82377
Silkroad Online (iSRO)
-
nincs még.
u.i.: bassza meg az forradalmi hangulat. cipeljék ők az utazópakkom a hátukon a blahától a petőfi hídig... -
Cat 02 #26702 lol , már event van ? XD -
Cat 02 #26701 lál off:
jövünk haza Rám szakadéktól erre vmi vijjog mögöttünk hátranézek :D
nah szal 4 rendőr motor , rendőautó , merci , kisbusz , rendőrautó ^^
biztos mentek Bazilikát názni ·· -
Szép szép, de kék tulajdonságok kakik. br 3.. =D Ha azokat kimaxolná mind százalékban mint pontban na akkor lenne durva. -
Curbuncle #26699 Erról kb annyit, hogy rengeteg koreai GM nem tud angolul vagy más nagy létszemú nemzetközi nyelvet. Ezért keresnek amerikában, ahol ugy remélik amerikai lakosokkal kiterjeszthetik arrafelé is a gamet, illetve nem lesznek talán értelmetlen, nem angolul írt, de annak szánt Notice-ok többé. :D -
http://i7.photobucket.com/albums/y251/bluexblur/SRO%20Crap/SRO2006-09-1015-44-32_47.jpg
http://img206.imageshack.us/img206/2479/sro2006092217062517bq9.jpg
első troyon van, második xian... (ahol 2 is volt. egyik +10 UTÁN betört... +11 durva lett volna lol...)
hát, én ilyet látnék a kezemben, leoboáznám magam. még ne is legyen sos, csak sima +7/+9 (jelen esetben akár +5 is. :D)
-
http://img372.imageshack.us/img372/9994/sro2006083115573744vp0.jpg
kapja be! :-s -
KSRO event:
http://i4.photobucket.com/albums/y106/nightbloom/ScreenS/bunny.jpg
a fórumhsz szerint tökszerű genyveket kell ölniük, amik dropolnak Jewel boxokat, amiből aztán kapnak monster scrollt, elixireket, és... a FEHÉR NYUSZIT!!! :)
http://i4.photobucket.com/albums/y106/nightbloom/ScreenS/pumpkin.jpg
itt a tökszerű genyv, randomban spawnol.
amúgy a nyúl 3napig él, amolyan trial verzsün-e a maki/mókának. :)
vajon fel lehet-e órázni?!?!?! :)
no, kb ezért kell a GMeknek koreába menniük, mert lehet hogy fikarcnyi közük sem lesz a játékfejlesztéshez, de az eventek alkalmazásához igen, és egyszerűbb 1vs1ben bentanítani nekik... meg különben is, ha kéznél van a fickó, kevésbé kóricál el pl WoWot játszani, vagy adja ki a házititkokat. mondjuk lehet hogy megunták Gargamel részeg randalírozásait és őszinte 42 vallomását az életről, a világegyetemről és úgy mindenről, és ezért vesznek új GMet. :)
(hmm, látszik, hogy jó SROmentes tegnapom volt. :D meg az éjjel!!! nyamiii) -
dehogynem:
a 8. napon jövé a GM. és mondá a GM hogy "GYERTEK PÓRNÉP DH S-hez VALA!!!" és a pórnép odamegyé. és a GM fogá magát és elnyomá egy parasztvakítást "GM's HT" címén. ezután a nép összeélvezé a legs-ét és ujjongá hogy "Háre Dzsíem!" és ezután a GM ítéletet hírdet, hogy mivel ti magatok játszátok, ezért valószínűleg nem botolátok! ezért a GM mindenkit, aki a környéken tartózkodá, kibaszá a szerverről, így teremté meg helyét a sok bot magvának!
amúgy jóreggelt. :) -
függ a ruhádon lévő cuccoktól is... engem pl lehet verne, de de ahbabot, akinek 50/50 felett van a ruháin lévő STR/INT, és sztem +1200HPja is van, nos őt már nehezebben sztem, a 63asra farmolt skilljei ennél a kérdésnél kicsit mellékesek. (mivel nincs ICE-a így a többi nem ad védelmet KD ellen :)) -
Rabbit20 #26693 OFF
Ehhez kell a tudás. A csávó feltört egy oldalt, ami nem is működik xD (egyelőre ;) ) -
Noobsz #26692 áááá help mindenki laggol ?? vagy csak a venice mert én már meg is haltam meg sem mozdul ez a szar -
Stanislav #26691 Nem csak attól függ...Hybrid kenderbe veri elég gyakran az STR-es karikat. 1. nuke, utána KD,és leszúrással.Eléggé lehet verni 1 jó set-el a full str-es glaviest.Talán még a bladert is.
Nemtom...bug-osságot nem véltem eddig felfedezni,pedig elég sokat pvp-zek. -
Nem bugos a glavie mint mindenki tudja. El is árulom hogy miért.
