéka, amit elkezdtem feltúrni...minden 0%os érték volt, kivéve criticalt...durabylity attribute assimilationnel növekedet....nah, ezt hívom én fasza alchemynek

• gertrud
    Megkaptam, 64+8 sos swörd^^ Screen mindjárt jön :P
  • Stanislav
    Nálunk pl 65-ös vállvédő alap ára 30-40 mila között van(ahogy a kesztyűé is kb)...chest legalább 100.
  • Stanislav
    Áááá...ne hidd...tele van Greece is már...sőőt lassan megelőz is pár régi servert a sosokkal...nemtom hogyan van ennyi 8th degree sos...még nekem is volt droppom.Kb 7-8 sos glavie,5-6 sos blade,6-7 sos kard(most még 2-3al több is lesz event miatt),1 sos bow,6-7 sos spear.Pajzsokat nem is mondom meg EQ-t.Lassan minden nap lehet venni valami 8th sos-t.Bár általában armort,és protit.A garment nagyon ritka(mármint stall-ban).
  • shaime01
    a másik meg 25-30mill-ért már kapsz 64-tol sos rucit :)
    ami ha pl cave-ben esi kegy 64-s polearm 14critel ^^ felnyomod +5-re és máris kicist megalkémizáod és gazdag vagy :D
  • shaime01
    mért kéne elmenni a ****-ba?
    Athenson a 8th sos nem olyan ritka mint plz Greece-n.. ^^ elöször énis csak néztem amikor kimentem dw elé és 20emberből 20nál volt sos. ^^
  • Stanislav
    A glavies is elmehet a *****. Full sos set...na jolvan...nc.

Amugy +8-as fegyot kapnak ezek szerint totál 0%-osak(szerintem még a crit is,csak azon lőtt már a csávesz).Van azokon még mit dolgozni...
  • Stanislav
    Megfigyeltük igen.A kérdőjeles területre hat.De már leírtam ezt itt is valahol. Gabonakör módjára működik bizonyos területeken,városban több helyen is(herbalista előtt mindenhol,kovács,de főképp storage...pl nagyon jellegzetes hely,ahol nem is kell,hogy legyen több ember: jangan stronghold főépület belső terme).Pl amikor 1 területen látsz DW-ben vagy Hotanban eltűnni 10-12 embert egyszerre.Mi azt "feltételezzük"...sőt majdnem biztosak vagyunk benne, hogy ezzel akarják csökkenteni az "afk"-zók,esetleg stallozok számát a városban, ugyanakkor engedni a usereknek, hogy belépjenek. Ala joymax hibának mondja ugyanakkor ez a módszerük...
  • datango
    mikor tol lesz ez az event amit az elejen ír?
  • shaime01
    cheer event
    sword+8 (poén hogy +0%.. legalább a crit normális)
    blade+8

szegééény SIIGFRIIIED . hagytál 1 helyet store-ba?:D
  • datango
    "tudom, hogy hol nem kapok soha" mijez a szöveg? "???" es hiba teruletre hat vagy mi ? egyébként arra a hibara gondoltam..
    ---
    en nagynehezen bejutottam az elobb , de faradt vagyok ugyhogy alszok :>
  • Stanislav
    0-24 óráig megy a gépem... :) Amugy meg nem kapok DC-t.Kérdőjelest kaphatnék,de tudom, hogy hol nem kapok soha.
  • datango
    rotfl há most se enged be :=(
  • datango
    nemtudod benthagyni , mer tutifix hogy kapsz egy dc-t és füst be ment a sok kw-t amit az áramszolgáltatónak fizecc potyára :)
  • Stanislav
    Én már 1 ideje lettettem róla...azon filoztam,hogy benn kéne hagynom a gépet reggeltől,csak akkor ugye nemtok filmet nézni,ahogy most is tettem, mert nem tudtam bejutni...O.o Ez paradox,nem? :-D
  • gertrud
    De nekem eddig nem volt, max. 40 percen belül még hétköznap este 7-8kor is beengedett :S 2 és fél óra... Ez naon beteges...
  • datango
    pont 2 ora mulva befog, én is arra várok.:>
  • gertrud
    Pont 2 órája nem enged be...
  • Cat 02 #26363
    nem
  • shinewalk
    Hello.
    Én most ezt nem nagyon értem és nincs időm visszábbolvasni sajna. Légyszi gyorsan válaszoljatok: Amit kedden szereztem xp-t meg aranyat meg mindent az most el fog tűnni????????
    Köszi...
  • Cat 02 #26361
    vazz örökbe ? :D
  • datango
    aham, tehat ez egy +5 ös fegyó, ha elpukkan akkor egyet lép vissza +4 re , ha sikerul akkor +6? és van esély arra hogyha elpukkan 4 re utana 5 re viszatudom huzni ?
  • Cat 02 #26359
    sd a kiképzőoszagnál gondolom xDDD
  • IfjuSkywalker
    No pont erre akartam kilyukadni...hogy hamár fent van fire mastery miért nem fire imbjúzol.....:)

Tango...."Event time beginning: To be announced later" ergó:....morgó...
  • Lord Nomak
    Menet közben kitaláltam, hogy most 64en vagyok és nem fogom elosztani sp-t 70ig. Szerencsére jövőhónap elején fizu ami egyenlő silk vétellel vagyis mókus, ticket, skill visszahúzó.. 70ig elvagyok mint a befőtt a jelenlegi skillekel. Szal röviden mire 64ről eljutok 70ig lesz majdnem 90k sp-m..
  • Maala
    ha +4en vagy +5 +6+7.... weapon elixirt (és lucky powdert) raksz rá, de failed, akkor +4re esik csak vissza a fegyó, nem +0ra.
  • Cat 02 #26355
    megtosz az áram xD
  • Maala
    csodás, kifagyott a gépem. no most akkor cod2 :D
  • datango
    ahm, és mikor kezdődik az event ?

--
    astrallal kapcs. most ha egy +5 ös fegyón van astral az mit takar ? vagy hogy van ez ? lehet még huzni ? vagy mit is funkcijonál az astral ?
  • WuFraZselic
    kitűnően láttad :) de ha minden jól megy (márpedig menjen jól minden :P) holnaptól fire imbue lesz ^^
  • IfjuSkywalker
    Szvsz, sztem geciség, hogy nem somot adnak....mert sos+5-öt nem tudsz ugy elixirezni,h ne hulljon le rola a +5 (gondolom astralt nem adnak rá) De egy somot még lehetne pluszolni...szóval a bivaly nyalogassa érdes nyelvével a rohadékok orrlukát....
  • IfjuSkywalker
    Event még nem kezdödött. És hogy mit takar? -->tekerdd lejebb a SR bjelentkező ablaknál az info-t
  • datango
    milyen event van most ez a 7 day .... ?
    ---
    astral pontosan mire is jo ?
  • Maala
    én beírtam, hogy "még nem jutottál akkor be", elindítottam sro-t, és elsőre beengedett. :)
  • IfjuSkywalker
    WuFra, jol láttam, light imbue-zol????
  • IfjuSkywalker
    na, engem általában nem szokott beengedni csak órák után...lássuk most li lecc:-)
  • WuFraZselic
    5 próba 5 dc to server :)

egyébként vv, cod2 VAGY fürdés??? :D az utóbbi az nem VAGY alapu dolog :D az ÉS kötőszó jobban illene :D
  • Cat 02 #26344
    én akkor mek CoD2 zni xD vagy fürödni ^^
  • gertrud
    Aeger nehéz.. Én 30 perce próbálom XD