82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #26623 te gonosz
1ébként 42 es strongal 1400 at sebzek
full int meg egy strong bow xDDD -
Cat 02 #26622 maaan come out
i am noob
you will kill me
kb így dh nál
amugy meg ress me plz
fuked lvl 70 noob
hahahah i was 2 hit
stb ... -
jajj erről jut eszembe, dh elött thiefként voltam, annyi állat volt ott hogy könnyeztem a röhögéstől már :P
vettem 32es bowt, kiálltam, kezembe vettem, jöttek huntik, írták hogy fake mert hogy láttak már engem 60as lovon, mondom lol biztos hasonló név, nézze meg belelövök earth ghostba és alig sebzek, belelövök imbue nélkül, 100as sebzések, anti devillel 600as crit, gyerek kérdezte hogy akarok-e pvp-t vele, mondom nem mert 42+ és megöl engem, kijön safe zoneból, bemegyek nehogy " megöljön ", elkezdtem szídni hogy milyen kis hülye hogy csak kissebbel tud pvp-zni, aztán beoltottam olyan szinten hogy hívott még 2 52+ost meg egy 32+ost és bárhol akartam kimenni leakartak ölni, már anyáztak engem hogy ha ekkora a pofám menjek ki, kimegyek elkezdem lőni gyereket látom többi rohan felém, imbue be, srácba 200as sebzés helyett 2900 skill nélkül, többi odaért nuke, 3 elfeküdt 2 nukeból ^^
szal fun4ever -
ezt a fasszo bottert kellett volna meghackelni nem Siget...
amugy ez egy szar szemét szar jétlk csak elveszi az ember idejét és kedvét...
valaki hónapokat ötlt velel hogy felfejlesszen egy normális karaktert és a sok szar alak tönkrebassza az egész.
-
:D -
Legjobb bower taktik. Én is csináltam most amikor 64es bowt megvettem funból =DD, jg-nél jeováknál beálltam hídnál lévő bokorba, jött a hunti hátbalöttem anti devillel azán kissé hátráltam, az meg " WTF ???? WTF OMG RES ME SOMONE PLSSS " reselik, eltelt fél perc aztán megszólal valaki hogy thief ölte meg, ő meg írja hogy senkit se lát =D -
hozzáteszem 1km-re voltak tölem...
VV te ,hogy thief/hunterkedsz? beállsz a legnagyobb bokorba és 2km-ről lelövöd az embert ugy ,hogy nem is tudja honnan jött?:) -
tudom.. de alapbol pirosas narancsárgás és ahoz még egy aranyszinü "csillogás" áh.. tök jól nézhet ki ^^
egyébként ha sok bower van együtt az nagyon poénos :DD
amikor megkapod a 4-es combot pl 57en? harcoltam thief vs hunterben 5-6 db bowerel együtt ( ofc vesztettem :( ), és 4es arrow comboval kezdtek a persze ilyenkor csak 3-mat blockol.. utána megm indent :D
szóval elég funny volt látni ,hogy 20x300-450dmg-t kapok a hp-m az első 4nél még királyul birta aztán igy elég érdekes modon még potizni se tudtam magamat annyira ment le :)
jah és rögtön haltam ,ahogy mindegyik ellöte a comboját.. ^^
-
Nem, hanem disconnect. Mindenkinek az elméjébe belemászik és eltünteti az embereket. :\ -
Cat 02 #26614 anti devil ? :) -
Ennél már csak az a szebb, amikor 6-7 bower, 4es combot használ. Kicsit sztár vórsz fíling =D Mindenhol piros tyúú tyúú tyútyúú és akkor jön obivankenobi :\ -
Cat 02 #26612 sztem csak shock ot kapott :D -
a 9th-s bow +7-esen krva jól nézhet kisztem ^^ -
Második ikon a sorban korrektül néz ki, asszem ez a frost nova woods, csak kár hogy tökszar skillhez van =D -
Cat 02 #26609 jó és ? -.-
eu -
Noobsz #26608 OFF : : -