Lvl 64+3 shield, crt 60, br 15. Full armor szett ( +13 int, +7 str, 100 hp, 20% dodging ratio increase ) És ugye hibrid karakter mellé.
Erre jön egy Lvl 70es full str glavies karakter, garmentben, +3 glavivel. 7974es sebzést kaptam tőle critben. Kicsit meglepődtem. Job ruha le, sál fel, ki pvp-be. Találok egy 70es full str glavies sos+5 glavivel. Mondom neki dobjon meg flyal ha van neki, írja hogy maxolt fly van. Megdob, crit nélkül 2170 sebzés, critben majdnem 5k.
Ezek után felteszem a kérdést, bugos a glavies vagy sem ?
Másik, én mint farmolás alatt lévő hibrid swordel megölök egy 66os full str glavies nuke és vigor potik társaságában jobnál. Jön a 70es full str, agyon vág. Kijön egy 65ös igen HATVANÖTös karakter, felfarmolva fire, light, sword maxra minden. 70es 2 nuke, 3 kd volt neki. Tehát ennyit a farmolás mennyire szükséges részlegről. -
Cat 02 #26689 hmm nekem bejön -
Cat 02 #26688 mindenhol 1 hét -
Nem igazán, mivel minden adatot amit tudsz belépésnél láthatsz. Tehát.. Egy erős indok kell és bizonyítás nekik szerintem. -
izem #26686 nekem a hivatalalos oldal se jön be most,nektek? -
Csak nehogy bukta legyen ez a kompenzációs event!
Az Aege 1-2 nap!
A Bábel kap 7 napot mivel ott volt a nagyon visszállíva! -
Halihó
Skacok és ha réges régen a megadott biztonsági kérdésemre nem tom a választ abban segít a GM?
De tudom minden adatomat,amit megadtam ezen kívül.
Elképzelhető hogy segítenek? -
izem #26683 sziasztok
csak nekem nem megy a Silk?
-
Cat 02 #26682 eddig Joynax volt :D
hmm sztem csak event lesz xD -
Olvasgatom itt az okosságokat, azért annyit hozzátennék, hogy remélem mindenki tisztában van vele, hogy egy gm-nek az ég egy adta büdös kurva világon semmi köze a játék fejlesztéséhez, így pl az agyonterhelt szerverekhez sem. -
még1x megkérdem: ezt honnan szerezted? -
koreai részleghez koreai gmek, nemzetközire nemzetköziek? -
Koreából nem tudnak GM-eket fizetésért felvenni? Szánalmas. -
hétvégén katasztrófa a login..... -
nah majd csütörtökön rE -
csikszemü bandát érttem :) -
akkor pontosítok: a Customer Service az amerikába kerül. a GMek viszont mennek koreába, Szöulba dolgozni!!! "esetleges ottlakásról is tárgyalhatunk", áll a felhívásban. -
korea alatt gondolom VN-t értetted... -
rkosa #26672 Szerintem meg rohadjon meg az összes hogy hétvégén egy órányi próbálkozás után sehová nem lehet bejutni. Szánalmas szar az egész.
-
Bizony, bizony, eltakarodna a sok amcsi, több "hely" jutna nekünk.
Az még egy gáz lenne, ha az iSRO-t amcsi felügyelet alá helyeznék így, ahogy Maala mondja. -
RedSea-n nyomulok MogyoroFa-val, csak lusta vok átírni az aláírásom.
Az előző kariaimat pedig töröltem. -
az lenne a legjobb usro! krva sok amcsi van itt crayon azt irta a még anno ,hogy a egltöbb botter/ccfer onnan van aztán koreaból majd németország -
jelentkezek GM-nek
ha felvesznek minden serveren emelek magamnak egy szobrot a karimnak a sos drop %-t felveszem 999%-ra aztán mindenhol ahol csaliznak véletlen feltünök és nyomok egy ht-t ^^
jelszo védelmet teszek a cave-re.. etc etc :D -
u.i.: qrvára remélem, nem egy esetleg usSROhoz (amcsi) keresnek főként embereket. :):):) -
amúgy mit javítottak ki? -
http://www.silkroadonline.net/notarget/recruit/recruit.asp
nem, nyitnak 1 irodát USA-ban, és keresnek Customer Serviceseket (CS) meg Game Mastereket (GM)... sajnos utóbbihoz Koreába kell költözni. :)
de legalább lesz nektek soksok (10++ remélhetőleg) GM. :):):)
elvileg novemberben nyílik az iroda (meghallgatás okt. 25-29. talán), szal 1-2 hónapon belül remélhetőleg valami változásnak leszünk szemtanúi a játékélményt tekintve. addig is kitartás...
én optimista vok. -
Cat 02 #26664
hm kijavították ? :D