82377
Silkroad Online (iSRO)
-
sziasztok!
Én már régebben is játszottam a játékkal, viszont akkor nem találtam annyira érdekesnek, felhuztam egy karaktert 16ig, aztán meguntom, nemtudom miért, valahogy nem éreztem a játék lényegét...
Annyi a lényeg, hogy most ujra elkezdtem játszani, de amikor abbahagytam, szétosztottam a cuccaimat... szoval se pénzem se semmim...
Esetleg aki a Troy szerveren játszik, és megtudna szánni egy kevéske pénzzel, vagy véletlen van egy accountja, amit nem használ, és van rajta egy magasabb karakter (30-40+, és lehetőleg Troy, vagy Xiao-n van) az légyszives írjon egy privát üzit, vagy ide.
Bocs a hosszú szövegért, csak eléggé elkeseredtem, mert nemtudok mobot ölni és pénzt szerezni, gyk. törölhetném a karakteremet...
előre is kösz -
Köszönöm a válaszokat.
kselekőket már én is öltem meg vagy 3*
Nagyon televan a pöcölöm vele amikor az ember ütlegeli a qrva giantet és odajön pistike, józsika nam meg hortenzia....
Ma volt kellemes meglepetésben si részem :)
Egymáshoz közel henteltünk egy sráccal.Szépen békében elvoltunk.Megjelent egy giant és mivel hozzá volt közelebb ő kezdte el verni.
Én ilyenkor soha nemszoktam odamenni csak ha elkezd kiabálni, hogy segiccccség.
És a srác utána megköszönte, hogy nem kseltem.Hát ilyen is van.
-
Cat 02 #26581 vagy megnézed silkroad.uw.hu -r ^^
lol Magyarok olyan lett mint a Harcosok ^^ ment erősebb Unióba :) -
ez így pontatlan. :D
ha Tífkecc, ún. Arrange pontokat kapsz, ami ha eléri a 3000-et, körözött leszel... ekkor vagy fizetsz X goldot (X nagoyn sok), vagy vársz, h teljen az idő, idővel csökken...
és igen, !nél a hunterek akkor is megölhetnek, ha nincs rajtad tíf ruci. :) -
nekem mind értelmesen olvasható, magyar összetett szó volt eddig, csak számokkal betűk helyett :) -
Curbuncle #26578 Hát ez egy kicsit összetettebb dolog. :)
Azt ugye kizárhatjuk, hogy senki nem fog vele foglalkozni " ! " jellel a neve előtt. Ebben az esetben ha jól tudom bárhol, bárki (hunter) és bármikor megölheti (letartóztathatja). " ! " jel lesz a neved előtt, ha sokat PK-zol, sokat rabolsz, sokat lámulsz. =D Amennyiben " ! " jel van a neved előtt, aztz nem tudod mob öléssel leszedni, csak ha vagy ezerszer megölnek. :D (Najó, de akkoris sokszor, anno én szívesen pk-ztam a kselőket. Emlékszem is majd kiugrott a szívem miközben próbáltam leütni a 15,000 büntető pontot. ) -
én most válaszoltam volna, érted, csak közben game és ritkán nézek ki.
amúgy neked akar jót, amikor a keresés használatára buzdít, nem "mindig leszünk itt"... :) -
Nem találok a fakkban ilyet de mintha olvastam volna valahol, hogy akinek a neve előtt ! van az körözés alatt áll.
Mi ez és hogyan lesz valaki körözött?? (neeem, nem a túró,tejföl és egyéb hozzávalókra gondolok...) ;)
Netalán 1 nap alatt xy PK??És mi a hátránya azon kívül, hogy senki sem foglalkozik vele?
dankesÜn -
nekem már 1x éve ugyanaz a jelszavam mégsem törtek fel idáig SOHA.. ^^
blinkeye mért olyna nehéz válaszolni?
mert ha beirod google-be ,hogy FF7 akkor „FF7”: 3 750 000 találatot fog kidobni...de lehet ennyi linkből nehéz kitalálni mit is jelenthet.. aztán event, google? forum hozzászolás kereső? nem egyszerübb lenne megkérdezni aztán csodálkozol ha nem válaszolnak neked.
ha már forumozol és fel akarsz tenni valami kérdést akkor kezd igy..
google.com
sg.hu kereső
aztán ha seholn em találod tedd fel ide a kérdést.. nem olyan nagy ördöngöség.. -
Stanislav #26574 Pontosan...hülye az aki rendes nevet ad meg pass-nak.Számok nélkül, és értelmesen olvashatót... -
ThedarkmanHUN #26573 Na és ezt hol olvastad?
