82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Jaja az testzik nekem is.. Mikor kezdtem SRO-t akkor egy hybrid karit csinéáltam karddal és KD nagyon hasznos.. Még KS előknél is :DDD -
A Windows Installered régi, mint a hibaüzenetből is kiderül. Windows Update oldalon tudod frissíteni. Have Fun :) -
Sokak szerint a full str blader a legnagyobb túlélő. Bár én a mostani állapotok miatt ebben kételkedem. Amilyen full sos+5 armor szettek vannak egy hibrid is kibír annyit mint egy full str-es. De szerintem tetszeni fog neked, nem nagyon láttam még olyat akinek ne tetszett volna. =)
Jahm és lehetőleg csak kd-re és másodlagosra adj, azokkal fogsz menni valamire =D -
swordre mint skillre gondoltam :) Blade egyértelmű.. Azért filózom full str en ,mert minden karim intes.. Meg a swordos skill is phy att ot növel.. megnézem mit tud.,.. -
Swordos alapból nem egészséges ha full str, mivel sword intesnek van. Ha full str akarsz lenni akkor blade + shield, mellé fire + light. Ha swordos intes akkor mind a 3 imbues ágazat plusz knockdown és leszúrás fejlesztése bicheonnál. -
Mint ha csak a leendő fiamat látnám
-
swordosnek mit érdemes? Full str light fire? -
hmm, már csak kb 20k SP kell és farmra kész lesz a bicheonom. -
wazz elnéztelek :D -
Shaime neked,hogy áll a farmos karid? Ez a 64+ most az? -
=DDDDDDDDDDDd -
Lehetne gumilövedékes tömegoszlatós EVENT DH square-en :) -
Nekem mikor 7x es pks em volt lölettem magam kurvasoxor és kb 1,5 szintet fejlődtem vissza :(((( Azért kezdtem újat.. :) Én pl folyton sebződtem városba nemtok ebben segíteni.. -
Snow Storm Series
Thunderbolt Force Series
Flame Wave Series
Ezek a nuke-ok.. A legerőssebb skillek... -
Jaja.. sejtettem :) De mind1.. csináloik egy full str karit is.. -
Jó ez a leállás.Legalább lehet kérdezgetni ;)
- Van ugye amikor az ember gyereke pks lészen és szép piros a neve.NAmost ha meghal akkor megy le a karmából (nemtom itt mi a neve) de mondjuk még mindig piros.Ilyenkor visszekrül a városba és folyamatosan sebződik.
De miért látok olyan embereket akik tök békésen elvannak a városban piros névvel és (legalábbis látszólag) nem sebződnek?
- A másik, hogy mi is az a nuke???Arra gondolok illetve az nem tiszta, hogy minden az ami a tűz/jég/villám skillek alatt van vagy ezeknek csak bizonyos fajtái??Például van az az izé ami olyan mintha egy meteor beba**na a népek közé.Gondolom ez nuke skill.De mondjuk River fire force is nuke?
Bocsánatot kívánok ha valakit idegesítenek ezek a núb kérdések. -
dukey42 #26727 scrollt átadni nem lehet és elvben minden új kari, acctól függetleül kap (pont ezért nem tudod még storageben sem átadni, mekkora zsír lenne :)) -
Reggelt. Ha a maeglévő accomba csinálok új karit az is kap XP scrollt? Vagy csak ha másik accal csinálom? Exchangebe gondolom nem lehet átadni a scrollt... -
OMG, ma nagyon hosszu inspection lesz.....4 óra...vajh csal az event miatt, vagy kapunk vmi csemegét is? 
-
hát igen.....a másik szégyen pedig, h a média még örömmel pénzt is csinál belőlük:-) -
Curbuncle #26723 Hát hallod, szégyen hogy ilyen emberek pedig léteznek a világon. -
Saxo17 #26722 köszi· -
OFF
ÜBERLOL

http://video.google.com/videoplay?docid=3874348246686638761&pr=goog-sl -
lol. :D enyimét eladtam 3Mben... :D -
belevagyok betegedve az alchemybe...
nem lesz igy jó vége... -
valami farmer 16os ij kéne....200k-ig van keret:-) -
Maala, tegyelek a fülem mögé összecsomagolva....:-) keresgéllek Athensen már egy ideje....de te itt lógatod a fanszőrzeted..... -
fórum/beállítások itt fórumon a logó bal felső sarkánál, majd ott az aláírásod módosítod. :) -
Saxo17 #26715 elég hülye kérdés...de hol kell beállítani azt h megjelenítse azokat az adatokat h mien serveren mien névvel szinttel...vagy ? -
Cat 02 #26714 off
nemsoká lejön a született feleségek gém xD -
nem nem én -.-" :'( -
Des kikönyörögte, amíg nem vagy... majd megkapod, ha sikerül belépnem. -
Cat 02 #26711 nem te vagy a master ? XD -
brühühüh. nem vagyok 4 napig, és mala elveszi az unió jogom... ha 2 hétig nem lennék, kibasznál a klánból is? =DDDD -
Cat 02 #26709 hm pedig mér kéne xD -
Cat 02 #26708 runescape ? xD -
Akármilyen verziót teszek fel, akármilyen multi packot akkor is szivat. Eddig nem csinálta, csak most hogy 1 hete új rendszer van fent azóta kötekedik. :\ -
Off: szedj le egy régebbi verzsünt és használd azt. :) -
OFF:
Ezt valaki orvosolhatná nekem mert lövésem sincs már, hogy mi a szar baja van. -.- -
=DDD