82377
Silkroad Online (iSRO)
-
:DDD -
mondjuk én csak 1xer legyek milliárodos csinálok egy majmot ami 10 évig él.. és eladom 500m-ért :) -
Cat 02 #26460 :(((( szegény
az csak 87 évig elég -
de csak
4761500 silket tud belöle venni :( -
Cat 02 #26458 Sig eladtza :((( -
AZTAQRVA... áll az alkut nézte vki? :D
így kell meg 100Mxezni a pénzed :D -
felesleges, uncsi az egész. :D cak ha belépsz, akkor van kedved nyomni. :D -
Jahh csak pont abban az időben nem tudtam gamelni :) -
rollbacknél mindenképp szopás. :D -
thx. Mennyire lehet jó ez a gold vásárlás? Mármint biztonságot nézve? -
210,63ft -
Nem tudja vki menniy most egy dolcsi? -
Szasztok.. Szerencsére nem buktam rollback nél :) -
pá -
na jó, leléptem, majd hétfőn érkezem, hf ^^ byez -
Hát nekem se.Csak nyúbikat ...
-
mennyit ér egy lv45 SOS female garment hat (steady6)? (xianon)
-
Cat 02 #26445 bazeg eltört :D 1ébként lehet csak +2 volt :)
meg az uj fekete rucim is eltröt és a pirosban kellet tolni :(((
6 szerver ??? EU-s szerver ? D: -
ksro-ban minden server easy ( mind a 6 >.> ) és hotan kb 3-4x terheltebb mint az itteni.
VV a pálcikánál nem az EXP-re kell menni normálisan kell tudni eltalálni >.<
+5-s spear? hányas danos? van vmi extra rajta? -
ksro is ennyire kötsög és nem lehet belépni normálisan sémiii ? -
Cat 02 #26442 de bot nem tud válaszolni szal kibaxák :D
meg van olyan pálcikás is amikor kapsz xp-t ami semmit sem ér xD :D
powa egy gém +5 ös spírem mikor oda lett szomoru voltam (és fegyvertelen :D) de karate woman megoldotta ^^ -
a powerlvl.com nem keyloggeres oldal csak egy szolgáltatás ^^
VV , 1+2 = ? gm quiz kapsz egy dobozt lucky dobozt ami ugy sem fog összejönni ha "upp"olod :D -
Cat 02 #26440 én is néztem már xD
srogold.com is van ^^ majd ha holnap mész nézd meg :D -
Megnézettem egyik csaj ismerősömmel a powerlevel.com oldalt ( nehogy már én kapjak keyloggert =DDDD ). Durván van megcsinálva, küldettem át vele print szkrínt. Külön regiszrációs szektor, fizetési rendszer, táblázat kutyafasza.. Van minden, 8 játéknak kb, szal nem semmmi.. =D -
Cat 02 #26438 Hero ban sztem jó a GM quiz ^^ itt is kéne -
Cat 02 #26437 jaja :(((
kb 1-2 őill re ugrottam be oda és 1ből 55 öt láttam ^^ -
Rabbit20 #26436 Gondolom nincs még annyi bot report, hogy abból ki tudják szűrni kb az 1-2%-át és csak azokat bannolni :S, mert nagyon kis szám jönne ki... -
Épp tegnap mondta egy csávó globalban RedSea-n, hogy a 4 új szerverről nem érkezik botlista. Hm, érdekes. -
Rabbit20 #26434 Hát protector nem sok mindent ér. Legalábbis nekem még soha nem sikerült bot-ot ölni vele. :)
Aege-en egyszer bunwangos résznél megindult körbe-körbe egy 64+ trader meg hunter 4 vagy 5 csilivel. Na azok írtottak kicsikét ^^ Elég szép szám jött ki végére, hogy hány bot halt be, de már nem emlékszem sajna. -
Na de jó fogamzok :)
Bocsi -
Ki kell dobni néha egy protectoros bombát néha használ botok ellen,óránként 1 et ki lehet dobni mert azt a bot megtámadja néha azért!