-
Ez a lényeg, nem a kutya/macska/szomszéd lány nevét kell megadni pass-nak, hanem valami csalafintát és nem is tudnak feltörni... Nem 10 000-ből, hanem még 1 000 000-ból sem. -
Na ez LOL....
Hey I saw you post on webpage you wanted to hack silkroad online.
I will help you do that, because I was hacked playing the game and now I
want everyone to hack the game....Because it is too easy!
All you need is my program and another persons user id and you can get thier
log in password.
I will explain how to use:
First unrar into anywhere on the computer and then run SROBruter.exe
Then open google and search for dictionarie list and copy paste into the
password.txt -the better the dictionary list the better the program works.
ok now take the user id u got and type in then press batch password and
start the scan.
now the program will check up 10.000 passwords a minute and when it finds
the right one, it will save it in success.txt
See how easy is that :D !
Happy cracking !
-
Ha "idegen" kérdez valamit olyan mintha nem is írt volna.. Ez miért van? És miért jó? -
Van itt pár ember aki összeszokott és bárki dumálna,csatlakozna valahogy ide azt leszarjátok... Mindenkinek nehezére esik segíteni.. Detto 3ds... Ott is van pár arc aki vágja é s baszik segíteni bárkinek is ,mert ő megtanulta és irígy... -
De nemtom mi rákért nehéz leírni ilyeneket -
beírtam Google be.... -
Curbuncle #26566 Final Fantasy 7.
Elképzelhető, hogy majd egyszer saját magad beírod a keresőbe a kulcsszavakat, ezen esetben "FF7" és megtalálod magad a kérdésedre a választ? -
Mi az az FF7? Remélem megint lámáztok -
nekem ne mondd, én átéltem már egyszer. :D
union trade, jönnek a 4xes tífek (nukerek) a zömmében 3xes playerek ellen. aztán jött egy fullint kockaviet, és az 52es fegyójával leírtotta az uniót. :) -
nah re. végre ujra lehet menni silkezni ^^ -
Curbuncle #26562 Lehet hogy van varázsa az új szervernek, de még nagyon lagymatag a magyar társadalom. Remélhetőleg idővel lesz valami.
Amugy meg igen Maala, jó is a Rome...<3 -
hát igen, az új szerver varázsa. :D -
ne basszancs már :D
kb silk miatt nem halad a fordításom... :)
hetente 1-2 fájlt fordítok. ^^
1x már elkövettem azt a hobát, hogy FF7eztem, akkor ki is maradt 1 hónap silkből. :) -
Cat 02 #26559 1 % :)
1ébként inkább fejlődj -
Curbuncle #26558 Hát bazz, a Rome-on egyre több a 40+-os Thief. A szarházi magasabb szintűek is mindig ránkhúzzák az ő 10-15 szinttel magasabb Thifejeiket...
LoL de no problemo, eddig 400,000 gold körül kerestem 1-es Csillaggal! :D
Csak hát ugye már kéne menni 2 Csillagra, hogy fejlődjön a Trader Bar-om. Me hát lvl2-őn igencsak szarik mozdulin 4 trade után. -
Cat 02 #26557 hát tegnap híróztam 1et :D hát elég érdekes sro után ^^ -
Reggelt.. Lehet már tudni mikor lesz Trade update? -
Silket pótolni ideális^^ Ruby weapon, jövök XD -
ÉS 95? :-) -
nekem van is 90%os verzióm. :D -
Zsir.. köszi -
Curbuncle #26551 Az Event:
Az adott serveren, mindenkire vonatkozó változások. Jelen esetben, mondjuk +30% Exp-t kap minden karakter/játékos. Így tovább hadd ne soroljam, még milyen kedvezményk lesznek 7 napon keresztül, már lentebb le lett írva.
Összegezve:
Nem kell sehol sem felvenned, mert nem küldetés, egyszerűen egy új beállítása szervernek, mely során tárgyból, Exp-ból, stb-ből többet kapsz a szokásosnál.
Az Event, amugy ha fellapozod az angol szótárt, akkor eseményt jelöl, ami nem gyakori, tehét olyan kiváltság szerű, bla bla bla. -
-
AZt,h hogy a faszba van..? Olyan mint egy küldetés fel kell venni? Vagy csak úgy van? Mi ebben a furcsa,h nemtudom? -
pontosan mit is kell segíteni?
azt ,hogy event lesz? most ezt felfogni kell segítség vagy ,hogy helyesen ejsd ki az angol szavakat? -
qrva xar szemét xar játék ez
ha nem lenne olyan jó a társaság már rég elmentem volna , nemérdekel én játszok amíg tudok , ha esik egy sos , büszkén vállalom , sőt villággá kürtölöm , ha feltörnek akkor meg arrive-derchi 
-
inkább HELP pelase -
-
szar lehet..