ejjj mit láttam ma :D
sok lv52s bowos nem volt nagyobb egyi ksem 55nél.. rámentek egy egy nagylábú elite-re.. ^^ megkell mondjam öszintén ,hogy az anti devil ha 5+ ember lövi ki egymás után és kb 0.01mp-es eltérésel lövik el nagyon szép tud lenni egyszerüen élvezet volna nézni ^^ -
Cat 02 #26606 1ébként lehet lesz ^^
legalábbis neki elég sok van xD
ui.: ien leszek én is xD -
Cat 02 #26605 miért lenne ? -
sém linkjéről jut eszembe, tényleg kibaszás a köbön hogy nem lesz mastery limit emelés ? Vagy mijaszösz van akkor mostan ? -
Cat 02 #26603 LoL
te elvileg ismered őket :D
Scar 1ébként 64+ -
Én is büszke vagyok magamra ha nálam alacsonyabbakat ölök, főleg több v 1-ben. De moviet azért nem csinálok róla. =) Majd ha mostani szintemen megölök egy 70es full str glaviest. Na arról csinálnék viszont =D -
Hát ez valami csodás. =DDDD
42+ és bőven az ő szintje alattiakat öl meg. Haverja 52+ és 2v1-be lenyomnak egy thiefet, ismét büszkélkedésre való dolog. Végén 42+ thief.. Na annak hol a vége ? Háromszor kineveti és vége a movinek.
A véleményeket az alábbi jeligére várja szerintem: Jó vagyok, megölök mindenkit @ Aege. -
Nemmondod -
Nini, ezt láttátok már? -
egyébként érdekes a kép, lvl 68on van a cold neki, de lvl 69es might guard of ice buffja van... hm hm... -
módszer egyszerű, farmolj... -
módszer egyszerű, farmolj... -
Aktuális módszer pl az amit én is csinálok. 64-70 között farmolok, semmire sem osztom sp-t 70re összejön 90k kb. Egyből maxolhatom sword, light és fire-t is még talán, bár utóbbinál lehet csak 64ig fog menni. Majd még elválik. Szóval nem egy nagy cucc. Csak legyél türelmes. -
Hogy a rákba ven velekinek ennyi sp??
Van rá valamo módszer vagy azért lv70-re összejön ennyi?? -
Silkroad Online lvl 70 Pure int FULLY FARMED, FULL SOS.
Current bid: US $910.00
910$ = 191 100 FT -
hali
valaki ismeri a xianon Hunwarriort? vagy hun_green-t? -
ááá annyi nincs 1 kari. :) lehetetlen. különben ebből szórakozva meg lehetne élni... -
Kezdesz egy új karaktert ennyi. Vagy ha kényelemből akarsz játszani akkor felmész ebayre veszel 100-150 ezer ft-ért egy karaktert és játszol. -
Cat 02 #26589 lol jáccál -
aha-aha... hát jó ok megdoblak vele még a mai nap folyamán ^^ én is kb 87-90% körül vok asszem... már csak 5k sp (szal jövőhét még farm) és utána póverlevel! -
nincs, 85% de most lépek havernak gépet csinálni, utána viszont gondolod meg sem állok a maradék 15%ig... (csajommal is lezsíroztam, hogy mivel gyógyszert szedek -nem ihatok-, meg nincs is kedvem így menni bulizni, szal ma szabad estém van. :))
viszont MEGDOBHATNÁL AZ ACCOD adataival, mert a) talán még a scrollod is nyomnám. b) kíváncsi vok egy intes karira. :) esetleg engedélyezhetnéd Thugnak, vagy Avinak, hogy megadhatják nekem az Accod hozzáféréseit. ^^ H4X rulez. :D -
Nicsak-nicsak itt egy xt.... -
na háj! hát Sig, tom hogy dumáltunk msn-en, de azért ide is leirom, hogy sajnálom =/ nekem az a "szerencsém" volt, hogy tudom a szeku kérdésre a választ, meg hogy nem csináltak lvl 82 murdererré... egyébként Maala, megvan már a 67? :P -
Stanislav #26584 Arra gondoltam,nekem vegyes....