Vagy nem :( -
Hu de kira,
Aege
bossb,meiyoula,pedig jól haladt:)
de még PLDADY hiányzik innen :) -
Rabbit20 #26430 Aege-es bunwangos botok közül egyet sem látok a listán... Pedig azokkal kb. dupla ekkora szám jönne ki :) -
Stanislav #26429 [Xian]
Aandreita / Man_00 / AnDing / Bulanne / moonlight699 / picture_me / kldjfa / JooR / LisaQrn / nbty / qiqilove / Heffel / lkjf / LuckBaby / dillgent / Techa / Brangni / ViewQ / buinj / kiuhu / _Adrian_ / Lbrs / check_123 / devli_111 / Ubrs / jacker_chen / jinglong / Love_king / Wdairen / stephsno / salanio / godshow / jafgbakf / Admi / hdsfnkajh / feelmyworld / Xudun / Blague / booking / Concept / branch / Should
[Aege]
_A1_ / _A4_ / _SOS_ / abdoafroto / bodyiit / BOLAIQI / bossb / CoIa / DeathKnight_ / feigouzai / ferdinabd / HINGking / jeausq / kingsos / kungpaojr / ooMickeYoo / Psmoon / thiefon / XM / _eZ_ / meiyoula / sakeku / KimSong / UNU / BBU / SoloKing
[Troy]
_Rainy_ / bhjnb / Bitree / haorenji / JCNa / Keross / KingSun / linxing111 / linxing444 / maldorf / Meshazi / nicerrain / tempered / WOCOW / xuande88 / xuande89 / xuande90 / Zouave / dreameboy / Uheb / R4W / hgning / xXThe_OneXx / aKirA_YamaTo
[Babel]
piersf / simples / Robinsk / shadow_123 / speargun / Marianas / lucioss / Petternal / SEEns / Deniel / BIG_mop / Jasonal / Socct / Oceans / Cfkeo / Ckeeb / SSkolpuSS / Nesana / bell0 / Kbe / kjkjkh / Season / linmo / S_H_E / An_Luo / _Jin_Suo_ / vc31 / Deniel / rrss / Jones_ / accord_ / X_angel_K / _JuDUN / F_uc / Pirat_ / F_eel / L_ing / _angle
[Athens]
_Sdarm_ / asosda / bbfanga / beyond / czann / dsadgh / E16U / Eht / freeslkd / genauDER / hfhhfjhf / hhouyfe / honhjf / jackiuj / jjdfjfh / lxg1978 / matyo / MoonChaser / o0QiQi0o / Sauceror / sdhafad / Sky_AO / Soul_Stalker / tengyin / yeuano / XxBONExX
[Oasis]
SuZuDarKLorD / KissLin / mariss / BartonON1 / liajon / gfgbg / Hell_nick / Over_lord / suela / hssr / Manual / Beside_U / Jaques / B__oss / Hamper / Clear / Jinbone / Desira / Overcome / guinv / Customer / Curative / kelisi / Pants / siyanmei / maidangna / bingqibu / lmitation / Describe / Deaden / Hard / Breln_TT / Branch / Brew / Ciculation / Conjure / Pounds / datou8 / Kredrt / Crinkie / Crude / Desirable / Direction / Diseased / Dudgeon / Grope / Elevate
[Venice]
V_just / V_blue / V_V_V / V_O / Xiao_Sheng / LeeFeeL / beyonds / love_xsm / kiss_mm2016 / Andy_Liu / Jian_Qiu / OoTheoO / Da_Ji / CCTV6_DY / A_H_W_T / _TLTV1_ / WENT / Goantla / Tysical / M_O_M / jkuyde21 / Margaret / hsahja / kk123
[Greece]
Serery / sfkashfe / Skaty / teetos / Tbaoo / Tu_Russli / Uniquerr / VIVIV / weilnswom / Winday / whelming / xiia0 / Xite / xXxJuKoNxXX / Yan_Sui / Yindan / Zig_hou / Zipern / ZQQ / zuoai / legoou / most / goodbye / Saigon / GodBlade
[Olympus]
Dictator / _Gad_ / Good_guy / Pitonisa / Celas_ / S_RU_ / Bleu_Chef / Shudu / HalfCiggeret / Goddness / monies / _hamza_ / EsCape_ / MrsPoor / GIET / Miho_ / p_cloud_p / Growl_ / Group_ / an_tiquity / Creak / Of_bowl / msfnka / D_dragon / A_bove / Jones_ / accord_ / X_angel_KF_uc / Pirat_ / F_eel / Farmer_ / A_bortion
Itt az újabb botlista SRO-rol.Már ideje volt!:) -
Én is ismerek olyat aki 60 szintet nyomott végig aztán kipróbálta trade botot hogy milyen, el sem indult hotanból és dc. Aztán kapott üzit hogy banned. Pedig arra volt kiváncsi mi alapján müködik a dolog. Én is néztem már botokat meg küldtem velük kapcsolatban bug reportba dolgokat hát ha kitudják szürni mégjobban, de szarnak bele. -
Egy tetves szarrágó dolog az, hogy az emberek dc-t kapnak. Na de az, hogy tradelés közben ferrynél teleportálni szeretnék másik oldalra, ez restartnak küldi el a parancsot és nem tudom miért, és kidob mivel crowded az összes szerver. Na ez egy szar patkány bugra vall amit egyébként a játék eleje óta képtelenek voltak kijavítani hiába küldök majdnem minden héten ezzel kapcsolatban emailt. Mondjuk városba teleportnál is van ilyen de nem ilyen rendszereséggel szerencsére. Szóval elmehetnek a jó édes krva annyukba. -
mert ő kurvára nem olyan :) ismerem elég régóta, együtt fejlődtünk végig, ha előtte botolt volna, már rég lvl 70 lenne... -
Cat 02 #26425 http://en.wikipedia.org/wiki/Hotan -
Teljesen igazad van.
-
Cat 02 #26423 honnan tudod hogy előtte nem botolt ?
1ébkébnt az is BOT !!