82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Most akkor egybe lesz majd euval? Nem vagom,h lesz.. Vagy külön kell majd oda belepni? Zsirabb lenne ha egybe lenne.... -
de faszság, hogy nem lehet átmenni. :D
basszameg, 88%nál behlat patch :D -
Mindegyik ? Egy embert láttam eddig sos shieldel az is Vita volt, aztán másnap már nem volt nála. Azóta egyet sem láttam, pedig mászkálok eleget dr-be meg dh elött pvp-ben :S -
Épp ezaz.. 1 hét alatt 3 70es bladest láttam már glavivel, és 1 70es glaviest bladdel rohangálni.. =DD Váltogatnak ide-oda -
Nem olyan butaság...Diablo 2 alapban is bennev volt az assassin meg a druid ;) -
nektek má felupdate-elt? -
Akkor nincs elég maxos pure str glavie :P -
Kralj_Tvrtko :)
IowU más tészta, 64+7 sword, 64+7 shield br20... (vagy azt tán elscammelték tőle?) -
LOL. sro.mmosite -on 31 van irva event startnak.. Vagy koreaban mar 31 van? :) -
dehogynem, sos+5 mind1ik shield. RedXé is pl... :)
gecc, ti nézitek miket tölt le a game? :D
loading_europe.ddj meg ilyenek... :) idegesítő. mi van ha betölti EUt is mint Taklát már rég memóriába, csak nem tudjuk elérni? :D (csak vicc) -
Nem lett volna egyszerűbb hogy "még nem telepítettük fel teljesen a patch, kérjük próbálkozzon később", megint csúsztatnak. Hiába no, ez a dél-kelet ázsiai általános mentalitás -.- (kivéve Japán. talán ők ezért is értek el valamit
)
-
...Csak nem magadra gonoltál? :-) -
Mellesleg Kitstylez keresett tegnap Maala. Mondtam offline vagy később keressen aztán beteleportált safe zoneba utána eltűnt :D Összekéne szervezni a vezetőségnek CK leváltását és EnCore invitálását. Max Nickyék átmennének EnCore-ba nem ? -
lowu ? -
Nálunk sos+5 glavienél elterjedt szintén, swordok azok sos+3-7 között mozognak, bow sos+7, spearek meg mindegyik ami sos és 64es +7es, bladeből van még kevéske, azok +3-5 között vannak. De shield kb egyáltalán nincs =D -
hát ismerek olyan hibridet akinek csak +4 minden cucca (és ezt nem is olyan nehéz elérni), persze kékezte mint 1000, és nem sokan tudják legyőzni, pedig csak 1 sima +5ös kardja van... semmi sos. -
" Hello, this is Silkroad Online.
Now, many users try to patch the client.
So, it can be taken a long time to patch because of patch download traffic.
If you received an error message [unidentified client. closed.], please try to patch again 15-20 minutes later.
We apologize for the problems this may have caused. "
nááájsz =DDD sok marha -
Nálunk inkább a full str glavie-sek. Persze lehet hogy csak azért mert sok a +5-ös sos fegyó és nem a hybridek kezében koncentrálódik :D -
Hát, fura. Athenson egyre többet látni, hogy hibridek oszlatják a népet. -
De mondhattam volna full intet is, főleg mióta lehet pakolni a +5 int-eket az equipekre... -
Na figy, amikor vki a hybridet élteti, akkor mindig melléteszi "ha van mellette überbrutál felszerelés...". Na most ha ugyanez van egy full str fire glavie-snél akkor megeszi a hybridet :D -
Nem éppen.. Nem biztos, hogy egy olyan szett " überbrutál " karaktert csinál valakiből. Attól függetlenül tény, hogy esélyes a túlélésre de amikor az embernek nekimennek egy sos+7 glavivel kissé legyengül az értéke az armor szettnek. -
LOL...akin full +5-ös sos szett van, tökmindegy milyen karija van persze hogy überbrutál lesz... -
Igen most lesz, kicsit elvan tájolva a srác =D -
Most lesz event nem? Úgy tudtam, hogy jövőhéten lesz vége. -
skillless #26758 meg, mert még nem fejezték be a cuccot, most csak "kalóz kapcsolatunk" van velük...
majd 12 után nem fog megállni (hogy mennyivel 12 után azt még Joymax-ék se tudják ^^ ) -
Nektek is megáll update közben?
-
Varom jöv het keddet :) Event rulz -
skillless #26755 már update-el! -
Lenyeg,h megvan :) -
hahaha :D -
Kiraly! Műxik a telcsimrol a forum :) -
én hallottam SP3ról. elhalasztották/törölték(?) a kiadását... :) -
Kössz szépen. -
Én sem hallotam eddig SP 3 ról... Nemtom milyen lehet.. De tö k szír,mert nem kér Photoshophoz sem serialt,met rakja fel magától :)))) Mondjuk XP sem kér ha leszeded a partíciót.. De ez már régi trükk -
OFF
=DDD
Sry az offok miatt de nincs semmi dolgom =D -
Tudtommal nincs sp3... -
Nem is azon van a lényeg, hogy hackelt lenne mert hát az sejthető. Hanem hogy eddig másolt meg crackelt cuccaim voltak ment a gépem normálisan, amióta jogtiszta dolgok vannak szarakodik ezzel =DD -
széthackelt winfos rulez.. Tegnap irtam át egy DVD-s SP3 as winfost nem kér semmi kódot és photoshop+office meg mnden szar benne van + az összes eddigi driver. Kurvajó 3,8 GB -
Másfél hete volt egy reinstallom, utána kaptam meg cégtől az engedélyt és elfogadták a kérelmemet ami magába foglal minden eredeti softot ami a gépemen volt. Meg is vásárolták nekem ezért tettem újra 2 nap után ismét a gépemet. Aznap felfrissítettem kb 80 updatet. SP2 van rajta, az összes winfos frissítés, sőt még találtam 2 különálló hw frissítést is. Tehát minden ami a gépemen up to date.