82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #26663
    hentes nem jön vissza ? :D 31 en abbahagyni :S
  • Cat 02 #26662
    sztem mind3 ua :)
  • LeonSilver
    Értem.Kössz!
  • Maala
    azok nemcsak 1 intesnek, de senkinek sem kellenek. (mmint a skilek)
    reggelt. :)
  • shaime01
    vagy ird magyarul az anyázást a magyar káromkodás ugy is a legszebb a világon van egyfajta dallama
  • Carmang
    Ne túl anyázósat írj, mert az olvasás nélkül törlik .
    Valami ilyesmit írj a végére, hogy: hogyan tudnák visszaállítani a karakterem.

Persze úgyis azt írják vissza, hogy: Rettentően sajnáljuk, nem tudjuk visszaállítani, blabla... mindig megpróbálunk a userek kedvében járni.
    De legalább látják, hogy egy értelmes csóka írt nekik nem egy anyázós .
  • gertrud
    Ugyis írok karim miatt levelet joymaxnak, asszem ezt beleveszem XD
  • Demila
    egyetértek
  • LeonSilver
    Az Annihilating-re meg a Heuksal Spear-ra gondolok.
  • LeonSilver
    A heuksal mastery itt csak a soul speartól látszik.Vajon az felette levők is fullon vannak vagy azt nem kell fejleszteni egy intesnél??
  • Maala
    20-30 perc után fel lehet jutni. :)
  • Maala
    LVL 67 végre!!!
  • Blinkye
    FAszom.. Remélem reggel betudok lépni ha hazaérek.... AZtán hétköznap délelőtt szét silkezem megam :) Sok gyökér elmyegy oviba
  • shaime01
    Legalább megtudjátok nézni a TV2 egyik sikerprodukcios sorozatát amit vetittenek

Vadnyugati bűnvadászok!
  • HencStein
    Szánalmas már ez a game.... 0:40 kor nem lehet feljutni silkezni hát ez már dühitö .. gm-ekel igazavan nomaknak mert a mostani bannolt bot lista ... hát kb 100-150 + ba oda tudnék irni aki tényleg boter de ezeket nem is ismerem pedig találkoztam már 1jopár botkarival .... 3 gm csak disz semit nem csinálnak szál GG joymax. Nem lennék meglepüdve ha a gm-ek miaat lene a sok kari feltörés mert jo pénzért eladják a az acc-t
  • shaime01
    itt nem a joymaxal van a gond hanem ,hogy azért pénzelnek kerek 3db GM-et ( pizza,crayon,gargamel) ,hogy szorakozanak... koreában van kb 10-15gm 1 nap belefutsz 2-3xor min 1-be figyelnek mindenkit és rögtön bannolnak.. ez itt nincs..
  • Maala
    jaja. aztán cancel és vissza és loginolhatsz újra. :)
  • Lord Nomak
    Ja meg azt hozzáteszem, hogy ksro normálisan tud müködni csak a miénk nem ? Miért ? Hiszen nálunk is úgy pénzelik joymaxot mint ha kötelező lenne, lassan már nem látni embert item mallos cuccok nélkül. Baromira elvárható lenne ezek után, hogy megoldják a hw problémákat.
  • Sugam
    hmmmmm, nalatok volt mar ilyen?: nyomva tartom az entert ugyebar a hoher fog kattintani, kirja hogy dc. de megis berak a kari kepernyore, eltunik a dc felirat, de SEHOL a karik... ?
  • Lord Nomak
    Hát az engem aztán nagyon izgat. Sok tetves botter van fent. Ha egy se lenne délutánonként is elsőre beengedne kb. Ja és a joymax elvárja hogy vásároljanak az emberek item mallból ? Hát meg a jó édeset azt..
  • shaime01
    A játék mindenkié ^^
  • Lord Nomak
    Az a nevetséges de baromira. Hogy eddig legalább csak 3-4 enter lenyomás után kaptam dc ablakot. Most meg elsőre, szinte el sem engedem ezt a kurva billt és már kidob. VICC EZ AZ EGÉSZ RENDSZER
  • Sugam
    ez valami penetrans eza silkroad... (marmint a game az jo,) de eza bejutni keptelnkedo dolog iszonyatosan basztat, 1hete probalok bejutni igaz max 30 percet probalkoztam 1 nap. es meg ilyenkor sem megy, hat a pofamrol a bor leszakad.
  • Lord Nomak
    Mi a kurva isten ez hogy 23.20-kor nem tudok belépni a szerverre ?!?! Hát a pötsöm verem a sok ovisba hétvégente.
  • shaime01
    tévedtem az összes sro- skillt feltöltötte ^^
  • shaime01
    lol vki feltöltötte az összes pancheon skillt youtube-ra.. ^^
  • WuFraZselic
    jó ok... =DDDD
  • Lord Nomak
    Megnyugtatlak én nem. Kétlem, hogy 2 nap alatt tudok lépni 3 szintet =D
  • shaime01
    bers arrow #2 book
  • Maala
    faszom, kiestem c++ runtime errorral (első ilyen hibám lol), és nem enged vissza :-s
  • Maala
    7. skill mi lehet? :D
  • WuFraZselic
    ne legyél már 67 :( mindenki megelőz :( sonic is, mostmeg te is... hülye full str farmolni nem képes gonoszok
  • Maala
    gyere MSN. 1,5-2 óra és megvan 67, utána foglalkoznék a te kariddal...
  • Maala
    én büszke voltam magamra, és főként a buildemre amikor 5db 42+os tífet öltem meg 53-54esként, és 2 közülük tudott reselni... :) (mondjuk nem 1perces munka volt) :D
  • WuFraZselic
    akkor mért flesseltem be magamnak hogy az 69es? :( mindig is ugy számoltam vele, hogy az annyi :(
  • Maala
    emlékezz, 8-28-48 (wooo, király 2ős jégkockák!) ->68
  • Maala
    68as az a buff. :)
  • Lord Nomak
    addig szép és jó amíg van időd felhúzni strongot ;) bár 15 méteres teleportom van szal mire felhúzod még ha messze is vagyok már a szádban állok és kapod swordomtől meg tőlem ajándékba a 10k lightot.. =D
  • Lord Nomak
    bow skill masterym 12, anti devil lvl 1, 2 arrow combo lvl 1 =DD
    kutyám nincs mert értelmetlen nekem mint intesnek. mivel megöletni nem akarom caveben, fefarmolni nem fogom mivel amíg 64et eléri 3 szintet lépek, meg amúgy is mire odaér egy mobhoz én nukeal hármat ölök meg =D
  • Cat 02 #26624
    loál xD
    fekete sasos nincs ? :) vagy wolfod ^^