82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Blinkye
    Ilyen eventeket,hogy lehet csinálni? nem értem mi ez .. :(
  • Blinkye
    Hello. This is Silkroad Online.

The details regarding the compensation event due to rollback are listed below.

[Event]

Event Period : 10/24/2006 ~ 10/31/2006 (7 days)

Event Information :

Experience points - 30 % increase
    Chance of item being dropped - 100% increase
    Amount of gold dropped - 50% increase
  • Blinkye
    Ez_mi?
  • Cat 02 #26540
    csak ne mtudod szegény xD
  • Cat 02 #26539
    sztem dupe :D Fable ösök
  • gameplusz
    1,9 milliárd? WTF????
  • Maala
    jah, cheer event után alap volt, hogy pass-t váltok... ez a minimum.
  • Maala
    miért nem az igazi választ adtad meg? :-s
  • Cat 02 #26535
    nah mek Hírózni xD
  • Blinkye
    LOÁL
  • Cat 02 #26533
    Rozsomák xD
  • Cat 02 #26532
    katt ide
  • Cat 02 #26530
    véletlen nem a Fable dupe olt ?
  • Blinkye
    Egyáltalán nem a Te hibád... Ennyi erővel az is a Te hibád lenne, ha lenyulnák a kocsid.. Miért nem álltál ott...? FAszt miért viszi el? Miért lop? Kibelezném mind
  • Cat 02 #26528
    phpbb van hiv oldalon xD :D
    meg állítólag eladjáj neki :S :O
  • LeonSilver
    De honnan szedi ki??
  • Cat 02 #26526
    elvikleg vmi brute force kiszedi passt és id -t de nem tudni meikhez tartozik :D
    szal 2 hét ^^
  • gertrud
    1-2 hónap? XD Nov óta építgettem kicsi Sigemet XD Sebaj, 90%nál tart az FF7 fordítás, szal Maala tud engem kárpótolni XD
  • HencStein
    De hogy töték fel ? Mert a gaméböl rájötek hogy lehet kiszedni az ioét és már kész is?vagy wtf? mert akkor még mindenki funnoljon a kariával 1 kicsit azt tipli wow mert igy nem érdemes játszani hogy bármeik nap karifeltörés lehet és esetleg uszhat 1-2 honap munkája ....
  • gertrud
    Jogos, én hibám, nem az aberált csávóé, aki accot tör fel XD Szomorú világ ez a miénk. Sebaj, csak egy játék volt^^
  • Cat 02 #26522
    2 hetente kéne pass-t cserélni :D
  • Blinkye
    részvétem... :((( NAgyon durva bazz.. egyre több accot törnek fel a parasztok.. szétbasznám az összes életét az tuti...
  • LeonSilver
    De hogy a francba tudják feltörni??Gondolom azért nem ilyen pistike // pistike szintü volt az acc meg a pass.

Ma (is) 16 óra után olyan lagos lett ez a sz** (troy) hogy tiszta képregény volt az egész.Ráadásul ki is dobott.
    Nekem az a meglátásom, hogy egyre több (nem kevéssel) a bot a szerveren/szervereken.
    Joyék valamit tehetnének már..
  • Cat 02 #26519
    lol
    én szerencsére kiszámítható vok xD
  • shaime01
    én irtam asszem Sfdsfsgfdgfd / gfdgfdgfdgdf volt ^^
  • gertrud
    Igen, csak én nem írtam fel tavaly decben kérdésre a választ, így jelszót se tok változtatni XD Szal kérba menne csak^^
  • Cat 02 #26516
    majd gyűjtünk neki :)
    Effe-t és Hunort is feltörték ^^
  • shaime01
    szép..ált. mindig ez történik az emberekel ha sos 64-es fegyot vesznek.. midnig visszaveszik..szemét egy banda...
    sajnálom ,hogy ez történt most akkor öröké end?
  • Tatyla
    sajnálom én is sig ...
    sajna azért tart ott ez a mocskos bolygó ahol, mert nagyrészt irigy emberek lakják....
  • gertrud
    És mi lenne? Nagyon sajnáljuk, de a másik playa karija is a szellemi tulajdonunk, imádkozz Wen-Shi-Hun-Ti istenhez? XD
  • Cat 02 #26512
    ilyenkor kéne roll-back ^^
    sztem írj levelet sro nak
  • gertrud
    Mindenesetre komoly tapasztalat volt: a high levelek egy atom fegyvert sosem engednek ki a kezükből...
  • gertrud
    Nah, vége van... Feltörtek... Ma arra kellett bejönnöm, hogy csupasz a karim, és kedves ember volt, nemcsak 14es karimat fosztotta még le, de 15 pk levelt is kaptam. Köszi mindenki, és tanuljatok: akit fel akarnak törni, azt fel fogják...
  • IfjuSkywalker
    Pedig de jó volt aza sos+8 kard....soha nem lesz már ilyen ütős cucc a kezembn.....azt hiszem nem lesz már ilyen own rate-m :( brühhühhüüü
  • IfjuSkywalker
    ig, egy azaz egy darab sos+7 spear van a szerveren, de láttam és nem jobb, mint a tied. sebzése 15-20al jobb, viszont 4 crit, és nincs annyi blue. Az a sos+6 ami nálad van jobb....
  • gertrud
    Omg XD egy sos+8 swördöt sima +6 ra? XD Akkor én is lehülyéztem volna magam, és pl. Demi agyonvert volna Skyal egyetemben XD
  • gertrud
    Amugy ha úgy nézzük egy hibám volt: belementem az első jelentősebb ajánlatba, de sos+6 spear és 35 milla... Nekem, akinek +3nál nem naon volt jobb fegyvere ez is hatalmas dolog volt, talán ha kicsit nyugisabban, és kevésbé sürgetőbben kezelem az offert, jobban jártam volna, többet ki tudtam volna hozni, hiszen Kent a spearjét addig ugyse adta volna el, és talán a swörd is több emberhez jut el, de hajlamos vagyok siettetni a dolgokat, nem naon lett volna türelmem még várni jobb spearre vagy ajánlatra XD De még így is nagyon örülök, már csak be kéne jutni XD
  • Cat 02 #26505
    wts wind 2 ^^
    vagy cserélnék 5 ös int tabit str re xD
  • Cat 02 #26504
    jah sry Sig :D
    azé hívtalak hülyének mert azt hittem sima +6 ra cserélted xD
  • gertrud
    Hm, asszem mennem kéne alchemyzni kicsit XD