82377
Silkroad Online (iSRO)
  • LeonSilver
    Én tegnap 2.5 órán keresztül próbáltam.
    Ma 14 óra után cirka 1 óra próbálkozás után sikerült.
    Aztán kivágott...
    Valamit kezdhetne ezzel a joy mert nem buli így a játék.
  • WuFraZselic
    az nekem elég, ha nem velem/velünk :) kben ismerek olyan botost aki nagyon jófej, haveromnak tekintem, és azért botol 1 hete, mert tanulnia kell, de scrollt nem akar bukni, ennyi... de ő ott van gép mellett, csak közbe tanul vizsgáira... egiyk legjobb fej srác akit ismerek gammából, és tudom hogy csak azért csinálja, mert nincs más lehetőség... ettől őt én mág ugyanugy elismerem, mert 65 szintet csinált scroll nélkül... most 2 hét tanulás miatt nem fogom botosnak tartani
  • Stanislav
    Hát, igen, de melyik botter nem az? :) Amugy, ha nem is veletek, mással azok, pl job-olás közben, vagy expelés közben. :)
  • Cat 02 #26419
    pici különbség xD
  • Easy Killer
    én meg romániába:D
  • WuFraZselic
    én svédországba :)
  • Easy Killer
    hova mész hogy 23án jösz haza mert én meg pont 24-én:D
  • WuFraZselic
    nem lehet mittenni velük :) nem miattuk vagyunk abba az unióba, amelyikbe :) de ha nekik ez jó... én leszarom ha valaki botol, ha az normális ember, és nem veri a nyálát utána, és nem egy faszfej...
  • datango
    ahm, ok megnezem es kitesztelem ! :) event zsir lesz! :S
  • Stanislav
    Gratu neki...:)

Na ilyen uniont sem szeretnék soha...saját vélemény.
    Inkább vagyok 1 gyenge unionba/klánba,ahol jo a társaság,minthogy tele legyek pénzzel,és cuccokkal,és botter klántársakkal/uniontársakkal.
  • WuFraZselic
    nem, az éxerek meg a 68as garm gatya nem sos :) egyébként ez a tag uniós éppen, csak botos a srác ;)
    és a sos set+glavie is a klántársáé, aki 70es, kifarmolt, csak most kezdett egy nuker karit, amit 2 hét alatt felbotolt 64 körülire :))
  • Cat 02 #26411
    [Event]

Event Period : 10/24/2006 ~ 10/31/2006 (7 days)

Event Information :

Experience points - 30 % increase
    Chance of item being dropped - 100% increase
    Amount of gold dropped - 50% increase

hajrá skacok ^^
  • WuFraZselic
    wow látom :D OMG :D nice Sig :DDD egy iet én is kérek karácsonyra :)
  • WuFraZselic
    sos+8 sword??? HOL???
  • R22
    Eh elirtam nem este van csak már rohadt fáradt vagyok :P
  • R22
    Hi üdvözlök mindenkit!

Tegnap óta nem tudok belépni rendesen játszani délután mikor crowded az összes szerver ,,|,, ma reggel beengedet, de csak árulni logoltam be mikor hazajöttem délután kiderült, hogy 1,5 órát tudtam bent lenni hát a tököm tele volt és délután 2 óra szenvedés után fogtam inkább elkezdtem tölteni meg filmezni és közbe megprobáltam még 1x utoljára, hát nem beengedet, hogy kapná be szerencsére megint csak árulni mentem be nem telt el 2 perc és már volt egy ajánlat (sos csukára) el is ment szépen megalkudtunk és mit ad isten kidob :D na mondom faxa megint joeymax POWA kompenzációs event még a levegőbe lóg... lehet majd párosul a karácsonyival ^^
    Most este probálgatok belogolni, de csak DC DC DC
    Na még probálkozok egy fél órácskát aztán imádkozok egyet, hogy rohadjon meg a redvás DC képernyőével a joeymax.
    Persze holnap kezdődik minden elölről :D
  • Lord Nomak
    Utááálom cavet.. zsúfolt botter nuker bower laggos agro mobos kicsi bugos nem droppolos fos. Bezzeg ha jön takla, letábározok oda és halszálkát fogok ölni vagy miaszart.
  • Cat 02 #26405
    csak ? vaze az kevés xD
  • Lord Nomak
    hm nem is olyan sok a regisztráció sro-n, 2,3 millió felhasználó
  • Cat 02 #26403
    ofF:
    karambol volt a sarkon :)
    tudtátomk ha kinyitjátok tüzolt ajtot kijön 1ből egy létra ?
  • Lord Nomak
    Mellesleg az igazán szép az lenne ha eventel együtt nyilna takla. Akkor lenne az hogy lehetetlen belépni reggel 10 este 10 között kb.
  • Lord Nomak
    40 perce próbálok visszalépni szerverre és 79 próbálkozásom volt eddig sikertelenül. Tökéletes.
  • IfjuSkywalker
    WuFra, meg se nézed a sos+8 swordot? :-)
  • etnies
    Az összes serveren?
  • grigorij
    hogy lehet az h nekem az esetek 80-90 %-ában nem enged fel, disconnectel. de nem ugy dic.-el hogy már fenn vok és jávvok, hanem még a szerverhez sem tok kapcsolódni. ki tudja anyitját?
  • WuFraZselic
    hál isten!!! 23-án jövök haza, igy keddtől mehet az event :P
  • Maala
    a Compensation Event 24től lesz 31ig!
  • Stanislav
    Nehéz megmondani,ahol biztosan nem,az pl Hotan General shop,vagy proti shop mögött,vagy trader shop mögött.Guild store-nál is van sajnos.Én pl 1x sem kaptam még kovács és herbalista "között".Storage-ot messze kerülöm.Kerüld a forgalmasabb helyeket, ezt a tanácsot tudom még adni.
  • shark1
    Köszönet, megtaláltam :)
  • QuickHUN
    Hello

Azt mondják a ? az driver hiba ,de ez egy rosszindulatú dc,ami mindig kör alakú ,mindig más más helyen csapódik be,szinte óránként!
    Ez csak Hotanban szünik meg teljesen,ott már nem lesz !
  • datango
    ahm, értem és akkor most azt áruld el kérlek hogy hol van az a hely ahol nem kapokk "???" es hibát ?
  • Maala
    jah a többiek a klántársai voltak...
  • Maala
    hahaha Aege mekkora :D:D:D megjött TG, belépek 1 ptyba (7/8), erre a pty vezetője megöli TGt, de nem szólt a többieknek, akik ezért NAGYON nem szeretik már. :D:D:D
    850k-ért láttam 68as garment nacit. O_o occsóság ez, kérem...
  • Maala
    oksa megpróbálom
  • IfjuSkywalker
    nem hiába sirunk, de gyere már be:)
  • Maala
    lol probaltam bemenni Aege-re h szetnezzek, de telleg lehetetlen bejutni muhahaha :D
  • Maala
    gratgrat, elég szép... mag reinforce-t is húzzátok. :)
  • IfjuSkywalker
    csak összehozzuk :-)
  • gertrud
    http://img214.imageshack.us/img214/6171/sro2006101900252136bo9.jpg
  • gertrud
    [img=http://img214.imageshack.us/img214/6171/sro2006101900252136bo9.jpg]